-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
olasz61 #99748 üzenetére
Látom, hogy málad a letöltés még rosszabb, mint nálam, de ugyanúgy nőtt a pinged, mint nálam. Főleg a ping növekedése aggasztó, a sávszélesség csökkenése engem sem érdekel annyira, de sajnos a kettő összefügg. Optikán 10 alatt kellene lenni jóval. Amíg FTTB volt, addig ez meg is volt.
-
adika4444
addikt
válasz
olasz61 #97314 üzenetére
Felhasználó user, jelszó digi. Ha ezzel nem enged be, akkor hívd az ügyfélszolgálatot, de lehet, nem tudják megoldani, akkor pedig vagy csere, vagy javasolni fogják a bridged módot. Ezutóbbit ajánlani tudom én is, egy saját routerrel kevésbé adódhat ilyesfajta probléma.
-
turulbird
tag
válasz
olasz61 #96674 üzenetére
Nem működik, foglaltat jelez. Nekem semmit sem mond.
Délben kapcsoltam be az ont, se a wifi, se a telefon nem ment (tel1-2 villog hosszú szünetekkel) net van 425/323.
Újraindítás után világít minden led, mint normál állapotban; a telefont továbbra is lefoglalta valak(m)i...
Tegnap nálam semmi gond nem volt. -
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest