- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
"Gyengébb utánzatok"
Titan Quest, Grim Dawn és még van 1-2 cím, ami nem csak szerintem emelkedik ki a többi közül.#6811 Blizz: Igen, a Diablo 1-2 szerepe a műfajban és a játékiparban vitathatatlan.
Másrészt olyannak (pl. nekem), aki rengeteg címet kipróbált a műfajban... ahogy korábban írtam, nekem sosem volt a D1-2 irányába olyan elköteleződésem, mint sokaknak. Könnyebb volt váltanom, amíg meg nem találtam az olyanokat, amik jobban tetszettek.
Kellettek. De minden egyes játék hozzárakott valamit a műfajhoz, ami tetszett.A Blizzcon előtt pár nappal raktam vissza a D2-őt vagy 6 év után. Egy célom volt vele: kitakarítani a PlugY-s inventoryt. Nincs sok dolgom vele. Arra gondoltam, hogy ha mégis lesz új változat és tudom folytatni a régi karit, akkor igazodnom kellhet a normál inventoryhoz.
Azóta ugye volt a bejelentés, infókkal, tudjuk mi lesz.#6812 Vismajor01: Modok adnak ezt azt, a sima Diablo 2-től nem kapod meg, és így is van jól.
Talán ez volt a legjobb húzása a csapatnak: a moddolhatóság. Nem csak a nagyokra gondolok, hanem pl. a PlugYra is.
#6813 Ator: Talán modok képesek ilyesmire, ahol volt engine váltás is, bővebbet nem tudok, nem használom őket.
-
Vismajor01
addikt
Azért lehet célokat kitűzni, én pl elkezdtem egy SC holy grailt és baromi nagy löketet adott ahhoz hogy spben játszak mostmár hónapok óta.
Mindazonáltal én is szeretnék egyfajta endgamet, mégpedig pl pd2-ből a "map" rendszert. Mapok tudnak droppolni mint rare/unique itemek és ha azt megnyitod a5-ben Malahnál akkor letudsz menni egy "titkos pályára" mint cow level, ahol durva szörnyek vannak de +%xp meg +%mfdroprate, map válogatja.
Vagy hogy bneten is P7 droprate legyen, hogy ott is legyen értelme mfelni. De igazi endgame nemhiszem h lehetséges egy hack n slash játékban
-
Blizz
őstag
Ez egy elég relatív kifejezés, kinek mi az endgame, valaki végigviszi és szevasz, valakinek az endgame az hogy farmol 85-ös ilvlű területeket, amíg élvezi, valaki pedig mind az 505 itemet kiszedi.
Valóban elég "ósdi" mai szemmel, de ha nem létezne, akkor nagy valószínűséggel egy hack'n'slash játék sem létezne ilyen formában, amit ma látunk.
Amúgy meg mai szemmel is tud olyan itemeket generálni a játék amitől leesik az állam
Nekem ez a szép benne, na meg persze az atmoszférája.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SUSE Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest