- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
xray_
tag
válasz
DarkGubi #33065 üzenetére
Én most jöttem a székesfehérvári ügyfélszolgálatról. Szintén a régi listaárat tudják csak adni, azt mondta az ügyintéző egy (valakivel - feltételezem felettessel történt) telefonos egyeztetés után. Arra a kérdésemre, hogy a hatályos ÁSZF nem tesz semmilyen kikötést arra vonatkozólag, hogy a most listaáron (4700) fizetett hűség nélküli digi net 200a-ról DigiNet 200-ra (4000) miért nem válthatok nem tudott válaszolni ellenben egyből kézségesen a kezembe nyomta a panaszbejelentő nyomtatványt, amit nem voltam rest kitölteni. Legkésőbb 30 nap múlva megtudjuk a választ :-) Azt feltételezem, hogy nem én voltam az első ilyen problémával mert egyből a kezembe nyomta a panaszbejelentő nyomtatványt...Semmi féle okos csomagom nincs csak internet és Digi mini kábel TV.
A panaszbejelentőben leírtam, hogy a régi listaáron ajánlott csomag nem is értékesíthető 2015.06.01-től ellenben azt az árat tudta ajánlani az ügyintéző viszont ez csak nem passzol a hatályos ÁSZF-el.
-
Renato1993
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DarkGubi #33021 üzenetére
Bemesz, odaülsz egy pulthoz, elmondod mit szeretnél. Mikor visszakoznak kirakod a literes limonádét és előveszel egy májkrémes szendvicset majd megkéred őket hogy akkor hivjanak fel valakit mert te rohadtul raersz es nem mozdulsz amig ezt meg nem oldjak.
ASZF szerintnem tarthatnak -A vegzesu csomagban mert csak sima, jelöletleneket ertekesitenek. Mindenkinek...
-
DonMaster
addikt
válasz
DarkGubi #33003 üzenetére
minden van tv net telefon is,
anno még wekerlén modemes net volt strada 8/2-es ezt márciustol van 200/50-majd 200/100 és hamarosna 500/200 -as de telefon is van meg tv is, bár kapásbol nem okos csomagal let véve hanem igy listaáron, mondjuk nem mint ha lenne olyan szolgáltato wekerlén ami jobbat olcsoban tudna adni. -
DonMaster
addikt
válasz
DarkGubi #32999 üzenetére
menj be nyugodtan, tudják hogy lista áraként átkell rakjanak, ha 200-a rolv áltasz 200-ra azt is elvégzik aláirod a szerzödés modositást és kész. vagy lenéb váltasz, tudják ök is , én megkérdeztem hogy lehet és majdnem lehülyéztek hoyg persze hoygl lehet, mondom, hát olvasgattam és nem volt igaz eddig de mondta hoyg lista árasnál lehet , ott toál megnyugtatot .most meg már itt van a szerzödés akezemben a 7.01töl érvényes 500/200-asra 4500ft/ho-ért . tuti lehet váltani , maximum tudatlan elöfizetöt kaptál ki, én spec 17:10körül értem be 18:00-ig voltak sneki nem volt bent rajtam kivül csak a 2 üszf-es ment mint a karaika csapás pedig felvoltam készülve ászf meg hatoság meg minde egyébb emlegetésével de nem votl egyikre sem szükség, mondjuk kapásvol lekaptam a szorolapokbol 1 ftth -sat és mutattam hoyg ez kell enyiért
lehet ez volt a trük nah mondjuk ezt nem tudom.
-
Flashget
félisten
válasz
DarkGubi #32940 üzenetére
ami romániában csörög..hidd el, hogy lehet csak akikkel beszélsz nagyon nincsenek képben.
én hűség alatt váltottam feljebb, kevesebbért...mert többen mások is a topicban.Jó akkor nyomatékosan mond nekik ez NMHH-t biztos érdekelni fogja a kétféle listaár alkalmazása.
Lehet, hogy romániában engedik, de Mo-n nem.melyik üfsz-en voltál?
-
Flashget
félisten
válasz
DarkGubi #32934 üzenetére
1000x kitárgyalt téma már.
Mivel új csomagot kérsz (akár fel, akár le), új szerződést kell kötniük és jún.1-tól csak az új árakon számolhatnak, mivel a régieket kivezették. Nem lehet 2 féle listaárat alkalmazni szerződéskötéskor.De akkor, hogy megértesd velük.
Bemennek a Tescoba mert dobozos sört akarnak venni. Leveszik a polcról a kiválasztott sört és fizetnek. Meglepődnek, hogy a pénztárnál más az ár mint a polcon (drágább) a törvények szerint nem lehet azonos termékre két különböző árral számolni és az a hivatalos ami a polcon van.
Digi esetében ami jún.1-től érvényes.Van valami szuperapró betűs rész a lap alján fehér betűvel nem kereshető módon?
A varázsmondat amivel a fb oldalon is takaróztak "új szerződés kötésekor"
De van aki bement szintén nincs hűsége az 500-as netért 5700Ft-ot fizetett, megszüntette újat írtak maradt az 500-as net de már csak 4500 pénzért.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged