Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay
üzenetére
Az irásodban akkora ellentét van hogy csak nah, irod hogy ha csak a garantáltad biztositja a digi akkor a 100/100-ban lennél nah de ott nem 100/100 a garantált hanem 50/25 , azért nem mindegy.
amit nekem irtál hoyg a seedszerver is csak 50-el tud emg miegymás menni, felmerül emiat bennem 1 kérdés, nem töknyolc? hoy a torrent oldalon a top200-ban vagy vagy pedig a top50ezerben?
fizetnek érte ha elörébb vagy? én iylet nem olvastam az ncore on , de ha ez igy van akkor belehuzok.
top50e nél már amugy is jár az elite rang ami végtelen hit@run ad . szoval oly mindeg yhogy mennyit töltesz fel illegálisan . ha már a letöltés legalás itt csak a vissza osztás nem, nem mindegy neked hogy 2tb/ho vayg 500gb/ho ? töltesz fel? oly mindegy .nem véletlenül vagy évek ota a top300-ban xD ezen nevetnem kell legutobb amikor megkerestelek akkor hátrébb voltál mint én az milyen top300? és neked ezért fizetnek? vagy mi? én már csak arra vagyok kiváncsi hogy a szerelö srcác mikor unja meg és teszi meg amit jogszerüen meg kell hogy felnyom téged a szerveknél , ha mázlid lesz akkor csak a gépeidet viszik el, meg kapsz pár milios birságot, de uyge ne oktasalak ki téged mert te a top300-ban vagy. évek ota, csak multhonapban mégy a 10ezerben sem voltál. de ez melékes. (4053) a helyed az a top300-hoz képest hát bocs de legalább 3753-al hátrébb van, én nem tudom te hogy matakoztad ki a 4053.helyröl azt hoyg az a top300-ban benne van . bár legutobb még top250volt azota változott a duma tölled de mindegy is.
küözben meg van mire hajtasz, biztos nem a több napi feltöltésre , biztos nem a korlátlan minimális feltöt menyiségre, hanem a reklám menteségre hajtasz, csak szolok adblocker inygen van és nem kell a top3000ben benne lenend sem és müködik. evvel kkor megoldottam egy nagy rejtélyt.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest