- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Off leszek, bocsi! Ki mit tud digi mobilinternetről? (Arrol, amit még nem indítotrak el még)
Akár privátban, akár itt
Köszi! -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok. Lemomdtam a Digi 50 netem még régebben. Mennyi idő alatt kötnék be újra, ha holnap mennék be? Mennyi az, amennyire kötelezve vannak?
-
Tav-Csoves
őstag
2016-os évben fogják aktiválni a Digi mobilhálózatát, ami egyszerre, az egész országot fogja lefedni.
-
Tav-Csoves
őstag
Privát üzenet az Ön és a mi egérgörgőnk kényelmét szolgálja! Használja ön is a privát üzenet szolgáltatást csak most, csak Önnek ha vitatkozni akar.
-
Tav-Csoves
őstag
A privát üzenet a legjobb módja a veszekedések rendezésének
-
Tav-Csoves
őstag
válasz szili.tamas1 #27764 üzenetére
ActiveX szagot érzek!
-
Tav-Csoves
őstag
Van olyan eszköz, amit ha összekötök a telefonvonallal, és a routerral, akkor neten bárhonnan intézhetek voip/p2p hívásokat külső hozzáféréssel? Ez amolyan voip server?
szerk.: Célom, hogy ki tudjam használni bárhonnan a digifon 500as csomagom, mobilneten keresztűl.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Nem oly rég vezette be a konkurens cég a free wifi szolgáltatást, mely a szolgáltató routereken beállított virtuális wlan, (vlan) segítségével osztja ketté a felhasználó kódolt, és a free kódolatlan wifire a router antennarendszerét. stb, stb, etc......A kérdés, hogy lesz ilyen nálunk Diginél?
Ha lesz, akkor gondolom csak azoknál akik szolgáltatótól kapott routermodem kombóval vannak?
Ha lesz, akkor mikor?Köszönöm a választ!
ui: az internet telefonos megoldást már eléggé várom. és az mikor lesz bevezetve?
-
Tav-Csoves
őstag
Ha már a tárhelyszolgáltatókról van szó.
A mega.co.nz hogy muzsikál? Hozza az 1000-eknél az 1000 le, és 100 fel sebességet?[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy félig off!
A nyáron láttam egy reklámot, amiben az volt, hogy mobil appon keresztűl, interneten lehet telefonálni, az otthoni upc-s vezetékes telefonon keresztűl. - persze mobilneten át
Ilyen nálunk a diginél mikor lesz?
És bocsánat ha nagyon off![ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Tudja valaki, hogy mikor, vagy egyáltalán lesz e valamikor Hévízen nagysebességű DIGI net?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz NyuszyCaster #19784 üzenetére
Hát akkor búcsút mondok örökre a Digitől! Az biztos!
-
Tav-Csoves
őstag
Régi startnet. Pesterzsébet 1203
-
Tav-Csoves
őstag
Hű ha! Na hát szóval először is köszönöm a válaszokat, és elnézést, hogy bonyodalmat okoztam a hsz-emel. Na de: arra voltam kíváncsi, hogy a LAN kártyán nem múlna e a Gbit-es net. Viszont meg is kaptam azt a választ is, hogy a gép további specifikációi alapján a HDD lassú lenne eme gyönyörű sebesség eléréséhez.
Szerény személyem pesterzsébet központjában lakik. A StartNet-et használom, - Digifon500 mellett - ami már DIGINet 50-re lett átkeresztelve. (Digifon500-at már nem értékesítenek) Majd egy asus rt-n16 routerrel fogom használni (tomato build 121), és szeptembertől csomagot váltok, a DIGINet 100ra. Számomra fontos a feltöltési sebesség, és így maradni is fogok a 100-ason. Nem látom értelmét a DIGINet 200-ra menni, ha a feltöltési sebesség ott is 50 Mbit/s.
Természetesen kíváncsi leszek, hogy a DIGINet 1000-nek mennyi lesz a feltöltési sebessége
Köszönöm a válaszokat még egyszer, és esetleges - a fent megnevezett konfigurációval kapcsolatos hozzászólásokat, javaslatokat is előre köszönöm!
ui: Pesterzsébeten már történt emelés? (1203)
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Nekem egy ilyen gépem van. [link]
Közvetlen LANba menne a gigabit?
Processzor ki lett cserélve egy Intel Core i7 740 QM processzorra.
Köszönöm a válaszokat! -
Tav-Csoves
őstag
válasz Tournament #17796 üzenetére
Az ördög a kisbetűk közt bújkál...
-
Tav-Csoves
őstag
válasz MasterMark #17659 üzenetére
Pardon. Az 100/50es lesz.
2014.07.04-től kezdődően új csomagneveken, megnövelt sávszélen, de változatlan havidíjon futnak tovább az eddig ismert LAN-os internetcsomagjaink.
A StartNet csomag neve DIGINet 50-re, míg a sebesség 20/10 helyett 50/30 -ra módosult
A BaseNet csomag neve DIGINet 100-ra, míg a sebesség 40/20 helyett 100/50 -re módosult.
A TopNet csomag neve DIGINet 200-ra, míg a sebesség 80/25 helyett 200/50 -re fog módosulni várhatóan az év végéig. Sajnos ennek a módosításnak már technikai akadályai is vannak, a hálózatunk fejlesztése illetve az eszközök cseréje folyamatosan zajlik.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz psychocska #17654 üzenetére
Base, avagy 20/10es net 50/30ra fog módosulni. Én is basenet-es vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz kabelmania27 #17568 üzenetére
Íme egy friss hévízi speedtest pint most, pont Nektek.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz wwenigma #17547 üzenetére
Hűség nélkülieknek szól:
Tudtommal egy hónapban 1x lehet váltani. Tehát pl: június 11-én mész, és kérsz magasabb csomagot teljesítik, de ha június 20-án kéred a visszaállítást, akkor már nem tudják azt teljesíteni, csak júli elsejére.
Tehát úgy lehet sakkozni, hogy bemész most, és kéred júli (pl) 25-ére a digi 1000-et. Bekötik, és augusztus 5-én bemész, és visszaállíttatod az alacsonyabbra. Így ídőarányosan a digi 1000-re 11 napot fog kiszámlázni. (július hó 31 napos) -
Tav-Csoves
őstag
Mindenki nyugodjon meg, a Digi a lehetőségeihez mérten előbb utóbb mindenkihez elviszi a 1000-es netet. Akinek szerződése van, feljebb emeltetheti, lejjebb pedig kötbér fizetése ellenében vitetheti a csomagot.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
2 éve vagyok digis.
StartNET-em van. Nem tudjátok, azt mennyire fogják emelni és mikor? KösziSzerk:
2014.07.04-től kezdődően új csomagneveken, megnövelt sávszélen, de változatlan havidíjon futnak tovább az eddig ismert LAN-os internetcsomagjaink.
A StartNet csomag neve DIGINet 50-re, míg a sebesség 20/10 helyett 50/30 -ra módosult
A BaseNet csomag neve DIGINet 100-ra, míg a sebesség 40/20 helyett 100/50 -re módosult.
A TopNet csomag neve DIGINet 200-ra, míg a sebesség 80/25 helyett 200/50 -re fog módosulni várhatóan az év végéig. Sajnos ennek a módosításnak már technikai akadályai is vannak, a hálózatunk fejlesztése illetve az eszközök cseréje folyamatosan zajlik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest