-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Mai napig merges vagyok rajuk, hogy a druidat nem hoztak be, biztos vagyok benne, hogy a nekro is sok penzt hozott nekik, a druida is jobban fenntartotta volna az erdeklodest.
Ezt a jatekot mar reg hanyagoljak sajnos, most az EN kb a legkisebb erofeszites volt valami "ujat" hozni. (igazabol ez csak egy felturbozott cursed event 4 pylonnal) -
HugóBoss
tag
Ez világos, chapter 3-ig el is jutottam, de mivel most tartok experten, a chapter 4hez szükséges erő nincs meg a karakterben. Master nagyon lassú, experten kb nem esik csak sárga, így nem vágom, hogy hogyan ugrottátok meg ezt a részt, ráadásul ilyen gyorsan
Nem beszélve arról, hogy party se nagyon van már ezen a szinten.
-
DjDanee87
addikt
Gondolom nem fullos gearben próbáltad. Az a legerősebb buildje a crusnak ahogy látom, csak nem optimálisan raktad össze/játszottad ha nem vált be. A build 60%+ sheet CDR-t ír és Zodiac is van a buildben tehát ezzel nem kéne hogy gond legyen az Akarat uptime. Ha nem megfelelőek a statok (kevés a CDRed) az nem a build hibája.
Ez amúgy GR push build, tehát nem ez a variáns kell neked, ha csak a Guardian a cél és nem a 130 körüli solo GR. Van pl speed variánsa is.Amúgy minden attól függ mire kell neked a build. Ha egy tankos GR push buildet akarsz akkor az Invoker thorns jobb, de azzal nem lehet olyan magas GRt menni, mint ezzel. Gyors farmolásra viszont az sem igazán jó, mert kb egyesével üt le mindent, nem igazán van területi sebzése.
Ha csak a journey érdekel valakit, akkor tök fölös GR push buildeket nézni, mert Bane of the Stricken sem kell 100 alatt, de nyilván az van minden GR push buildben, mert magasra meg az kell. És ennek megfelelően másban is változtatni kell a gearen/builden annak megfelelően éppen mit csinálsz a játékban.
-
shotika
őstag
+1
Én is most nevelgetem az egyik régi jó cimborámat a 3. részre, nagyon régen aktivan tolta a D2-őt, de egy csomó dolog annyira más ahhoz képest, hogy még az se volt egyértelmű számára, hogy már nincs normal - nightmare - hell fokozat. Persze utána is olvasgat, de közben leköti a játék, és szerintem senki nem úgy kezd el egy játékot, hogy minden szarnak utánanéz, hanem először szeretné élvezni.
A másik meg hogy persze, sok dolog le van írva, meg sok a segítség neten is, de elsőre, főleg az első néhány napban, rengeteg az info, főleg egy olyan játéknál ami ennyit változott az évek alatt. (ő még vanilla D3-mal játszott pár órát megjelenéskor) - ami számunka egyértelmű, az más számára egy szokni való dolog.
Viszont értékelem a srácban, hogy először magatalálósan szenvedget, néha rám ír (szerencsére egyre kevesebbszer), de nagyon tetszik neki. Őszintén, még irigylem is, én is imádtam amikor először végigmentem a kampányon.
-
reelc
veterán
"Utóbbi időben eléggé le lett köpködve ez a játék egy egyszerűsége miatt, de mai játékokhoz képest azért annyira nem egyszerű."
Na, igen.
Régen a Diablo 3 rálépett erre az útra. Beszűkült. Kevés szet, kevés használható tárgy, kevés használható skill. A végtelenségig buffok, ezzel együtt elszabott nehézségi szintek, Paragon, persze le lehet könnyűzni ezek miatt.Kevés kreatív játékos kevés lehetőséggel. Barátok, LB, build leírások másolása.
Ami nem baj, ez műfaji sajátosság. Csak a lehetőségek száma kevesebb, mint máshol, és nem lehet véglegesen elrontani a karit.
7,5 éves a játék, bármennyire is "egyszerű", a játékos bázisát több azóta kijött ARPG is megirigyelné.Az eddigi Diablo IV-gyel kapcsolatos kommunikációk alapján: nem csak mondják, hogy odafigyelnek a rajongókra, ezúttal úgy néz ki nem akarják elkövetni a múlt hibáit.
-
persil
nagyúr
"Például a lvl70-es fegyver craftolás 50-es szinten."
Craftolni barmikor tudsz, barmit, aminek a receptjet ismeri a kovacs. Innentol semmi erdekes nincs abban, hogy lvl 50-en 70es cuccot craftolj. Van is ilyen szezon feladat konkretan.
Sorry, ez kicsuszott a szerkesztesi idobol.
-
persil
nagyúr
Ez a nekro 120cd-s kotottseg(mert kb kotelezo minden build-be) nalam pont olyan okadek dontesnek szamit a fejlesztok reszerol, mint a coe gyuru. Rohadjon meg, aki kitalaltam oriasi diverzitas, hogy konkretan kotelezo mindenhova. -.-
Meg ugy alapbol, minden build-ben van 1 bis targy es annyi, vagy ugy rakod ossze, vagy szar lesz a kari.Nagy melo lett volna belealmodni az egy darab helyett 2-3 hasonlot.
-
Daelion
őstag
Igen azt tudom,ki is próbáltam PTR-en az első verzióját a szetnek.
Viszont ha rendes build-et akarsz össze rakni 'GR 100 fölé tervezve' fel kell áldozni ezt azt és ott lehet a gond,pláne hogy én most köv seasonbe HC-t fogok játszani.
Crimson szettel rorg-al cube-ba talán nem lesz annyira vészes de majd megnézem mit alkotnak mások is a szettel.
-
Vistaboy
veterán
Részemről örültem, hogy bezárták az AH-t annak idején, mert tönkrevágta az egész játékélményt, hogy csak akkor eshetett valami jobb cucc, ha magasabb szinten játszottál, viszont ott jó cuccok nélkül nem maradtál életben sokáig. Persze, akinek volt valódi pénze, az megoldotta, euróért megvette a frankóbb felszerelést, majd ment nehéz szintre, és ha esett neki valami, már pakolta is be AH-ba. Magyarán, akinek volt pénze jó cuccokat venni és azzal játszani magas szinten, az megszedhette magát AH-ból, ha berakta a jobb lootot.
Viszont akkor nem lett volna akkora a baj, ha valódi pénzért nem engednek felszerelést árulni, hanem csak kozmetikai cuccokat. Aki akar, fizessen nyugodtan akár 10-20 eurót is egy jobb transmog-ért (skin), de akinek nincs pénze, az ne legyen már hátrányban, mert nem bírja megvenni a játékmenetet befolyásoló, drágább cuccokat. Amennyiben megint ezt terveznék, hogy visszatér az AH a Diablo IV-ben, részemről addig nem fogom megvenni, míg ki nem veszik belőle.
Viszont!!!
Ha olyan Mikrotranzakciót terveznek beletenni, amiből származik némi extra bevételük, mondjuk skineket, vagy esetleg tárhelyet, szárnyakat, peteket, stb. árulnak, akkor az úgy rendben van. Mert azok nélkül is végig lehet játszani a játékot, és ugyanúgy lehet találni jó cuccokat, mindegy, hány szárnyad, vagy peted van a gyűjteményben. Ha pedig ezek elegendő bevételt hoznak, akkor viszont ők is adjanak vissza belőle valamennyit, kisebb ingyenes DLC-k, vagy nagyobb (akár fizetős) valódi bővítmények (Expansion Setek) formájában.
Ám ha engedik, hogy ismét csak pénzért lehessen jobb felszerelést venni AH-ban, akkor megint ugyanúgy fognak járni, mint korábban. Addig sokan nem veszik meg, amíg be nem zárják (én sem).
-
reelc
veterán
Főleg, hogy az ázsiai piacon a Diablo 3 mikrotranzakciós.
Talán ott követett el hibát a Blizz, hogy az AH kivezetése után nem vezette be a mikrotranzakciót a többi régióban is.
Kozmetikák, ládahely. Akkor nyilván nem jött volna szezonnal ládahely, pár $-t szerintem sokan kiadtak volna a kevés hely miatt.Igen, abban biztos vagyok, hogy kitaláltak valamit, mégegyszer csak nem követik el ugyanazt a hibát.
-
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
Mert az ARPG-k (hack and slash ha úgy tetszik) egyik fő ismérve az izometrikus nézet. Sok loot, stb.
A Witcher más, ha olyasmi nézetet akarsz, vannak játékok, pl. az Elder Scrollsok.
Sem a Witcherrel, sem az AC-vel nem játszok, így nem tudom miben fejlődtek, és talán nem is itt kellene kitárgyalni.
De tegyük fel, csinálnak egy Elder Scrolls szerű Diablot, szerinted mekkora csalódás lenne sokaknak? Akik az izometrikus nézetű hentelést várják, nem egy FPS/TPS nézetű játékot?Értem mit mondasz, ezért írtam fentebb, hogy azért tőlük elvárom, hogy újítsanak.
Fogalmam sincs miben, ezt nekik kellene tudniuk.
Mondjuk, ha felhagynának a fix karakterosztályokkal. Meg is van a sztorim hozzá: a Nephalemek csinálnak kis Nephalemeket, így a szülőktől eltérő skillrendszer jöhet létre.De remélem nem a Diablo 3 easy to gear (most arra gondolok, hogy meglesz a cucc akár normálban, utána csak minőségi csere lehet. De akármilyen vacak is esett, jár a legbónusz és a szetbónusz) + végtelen szintezés a Paragonnal receptet fogják követni.
-
SQX_Barto
addikt
Mindent ki lehet hozni, csak material es turelem kerdese. Maxuimum 20fele kard van karakterenkent, bar valoszinuleg meg kevesebb, szoval elobb utobb ki esik egy. Azt meg utana lehet bountybol reforgolni.
#persil: mivel az one handed mighty weapon, abbol joval kevesebb van, mint kardbol. talan van 5-6 fajta, ha jol remlik, kardbol meg kb 15.
-
-
reelc
veterán
Kb. ugyanezt eltudom mondani arról a korszakról, amikor a DH-m mellé egy illető állandóan barbbal jött.
Elindultunk a riftben ő elpörgött magának, kb. senkit se nyírt ki mert ha megvolt minden cucca is valahogy akkor se volt igazán sebzése + a buildjébe a Nemezis se fért be kb. sose.
Én meg mentem utána multis DH-val és hogy legyen progress is és ne 1 hiteljenek, kb. mindenkit nekem kellett kinyírnom. Ez még a nagy erősítő patch előtt volt.
Publikba se szerettem sose a riftet se, inkább egyedül mentem.
Nem szerettem, ha volt wiz és mindenki (én is) csak labdaszedők voltunk.
Azt se szerettem, ha kb. mindent én öltem, mert mindenki gyengébb vagy lassabb volt (ezzel normál riftezésre gondolok, nem mások húzására, gearelésére). -
TeeBee73
veterán
Nem tudják az egyensújt tartani a Blizz-nél. van bubis Wizardom, Firebird is. Azokkal épp időre megvan egy 70-es GR, míg a Multis DH-val 3 perc. (Anikós [Anci] cuccokban, felgmezve.)
Mod: Próbáltam a pajzsdobálós Crusa-t, meg a lándzsás nekrót is, amennyire szerettem a D2-ben, itt annyira nem jött be. Lehet, a skilleket kéne változtati, amiket próbáltam, vackok. (Megyek is inkább Orgrimmarba raidelni.)
-
DjDanee87
addikt
Most ki lett tolva 1 hónappal ez a szezon. Ők azt írták, hogy a jelenlegi szezon sikeressége miatt, hogy tovább élvézhessék a játékosok. Én rosszmájúan inkább arra gondolok, hogy nekik kellett még idő egy következő patch összefabrikálásához.
Buildek szempontjából igazából minden azon múlik mi a célod. Thorns (invoker) crusader teljesen jó, de csak ez bizonyos szintig. Csak tippelek de mondjuk 115ig, míg van olyan crusader build ami mondjuk elmegy 120ig is. Ezek nem valós számok, csak arra próbálok rávilágítani, hogy jelenleg van annyira balanceolva minden set, hogy csak onnantól érdemes foglalkoznod az erejével, ha leaderboardon toplistás szeretnél lenni. Azon kívül mindegyik életképes, bőven elmegy mind GR70 fölé hogy unlockold a primal anci dropot, sőt szerintem GR100 is elmegy bármi. Csak az alapján érdemes szerintem dönteni, hogy melyik build játékstílusa/játékélménye tetszik meg neked.
-
Peppo
őstag
Nincs ez túlbonyolítva? Egyszerűen hozzá kell adni a fegyver alapsebzéséhez, és megnézni, hány százalékos a növekedés, ill. mennyi lett így az alapsebzés.
A set bónusz, a main stat, a skillek meg legendaryk már ezt az összeget fogják felszorozni csilliárdos nagyrágrendbe.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem igy dobta: ancient, 20% fire dmg, 9% chc, 82% chd, 890 int, két felesleges stat, socket nélkül...azért vagyok mérges, mert a socketet nem tudom a két hulladék startra rárakni.
Gondoltam az int helyett megy a socket, majd egyelőre 80as gemmel pótolom ami ugye 400 int.Az a 20% fire dmg sokat ér. -
faragojof
őstag
-
Raysen623
addikt
eddig sem írhatitt bárki bármit bárhol, legfeljebb nem foglalkoztak vele érdemben. A digitális világ és online felületeken történő verbális erőszak bizony káros és szabályozandó. Nekem is elegem van már abból, hogy valaki elhazudja magát és neked kell bizonyítani hogy ő hazudott. Milyen alapon?
A vulgáris szóhasználatra is ez vonatkozhat. Ettől függetlenül meg fog maradni az a zárt chat forma, ahol ezt megteheted de már csak azokkal akikkel közösködsz és nem bárkivel. Mint eddig... Én ezt nem PC-nek hívom hanem kulturált vélemény nyílvánításnak. A kocsmai szintű megoldások ideje lejár...
-
Bobbysolo
tag
Nekem 1, azaz egy darab legendary gemmel lett meg a GR70 tegnap. Kanai kockában semmi, amulet bazári, lyuk nélküli, gear is alap, mindenből az első drop kb. (multishot DH)
Azt nem értem, hogy ha már így túlhúzták a seteket, miért nem csináltak T14-T15-öt, legalább szezonban. -
reelc
veterán
Mindennek van egy matematikája, sokat ellehetne tökölni képletekkel, a legegyszerűbb, ha betartja az ember a stat priorokat.
Persze neked kell kiegyensúlyozni a karit, bármit is írnak, nem jó mindig elforgatni a vitalityt mert végül olyan alacsony lesz hogy semmit sem érsz vele.Area dmg szerintem inkább attack speed függő, mert csak 20% esély van az aktiválódására. Szóval ha magas az attack speeded akkor sűrűbben van rá esély és találat is.
"Mondjuk csak többet érek a Crusaderrel ha van +750str, vagy +15%life mint a 8%-os cd-vel ha az csak annyit jelent, hogy Akharat-ban +2secet várok még hogy vissza töltsön."
A CD az egyik legszentebb dolog a játékban. Hamarabb visszajutsz egy állapotba ahol erősebb vagy, vagy több sebzést elviselsz (Akarat, DHnál a Vengeace, stb.). Ott lehet a 15% lifeod, attól még lecsaphatnak. +750str-t meg úgyis augmentálsz... de CD-t nem egyszerű szerezni. Lehetőleg annyi kell hogy a fő skill (majdnem) perma legyen, ha lehet.
Legalábbis én így tudom.
A DH-mnak is hiányzik vagy 2-3 másodperc, és akkor aktiválódik az Awerness skjill amikor kiesek a tömegben a Vengeacéből. GR100 fölött nagyon oda kell figyelni. -
reelc
veterán
Nekem csinál néha olyat, hogy a hero listet már nem tölti be, akkor kilépek onnan, majd visszalogolok és jó.
Néha fekete képernyő villódzik bejelentkezéskor. Akkor a Task Managerrel bezárom, a következő logolásnál jó.Amúgy nem szokott gondom lenni vele.
Mivel nagyon régi a gépem (Win7, HDD, 4GB DDR2), 32biten futtatom, és letöltés nem megy mellette vagy egyéb kliens (pl. Steam). Elbírná a gép persze, de így szoktam meg.
A Windows is kb. 4 éve lett telepítve. -
sith7
félisten
Alap követelmény a csalás? Ez nekem új.
szokd meg, itt ez van, tisztelet a kivételnek, mert van 1-2 ...
és hidd el, aki a HUD - ot tolja, az futtatja a bot programot is, mint írtam feljebb is, nekem is vannak ismerősök a listán akik, ha szabin vagyok belépek reggel - délben - este, és mindig a GR105 - t tolja ... hogy nem unja meg egész nap, ugye ...
Az összes botozó, HUD használó csaló, akárhogy is csavarják itt a szót , kivágnám az összeset egy életre.
-
faragojof
őstag
"Mindeközben itt semmi nyeremény nincs csak egy tabella amire fel kerülhet az ember neve."
Ez az! Ha semmi fizikai elismerés, csak előrejutás a tabellán, akkor mi motiválja őket a csalásban? Akár light, akár hard csalás az.
Egy játékban?
Az e-sportban is diszkvalifikálják a csalókat.
Vagy az a probléma, hogy valaki X időt beletol a játékba, a másik meg NEM tud?Hiszen az egyik már-már beteg
, a másik meg csak játszik egyet. A harmadik meg, hogy kompenzáljon, csal...
Személy szerint: Soha nem csaltam semmilyen módon egy játékban sem. Nem is vagyok fenn egyetlen tabellán sem. Viszont minden játékot élvezettel játszottam!
És ebben a szezonban bőven meg lesz az 1000+paragon!
Öööö... Beteg lettem, lehet. DE nem csaló.
-
SQX_Barto
addikt
Új kasztként sokan mondják a druidát. De egy WD mellé nem tudom mennyi értelme lenne.
A WD nem tud atalakulni semmive, mig a druida emlekeim szerint igen (medve farkas talan de nem igazan jatszottam vele D2-ben) Siman elferne a druida, foleg, hogy regebben finoman utaltak is ra PTR-en meg az egyik season ajandeknal. Az elmult egy ev alatt reg ossze lehetett volna mar dobni, mivel se peccs se semmi nem volt (a duplazos csuszka bountynal meg goblinnal NEM szamit erdemi munkanak).
De nem, a fos mobil :@~Q anyjan kellett dolgozniuk, ami a ferdeszemueken kivul valoszinuleg a fellabu kutyat se fog erdekli
Es csodalkoznak, hogy kifujjogjak oket blizzconon, meg leesnek a reszvenyek.Kis tuzoltasra kitoltak ezt a peccset, hatha kicsit csendben maradunk...
Azert orulok neki, de ez megint eleg keves. -
gdevil
aktív tag
+1
Kedvenc játékomra én is költenék.
Még akár időnként kozmetikai cuccokra is. Ha ez (is) kell ahhoz, hogy foglalkozzanak vele, akkor igen én is költenék.
Egyszerűen ma már ez van, ilyen lett a játékipar. Nem várhatjuk(?) el, hogy évekig ingyen peccset dobáljanak.
Illetve várhatjuk, de már nem így műxik a játékipar. -
Edge
veterán
Látom nem érted, mostmár elég lesz egy setből 5 db a rorg bónusz miatt.
Így ami a kockában volt eddig az mehet a gearbe és a kockába kerülhet vmi új. Pl wizard vyr set rorg nélküli build, de kell a vyr setből 6 db a buildbe, mostmár elég lesz 5 db, a swami mehet a fejre, swami helyére meg mehet leoric vagy épp a fejre mehet leoric az iszonyat nagy cooldown reduction bónusz pl.
Vagy DH unhallowed az is 6 dbos build, de elég 5, így mehet a fejre a visage a kockába meg magefist az +20% firedam akár.
És ez csak pár hirtelen ötlet.
Ez a buff elég nagy változatosságot ad minden buildnek, az olyanoknak is ahol eddig nem volt rorg.Chob: sztem gr150 most is nehéz, nyilván a számokat kell növelni ha a grben felfelé haladás a cél. Én nem sírom vissza a sérthetetlen elit minionokat és az op szúnyogokat az tuti.
-
SQX_Barto
addikt
Mert adja mindharom atkot anelkul, hogy lenne atok a buildben (pl a bosskillerben sincs)
Es az, hogy barmi automatan megdoglik 15%-nal, az eleg nagy elony. (ha van benn a Frailty egyik runaja, akkor 18% azt hiszem )
Egyebkent ez sem tokeletes meg, mert bosskillernek kellene Intelligence helyett az Elite Damage, de nincs humorom meg 8 evet farmolni erte...
Erdemes sargabol forgatni, hiszen 4 fegyver van csak, elobb-utobb ad egy ertelmeset.
Mondjuk kb egy 10.000 Death Breath meg par ezer bounty material biztos benne van ebben a fegyverben...
Jot talalni nehez, hogy magas legyen a masodlagos, meg a statok is stimmeljenek...
Rathma nekem nem szimpatikus. Ha nem partiban megyek, akkor vagy Blight Spear vagy Lazymancer. -
SQX_Barto
addikt
Bountyra/kulcsot farmolni a Blight Spear build talan jo, de az meg elegge elitfuggo...
Mondjuk en a Lazymancer-t hasznalom (Inarius build), ha nagyon nekrozni akarok, vagy a Blight Speart.
Egyik nekro build sem az igazi speedfarmra, ha kulcsozok, akkor mindig Sage-es buildet hasznalok, wizardot, vagy monkot vagy crusadert, mikor mihez van kedvem.Solo GR-ben a 110-es nekro a legmagasabb eredmenyem (de eleg sok paragonom van, szep lassan araszolok a p4000 fele)
-
wjbhbdux
veterán
Volt mar olyan blizzcon ahol csak par Hearthstone kartyat meg Heroes of the Storm palyat jelentettek be, semmi komoly jatekot. Ez egy eves rendezveny ami nem mindig van osszhangban az erkezo jatekaikkal.
Most is biztos lesz vmi uj Overwatch hero, WoW-ban a kis rokak jatszhato faja, stb aminek ott fog tapsolni a tomeg.
5 jatekuk esport dontoi ott lesznek, emellett egy rakas prezentacio a fejlesztokkel minden jatekban, cosplay verseny stb.
-
reelc
veterán
Viccet félretéve nagy dolgot fognak bejelenteni. Nagy a felhajtás a D körül azokkal is, amiket írtam. Meg a BlizzConon kiemelt hely, stb.
Az már más kérdés, hogy mi lesz és a vége öröm lesz vagy csalódás?
Hiszen a D3 sem tetszett rengeteg embernek egy D2 után.
Én meg az ARPG-ket szeretem, nekem nem feltétlenül kell hogy a Blizzard csináljon egy jót, vagy hogy Diablo legyen.Ha a korábban írt elvárásaim közül a 2-3 számomra legfontosabbnak nem felel meg, akkor részemről ennyi volt.
Nem vagyok fan, mint sokan. Pedig már a D1-nél is ott voltam, mit sokan.
Más cég is tud remek dolgokat alkotni, csak (szerintem) túl sokan buknak bele ilyen-olyan okokból.Nemsokára meglátjuk.
-
reelc
veterán
Azt inkább a Destinysektől kellene megkérdezni, hogy mennyire elégedettek a kontenttel/árral.
Akár az első rész esetében, akár most.
Az a "konzolokra még csak nem rég lett kész" az csak egy konzol, és nem felejtettem el.
De fontos tudni, hogy ez a legújabb konzol, bármennyit is adtak el belőle, nem azt jelenti hogy ennyi a potenciális D vásárló is (pláne ha konzolon vagy PC-n már halálra unja. Valamennyi kivétel lesz, de nem számottevő) lesz. Szóval ez a legkisebb potenciális piac a 4 platformból.
A Blizz se hülye, hogy a 3-ikra ráeressze pár hónapon belül a 4-iket, azzal az lenne a logikus, hogy mondjuk 1 év alatt megnézik mennyi Switches vette meg és ha megéri akkor átportolják az újat. Így a Switches se érezné becsapva magát, és a cégnek is jó lenne.D3-hoz kihozni bármit is nem éri meg, de fentebb már írtam. Min. 5 évvel az utolsó kieg. után. Nem hiszem hogy megvennék annyian hogy megérje.
Mondj a játékiparból hasonlót! Mert nekem nem jut az eszembe ilyen eset.
Ráadásul a kieg eladása után továbbra se hozna semmi pénzt a játék. Ez ma 2018-ban nem lehet cél.Azzal egyetértek, hogy maradnának az egyszerűbb stílusnál a casualok miatt.
-
whitezo88
nagyúr
Ezt követtem: [link] minden megvan, a Unityt kivéve, ami ugye halhatatlan követőnél elég jelentős sebzés csökkenés. Ehhez a buildhez kell az a cd reduction hogy cdre lehessen nyomni az Akaratot, elején még volt 2-3 sec és muszáj volt kivárni mert simában azonnal összecsuktak Iron Skin ide vagy oda. Ha aktív, akkor 94-5% fizikai seb csökkenés van. Most azt a gemet tápolgatom ami a magic dmget csökkenti még, a forgó lézer szokott összehajtogatni ha nem veszem észre rögtön. Karim: [link] a cuccok stat minősége persze még közel sem jó, Ancient is alig van. Az a jó még az Akaratban hogy ha proccol a Prophet, de eltolom megint, akkor lecsapja a debuff cdjét
de 1hit még így is van ha beleállok valamibe.
-
proci985
MODERÁTOR
a csontvazas nekem tetszett, elso napokban en is azzal mentem mielott foldbenerfeltek.
egyebkent en is neztem par buildet de valahogy egyik se allt teljesen kezre.
atkokrol igazabol az ami az utolso 25%ot leveszi az ami gyakorlatilag magas GRre imba mert mas kaszt nem fer be nekro helyett.
-
SQX_Barto
addikt
Papir
Meg valahogy nem "kerek" a build.
De nem is toltottem sok idot, vele, nem voltak jok a cuccaim stb.
En mindig csak letolom a Guardiant aztan megyek vissza NS-be.En nem Jesseth-tel toltam, lehet azzal jobban jartam volna egy fokkal.
Speed farmra/bountyra szerintem a necro egyik buildje sem igazan meggyozo.
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy en lattam season elejen ket varians van:
- megy a metaval
- megy a DHvalutobbit amiatt szoktak preferalni, mert eleg verzatilis es nagyon hamar lehet vele quick riftezni, plusz foleg a multishot varians GR70ig kb nulla vedelemmel is elvan onnantol, hogy kiesik a yang/dml/UE6. ja es solo guardianhoz szvsz az a leggyorsabb (bar ebben teljesen nem vagyok biztos). tetejeben pl a cold cluster build az elso ket napban felig-meddig be tudja tolteni a majdnem permafreeze/stun support szerepet ha nagyon muszaj, a shadow tud tankolni es a granatos UE tud kor kozepen AoEzni, tehat van tobb lehetoseg gear / ad-hoc partytol fuggoen. metaval nem er fel, de ha csak a gyors guardian a cel arra tokeletes.
-
Peppo
őstag
"DH-t meglehet oldani egy forgó csöves nyílpuskával."
De az már nem DH. Ő varázslattal csinál belőle sokat.
És pont ez a lényeg. A Diabloban minden varázslat. Ez nem egy Trónok harca, ahol néha megjelenik pár zombi meg néhány sárkány. Azt a sorozatot le lehetett forgatni 90%-ban élő szereplőkkel és valódi díszletekkel, jelmezekkel. De egy Diabloban néha azt sem látja az ember, mi történik a képernyőn, mert repkednek a villámok, tűzgolyók és tucatszámra hullanak a trashmobok. Ezt filmre átvinni szerintem értelmetlen, ha meg máshogy csinálják, az valami más lesz.
Egyébként a Warcraft esetében is sokszor már túlzás volt, bár ott még azért elfogadhatóan megoldották. Más kérdés, hogy mennyiből. Egy sorozat esetében ez nem biztos, hogy belefér.Én nem azt mondom, hogy nem tudják megoldani. Ma már tényleg bármit meg tudnak oldani. Én csak azt mondom, hogy vásznon nem feltétlenül működik az, ami játékban igen. Ha szélesebb közönség számára akarják eladni, akkor meg pláne nem. Vagy másról kellene szólnia, mint a játékok, vagy pedig animációs filmnek kellene lennie.
-
reelc
veterán
Szerintem ez az egyik legnagyobb "csapdája" a játéknak, többnek akar látszani, mint ami.
Ezalatt azt értem, hogy sok szetnél ott van hogy támogatja a generatorokat, meg egy rakás skillt, igazából csak pár skill életképes 1-2 rúna variációval.Megvagy kötve, mert szet nélkül nem boldogulsz (felejtsük el 1 percre a LoN-t, ami szintén nem tartalmaz sok variánst). Cserébe még NSben is hamar összehozod ami kell, mert olyan a drop.
Én elhiszem, hogy ott volt a szándék régen a készítőkben, hogy sokféle variáció legyen - de valahol elhalt menetközben. A Kanai kocka is dugig van olyan cuccokkal, amik egyszerűen nem életképesek, holott nyilván az lett volna a cél, hogy jobban lehessen variálni a karikat. Vagy naiv vagyok és csak annyi, hogy több szemét essen, mint használható.
-
reelc
veterán
Nem hiszem hogy bármi komoly játékmechanikai változtatás jönne (pl. Paragon rendszer változtatás).
Azt sem hiszem, hogy melóznának 1 új actnyi tartalmon, hozzá új karin - vagyis kiegen.(#104590) wjbhbdux: Azért remélem nem lesz TPS. Ez a "klikkelgetés" a műfajjal jár ezer éve.
(#104591) JSaN: Ahogy írtam fentebb nem hiszem hogy kieg lesz. Már késő, sokan nem jönnének vissza, és akik maradtak azok nem biztos hogy elegen vannak a jó eladásokhoz. Új rész érné meg nekik is.
Továbbá jobban széttagolná a Ros - új kieg részlegre a mostani RoS Season-NS részeket. Lenne lvl80 az új kieggel? Illene, ha már kieg. Mindenki kukázhatná az évek alatt összeszedett cuccát.Az én szememben az a kérdés, hogy ha mondjuk lesz új rész, megtudják-e úgy csinálni, hogy később is adnak hozzá tartalmat (lehetőleg ingyen), vagy nem?
Egyáltalán maradt még épkézláb ember a Diablo fejlesztők között?
Vagy mondjuk az eddigi séma szerint veszel 1 drága alapjátékot, kb. 1 év múlva 1 drága kieget, és onnantól kb. 2 éven belül megint hagyja a Blizz a parkolópályán az egészet? Reménykedni szabad, hogy nem, de bízni nem bízom bennük.Elég jó konkurenciái voltak/vannak a D3-nak, szerintem erősebb a mezőny, mint pl. a D2 idejében. Vagyis valamit villantaniuk kell (nem grafika és nem a név), amivel újra meggyőzi az embereket, hogy érdemes még foglalkozni a Diabloval.
Minden ismerősöm már rég abbahagyta a D3-at, sokkal hamarabb, mint én. Páran a 4-ikre se fognak visszajönni, mert elég volt nekik 1 csalódás.
De attól tartok, hogy a minőségtől függetlenül "mert Diablo, mert Blizz" alapon rengetegen megfogják venni. Utána hiába sírnak majd, hogy ez is csak 5 kör Bounty, meg Kadre, Kadala rokonaMeg más nevű Cube, de ugyanaz lesz a játék, ha a D3 ösvényén mennek tovább. Remélem nem így lesz.
Majd kiderül mi lesz. -
reelc
veterán
Nekem akkor szokott szaggatni a játék, amikor betöltött és a meg nem mondom melyik Act városába rak le mindig kezdésnek. De ez több embernél előfordul, megyek ilyenkor az Act 1 kezdő városába, ott nem szaggat. Ez szaggatás, tekeri a HDD-t (ja, nekem még az van), de nem fagyás, és az Act 1-gyel kilehet kerülni a dolgot.
-
-
SQX_Barto
addikt
En kb 5000 orat toltam bele 2013 ota. Ha most bountyval meg GR-ekkel uncsi a jatek, akkor milyen lett volna RoS elott, amikor volt a story mod es csokolom...
Bar teny es valo, hogy lehetne valami ujitas, mert mar elegge "elfogyott a lendulet" a jatekban.
2 season ota mar semmi patch, vagyis a meta maradt ugyanaz.En a paragonhajhaszast untam meg. Allandoan Grezni orrba szajba, hogy kozeledjek a paragon 4000-hez.
Bounty meg azert csesz fel, mert farmolok egy rakas matit, es lof@~ nem lesz belole altalaban...
s14-ben mokabol felhuzok egy Zuni wd-t, megnezem, mit tudok belole kihozni. -
reelc
veterán
Mondjuk eddig a lehúzó kommentek egy része pár év/pár ezer óra játék után érkezett (tőlem biztosan), nem pár óra játék után.
Most kezdő játékosnak is okozhat még sok-sok óra örömöt a játék.
Főleg, ha összebandázik másokkal.Igen, a Diablo 2 féle vonulat, és a többi játék, ami inkább azt a fajta iskolát követi nekem is jobban bejön. Amikor tényleg küzdelmes adott lvl szintet elérni, vagy megfelelő cuccokat beszerezni.
Igazad van, a Diablo 3 alapjai megkérdőjelezhetetlenek. Más alapokra épül, mint az elődje, és ennek is megvannak a maga előnyei/hátrányai. Más élmény.
Amúgy érdekelne az illető véleménye, 1 hét után miért vannak ilyen kételyei?
-
proci985
MODERÁTOR
arra ott a reroll, de igazabol jo rollos travellers es foleg a gyuruje az mese kategoria.
vagy amikor a AD / RCR / CDR rollok kellenek az is vicces tud lenni, az uj phys UE build pl eleg nyogvenyelos es akkor ott meg nem beszeltunk rola hogy yangbol eddig is kinszenvedes volt normalis ancit talalni, namost erre jon meg az eleg nagy szoras fegyveren belul.
---
mondjuk nekem az tett be, hogy vegigszamoltam, hogy ha kb felaugmentelek mindent 80 korulre azzal pont beerek egy augmentalatlan, 1000 pszinttel magasabb karit.
-
KubanitoS
veterán
Az is baj szerintem, hogy minden teljesen véltelenszerű. Nincs cél, amiért érdemes lenne "küzdeni", és itt most nem a GR-ekre gondolok, amelyek örökké ugyanazok, csak a mellettük lévő szám növekszik folyamatosan.
Nincs olyan például, hogy marha sok matiért tudsz kraftolni ancient, vagy primal ancient tárgyat. Ez szerintem nagyon hiányzik, főleg ha több hónapig nem esik a szükséges tárgy és ugye trade, mint olyan, nincs. A D2 JSP-re visszatérve: ennyi idő alatt a talált tárgyakat fg-re cserélve már lazán meg lehetett volna venni az ácsingózott tárgyat. Ez is lehetett volna egy sima célkitűzés.
Bevallom, én akkor égtem ki, amikor rift és gr helyett inkább csak bountiztam egy hétig, mert miért ne. A végére volt vagy 800-1000 matim. Mindet elvertem kb egy óra alatt és természetesen 1 db primal cucc nem lett, de ami nagyobb baj sima ancient is csak egy pár lett, azok is kritikán aluliak. A random az random ez oké, de akkor én úgy éreztem, hogy egy hetet "dolgoztam" a semmiért.
Azóta nem is nagyon léptem be, mert minek? T13 egy vicc, a GR meg a végtelenségig mehet, de sok értelmét annak sem látom, persze ez csak az én véleményem. Valami komoly vérfrissítés kellene a játéknak, de őszintén szólva én erre már nem látok esélyt. Ha a kövi szezonban sem lesz semmiféle új tárgy, vagy változás, akkor egyérteműen ki lehet jelenteni: itt a D3 vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Fotó állvány eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest