- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
netreg #27397 üzenetére
Pont ma állítottam be ugyanilyen netet. 10 perc alatt megvolt. A modem kábele ment a router WAN portjába. Az internet connection type "automatic configuration - dhcp", ahogy az általad linkelt képen is, csak a static dns mindenhol ki van nullázva. Ezután laptoppal wifin csatlakoztam a routerhez és egy random oldal betöltése helyett felugrott a digis mac cím regisztráló oldal a router mac címével. Beregisztráltam, modem és router újra lett indítva. Azóta megy a net wifin és kábelen is a routeren keresztül egyszerre több gépről.
-
DonMaster
addikt
válasz
netreg #27387 üzenetére
hivd fel a digi-t és mond nekikk hoyg a routeredet regelnéd be és lediktálod nekik a mac cimét beirják ök mármint berigisztrálják és akkor a router mac cimével megy dinamicban a neted egyböl,
máskép azt a gépnek a mac cimét kell klonozni amelyiket beregisztráltad a diginél méáskép nem lesz neted.
5perc az egész kb , csak felkel hivni öket . -
netreg
tag
válasz
netreg #27381 üzenetére
Meg aztán a kábelnet sem biztosan jó elnevezés, máshol olvastam, hogy az 10-20 mega felett van. Szóval a modembe bejövő kábel egy normál fehér koax. A sebességet és a modemet írtam. Logikus a klónozás, WAN port összeállítás, de a router status infója mégsem lát netet, nem kap IP-t a modemtől és nem is megy a net nyilván. Mit rontok el? Csinálok mindjárt egy fotót a konfigról.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged