Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Anulu79
üzenetére
Hat ez sajnos egy eleg rossz modszer

Pl Amuletnel az elemental skilles kell (meghozza az, amelyikkel sebzel) es ahhoz kepest a main statos, zoldebb lesz szamokban, de total kuka. Nem mindig a zold szamok az erdekesek....
Kesztyunel is pl a main statos zoldebb lesz, de a legtobb buildben jobb az, amin pl Attack speed + Cooldown/Area damage van.Ha megvan a terv, hogy milyen karaktert akarsz, pl hammerdin crusader (csak egy pelda) akkor vagy keresel hozza buildet Diablofanson, vagy megnezed a Leaderboardon, hogy akik azzal mennek, milyen statok vannak a cuccaikban. Es ahhoz hasonlo cuccokat kellene keresni.
Persze a masodik opcio csak solo Greater Rift karakterre jo, ha valami farmolos karaktert akarsz, akkor csak az elso ut jarhato, vagy esetleg megkerdezel egy tapasztaltabb jatekost, hol minek kellene lennie.
-
Ybron
senior tag
Itt mi az ami helyettesíti a ring of royal grandeur?
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Egy munkatársnak is felcsillant a szeme szezonnyitáskor, hogy ha szóló 70-ig elviszi a szezont, lesz Primalja. Próbáltam lehűteni a lelkesedését, hogy beadhat bármit, vagy ha jó a cucc akkor is 2 rossz stat esetén ugyanúgy kuka. Szóval csak ezért ne szezonozzon.
NSben úgy másfél tabnyi Primalom van (NS+előző szezonok), majd ha helyszűkében leszek, úgy a harmada fog megmaradni. De annak is egy része csak spájzolás a jövőre, mert most nem jó semmire.
Ja és van olyan amiből már kettő esett (Goldskin, Marauder sisak), fegyverek amik semmire se jók (pl. Windforce) szóval amilyen vacak a dropja, sokszor olyan használhatatlan is. -
zsotesz81
senior tag
Lenyomtam ma GR70-et, gondoltam jól fog jönni a garantált primal ancient cucc, erre adott egy nataly gatyát a barbárnak
. Blizzard én így szeretlek 
-
DjDanee87
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az monk cucc. Barbárral esni nem fog az tuti, ha megszerzed és kockába teszed monkkal sem hiszem hogy engedné használni barbárral.
szerk: megnéztem non seasonben, ahol van kockában ilyen fegyverem és tényleg be tudja állítani a barbár is. Akkor hajrá, csináljj egy monkot és szerezd meg

-
SQX_Barto
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem tudom eldonteni, hogy ez most egy komoly build, vagy valaki csak trollkodik

-
rumkola
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
eshet is, de monknak

-
kecsawi
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szerintem hamarabb adja sárgából upgradelve.

-
ImpersonatoR
addikt
Vigilance
2-Hand Legendary Polearm
Most ez kraftolhato vagy eshet? Mert egyszerűen nem akar kiesni.
Google be meg csak 3 éves postokat találok róla.
-
DjDanee87
addikt
válasz
boygabi_
üzenetére
A lefebvre's vállas az monk cucc, szerintem Mantle of Channelingre gondolt. +25% dmg és 25% extra védelem firebat castolás közben.
A Unity pedig, ahogyan írtad is, egy 3 komponensű dolog. Kell egy Unity magadnak (lehet kockában vagy hordani), kell egy a followernek és hogy ne megöljétek csak egymást ezzel, szükséges a followernek olyan legendary relic hogy nem tud meghalni. Ezzel a comboval 50% damage reductiont kapsz.
-
boygabi_
aktív tag
válasz
rumkola
üzenetére
Köszi. Az első mondatban nem értem mi a lefeb.

Egyelőre ilyen gyűrűm van. Ha jól olvasom icy veins-en akkor ring of emptiness és unity szokott benne lenni a kockában. Utóbbi meg lehet csak akkor jó ha a followeren is van és akkor feleződik a bekapott sebzés?
Most én eleve úgy játszom hogy locus és haunt megy egyszerre. Utána nyomom a denevéreket mikor mindenkit átjárt a fertőzés.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Anulu79
üzenetére
Igen szezononként 1 vagy 2 (nem emlékszem) új tab jár a ládához, ha eléred a conqueror részét a season journynek
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem nem így, ahogy neki, de volt 2-3 fagyás a szezonban. Nálam mondjuk olyankor mikor hosszabban voltam ki tabolva a játékból youtube vagy más miatt, és vissza már nem tudtam menni, csak kilőni feladatkezelőben. Nem egy nagy dolog, pár perces alt tab még nem okozott ilyet.
(#106449) SQX_Barto: Nekem most tetszik ez a powercreep a gyűrű szezon és a set buff miatt. Journey megvan, de most maradok még a játékban pár augment erejéig és vasárnap megpróbálkozom visszajutni a leaderboardra, ahonnan letolták a múlt hét végi eredményem. Nem lesz egyszerű elnézve mennyi DH van.
(#106459) Anulu79: sajnos nincs. A stasht lehet szezononként növelni, a karakter inventory fix.
-
Anulu79
addikt
A karakter invertoryjának a bővítésére van lehetőség?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nekem mikor ilyen gondom volt az okozta, hogy öregedik a procim. Bizony már 200Mhz-s tuningot nem szerrete. Érdekes módon a wot-nál a +400Mhz-vel se hasalt meg (az a baj, hogy a launcher meg a blizzes szarok kernelt is basztatják most a visual c++ vagy a .neten keresztül ne kérdezd, de nekem fagyáskor mindig valamilyen kernel hibát okozott).
Szóval vedd vissza kicsit a procit (akár alapra és vid feszen). Diablónak az is elég.
Ha nem csinálja akkor megvan a megoldás. -
boygabi_
aktív tag
válasz
reelc
üzenetére
Újabban nekem se nyomja a hero listhez a pipát. Tegnap négyszer is ki kellett lépnem. hogy tudjak játszani.
Valaki tudna segíteni Arachyr Witch dokival? Állandóan megdöglik egy fuvallattól is. Paragon 300. Van már sacred harvesterem is. Hiába stackelem 10-re egyszerűen életképtelen. Partykban mindig ég a pofám hogy meghalok. Így még nagyon messze van a solo gr 70. Szokatlan a helltooth gargához képest mert ott ez nem nagyon jön elő.
-
reelc
veterán
Nekem csinál néha olyat, hogy a hero listet már nem tölti be, akkor kilépek onnan, majd visszalogolok és jó.
Néha fekete képernyő villódzik bejelentkezéskor. Akkor a Task Managerrel bezárom, a következő logolásnál jó.Amúgy nem szokott gondom lenni vele.
Mivel nagyon régi a gépem (Win7, HDD, 4GB DDR2), 32biten futtatom, és letöltés nem megy mellette vagy egyéb kliens (pl. Steam). Elbírná a gép persze, de így szoktam meg.
A Windows is kb. 4 éve lett telepítve. -
_drk
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Próbáltad már nyers Windows-al?
Itt sok fagyásról írtak már, nekem is fagyogatott, bár most 11 órám van Seasonba eddig nem csinálta. (Most biztos rászóltam!)
De a tiéd eléggé egyedi, hogy a Windows-t is megöli. Ott szerintem neked a háttérbe lesz valami nem a játékkal. De ez is csak egy gyanú.
Esetleg még a supportot kérdezheted meg, hogy ilyen géppel mint a tiéd mi lehet a probléma, de ők egyből a 200 gigás torrentre fognak rámutatni, amit gondolom már próbáltál kikapcsolva elindítani.De ez a játék is különös kapcsolatban van a windows-al. Nekem sokszor alt-tabolni nem akar. Csak villog a kép, hogy leakarja tenni, de nem sikerül neki. De az valószínűleg a háttérbe futó Youtube miatt lehet.
Még esetleg a HDD-SSD váltást lehetne megpróbálni vagy minden futó programot lelőni a háttérbe ami nem kell. -
soo277
őstag
Nem dom NS be Primalt!

vagy csak én tudom rosszul
primal -
Vistaboy
veterán
válasz
Rison77
üzenetére
Az a baj, hogy nálam úgy fagy le a játék, hogy nem tudom bezárni sem. Csak kijelentkezéssel tudom lelőni, utána meg már az egész gépet újra kell indítani, mert ha simán csak visszalogolok, pár alkalmazás nem indul el, aminek amúgy el kellene induláskor. Ez az idegesítő, pláne, mikor szedek egy 2-300 gigás anime torrentet, és ilyenkor újra kell ellenőriznie az elejétől. Nem kevés idő...
Mondjuk nem hagyott nyugodni a dolog, a múltkori szezont is emiatt hagytam félbe, de ezt most jó lenne végigvinni. Visszaraktam mindent, ezúttal teljesen a Default értékeken (Program Files mappába, UK English régióbeállítással (Eddig ugye US volt, mert a karbantartási üzenetek csak így jöttek elő, de ha ez az ára, hogy működjön, nem fog hiányozni), és még a Blizzard Appban is mindent visszaállítottam Defaultra, beleértve a játék beállításait is). Így most elindult, remélhetőleg jó is marad.

-
Ybron
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
[link]
Nekem nem úgy tűnik, persze lehet én vagyok a béna hozzá. -
SQX_Barto
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Amivel kinyitod.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
ez a szezonba támasztás ez csak annyit jelent, hogy a bele tett órákat folytatja és a nevét?
-
Ybron
senior tag
Hali!
Van ebből set, de ez a Furious Charge refunds a charge if it hits only 1 enemy. pontosan mit is jelent és hogyan működik? Mert nálam nem igazán működik hiába találok be vele.
-
Rison77
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Egy jó ideje nálam is ezt csinálja, mindenféle patch-frissítés nélkül egyik napról a másikra úgy 5 indításból 3x. Belépek főmenüben start game, betölt aztán kifagy, kattintok és már egyből írja a windows hogy nem válaszol. Bezárom újraindítom utána már semmi baja akárhányszor indítom újra.
Nálam most azt jött elő, hogy egyszerűen nem akarja a skilleket elnyomni. Látom az ui-n , hogy veszi a bill lenyomást, mert nyomkodom a skillt mint az őrült, és nem azért se nyomja el, kb csak 6-7 mp folyamatos nyomkodásra, ami már bőven elég arra, hogy haljak..
-
Vistaboy
veterán
B@ssza meg a jó k******....

Eddig tartott, megint elkezdett fagyni a játék induláskor. De annyira, hogy se kép, se hang, csak kijelentkezéssel tudom bezárni. Az ideg szét akar cseszni, komolyan.
Pár hétig semmi baja nem volt, ma reggel már nem tudok vele játszani, mert akármit csinálok, kifagy a pálya betöltésekor. Próbáltam 32-bitet, 64-bitet, teljesen mindegy, kifagy... 
Elmehetnek a p***-ba most már komolyan. Pont emiatt utálom annyira az online játékokat. Ha valami gáz van a kapcsolattal, baszhatom az egészet. De hogy mi lehet a gond nálam, hogy mindenkinél működik, én meg elindítani sem tudom, fogalmam sincs.

Ennyi volt, egyszer és mindenkorra végeztem ezzel a szarral. Nem kínlódok vele. Érdekes, minden más működik, semmi baja nincs, ez meg állandóan szarakodik. Uninstall. Ennyi. Vége. Elegem van.

Ui.: Bocs a stílusért, de tiszta ideg vagyok.

-
reelc
veterán
-
Peppo
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Azért valljuk be, sikerült nekik.
Ennyi hozzászólás rég volt már itt. És a bnetes barátlistámon sem láttam ilyen aktivitást évek óta. Talán még mikor a nekró kijött.Egyébként ez is mutatja, hogy mennyire nem kellene hozzá megszakadniuk, hogy életben tartsák a játékot. Pár értelmes ötlet minden seasonre, és a nép máris boldog lenne.
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jajj dehogy is!
Először én is ezt hittem, de lehet ez volt több mint 1 év megfeszített munkájának az eredménye!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy egyszerű.
Ha a Diablosok kedvében akarnak járni és még tüzet oltani, akkor 2 hónap múlva már a következő patch lesz éles.Mert ez még jelenleg nem változott:
Q: When will Season 16 end?A: We currently anticipate that Season 16 will be ending on Sunday, March 17 at 5:00 p.m. PST in North America, 5:00 p.m. CET in Europe, and 5:00 p.m. KST in Asia.
Forrás.
Az egy dolog hogy az előző szezont kitolták, de eddig úgy néz ki hogy a mostani idejéből vették el, nem pedig tolódik mindegyik. -
SQX_Barto
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Inkabb azt mondanam, hogy az Immortal botrany utan kellett valami, amivel betomik a szankat

-
SQX_Barto
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Pont most volt patch par hete. A gyengebb seteken erositettek meg a Lon-t fel(tul)toltak

-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Júli 18 óta nem léptem be, van valami újítás azóta?
-
_drk
addikt
válasz
la_cc
üzenetére
Nem vagyok nagy Pro, majd megmondják ők melyik jobb.
De az összes leírásban csak a DMG van előtérben, viszont azok az 1000 vitek eléggé megdobják a karit.
Mikor erősítés céljából átpörgettem a viteket dmg-re mindig csak kínlódás lett a vége mert a legkisebb mobok is megöltek 2 ütéssel. Még T13-on is haltam ami már felidegesített. Én 1-2 cuccon direkt rajta hagyom főleg ha ilyen ezret ad.Na közben jött is hülye vagyok

-
reelc
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Nálam is a jobbon van a FoK.
A bal kisujjammal még a Shiftet is nyomom.Amúgy nekem elég fárasztó az Impaléval játszani.
Meg rettentően zavar, hogy tele a képernyő monsterekkel és nem is látom a gound effecteket, amik alatt más ground effectek vannak. Sosem voltam ilyen magas GR-ekben, nem szoktam hozzá.
Csak azt látom hogy fogyik a HP és ugrani kell valahova ami lehetőleg nem mérgezett terület. De lehet mérgezett is, mindegy mert csap mindjárt a villám is, meg megindul 5 dárda vagy gyújtósfarkú rohadék - zajlik a GR. 
(#106396) Bird: Köszi. Én már nem ölök augmentációra, ezért is erőltettem így simán.
Épp ezért lehet esetleg 1-2-vel fentebb tudnám tornázni nélküle, de már nem erőltetem. -
Advent
tag
csak egyszer esik szezonban gr70 elérésekor primal cucc vagy minden karakter kap amivel letolod a gr70-et ?
-
-
grimm2015
senior tag
A kockánál, amikor sárgából csinálsz legendaryt, az is lehet primal?
Mert ugye tőrből csak 2 fajtát ad...Meg érdemes egyáltalán forgatni? Mert ahogy nézem hamarabb van esélye annak, hogy jön, mint hogy kiforgatom. (60 forgatásból kevesebbszer lett anci, mint a 73craftból
)Holnap meg indul az elohell

-
rumkola
nagyúr
válasz
Jim-Y
üzenetére
force move a görgő, nagyon-nagyon ritkán használom
a stand az a bal shift és bal kisujjal nyomom, rengeteget használom már reflex szerűen egyszerre nyomom be az egér bal klikkjével hogy tuti skillt süssön el és ne elmozogjon a karakter, DH és WOL monk pont erről szól
néha fáj a kisujjam
-
proci985
MODERÁTOR
nalam jobbon van a FoK.
viszont nekem pl szombatra gyanusan kekzoldulni kezdett a csuklom, szoval 99 lement, aztan offra is raktam magam. meg majd a guardian kene, de ahhoz kb mar csak bounty mat kene (meg par parperces actboss kill), szoval megvarom a challenge riftet vele.
-
Jim-Y
veterán
Ha mar tema a Shadow DH meg a key-bind, akkor mennyire hasznaljatok a "Force move", es a "Stay still" parancsokat? Utobbinak nem biztos, hogy ez a neve. Nekem ez a ket parancs az amit leginkabb szokni kell, en vagyok az aki most, par napja valtott konzolrol PC-re es szoknom kell a PC-s gameplayt es iranyitast.
-
_ocsisajt
őstag

Inkább légyszíves homályosíts fel engem, mint kibic wizard usert, hogy jól értelmezem a következőt?
disclaimer: imádom a LON-t + imádom a csenellinges meteort

Normalon jelenleg egy ilyen hibrid LON archon+meteor kombóval fészkelte be magát a top3-ba egy arc (Tkk klán, Divine user). BAROMIRA tetszik és érdekel a mechanizmusa a dolognak. Benyomja archont, majd instacancel, megmarad a buff stack (belt + swami kombó) és osztja tovább a csenelinget?
(nem láttam gémpléjt ilyen irányban és nincsen még beltem, meg swamim sem, sajnos így tesztelni sem tudom)Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Blizzard én így szeretlek 

Ded gam, lul.