- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ferensz #36351 üzenetére
Mivel a mondandom lenyege lejjebb le lett irva, igy igen , elintezlek ennyivel. Ha keptelen vagy felfogni, az nem az én bajom.
peterbacsi: ha 94Mbit lenne, akkor van lepcsohazi problema. Esetedben a router limital 99% eséllyel. Kivéve ha valami gyenge tuzfal/virusirtod van ami megfoghatja szintén. Probald ki direktbe gépbe dugva és betárcsázva.
-
Multibit
nagyúr
válasz
ferensz #35229 üzenetére
Ez nem jelent semmit. A TP-Link WDR3600-ban sokkal erősebb SoC van, mint a Netgear WNR3500Lv2-ben.
(#35228) DonMaster:
A Netgear WNR3500Lv2 sokkal gyengébb vas, mint a maiak. Ha lehet hinni a SmallNetBuilder táblázatának, 255 Mbps-t tud (ez a plafon, azaz itt már csúcsra van járatva).Travelos!
Vegyél egy korszerű routert! Teljesen lényegtelen, hogy néhány éve 17 ezerbe került. A számítástechnikai eszközök gyorsan avulnak. Az én Mikrotikem több mint 50 ezerbe került 2009-ben, mégis le kellett nyugdíjazni öt év után (pedig amit tud, azt ma is tudja, csak már lassú). -
DonMaster
addikt
válasz
ferensz #33428 üzenetére
persze , hoyg nem az, van 1,25gb 14elöfizetöre ebböl neki 200 a töbi 13nak 100 , akkor? egyszerü matek az egész.1,5gb az igény és van 1,25gb ennyi itt a probléma nem máshol. bár szerintem van a 13böl má s is akinek van 200-as upja, de ezt ahgyjuk ha betezsnek oda egy második gpon-t akkor és elfelezik a terheltséget akkro meg oldodik a probléma, elvileg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ferensz #31474 üzenetére
Amit korabban irtam. Nem kell a switch, felesleges penzkidobas, egyetlen rohadt opciot kell bekapcsolni a zte-ben es atengedi a pppoe kapcsolodast a rakotott routernek...
Illetve a ZTE is berakhato meglevo router moge, openwrt eseten de ezt még tesztelem a 0-as VLAN ID miatt. A telo mar ment stabilan router mogott de ilyenkor nem tudta a router felepiteni a pppoe kapcsolatot.
Tobbi privatban max...kiveve azoknak akik agalnak a switches megoldas mellett...
-
DonMaster
addikt
válasz
ferensz #29675 üzenetére
szia marhaság,
pécs 10emeltes, top netees csomag elvileg átvoltottak 100/50-re és késöbb 200/50-re
jeleleg megy 60/25-el és ez a csucs legtöbb esetben jo ha van 50/25 ,
és ez vicc, persze a garantált 8/2 emg van de baszus azért egy elvileg 200-as elméletileg 100-as és gykorlatilag 50-es net van ami azért durva , mert egy 500-asnál ha megy 300/-el az oké meg za 1000-res megy 700-800-al az oké de egy 200-as elméleti megy 50-el az vicc, jah és a cseken továbbra is topnet van irva, nah ennyit a minimum meg garantált rol. ászf-ben már a topnet meg sem találhato, és szerintem nem kevesen vannak azok, akiknek még nem emelt a digi és itt nem a 80rol 200-ra valo emelésre gondolok hanem a 80tol 100-ra sem inkább csökent , anno amég nem volt nagyobb csoamg jöt bármi lefelé 10mb/s el most örülök ha jön 5-7el ami azért vicc -
TeeJay
félisten
válasz
ferensz #29675 üzenetére
kívánom neked holnaptól 51megabited legyen neked is ha 100-as előfizető vagy és ne reklamálhass
szabonagyur
megsúgom a routert 4éve vettem és vagy ugyanilyenre kicserélik, vagy ráfizetek egy gigabitesre
én pedig ilyen vagyok, szeretem mindből kihozni a maximumot
és amúgy már sok helyen leírtam hogy nem a 100megabites LAN porttal van bajom
hanem hogy 2centi vastag por volt a lépcsőházi switch-en olyan régi
és kevésbé bírja az egyidejű le és feltöltést
gondolom egy mai gigabites switch esetén ez már nem fordulhat elő
amúgy július óta türelmesen várom mikor lesz a lépcsőházban csere, de eddig még nem történt meg és nem is fog csak ha nagyobb csomagra váltok
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- VR topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest