- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
knuckle
aktív tag
válasz
feggef #33309 üzenetére
nekem 4300-as TP-Link van, és wifin ha mellette vagyok a 200-as netet áthozta, két falon keresztül és lakótelep , már csak 130/110 jön át wifin, és 5Ghz-en, 2,4-en örülök, ha 40/40 átjön, annyira telített az összes sáv.
Most 500-as netem van, nem próbáltam még, hogy mennyi jön át wifin ebből, de kb nem számít...
50/50 wifin már bőven jó, el lehet vele bohóckodni -
adika4444
addikt
válasz
feggef #33296 üzenetére
Szia!
Munkahelyi vpn-nél teljesen normális, ott a feltöltés lesz a te letöltésed.
Ha simán is akadozik vpn nélkül, akkor próbáld meg közvetlen PPPoE kapcsolattal, ha úgy sem megy és a géped rendben van, akkor próbáld ki másik géppel, vagy jelentsd be.
Milyen routered van, és milyen konfigú a géped? -
DonMaster
addikt
válasz
feggef #32814 üzenetére
ha olyat akarsz wifi-t kiépiteni ami tutira visz 1000-ret vagyi azt a 940-et amit a digi ad , akkor legalább 200-300e ft-nyira a zsebedbe kell nyulnod, máskép ez nem lehetséges, de még akkor is csak 3-4m-es körzetben érhetö el ez a sebeség, bár ott laptopban vagy pc-ben már elég komoly vevö kerül.
-
törölt tag
válasz
feggef #32807 üzenetére
Az első kérdésre igen a válasz.
Mivel a Nomadikus=vándorló, bárhonnan használhatod a világban csak internet kapcsolat kell hozzá és az, hogy az 5060-as port az illető helyen ne legyen blokkolva, mert a SIP protokoll azon kommunikál."Mivel több ez mint egy SKYPE?"
Más protokollt használ. Egészen pontosan a SIP - Session Initiation Protocol - protokollt. 16 bites, PCM, a-law kódolású. Gyakorlatilag HI-FI minőségű hangátvitel. Akár 1600 x 1200-as felbontású 30 fps-es képátvitel. stb, stb, stb.
Gyakorlatilag a kommunikáció prémium szolgáltatási kategóriája. (Persze nagyon függ a dolog "élvezeti értéke" az internet kapcsolat sebességétől.)
-
worxland
addikt
válasz
feggef #32814 üzenetére
Az ac-s routerek sem fognak neked annyit átvinni és egy kliens sem tud ennyit. 200-450 Mb/s-ot lehet elérni wifin. Ajánlott olvasmány: [SmallNetBuilder]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
feggef #32814 üzenetére
Igen, jelen állás szerint azon menne át a legtöbb. De az ellenoldalnak is tudnia kell. Több infót a Milyen routert vegyek? topikban találsz, specifikusan erre a kérdésre biztos fognak tudni ajánlani valami jót.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
feggef #32806 üzenetére
Van routeres topic ott érdeklődj,de szvsz simán jó 1043 v2
-
bzoley
veterán
válasz
feggef #32789 üzenetére
Béke térnél most rendeltem meg. Reggel még nem volt benn a cím a táblázatban, délutánra meglett.
15 napot mondtak.Bárkinek:
Rá "szabad" akasztaniuk a kábelüket a T-s oszlopra? Pont a telek közepén van a Digi kábel a szemközti villanyoszlopon. A mi oldalunkon, a telek szélén van a T-s oszlop. Ideális lenne azon keresztül elvezetni a kábelt, vagy a szomszéd házára kell valami kampót felfúrni, hogy ne a telek közepén lógjon. -
Flashget
félisten
válasz
feggef #32224 üzenetére
Ki tudja mire kell még várni..
nekem a szerelő tavaly azt mondta mikor jött az 500-as netet bekötni, hogy a legtöbb gondjuk az Elművel szokott lenni.hiába van oszlopokon a kábel, doboz, ők a fékek a rendszerben meg a bürokrácia.
Ezért nem lehet megmondani 1 hét vagy 2 év múlva lesz az adott területen szolgáltatás hiába van kiépítve az optika. -
DonMaster
addikt
válasz
feggef #30779 üzenetére
bekel telefonálni és várni , mást nem tudsz tenni,
Teejay
örülj hogy nem számlázták ki a kiszállást.
az meg hogy hétvégén nincs meg az 50fel csak 30 , de a garantált meg van tehát cső.
torentez hétvégén és dolgoz hétköznap , torentnél úgysem számít a feltöltés sebessége streamnél meg igen, -
Flashget
félisten
-
válasz
feggef #30225 üzenetére
Nálunk Rákoshegyen amikor néztem hogy kötik,utána fél évvel a szomszéd elő is fizetett.Én még nem tudtam,mert inviteles hűségem volt. Viszont az,hogy bedobálták a szórólapokat hozzánk,majdnem fél évvel az után volt,ahogy a szomszéd bekötötte.Én is még 2 hónappal a szórólapok előtt köttettem be,sőt akkor még a digi honlapján se voltunk benne az elérhető listában...
Szóval a lényeg,érdemes menni ügyfélszolgálatra 1-2 havonta és akkor tutira az elsők között lehetsz.
-
TeeJay
félisten
válasz
feggef #30222 üzenetére
szerintem passzív osztó lesz benne mivel az optikás szakaszra kevés aktív eszköz kell
behúzzák a vékony üvegszálat és néhol van rajta osztó vagy ilyenek az összeset meg egy OLT-be vezetik aminek van x gigabit uplinkje a DIGI gerinc felé aztán pá, mehet a lakásba a kábel rá az ONT és örül mindenki
nyílván ha már aktív lesz a hálózat akkor szórják majd be a papírokat hogy előfizethetsz
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged