- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
sacaboy #59229 üzenetére
És az ADSL, vagy kábelmodemek sem fogyasztanak kevesebbet, sőt... Még a beszédsávi faxmodemek sem voltak képesek működni külső áramforrás nélkül. Az egyetlen lehetőség az ilyen embereknek az analóg telefon készülék (semmi DECT természetesen), már amíg létezik ilyen szolgáltatás. Jó szórakozást hozzá
Dchard
-
Hoorus
őstag
válasz
sacaboy #58727 üzenetére
Szia
Békés megye (Békés település). Értékelhető konkurencia csak a Telekom van koaxon. Eleve csak a családi házas utcákban építették ki a hálózatot. Van olyan utca, ahol csak társas házak vannak, abba az utcába ki se húzták a kábelt. Ott nem szolgáltatnak. (Igaz ott minden a föld alatt megy.)
-
TeeJay
félisten
válasz
sacaboy #33604 üzenetére
akkor beszélj egy szerelővel, maga mondta hogy minden lépcsőház közvetlenül a fejállomásra megy, amúgy egy panelban nagy cucc mindegyikből kihúzni 1-2 optikai szálat ugye?
sebaj hamarosan napközben garantált alá fog esni a feltöltés, tudok majd reklamálni és csinálnak egy fejlesztést max
-
TeeJay
félisten
válasz
sacaboy #33390 üzenetére
te szóltál be nagy okosságot én meg elmondtam hogy nagyon nagyot tévedsz ha azt hiszed nem fogják cserélni... sajnálom hogy itt a többiek mind beletörődnek mindenbe, én meg kihozom a maximumot mindenből amiből csak lehet. ennyi.
valakinek jó egy olyan router ami 600megabitnél letérdel valakinek mint nekem meg nem jó csak ha a gigabitet kihajtja mivel tudom hogy egy hibátlan példány képes erre.
internet detto, ha megvan az 1000-es csomag akkor nem hajnali 2-kor szeretnék 217megabites feltöltést látni hanem napközben is legalább 200körül na de az este 70-80megabit az kissé odébb van, a vasárnap esti 42 meg pláne. valakinek ez belefér én meg inkább jelzem a DIGI-nek hogy tudjanak róla. ennyimúlt héten vettem egy lézeres egeret annak a görgőjén lévő gumicsíkból hiányzott 2mm gumi mintha be lett volna vágva, és fél óra múlva vittem vissza és cserélték hibátlanra. sajnos manapság a vevő lesz a minőségellenőr és így a gyártók hatalmas összegeket spórolhatnak, lásd merevlemez témában!
-
TeeJay
félisten
válasz
sacaboy #33388 üzenetére
képzeld jó helyen kell venni, már le is beszéltem, leteszteljük hogy tényleg nem tudja-e kihajtani a 940-et és ha közel sem tudja akkor mondták hogy vigyem be és 2-3nap alatt cserélik
mi ebben olyan nagy dolog? a gyártó 800+ NAT sebességet ígért, nálam 5-600között teker ami nem teljesen jó szóval mehet gariztatásragépen mérve 943megabit simán elérhető már csak a feltöltés lesz kérdéses
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged