-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33851 üzenetére
fiygelj 2hlétel ez elött nem 1000/200-as csoamgban voltál hanem sokal kisebbe aminek nem volt 50mbit/s-es garantált feltöltási sebessége, mint most. szoval 1:0 ide
én meg emliteném akor hoyg nekem 1ével ez elött 2mbit/s volt a feltöltésem igaz modemes diig net volt még akkor de az most kit érdekel csak 2 mbit/s-volt mit számit hogy más csomagban , ha már keverjük a szezont a fazonnal akkor miért ne irhatnám le, söt nekem 10ével ez elöt 32kbps-el ment csak amikor 56kbit/s-es modem volt ezt a pofátlanságot. igaz azota 500/200mbit/s-es digis csomagban vagyok julius 1-ota és msot van julius 12 , és ha jol tudom neke dis julius 1.jén lettél átpaterolva 1000/200-ra addig kisebb csoamgban voltál, és 12nap az kevesebb mint 2x7nhap azaz 2hétel ez elött nem voltál 1000csomagban ahol 50 a garantált. de mint msot ahoyg irod már elvártad volna akkor is ha emg let volna a mostani garantáltad,dönsd már mit irsz, amikor lemréted a srácal és irtad hoyg 160 akkor azt ritad hoyg az király, most meg már szar , bár ezt akkor si tudtok hogy ugy is azt fogod modnia rá 1 anpra hoyg kaki a 160 mert neked 217 kell ezt le is itad hyog 200-217jközött legyen, nem fikázok, de már nagyon is uanlmas vagy már itt , 1 problémád van de arrol lassan a teljes forum család öszes forumozoja tud, van más is akinek problémája van , van akinek asonlo mint neked még sem napi 10hsz-ben rinyál miatta . de kiirnád upc vagy t-home topicba hoyg neked csak 67-74-el fut a torrent nappal felfele mbit/s-el elküldeneka busba, mert ök örülnek a 30nak .
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33848 üzenetére
mivagy te? nostre damusz? elöre emgjosolod hoyg neked mérpedig 50lá fog esni öszel?
én örülnék ha baromira nagyon is pofáéra esnél mert nem esne le , de nem lenne 55.-nél több sem de 51-nél kevesebb sem . azt emgérdemelnéd, és van külöbség amit irsz mégpedig a garantált az egyiknél az a max ami a másiknál a garantált, bár én még nem vágom msot sme hoyg mit rinyélsz még mindig, amikor anno 100/50-esed volt akro az 50mbit/s-es fltöltés böven elég votl msot felváltotál msot már az 64-74 nem elég . pedig anno top250 voltál most meg top300 , valahoyg nem jön össze a kép, most gyorsabb a feltöltásed mindenféle szempontbol még ha nem is sokkal csak 10-20-al de gyorsabb mégis kevesebb nah mindegy ez a te bajod de befejezhetnéd végre a rinyálást mert már nagyon unalmas. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TeeJay #33835 üzenetére
NEM NEM NEM ÉS NEM.
Te egy elméleti 200 Mbites feltöltésre fizettél elő ami papír szerint 50-220Mbit/s között lehet a nap bármely szakában de nem lehet kevesebb mint 50Mbit. Annyi a GARANTÁLT, ennél csak több lehet.
Nem tudom mennyi pénzt tolsz a szerelőnek de hamarosan kevés lesz, illetve a Digi is lassan kuldi a papirt miszerint elnézést kérnek de a tovabbiakban NEM szeretnének neked szolgaltatni.
Ha az arány zavar, esküszöm iratok neked uppot én is, amennyit csak akarsz.
Ha garantált 200Mbit kell akkot GTS-nél SLA STANDARD/DSL 200MBIT-re fizess elő. egy éves lekötéssel havi 1 052 129 Ft-ért megkapod. [link]
-
poli27
veterán
válasz
TeeJay #33812 üzenetére
Nálam évek óta az első 300-800 között vagyok,Helyezés: 583. Elmúlt havi helyezés:
684 és mindezt egy 20mbit uppos UPC nettel, de sajnállak téged hogy ez a legnagyobb problémád... Mond fel a szolgáltatást amiért csak este meg éjszaka van meg a hirdetett sebesség... én már tuti kiszámláztam volna neked pár kiszállási díjat mivel a garantált az megvan... Te a garantált csomagért fizetsz jelezném, annak meg kell lennie ami felette van az az elméleti maximum amit nem kötelesek állandóan biztosítani.... -
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33821 üzenetére
és mi van ha nem esik 1-2honap múlva sem a garantált alá?
melékesen netezés 4mbit/s -böl böven meg van, még nállam is sima netezáskor ennit használ nagyobb oldalak betöltésére is, nem mind az 500-at szoval sok 4mbit/s-el nem fog . föelg hoyg neked a feltöltésel van bajod mindig, azt meg alapjáraton netezéssel nem igazán használja az ember, max email mellékletnek, de azt emg nem 0-24-ben csinálja , csak napi 2-3x az is max 15perc alalt letudva, . -
válasz
TeeJay #33812 üzenetére
Ha ennyire torrentfüggő vagy (igazából nem értem, mire jó ez), használj fix gigabites dedikált szervert. Igaz az nem ennyibe kerül.
Azt nagyon elfelejted, hogy a megadott fel/letöltési sebességek elméleti maximális értékek, a szolgáltató csak a garantáltat köteles biztosítani. Amíg az megvan, nem nagyon tehetsz semmit. Ne várd már el, hogy egy osztott közegben (pláne társasházban) te 0-24-ben ki tudd használni a teljes sebességet. -
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33812 üzenetére
Az irásodban akkora ellentét van hogy csak nah, irod hogy ha csak a garantáltad biztositja a digi akkor a 100/100-ban lennél nah de ott nem 100/100 a garantált hanem 50/25 , azért nem mindegy.
amit nekem irtál hoyg a seedszerver is csak 50-el tud emg miegymás menni, felmerül emiat bennem 1 kérdés, nem töknyolc? hoy a torrent oldalon a top200-ban vagy vagy pedig a top50ezerben?
fizetnek érte ha elörébb vagy? én iylet nem olvastam az ncore on , de ha ez igy van akkor belehuzok.
top50e nél már amugy is jár az elite rang ami végtelen hit@run ad . szoval oly mindeg yhogy mennyit töltesz fel illegálisan . ha már a letöltés legalás itt csak a vissza osztás nem, nem mindegy neked hogy 2tb/ho vayg 500gb/ho ? töltesz fel? oly mindegy .nem véletlenül vagy évek ota a top300-ban xD ezen nevetnem kell legutobb amikor megkerestelek akkor hátrébb voltál mint én az milyen top300? és neked ezért fizetnek? vagy mi? én már csak arra vagyok kiváncsi hogy a szerelö srcác mikor unja meg és teszi meg amit jogszerüen meg kell hogy felnyom téged a szerveknél , ha mázlid lesz akkor csak a gépeidet viszik el, meg kapsz pár milios birságot, de uyge ne oktasalak ki téged mert te a top300-ban vagy. évek ota, csak multhonapban mégy a 10ezerben sem voltál. de ez melékes. (4053) a helyed az a top300-hoz képest hát bocs de legalább 3753-al hátrébb van, én nem tudom te hogy matakoztad ki a 4053.helyröl azt hoyg az a top300-ban benne van . bár legutobb még top250volt azota változott a duma tölled de mindegy is.
küözben meg van mire hajtasz, biztos nem a több napi feltöltésre , biztos nem a korlátlan minimális feltöt menyiségre, hanem a reklám menteségre hajtasz, csak szolok adblocker inygen van és nem kell a top3000ben benne lenend sem és müködik. evvel kkor megoldottam egy nagy rejtélyt. -
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #33812 üzenetére
De a szolgáltató nem azt hirdeti sehol sem, hogy FIX 200 UP. Neked ezt kéne megértened, hanem a maximálisan elérhető feltöltési sebességed 200Mbit, melynek van egy minimum értéke aminek ah törik ha szakad meg kell lennie.
Legtöbb szolgáltató igyekszik elérni, hogy ez a elméleti maximum gyakorlati is legyen, de vannak helyzetek (helyek) ahol ez nem jön elő. Nálad is ez van, nappal terhelt a hálózat így csak a minimumot tudják biztosítani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TeeJay #33812 üzenetére
Te fogd mar fel hogy NEM BÉRELT VONALAT FIZETSZ! Cefet unalmas a sirasod hallgatni allandoan errol. Van lehetoseged GARANTALT 200MBITRE, nem ennnyiert, slusszpassz.
Menj vissza 100/100-ba, ott alacsonyabb a garantalt.
Azt meg nem reklamoznam hogy torrent oldalon top300 uploader kozott vagy, nagyon megutheted a bokad.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33806 üzenetére
éjszaka tudom csak kihasználni de akkor meg nincs hova (torrent)
ez jo vicc. szerinted ncore-ra ahol vagy csakis magyar országrol lehet regisztrálni? néha azért befut ugy 100seedböl 70 más is van közte ausztrál meg usa meg minden más ország, az ha itt mondjuk 0-6-ig van attol lehet ott pont napközben van , tehát az marhasg hoyg ne lenne leesher aki letötl akinek kéne seedelni. seed szerverek si 0-24-ben mennek nem csak nappal.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33747 üzenetére
a garantált 200le nem 170 szoval nincs meg , de mivel tudom hoyg munkálatok vannak és lehet az az oka ennek, jobblenne ha nem szolnál bele, mert amég te 20mbit/s-ek ért nyafogsz de a garantáltad meg van 2x-3x is addig nekem a garantált sincs meg. 500/200-as diginetnek a garantáltja 200/50 , és van 170/170--am ,
nézd meg a diginet 500 garantált sebességét
[link] és nekem van 170mbit/s letöltés és ennyi van feltöltésben is,
szolj ha a 170mbit/s kevesebb mint a garantált sebesség -
-
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #33514 üzenetére
Csak egy kérdés: milyen alapon 220Mbit az alap elvárásod mindig? Sosem láttam még egyetlen előfizetőt sem aki többet várt el, mint amennyi a papíron szerepel. Hiába lesz meg a 200-as feltöltésed akkor is azon fogsz sírni, hogy miért nem 220 vagy akár 230, mivel itt már valaki rakott be olyan képet, hogy igen neki annyival ment. 100-as netnél is ugyanez ment, megvolt a stabil neted, de többet akartál mivel van akinek több van.
Amúgy meg az up emelés nem annyiból áll, mint te gondolod, hogy toljanak rá 500-at aztán jóvan. Fogadd el, hogy napközben ennyit tud arra a hálózat, mivel van más is aki aktívan tolja, mint te.
Ezt lassan kezd el megemészteni, főleg ebben a nagy melegben még a szívedre megy, azt pedig senki sem akarja, hogy ne lássunk itt többet téged.
(#33606) TeeJay: miből gondolod, hogy neked fognak fejleszteni és nem azt mondjál, hogy Mélyen Tisztel, Isteni fényben tündöklő TJ Úr bocsásson meg nekünk, de itt ennyit tud a hálózat, váltson vissza 200/100-ra vagy fogadja el, hogy ennyi a max up? Nem egy ilyen hely van az országban, ahol ÁSZF-ben is benne van, hogy mindenhol 20Mbit a net, kivéve ott mivel ott nem tudnak többet adni. Egyéni árlista és viszlát, aztán majd ha fejlődik a környék akkor emelnek.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33603 üzenetére
elvagy tévedve 1 lépcsöházra jut 1 max 2 darab ont, azaz 2 szál a 32böl, nem 32 megy 7lépcsöházra az vicc is lenne , 2 tömbre megyrá a 32-es osztás . nem 1 tömbre, nem elöfizetö számit 1 szálnak, max ftth-nál de te ftttb-nél vagy nem ugyan az ott elöfiezetök megosztoznak 1 optikai szálon, nagyon max 2tön modnhjuk ha a 14böl 4-en maxos csomagot kérnek. de az ritka. ezért csak 1 van plusz 1 tartalék, de te ezt enm érted kár si magyarázni neked , jollvan 1hete azt irtad hoyg a 160 az jo ma már a 160 nem jo , döntésképtelen vagy , ennyi, oké hoyg kell a 200-217 és? persze garantált emg van majd jobb lesz, és ne magyarázd emg hoyg azért emntél a maxos csoamgra hanem azrát emntél hyog letezsteld, majd fejlödik a hálozat roszhelyen laksz csö költöz éa jobb lesz másnál megy nállad nem , biztos sok a torent huszár a háztömben ahol laksz csk te nem tudsz rolla
-
törölt tag
válasz
TeeJay #33560 üzenetére
Durrogtam volna?
Szerintem inkább Te durrogsz. Én csak segíteni szeretnék, de látom nem hagyod.
Írtál újabb 14 sort, de arra nem válaszoltál, hogy valóban Gigabites-e a hálózati kártyád.
... mert, a típus (Marvell Yukon 88E8042 PCI-E) amit a #33557-es hozzászólásban leírtál a Google keresés szerint nem az.
-
poli27
veterán
válasz
TeeJay #33560 üzenetére
Felfogod hogy osztott közeg?
Nem dedikált optika szál van lépcsőházanként az OLT ig, hanem valszeg több lépcsőház van összefogva egy OLT portra ami ugye 2,5G meg 1,25G tud... és ezen osztozik mindenki! Miért nem lehet ezt felfogni? De sztem húzassál be egy optikai szálat magadnak külön...
-
törölt tag
válasz
TeeJay #33548 üzenetére
Ember téged közvetlenül az Amerikát Európával összekötő trönkre kellene kötni, talán pótmegoldásnak a BIX egy backbone vonalára.
... bár, szerintem Te ezekkel is elégedetlen lennél.
Egy osztott közegre csatlakozol. Nem tűnt még fel? Örökké ingadozni fog a sávszélesség!
... de, Te csak figyeld rendületlenül! Le ne vedd a bitmércéről a szemed!Talán egy saját műhold???
-
sacaboy
tag
válasz
TeeJay #33548 üzenetére
Ne is zárd le!
Javaslom a dig üfsz-on a pult ráborítását az ügyintézőre, az épület felgyújtását majd a kábelek kitépkedését a földből, rack szekrények falról való letépését.
Mint már előttem többen is mondták, nem az a baj hogy bejelented hibára h szar a visszirányod, természetesen "harcolj" a fullos szolgaltatásért, hanem az hogy minden nap kb 10 postod csak erről szól hogy neked most éppen mennyi az e-pénisz méreted a szolgáltató felé.
Üdv
Saca
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33544 üzenetére
hát ha mindeki a balatonon lenne akkor te egy senki lennél nem de? de mivel nem senki vagy hanem TJ ezért nem mindeki van a balatonon , mert TJ netezik és méri 0-24/7-ben a speedtestet, és megörvendeztet itt minket 0-24/7-ben a méréseivel és a sok problémáival amivel mindekinek a hocipöje teli . szoval ne mond azt hoyg mindenki amikor te sem vagy a balatotn kivéve ha levittél egy lant a balatonra és a partrol netezel . akkor sorry.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33499 üzenetére
igen de más a firmware az fttb-s huawei ont-nél mint amit ftth nál használnak, fttb-nél a 4 portba lehet külön külön dugni amég az ftth nál csak 1 port aktiv a 4böl az meg ftth-és fttb-nél hasonlo, hogy wifi off, mondjuk még hasonlo is mivel fttb-és ftth-náél is külön ppope-znek az emberek rá, lehet hoyg ha én is rádugnék még 1 routert és léenne még 1 ppope név jelesem tudnák 2 gépel 1 idöben csatlakozni mint fttb-körnéyken is van meg oldva mondjuk ott nem 4 hanem akár 10-20 emberke is ppope zik a huawei ont-kre
-
sacaboy
tag
válasz
TeeJay #33392 üzenetére
Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy miért pont nálad térdel le a router hwnat közben 600 megabitnél, meg hogy miért pont nálad szarakszik az up és miért neked jutott olyan egér amiből hiányzik 2 mm.
Nem lehet hogy user error van? Magyarán nem férsz össze a technikával.
Üdv:
Saca
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33398 üzenetére
és miért akarsz 200-217-es feltöltést? amikor csak 200jár amit szolgáltato nem kötlees kereken teljesiteni hanem lehet 199,9 is azt is 200-nak lehet nézni,a másik emg igen jövünk a garantáltal, mert mult vasrnap nem 50 votl a garantáltad de neked már az is baj, de oké hagyjuk, kérdés a szerelö a földben vagy a villanypoznán menö optikai kábelt is végig nézte egészen az olt ig? vagy csak betn, mert az olyan mitn amti csinálsz.
többen irták már bérelj netet bérelt vonalon stabilan jön 0-24-ben a hlét minden napján.
másikmeg , mire használod ki te a 200up-ot?
amikor anno a 80/25-ös csomagod volt és ott is éphogy kihasználtad a 25-öt munka+torrent 0-24/7-ben
akkor most ha nem jön 217 hanem jön 130 már rinyálsz pedig az 1ével ez elötti sebességhez képest modnahtni hogy 5x angyobb. de a 43 is már közel 2x több, de mindegy te dolgod, de téynleg befejezhetnéd itt a riynálást , mer toké hogy speedtestel fekszel és vele kelsz, is, rendben van, hogy arra élvezel hogy a speed test mit mutat, bár abba az elsö gen laposodban lehet a vinyo sem bir anynival ovlasni de mindegy is , -
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #33398 üzenetére
Mert hazudozol itt is, másik témában is. Szánalmas amit itt leművelsz most már. És a leggázabb, hogy gyakorlatilag a szerelőnek, meg a Diginek is hazudsz azért, hogy majd hátha jobb lesz. Szerencse, hogy ott sem hülyék ülnel, látják a netsebességedet, szerelő sem unalmában mondta, hogy majd segít....
És ez egy apró megjegyzés: ezt a részét tartsd meg magadnak, beszélj a szerelőddel, de a fórumot hagyd ki ebből az állandó nyavalygásból. Ha tetszik ha nem senkit sem érdekel, hogy mit szenvedsz össze, ez már nem tapasztalat megosztás.
És továbbra sem értem hogyan engedik a moderátorok ezt itt...
De egy dologról biztosíthatlak, én lépek innen, majd kérvényezem a téma átnevezését Digi és TJ történetei-re, mivel ez lassan csak rólad szól.
Na ágyő...
-
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #33394 üzenetére
Amúgy te mit hazduzol már megint? Tudtommal (meg az egész fórum is tudja) TEGNAP óta vagy gigabites neten, és mi köze ehhez a vasárnapnak? Jó hogy nem azt mondod, hogy 1 hónapra visszamenőleg kérsz kértérítést mivel nem volt meg a gigabites net minimumja, holott nem is volt gigabites neted. Vagy te most látod előre a vasárnapot? Jobbnál jobb...
Nagyon kettős személyiség lehetsz ha a saját hülyeséged nem tűnik fel...
-
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #33392 üzenetére
A router egér téma rendben van mivel ott meg a gyártó határozta meg, hogy tudja a NAT-on a 900Mbitet, de a DIGI nem íriaj le seho, hogy ez bizony mindenhol fixen 0-24 óra gigabit lesz, ezért is van egy garantált minimum.
Úgyhogy jó lenne ha ezt is átgondolnád ha már ilyen mélyen szántó gondolat írására adod magad.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33342 üzenetére
szia
kezdjük avval hoyg ma reggel 0:00-tol van 1gigá neted,
nekem maraeggel 0:00-tol van 500-as netem és igen kb 1orára csatlakoztam mivel 691-et dobot addig de mitn kiderült nem csak nekem, viszont amitn volt net mérve 340-et mértem az up emg volt , utána 20percre rá már volt 400, kb 1ora 40-re már 490-500-at mrétem, szoval kell idö hoyg beéáljon , és én ftth-n vagyok egyáni ont-n nem mással osztozva, ne ird már azt , hogy több napja amikor mai naptol van gigásod az 1éjszaka az átlagnál is 1 , mérj legalább 3-5napon keresztül most már hétvégével és utána mond azt hogy szar ne egyböl nyomjad hoyg neked a number one gigás mérésed nem jött össze, nagyon vicc kategoria, mésrészröl a másik 14-röl honna gondolod hogy ök nem oylan elvetelmültek mint te hoyg ök is este speedtest mérésektre aludjanak el? persze ha nem is 14 de 3-4tuti még votl fent mitn te, és a 2,5/1,25 hát , elég karcsu, föleg 14elöfizetöre plusz te rád amikor az 1250-böl te megezsle 200-at marad 1050 és vannak rá 14-en és a minimum feltöltés 50 de szerintem 100-asban vannak és már bum meg van a hiba forássa , 14x100+200 és ha van még 1 emebr aki gigán vagy 500-on van akkor meg pláne az upod nem csoda hogy nincs meg, amég nem tesznke oda még 1 ont-t és felezik a terhelést az uj ont-re is rákötnek 7föt a régire is 7föt és csö nincs probléma többet, amég ezen a keresztmetszeten soztoztok nem leszmeg soha 0-24ben az elérhetö maximjum, mégha idöközön ként a másik 14böl nincs is fent csak másik 10 vagy 4 , akkor is, összes terhelést kell nézni és az 1ont alulvan méretezve oda 14elöfizetöre, de ezt uyge nem érted, nem is baj, csak fejezd mrá be, bár remélem betartod amit irtál , és reméynkedme hoyg este meg lesz a kivánt értéked csak azért hogy betarsd amit irtál .szabonagyur és Lackooo84
soha , váltana a legkisebb csoamgban ott tuti emg lenne az értéke , de iyg felejtös, alapbol tudja midenki hogy az 1000-res csoamgnál soha nem volt stabilan meg a sebeség és ez nem csak ott ahol TJ van ahnem országosan -
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33335 üzenetére
tuti optikai dugulásod van , csak ne emlisd informatikusoknak mert kinevetnek, google öön angolul magyarul rákeresre arra hogy optikai dugulás lényegében az itteni forumon kivül semmi nem jön, tehát , ez egy te általad kreált dolog, nah meg mint már irtam az optikai kábelnek nem 2,5/1,25GBit/s a maximális sebessége, de ez ugye nem fontos.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #33334 üzenetére
RDS speedtest tényleg több GB-os fájllal mér, és itt legalább látható a letöltésben mennyire nem egyenes a vonal. az elején 5-10másodpercig 4-500megabit között van aztán egy ugrás és 700felett próbálkozik de 900-at még sosem értem el
a feltöltés legalább tökéletes, közel végig 210megabit felett jár persze majd csúcsidőben kiderül
-
Keksz
senior tag
válasz
TeeJay #33273 üzenetére
Mondjuk ismerek olyat akinek volt UPC-s max csomagja a 8ban, okosban
Aztán amikor jött a UPC ellenőrizni akkor kivették, majd este a haver visszarakta
Aztán másnap megint kijöttek, jól lezárták a szekrényt, kiírták hogy bűncselekményt követ el aki a szekrényt illetéktelenül kinyitja.
Majd erre a haver, a szomszédnak és a másik lakásnak úgy csinálta meg hogy megcsapolta egy másik lakó "előfizetését", bekötöttek vmi erősítőt(?), átfúrták a két lakás között a falat és ment minden a harmadik napon
Benne volt az okosításban a garancia
A 8ban, Kisfuvaros utcaGondolom amivel lehet seftelnek. Kereslet is biztos van rá.
-
Rushi23
újonc
válasz
TeeJay #33266 üzenetére
Ennyit sikerült megragadnod a levelemből ?
Szó sem volt arról, hogy mi megállapodtunk volna bármilyen boltról. Anyagköltségre és valami kiakasztásra hivatkozva kért el 10.000 forintot. Később derült ki, hogy központilag gyorsították az 50-es netet 100-asra. De a főprobléma továbbra is az, hogy önkényesen kötötte be a modemet egy másik helyre. Hazudozott, kiröhögött, még a szerződésből egy példányt sem hagyott nálam. Arról nem is beszélve, hogy hogyan végezte el a munkát. Moderálva!
Na na, ezt a stílust nem kellene!
[ Módosította: CoolMan ]
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33234 üzenetére
nah-nah, miaz hoyg mindegy hoyg 940 lesz dehát nem az a maximum hanem 1000-ret adnak azért ha nem jön össze az 1000kérlek szolj a szerelö ismerösödnek, hogy valami nem stimmel mert nincs meg 1000
föleg azok után irod hoyg a 940 nem zavar amikor leirod hoyg most 91 van és nem 100 vasárnap 23kor ami már baj. nem fikázlak, kivéelesen modnahtni azt az elvet követem amit te kezdtél el, digitöl legyen fixen 0-24-ben a max elérhetö +10%
-
apszi
őstag
válasz
TeeJay #33103 üzenetére
Nekem akkor kezdett tikkelni a szemem, mikor bementem személyesen egy ügyfélszolgálatukra (friss előfizető vagyok, tele bizalommal), hogy kérjek egy CAM modult, ami sajnos nem volt raktáron. Amikor kérdeztem, hogy mikorra várható, mondták, hogy nem igazán tudják, talán egy-két hét. Mondom rendben, akkor szeretnék kérni egy telószámot, hogy idecsörögjek, hogy van-é már. Azt mondták, oda nem csörög telefon, azt nem tud adni. Akkor mondom, ha felhívom a központot, akkor ugye ott tudnak majd felvilágosítást adni. Azt mondták erre, hogy a központot nem érdemes hívni. Mondom, akkor esetleg meg tudjuk oldani, hogy rám csörögnek, ha jött valami, igaz? Erre is azt mondták, hogy kivitelezhetetlen...na itt már kb. fél centis kilengése volt az alsó szemhéjamnak...
És akkor mi a megoldás?...kérdeztem. Néha be kéne nézzek oda ha úgy is útba esik, mondták. Mondom nem igazán esik útba egyetlen ÜFSZ sem. Majd miután már majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet, hogy akkor, hogy lesz nekem CAM modulom....rendes volt, és megszánt az ügyintéző, s felírt egy post it-ra, hogy majd rám csörög ha érkezik. Remélem hamarosan meglesz. Bár asszem ez már a második hét, így kezdek aggódni picit, persze, hogy mikor érkezik szállítmány, az nem rajtuk múlik.
(#33097) worxland: Teljesen igazad van, k**va analóg a DIGI
Ettől függetlenül DIGI I love in it -
worxland
addikt
válasz
TeeJay #33096 üzenetére
Már jó régóta kabaré. Amikor először piacra dobták az 1000/100-at tavaly, akkor jelentkeztem a weboldalon megadott linken, hogy érdekel a dolog, adjanak tájékoztatást. Soha nem jött semmi válasz. Majd egy hónapja, szintén a weboldalon beadtam a csomagmódosítási igényt, arra jött szabvány levél, hogy 15 napon belül értesítenek. Több mint 3 hét és 2 email +1 telefon után se jött semmi válasz. Ha el akarsz intézni valamit, be kell menni az ügyfélszolgálatra, mert ez a Digi sajnos nagyon is analóg.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #33087 üzenetére
kispestin váltottma én is, zárora elöt kell menni amikor nincs ott senki akkor engedik biztosan szeirntem amikor tömeg van akkor nem mert lehet hoyg pár öreg is átváltana vagy mi akik bent vannak nem tudom , godnolom ök azért nem tudnak szeirntem nicnsenek informálv hoyg lehetne sporolni evvel lehet ez az oka de kitudja .
-
-
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #33038 üzenetére
Tegnap már elhajtották az ügyfelet aki A-ról akart A nélkülire váltani mert 700Ft-al olcsóbb és nincs hűsége.
1000-es netet meg régi áron adták volna mivel régi ügyfél.
lehet központilag le állították a történetet.
Sőt megnéztem újra az ÁSZF módosítást és én úgy emlékszem abban volt olyan mondat, hogy jún. 1 után már csak új áron lehet szerződést kötni a fb oldalon is erre hivatkoznak. Na ez eltűnt belőle. [link] -
poli27
veterán
-
taktib
csendes tag
válasz
TeeJay #32873 üzenetére
Üdv !! Ajánlom figyelmedbe ezt a linket: http://www.nwradu.ro/2013/12/cel-mai-bun-router-pentru-rds-fiberlink-1000-mbps/
Itt talán megoldódik ki milyen routerre ruházzon be!!! Nekem is Tp link 1043 volt de el kellett adni mert nem tudta hozni amit kellett ! Wargalex féle Opennel javult a helyzet, de az sem hozta a megfelelő sebességet !!
-
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #32896 üzenetére
Akkor még egyszer megkérdem, ki fogja szerinted (rajtad kívül) a 1000-et vagy akár a felét is folyamatosan, órákon át kihasználni párhuzamosan a többi emberrel? Erre adjál értelmes választ, ne a hülyeséget írd, hogy be lesz kötve másoknak is (minimális az esélye, de legyen...). Lehet, hogy az első egy hétben mindenki elmebeteg módon fogja tolni a torrentet, de a hely is ugyanúgy el fog fogyni nagyon hamar....
A feltöltés meg jó darabig valószínűleg marad 200Mbit az meg nehezebben fog elfogyni még akkor is ha bekövetkezik az általad is felvázol "katasztrófa".
-
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #32883 üzenetére
Azt ne mond, hogy órákon keresztül ki tudnád használni az 1000Mbitet de akár a felét is. Ha az összes Digi-s 1000Mbit-en lenne még akkor sem nagyon vennéd észre, max ha 24 órán keresztül minden percben a sebességet mérnéd lenne olyan pillanat amikor mondjuk 1 percre együtt töltenek ketten ugyanolyan gyorsan.
-
Gézengúz
addikt
válasz
TeeJay #32883 üzenetére
Azért mert 1000-res neted van, azt nem kötelező a nap 24 órájában csúcsra járatni, vagy Te úgy érzed, hogy igen? (Még, jó, hogy nem mindenki így gondolja, hová kerülnénk!) Szopóka-szopóka! Miért gondolod azt, hogy Neked egyfolytában le kell tudnod tölteni az egész internetet?
-
törölt tag
válasz
TeeJay #32880 üzenetére
"kérdés mi lesz majd ha mindenki 1000-es csomagon lesz a végén"
Ez nagyon nem így működik. Csak max. a távoli jövőben.
Nálunk a lépcsőházban pl. csak nekem van DIGINet 500-as csomagom.
... és azért nem Gigabit-es, - bár megengedhetném magamnak - mert nincs rá szükségem. Az 500/200 Mbps bőven elég. Pedig 13 db IP címet osztok idehaza és még NAS-t is üzemeltetek, torrentezek, stb. stb. stb.
... és így is egyedül vagyok a lépcsőházi ONT-n. Múltkor végig kérdeztem, hogy kinek milyen DIGI internetcsomagja van. A lépcsőház lakói - akik "egy DIGI csónakban eveznek" (osztott GPON közeg) - zömének 100-as csomagja van. "Elég ez nekem a netezéshez." mondták. Sőt van olyan, akinek még 'Start Net'- csomagja van. Nem is tudta, hogy vannak új csomagok.
Persze más házaknál, biztos más a helyzet.
... de, szerintem az emberek java része nem azért fizet elő a nagy sebességű csomagokra (500-as; 1000-es) mert van és csak Br. 500 Ft-al drágább, hanem azért, mert szüksége van arra a kapcsolati sebességre.Persze ha mindenki DIGINet 1000-re vált(ana) akkor bővíteni kell ez nyilvánvaló, de szerintem - legalább is itt nálunk - ez a "veszély" egyelőre nem fenyeget.
-
knuckle
aktív tag
válasz
TeeJay #32782 üzenetére
nekem 24 órán belül áttolták a nagyobb netre, az aktuális számla már ki volt fizetve, és ugye eszközt sem kellett hozzanak.
és ugye nekem hűségem volt, és mégis az új árat kaptam, mikor megemlítettem nekik az ASZF hibáját, nem is nagyon volt kérdésük
kért időt míg elér valami fejest, de estig nem hívott, és visszamentem.
egyből duruzsolt a nyomtató, és már csinálta is a szerződésmódosítást -
Vodar
senior tag
válasz
TeeJay #32770 üzenetére
Nem ez volt a kerdes. Meg tart a meglevo husegidom. Ahogy korabban is irtam, ha nincs husegszerzodesed, akkor nem tudnak "fogast" talalni rajtad, hiszen nincs husegszerzodesed... nagyon magabiztosan irod, hogy milyen jol elintezted a nagyobb csomagot, de esetedben nem volt mit elintézni, ha nincs husegszerzodesed, akkor azt csinálsz amit akarsz, ez soha nem volt kérdés, le is es fol is barmikor válthatsz az aktualis árak szerint. Meg azoknal se kérdéses, hogy valthatnak-e fölfelé, akiknek okos csomagjuk van. Egyedul akkor kérdéses (mint nalam is), ha nem okoscsomagra szol a husegidod, hanem meg egy jóval régebbi típusú csomagra. Tehat a kérdésem tovabbra is áll: akinek nem okoscsomagra van husegideje (hanem a regi tipusu tv+net+telefon kombora), az tudott-e nagyobb csomagra váltani a meglevo husegszerzodesen belul, es ha igen, akkor milyen áron? Tehat megegyszer: élő husegszerzodes DE nem okoscsomagra.
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #32726 üzenetére
Én is hivtkoztam az ÁSZF-re, de én arra, hogy az van benne, hogy a régi csomagok már nem igényelhetőek, én pedig a DIGINET1000-et igénylem, és nem azt, amit már nem lehet. Azt mondta mivel régi előfizető vagyok ez csak szerződés módosítás így a régi árak érvényesek. Hol van ez leírva hogy ez csak módosítás? És hol van, hogy új szerződés, amit Te is írsz?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest