- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
Thusor #110565 üzenetére
Ennyire azért nem akarok fizetni, hogy még be is menjek. Oldják meg, és kifizetem. Ha nem tudják, akkor így jártak. Nem fogok sehova beszaladgálni azért, mert a legalapabb dolgot nem tudják megoldani. 2023-ban nevetséges, ha én töltöm az időmet azzal, hogy fizethessek, ami az ő érdekük lenne. Net van, tv van (olyan minőségben, hogy valahol jogos is, hogy nem fiuzetünk érte), telefon van. A többi meg az ő problémájuk.
Másrészt honnan tudod, hogy ezzel elhárult a hiba? Lehet innentől mehetsz be havonta. -
-
-
South Velen
addikt
válasz
Thusor #95962 üzenetére
Akkor rohadtul nem értem.
Egy dologra tudok gondolni, hogy egyszer még vagy 8 éve kértem bekötést egy idős rokonomnak erről a mailről, aztán végül mégsem kellett, és töröltem az igényt. Emiatt letiltottak volna vagy WTF?
Akkor megpróbálom párom mailjéről is megrendelni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Thusor #95754 üzenetére
Nálam egyből kérdezték, hogy hova szeretném az ontot, elmondtam, látta a routerem és egyből kérte bridge-be az ontot, kábeltől kezdve mindent hoztak, ha kellene. De erre nem volt szükség mivel a router mellé került közvetlenül, így végre feltudtam használni az alzás kuponos vásárlásból a 25cm-es cat5e kábelem
-
MadMancs
veterán
válasz
Thusor #95754 üzenetére
Nat és bridge valóban nem az ő dolguk. Bár legtöbbször megcsinálják jófejségből. Viszont munkalap aláírását megelőzően kutya kötelességük kiállásokat megcsinálni. Persze nem ingyen. Munkalap lezárását követően többnyire nem foglalkoznak vele. Ha ki is mennek csak kiszállási költség + anyaghasználat.
-
Foose
addikt
válasz
Thusor #95707 üzenetére
Nem tudom mennyire kavarhat be ha panel.... De úgy tudom lehet zavaró tényező. Nos,az én emeletemen 16 lakás van összesen,szóval... Bár ettől függetlenül ez a kevéstől is kevesebb amit mértem. Viszont sem videó nézésben,sem semmi másban nem veszem észre a sebesség csökkenést.
-
gippazoid
őstag
válasz
Thusor #92225 üzenetére
A belépési díj 500 Ft az tiszta sor, szerepelt is a megrendelő weboldalon. A bekötés 12e, a szerelés a 6000.
Én remélem hogy csak a szerelést számlázzák, habááááát, most is van ott már egy optika igaz állítólag Telekomos, de szerintem kreatívan megoldják, ha arról van szó hogy fél óra helyett 5 perc alatt tudnak végezni (eszközök a konnektorba, teszt, aláírás, egy telefon hogy kérnék szépen a bridge módot plusz NAT-olást ki és már mehetnek is). -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest