- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
gabasz #42317 üzenetére
volt nálam is ilyen
ONT-vel akad össze
nálunk is mikor a lépcsőházban valami újabb Huawei ONT-t raktak be és rá voltam kötve a LAN1 portra
mértem sebességet és 4-500megabitnél megállt a letöltés, router nélkül meg 930megvolt simán
feltöltés jó volt de letöltés mindig letérdelt valamiért
azt tudtam csinálni hogy bejelentettem hogy az előző ONT-vel jó volt a sebességem mivel routert használok (általuk is ajánlott típus ugye) és lehetne-e ONT csere mert valami nem okékicserélték és újra 930megabit
még Flashget-nél is jártam ezügyben hogy náluk megnézzük a routerrel van-e baj vagy a DIGI-vel
és a router jó volt -
Flashget
félisten
válasz
gabasz #42319 üzenetére
szóval...
kábel bemegy a gépbe akkor oké a net.
majd ezt a kábelt bedugod a routerbe és egy másik kábelt a routerből a gépedbe.
jól gondolom?
milyen kábelt használsz így a router és géped között? ha ugyanazt mint korábban cseréld ki.
illetve a Digis eszközt tetesd bridge módba az üfsz-el ha nem úgy van most. -
vargalex
félisten
válasz
gabasz #42291 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e vezetékes telefonod is tőlük, mert ha igen, akkor szerintem simán hivatkozhatsz arra, hogy ezért kénytelen vagy az ő eszközüket használni. Így viszont nincs olyan pillanat, amikor az ígért sávszélesség rendelkezésre állna. Ha jól emlékszem, másoknál azért jobban teljesít (talán gigabitet is tud).
Az is lehet, hogy csak kifogtál egy olyan ügyfélszolgálatost, aki nem értette meg, hogy nem wifi-ről van szó. Szóval, szerintem még egy hívás... -
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gabasz #42280 üzenetére
Vírusirtó, tűzfal, etc kikapcsolása, router reset. Rendes nyilvanos IP-t kapsz? digi.hu/meres oldalon 300Mbit akadó? Ha mindez megvolt, csinalj 3-4 mérést különbozo idopontokban es az ugyfelszolgalatra irj egy levelet amibe az álljon, hogy 500as csomag ellenére a maximum amit mérsz az 300Mbit, igy bar a garantalt minimum megvan de a maximumot még idoszakosan sem képes hozni, nezzenek mar ra vagy akkor valtanal egy alacsonyabb, olcsóbb csomagra...
-
Flashget
félisten
válasz
gabasz #42269 üzenetére
bebaszna ha az a proci kevés lenne hozzá.
Nekem I5 3570K van ami még a jelenleg nem létező 3000-es nethez is elég lenne.
itt más a bibi..
azt a TP linket csak akkor használd ha V2 vagy V3, mert V1-es 100 megáig jó gyári fw-vel, custommal 180-ig.
gigás nethez gyári szoftverrel kell használni a hardveres NAT miatt. -
Phoenixy
senior tag
válasz
gabasz #40877 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Ma bent voltam a DIGI-nél és kiderült, hogy a TopNet az 100/100-as (4 700 Ft-ért), szóval mondtam akkor átváltanék 500/200-ra (az csak 4 500 Ft), de azt ki kell vizsgálniuk és akár 60 napig is tarthat, mondom hát jó legyen.
Addig viszont átváltottam inkább DIGI 100-ra, ami 3 000 Ft. -
adika4444
addikt
válasz
gabasz #40877 üzenetére
Azért ez nem oylan egyszerű mert ha a telefon is rá van kötve a kábelre és a másik vége meg megy a gépbe akkor csengetésnél vmi nagyobb feszültség megy a kábelen amit nem honorál a hálókártya. Persze ha megy a gigabit akkor ugye ez lényegtelen mert akkor nincs rákötve, de ha van telód és megy tuti ne piszkáld...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest