-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
ElektrikusDE #95045 üzenetére
Nekem úgy tűnik csak böngészőt használva számít a gép, parancssorból nem.
Van nekem egy harmat gyenge Intel Atomos gépem, parancssori mérésnél az sem jön zavarba:
https://www.speedtest.net/result/c/82317da8-1839-4a6a-9c21-7f4f8a1c1bf4 -
mexel
veterán
válasz
ElektrikusDE #95045 üzenetére
Böngészőből nekem is kevesebbet mér mint a letöltött speedtest -el. Most pár kábelt kipróbáltam és a toldót kiiktattam, de ez nem változtatott semmit. Szóval kb max 700/320 amit ki tudtam már hozni. ( digi szerverén mért ennyit most) Toldóval, anélkül, bármelyik kábellel router nélkül. ha így marad ez hibátlan szerintem, több nemkellhet. ( a böngészőben 460-500/320 a max Intel I5 géppel)
Dragon: köszi, a gyyári fw-n rajta vagyok már a routerhez csak utánanézek nehogy tégla legyen
-
Ejelhar
senior tag
válasz
ElektrikusDE #94897 üzenetére
Ha ez így van, az nem gond, de legább mondjon már erről valamit a Digi.
Mondjuk olyat:
- egyidejűleg egy végpontról max 400 session van engedélyezve, vagy hát a végződésünk csak ennyit kezel, felette összedől.
- e limit felett felárral biztosítunk extra kapcsolatokat is.Okay, még ez is rendben teljesen, csak ne kelljen már találgatni.
-
Túzok22
senior tag
válasz
ElektrikusDE #94802 üzenetére
FTTB esetén is PPPoE kapcsolat van. Hol hallottad hogy DHCP? Koaxos internetnél van DHCP kapcsolat. xDSL, FTTB és FTTH esetén PPPoE.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Szia,
nem tudom felétek mi a pálya, de a Digi felénk mindenképpen megköveteli a PPPoE kapcsolódást.
FTTB- is ez volt, nem osztott DHCP-vel, nem is tudok olyan helyszínről az országban ahol így lett volna. -
MadMancs
veterán
válasz
FTTH nál is pppoe kapcsolódás van. :)
-
Multibit
nagyúr
válasz
míg FTTB esetén meg Dinamikus IP-t!
Lehet, hogy Romániában így van a Diginél, Magyarországon nem -
Ejelhar
senior tag
válasz
ElektrikusDE #94762 üzenetére
Na, én már egyenesbe vagyok, hétfőn lecserélik a FiberHome ONT-ot nálam ZTE típusra.
ps. hú de rafkós vagyok
Mielőtt elküldtem az aktuális hozzászólásomat, előtte lementettem.
Kellet is, mert megint összedőlt mielőtt a "Küldés" gombra kattintottam volna. -
TeeJay
félisten
válasz
ElektrikusDE #94762 üzenetére
Mivel legtöbben Bridge módban használják tök felesleges...
2,5gbit LAN-os ONT-nek több értelmét látnám persze az is akkor ha 1/1 gigabit csomagot akarnak kiadni -
Ejelhar
senior tag
válasz
ElektrikusDE #94727 üzenetére
Amig ZTE routert használtam akár 72 órás szakadás mentes kapcsolatom is volt.
Amióta TPLINK Archer AX10 van mögötte állandóan megszakadt a nettem nekem is!
Nálam ez valószínűtlen, mert két különböző fajta routerrel is próbáltam és a szakadások maradtak.
Egyiket sem szeretné a FiberHome?
Minden esetre ilyen routerek (Mikrotik CCR-1009-7G) más helyeken hibátlanul együttműködnek a Digivel,
bár azoknál ZTE vagy Huawei ONT van telepítve és nem FiberHome.Valószínűleg MAC Address-hez van kötve a PPPoE kapcsolatom is, mert
csak a routerrel lehet létrehozni, PC-vel nem.Én még ilyet nem tapasztaltam a Diginél, sőt, más végpontról is működhet egy account, ehhez az utóbbihoz van hozzárendelve a sebességlimit.
Miért nem cserélteted le az ONT-tot?
Az lesz a vége ha ez ennyire megbízhatatlan, még teszt fázisban vagyok.
Tegnap egyébként jelentettem hibára és 18 óra előtt újrarúgták messziről de nem javult, tovább szakadozott.
Aztán 21:38-kor sokadszorra visszakonnektált és több mint 13 órán keresztül nem szakadt le.
Ma lezártuk a hibajegyet, de ha egy napot sem bír ki vagy olyan lesz mint tegnap (30 perces kapcsolat már rekordnak számít), akkor nyittatok újat.Gondolom hogy már kérted a publikus IP-t, mert NAT mögött nehezebb az élet...
Igen, bridge módban van nálam az ONT, illetve kértem, hogy ne a NAT-olt tartományból kapja IP címet. -
Geth
veterán
válasz
ElektrikusDE #94115 üzenetére
"Újraindítás a cache törléséhez és futási teljesítmény növeléséhez."
Ezt a mondatot mindjárt átdobom a kollégáknak, egyszerűen nincs mit hozzáfűzni(Nem tudom milyen router, de ha kiderül, megy a blokklistára.)
-
MasterMark
titán
válasz
ElektrikusDE #94115 üzenetére
De mi a probléma? Mert az nem derül ki.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #93904 üzenetére
1. a szerelő is átkérheti, de akár a felhasználó is bekötéskor.
2. fttb-ről vált, így nem kell semmi újat beállítani, mert nem változik a felhasználónév és jelszó.
3. ha eddig nem volt natolva, akkor az ügyfélszolgálat szerint átkötés után sem lesz, erre személyesen kérdeztem rá, mielőtt még engem kötöttek át.
#93906 Laccoss
Anydeskhez tud csatlakozni NATolt hálózaton keresztül is szerintem
Jól gondolod, bátyám natolva van és gond nélkül megy. -
4Grider
félisten
válasz
Laccoss leírta amit én is írnék.
Amit ahhoz hozzá lehet tenni: Az anydesk elérhető simán ezer nat mögött is. -
Laccoss
addikt
válasz
1. A szerelő ezt megoldja
2. Nem kap új felhasználónevet és jelszót
3. Nem biztos, hogy NATolva lesz, de ha igen, azt a szerelő megoldhatja, másfelől Anydeskhez tud csatlakozni NATolt hálózaton keresztül is szerintem (bár nem ismerem). -
RAiN91
őstag
válasz
Hmm. Akkor csak megkérem őket, hogy az UTP kábelen legyen net direktbe az ONT eszközről, aztán majd később beállítom az egészet.
-
Calogero
addikt
válasz
ElektrikusDE #93866 üzenetére
Azt Zsolesz1885 írta ( [link] )
-
Sinu
senior tag
válasz
ElektrikusDE #93866 üzenetére
Annyira azt állítod, hogy FTTH-t írtam, hogy már kezdem elhinni, pedig nem
Az idézett mondatod nem tőlem származik: #93850 Zsolesz1885 021-04-15 12:30:53
-
Sinu
senior tag
válasz
ElektrikusDE #93861 üzenetére
Csak a saját routerem van, azt már restartoltam
-
Sinu
senior tag
válasz
ElektrikusDE #93855 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ElektrikusDE #93819 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz
ElektrikusDE #93593 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz
ElektrikusDE #93591 üzenetére
Erre, köszi!
-
Soma01
veterán
válasz
ElektrikusDE #93022 üzenetére
-
Soma01
veterán
válasz
ElektrikusDE #93017 üzenetére
... na, ilyen típus sincs! Ez olyan, mint a D-link AC1200, ami amúgy Dir-842. A te ajánlatod milyen típus akar lenni?
Bocs. Ezt nem is láttam eddig. Micsoda elnevezés.mpo!
Az jó router AC-c vonalon.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #93017 üzenetére
Egyébként még ez sem fekszik meg (nálam) ZTE ZXHN-H298A.
De ne keresd, nem nagyon kapsz már ilyet (Magyarországon). -
Vakegérke
félisten
válasz
ElektrikusDE #92772 üzenetére
Újraindítottam, íme az eredmény.
-
Vakegérke
félisten
válasz
ElektrikusDE #92772 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nem azonnali a változás. A szerelő szerint akár már este is száguldozhatok a NET-en. Nem poén, holnap is ráér.
-
woodworm
veterán
válasz
ElektrikusDE #92309 üzenetére
A több, mint tíz túlzás egy kicsit, de nem sokat tévedtél. A felvásárlás után működött még sokáig, 2013 nyarán variálták át az oldalt és szűnt meg a szerver oldali támogatás a szolgáltatáshoz.
A státuszsori kijelzés egyszerűen működik, ha egy peertől bejövő kapcsolatot észlel (I flaget kap), akkor átvált zöldre. -
MasterMark
titán
válasz
ElektrikusDE #92307 üzenetére
Nem kell túlreagálni, ugyanannyria szivat másokat, mint amennyire saját magát. Ő is csak kevesebbtől tud letölteni, meg ő is csak kevesebbeknek tud feltölteni. Ennyi.
-
chatran
őstag
válasz
ElektrikusDE #92307 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, neked is MasterMark. Akkor az elmúlt tíz évet teljes tudatlanságban éltem le.
De mivel nem éreztem ennek semmi hátrányát, ezért ingerem sem volt ezen változtatni. Az oldalak, amiket használok már nem arány, hanem időalapúak, így annyira nem mozgat, hogy mennyi a feltöltésem.
Szegény bithu accom 2,5 terás feltöltéssel vesztettem el évekkel ezelőtt, mert nem léptem be több mint egy évig. Régi szép idők.Amúgy az utorrent miért nem figyelmeztet már, hogy paszzív vagyok? Jó tíz éve még pirosan virított az alsó állapotsávban.
-
viktorhu
veterán
válasz
ElektrikusDE #92271 üzenetére
Pár napig / hétig bridge-ben is szaga volt. Emlékszem, hogy este jöttem haza, és mondtam a feleségemnek, hogy olyan szag van, mintha valamilyen elektromos eszköz meg akarna gyulladni. Aggódtam kicsit, amíg rá nem jöttem, hogy az ont az. Valószínűleg nem tiszta környezetben szerelték, és a belement por (műanyagok, szösz) égnek el az első bekapcsolást követő napokban.
-
Gyurka6
őstag
válasz
ElektrikusDE #92245 üzenetére
Hali!
Ezt [hogy] értelmezed?
Behúzószálnak használták a t-s kábelt? -
Thusor
őstag
válasz
ElektrikusDE #92210 üzenetére
Nálam januárban kötötték be. Belépési díj nem volt mert hűséget vállaltam 1 évre. De bekötési díj 6.000 forint volt, plusz anyagköltség amit felhasználnak a szerelők. Nálam ez 150 Ft volt, mivel csak TV-hez kellett koax kábel, szerencsére tudták használni a Telekom régi optikai kábelét amit régebben már behúzott az előző tulajdonos a lakásba.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Én még jobban jártam, amikor köttetem, akkor nem volt semmi díja, pedig elég sok kábelt használtak. Az árak meg külön, ahogy néztem kb ugyanannyi ott, mint itt, így az akcióban se lehet nagy eltérés vagy csak szokás szerint volt ott valami akciós dolog, ami nálunk talán pár hónappal később fog megjelenni, bár, ahogy itt szívatják a digit, azon se csodálkoznék, ha semmi akció nem lenne.
-
helkis
veterán
válasz
szinte minden külföldi cég Magyar leányánál megfigyelhető extra sarc, amiről lehet a külföldiek nem is tudnak, vagy másképp tudják, ezért van itthon minden Magyarnak átlagosan 6misije a bankban..
-
MadMancs
veterán
válasz
Persze ezt aláórom én is. De a horribilis belépési díjjal egyik szolgáltató se szokott élni. Pedig mindegyiknél van. Talán csak a műholdasok.
Bár nem lehetetlen hogy valami változott az elmúlt 2 hónapban díjban, de erre kicsi az esély. Inkább legyen benn ÁSZF és ne kérjék mint fordítva. -
Dare2Live
félisten
válasz
ElektrikusDE #91985 üzenetére
semmit wifin megy. A sebessége mint régi B/G routerek korában.
De még doksit se találok hozzá, huawei oldalán regelnem kéne, hogy letöltsek bármit. kabaré ez a huawei
-
dokee78
félisten
válasz
ElektrikusDE #91829 üzenetére
Nekem ebből a Digi routerből megy a Tp-link routerembe a net és úgy használom.
Más:
[link]Kiderült valóban 1000/300-as netem van,de mitől lehet 10 körüli a ping?
-
turulbird
tag
válasz
ElektrikusDE #91434 üzenetére
Üdv!
Köszi, de nem nyert...
-
hullahop
lelkes újonc
válasz
ElektrikusDE #91402 üzenetére
Nálam 1.1.1.1 és 8.8.8.8 van beállítva és egyáltalán nem megy....
-
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #91402 üzenetére
Én is azt használom. IPv6 szintén nincs.
-
macko125
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #91099 üzenetére
Köszi a tippet. Tűzfalat néztem már (átenged), Avast nincs nálam.
-
macko125
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #91095 üzenetére
Ok.
Mi lehet a megoldás vagy ezzel az ONT-vel ez reménytelen? -
macko125
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #91079 üzenetére
Akkor szerinted, hogy itthon működjön a port:
- kellene a DDNS vagy
- bár még nem kötelező a port nyitáshoz, ennél az ONT-nél, de ha beállítom a DDNS-t akkor sikeresen nyithatom a portot? -
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #91085 üzenetére
Ok, de akkor sem a port nyitáshoz kell, hanem akkor a NAT-ból kivételhez. Egyik hozza a másikat mert a valóságban nincs hozzá köze. Nekem is vannak nyitva portok mégsincs DDNS-em, ill. van, de nem azért.
-
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #91082 üzenetére
Szerintem itt nagy kavar van a fejekben, egy torrent port nyitáshoz nem kell domain. Lehet, hogy van olyan szogáltatás a diginél amihez igen, de ehhez biztosan nem kell ddns se itt se ott.
-
4Grider
félisten
válasz
ElektrikusDE #91079 üzenetére
Miért kellene? A kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
TeeJay
félisten
válasz
ElektrikusDE #90942 üzenetére
De ez mindenkinek így van vagy mázlid volt?
Csak mert én is néztem a weblapjukon inkább 1000/500-as csomagnak tűnik a 940/450 ha nem adnak ráhagyást mint nálunk 10% körül
Itt felénk az 1000/300 csomag 945/330megabit körül van
Nálatok akkor 1000/500 mégis 1000/1000 megy mintha nem lenne limit le és fel semMióta vannak ezek?
Csak azért kérdezem mert ami Romániában szokott bejönni az nálunk is 1-2éven belül átjött
Még a végén 1/1gigabit lesz itt is -
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #90942 üzenetére
Akkor maradjunk a hivatalos csomagsebességeknél, mert az 1000/1000 megtévesztő. Én is mértem már ennyit, és mégsem azt mondom, hogy 1000/1000 csomagom van.
-
TeeJay
félisten
válasz
ElektrikusDE #90934 üzenetére
Nálatok már 1/1gigát ad a DIGI Románia?
-
Sumi
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #90936 üzenetére
Nekem Digin 214.466 Mbps (3. gen i7), Telekomon 408.242 Mbps (2. gen i3).
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #90932 üzenetére
Már megint elírtam, 1000/1000 Mbit helyesen.
-
gaborino986
tag
válasz
ElektrikusDE #90609 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Itt néztem a port ellenőrzését:
https://www.canyouseeme.org/De megnéztem a másik tanácsolt oldalon is, de ugyanaz az eredmény.
:-(
Kivettem a pipát az UPnP/NAT-PMP elől a kliensbe, de semmi változás, megnéztem úgy is, hogy csak a TCP van kiválasztvan a peer kapcsolati protokoll-ba, de így sem történt semi (feltötlések nem indulnak el, port továbbra is zárva):
Így néz ki a Port nyitás a router oldalán:
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #90556 üzenetére
Ez csak az én véleményem, de ahogy olvasom, hűségidő kell hozzá, de e nélkül is úgy vagyok, hogy jobb szeretem a saját routert, így inkább megveszem magamnak ami kell, mint, hogy béreljem, elvégre ha 5 évig használod, akkor már többet fizetsz ki, mint egy router és a legtöbb ember tovább használ egy típust. Ha cserélni szeretné az ember, akkor meg a saját routert el lehet adni és hozzátéve pénzt megvan a következő is, bérlés esetén meg max kérhetsz cserét, de kérdés, hogy mire és az se lesz soha a tied.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #90554 üzenetére
Felesleges, hogy legyen, elvégre így is az a legtöbb embernek a kifogása a saját router esetében, hogy nem kell neki még egy eszköz, aki meg saját routert szeretne az a legtöbb esetben az említett zte-nél sokkal jobbat vásárol. Az 5 ron havidíj, meg gondolom nem a tp link-re vonatkozik.
-
dchard
veterán
válasz
ElektrikusDE #90409 üzenetére
és Akosman:
ezekre csak Mucsit tudok idézni: ezt a trágya gány melót... Egyik szarabb mint a másik. Ha ez jellemző (különösen ha ezért még bekötési díjat is szednek), akkor nyomnám is fel a fogyasztóvédelemnél őket. Elképesztő. És sajnos az utóbbi időben volt itt a topikban minden féle gánya szerelésről fotó, tehát érzésre nem egyedi eseteket látunk.
-
olasz61
tag
válasz
ElektrikusDE #89943 üzenetére
Ez még eredetileg Invitel-es,nincs ráírva semmi sokáig be is tudtam lépni root-admin,admin-1nv1tel7 jelszavakkal,majd sajátra változtattam és miután dec.16-tal átvett a Digi már semmi sem jó.
-
TeeJay
félisten
válasz
ElektrikusDE #89797 üzenetére
Persze mert falusi résznél légkábelezés van és abban van kevlár szál is ami tartja a kábelt a szakadástól. Panelban sima fehér vékony kábel bőven elég, valami kevlár szál abban is van csak jóval vékonyabb mivel ott kábelcsatornában megy és nincs rá szükség
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #89793 üzenetére
-
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #89793 üzenetére
Ez koaxnak vékony, kb. fele olyan vastag. Nálam is ilyet tettek, jobban is bírja a hajlítást mint a merevítős vastagabb fekete kábel.
-
propanbutan
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #89665 üzenetére
Szia,
igen, a hardver v1.0, a firmware-t kb múlt héten frissítettem 1.1.2-re.
Szerintem ez a javítás kimenő kapcsolatokra vonatkozik. -
cof
veterán
válasz
ElektrikusDE #89255 üzenetére
Jaja, megfigyelhető, hogy ha már nincs meg a 900 csak 700, persze ez is csak abból derül ki hogy 10 percenként méreget, mert egyébként csak böngészik már megy a sírás, hogy sz@r a Digi.
Ennél rinyásabb topikot még nem láttam, pedig a Vodánál tavaly tavasszal aztán voltak bajok bőven.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
ElektrikusDE #88869 üzenetére
Én annó kértem a szerelőt, hogy tegye bridge módba: nem tette, azt mondta, hogy nem az ő dolga, hívjam az ügyfélszolgálatot (pest megye) (egyébként korrekt volt, pl. cipőt levette lakásba bejövetel előtt, ami nem túl gyakori szerelőknél...)
Az ügyfélszolgálatot hívtam, kértem, ~15 perces beszélgetés végére már bridge módban volt az ONT, szóval nem para, ha nem teszi bridge módba, csak tudd a felhasználónevet, jelszót.Dobozhoz csak egy kérdés: az ONT áramot fogyaszt --> melegszik --> jó neki, ha be van zárva egy dobozba? (nekem nincs tapasztalatom az enyém jól szellőző helyen van, csak kérdezem)
-
turulbird
tag
válasz
ElektrikusDE #88835 üzenetére
Átállítottam, utána csináltam szoftveres visszaállítást, szépen visszaállt az alap jelszókra, utána újra beírtam a már nekem tetszőket...
A működő gomb megnyomása után elvileg ugyanezt kellene csinálnia.
Ha másé ment el akkor persze... dádá...
Csütörtökön kötötték át százról, hát... kár volt; kemény 128/238 most is....
-
turulbird
tag
válasz
ElektrikusDE #88830 üzenetére
Pedig én a belépési és a wifi jelszót is megtudtam változtatni (kábelen és wifin is be tudok lépni) és most is az van benne. Alapon van a gpon, router módban.
RP2743 firmware van benne.
(If the username is left empty, only the password will be changed.)
Ezek szerint üres az user, csak a jelszó változik.
Hát akkor az üf tiltotta le.
Az oldalán gombok le vannak tiltva, a wlan-t nem lehet valahogy működésre bírni?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #88678 üzenetére
Persze, ablak bejön csak a beírt nevet, jelszót nem fogadja el.
Próbáltam az alap user-digi párost.
Próbáltam admin-admin valamint a sajátomat is mert emlékeim szerint megváltoztattam az alapadatokat.
De egyiket sem fogadja el.Próbáltam resetelni is. Bekapcsolás közben nyomva tartott reset gombbal. 10-20-30 mp is de egyik sem segített.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #88393 üzenetére
8 Gbitsde jó lenne, 8 Mbits -
CirrMee
addikt
válasz
ElektrikusDE #88316 üzenetére
Elég "rosszul' sikerült "védekezés", ha megy saját hálózatból, vagy mobilról,
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #88311 üzenetére
Magyar VPN-nel működik az oldal!
(magyar VPN szerver:91.219.238.174)
Ui:
Úgy látszik védekeznek, nem lehet elérni mindenféle IP-vel...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #88045 üzenetére
Sokáig várhatsz, míg Magyarországon vagy Romániában 1GB-s netet fogsz kapni
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #88049 üzenetére
Aha! Így már érthető. Tehát te Romániában vagy.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #88047 üzenetére
De azt írtad: "Én is igy fogok tenni, ha végre bekötik az 1GB-s netet! (nekem meg se kell vennem, 350 Ft.-ot meg ér havonta a bérlése)". Akkor neked hol van az az itt?
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #88045 üzenetére
Csak nem itt Magyarországon, hanem Romániában.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged