Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt a meteor buildet használom.GR80 simán megy, de 3-4x azért meghalok közben de nem értem miért?Bent állok a tömegben semmi bajom, erre egy kisebb csoport elé állok és nyekk', meghalok egy pillanat alatt.Nem értem.Lehet rosszul használom a buildet? Valaki valami ötlet?

Egyedül a kard nincs meg a gearből. -
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
én este 6 után felcuccollak szarásig, végre játszhatok valami célért

Linda#22294
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én meg switchen tudnálak húzni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
psycroptic
üzenetére
Szomorú!

Nah de hátha lesz még valaki
-
psycroptic
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor sajna nem megy... én már áttértem a "pesant" oldalra...

-
Sirandrish
legenda
válasz
psycroptic
üzenetére
Perszonál Compjúter

-
psycroptic
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
PS vagy PC?
-
Sirandrish
legenda
Skacok...valakinek nincs kedve véletlenül valamikor elvinni pár körre valami értelmesebb GR-re, vagy Riftre, hátha kiesik 1-2 motyó hogy legalább elindulhassak az archonozás útján?
Kitartóan nyomom én a T3-4es rifteket (az megy csak) meg a low szintű GR-eket, de egész egyszerűen semmi sem akar esni, és már rohadtul unom az összetákolt buildemet
Nem azért mert szar, csak mert nem jó semmire
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
reelc
veterán
válasz
TeeBee73
üzenetére
Kicsit komolyabb ráncfelvarrást a Warcraft 3 kap, de az árcímkéjén is meglátszik.
-
TeeBee73
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...
"...it’s just updated to run flawlessly on modern operating systems. "
Szvsz., annyit javítottak, hogy FHD-n is megy FullScreen-en, két oldalt fekete csíkkal...
-
reelc
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Részletekért lásd az alsó linket.
Nem igazán olvastam el, annyira nem érdekel. -
reelc
veterán
Csak azért OFFolok, mert sok itt a Blizzard fan
és érdekelhet többeket.
Ahogy a Diablo GOGos megjelenésénél ígérték: Felkerült GOG-ra a Warcraft sorozat 1. és 2. része
GOG hír. -
Értem, köszönöm a segítségeteket.

Szezonális karakter, igen. -
reelc
veterán
válasz
moongoose
üzenetére
Szezonban vagy?
Ott most él a Grandeour hatása a gyűrű nélkül.
De ez most mindegy.Talált szet: nézd meg párosával vannak a bónuszok. Szóval ha van párosod + a Grandeour, akkor nem éri el a következő szetbónuszt.
Amit kovácsoltál ott valószínűleg páratlanon is van szetbónusz. -
Ha talált set-et rakok fel a karakterre, akkor abból annyi kell, amennyi a set követelménye.
Kivéve a ring of royal grandeur-t használok.
Az lecsökkenti 1-el a követelmény szintet.
Viszont amit a kovácsnál állítok össze, ott pld a 3as set-hez elég 2 darab is.
Úgy is megadja a 3-as bónuszt.
Ez miért van? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ugye én is elkezdtem megint Diablozni, és az unalom veszélye ellen a több kari indításával védekezek.Három kasztot pörgetek, cél a GR80.Eddig a Necroval van meg.Wizard és a Crusader még nem tart ott.
Ja igen.PS4en játszom már és nagyon fasz fekve kényelmesen Diablozni
-
_ocsisajt
őstag
Valaki esetleg SzezonHC-PC?

Szinte egyedül maradtam.

(18-ig vagyok műszakban, kb 19-20 leszek ha ma már tudunk kontaktolni)
-
Peppo
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A játéknak ebben a szakaszában egy-egy kieső cucc is óriásit tud dobni a teljesítményeden. Akár több T szintet is. Menj sok riftet és great riftet, mert azokban a legnagyobb az esély a legendary cuccokra, és persze kadalázz el minden shardot. Nem baj, ha alacsony szintű gr megy csak, valami ott is fog esni, és hátha pont olyan, ami kell.
Általában ez van. Egy ideig görcsölés, aztán kiesik a szükséges fegyver vagy egyéb tárgy, és hirtelen ott vagy T13-ban és darálsz. -
Sirandrish
legenda
Köszi az infókat skacok. Megpróbálok haladni

-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legalább a fazula öv és a swami sapit szedd ki, kadala vagy rare upgradeel utána már menni fog, mindenre ahova lehet menjen cdr, fegyó és offhand a legnagyobb sebzésüt tedd be ami van, azzal már menni fog t10 min.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A full set bónusz csak az első lépés, ki kell egészíteni pár build-specifikus legendary cuccal, melyek tovább erősítik az adott skilleket. Aztán kezdd el felhúzni a gemeket, melyeket a GR-ek végén kapsz, és ha esnek Ancient tárgyak (sárga keret van körülöttük), akkor azokba bele tudod őket augmentálni, hogy tovább erősödj.
A Bounty-kat is nyomjad, mert azokból esnek olyan matik, melyekkel "pörgetni" tudod a legendary/set cuccokat, így sokkal nagyobb eséllyel kapsz jobbat belőle, mint más módon. A kockával is lehet bőven bűvészkedni, de sok anyag kell hozzá, úgyhogy kezdetben minden szemetet érdemes gyűjteni és betörni, az alapanyagok kincset érnek később.
Nagyon messze van még a vége, csak majd arra figyelj, hogy ha inkább szólózni szeretsz, előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor már viszonylag használható cuccok lesznek a karidon, és a fejlődést egyedül a fullos Ancient/ Primal darabok jelentik. Na, ekkor készülj fel egy jó unalmas grindelésre, sokszor meg fog esni, hogy órákon át gyűjtöd a matikat craftoláshoz, majd pár perc alatt "elpörgeted", és vagy beadja a kívánt cuccot (az esély ezred százalékokban mérhető), vagy kezdheted újra. Jobb esetben kapsz valami ugyanolyan cuccot, ami eddig is volt, csak jobb statokkal, már ez is sokat számíthat némely esetben.
Ja, még a végére egy jótanács: Enchantolásnál főleg az elementális sebzésre, illetve a fő skilledet erősítő bónuszokra menj rá, utána CHC (Critical Hit Chance), CHD (Critical Hit Damage) és CDR (CoolDown Reduction) a legfontosabbak.
-
Peppo
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Elvileg belerakni bármilyet lehet, ha van legendary tulajdonsága. De előfordul, hogy egy-egy darabnál valamiért nem működik. Aztán egy ugyanolyan másiknál meg igen. Valami bug lehet.
Hellfire amulettet tudomásom szerint nem tudsz bele tenni. Gyűrűt lehet, mert annak fix legendaryja van. -
_drk
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csináld meg a szezon questeket, első 4 cucchoz csak t2 kell maximum, maradék 2-ért kell t4.
Vyr set meg kezdésnek egész jó, én elég hamar fent voltam t8-9 körűl. -
reelc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legalább tovább maradsz pár nappal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#107163) Sirandrish: Belejössz. Azóta volt annyi erősítő patch, hogy hamarosan nem lesz kihívás a T13 se.
-
Sirandrish
legenda
Kicsit beletörik a bicskám most ebbe a D3ba

T1-2t bírom, de itt meg nem esik semmi.. Működő életképes buildet meg cuccok nélkül nem nagyon tudok összerakni.
Persze jó lesz ez, csak tovább tart majd mint gondoltam
-
reelc
veterán
válasz
Pöttön
üzenetére
Szia!
Megmarad mindene, ami a ládában van az a belső levelező rendszerbe kerül (bal oldalt alul kis boríték villogni fog) és 30 nap alatt kell elpaterolni valahova.
A kari és ami nála van, egy az egyben átkerül, NS-es lesz.
Paragon: nem Paragon kerül át, hanem az annak megfelelő XP csapódik hozzá az NSeshez.
Ezzel kiszámolhatod. -
Peppo
őstag
válasz
Pöttön
üzenetére
Megmarad a karakter és minden cucc is. A karakter onnantól non season kari lesz, a cuccai rajta lesznek ugyanúgy. A ládában lévő cuccokat megkapod levélben. A paragon szinteknek megfelelő xp átmegy non seasonbe, szóval azt sem bukod. Nem a szint megy át, ezt nem árt tudni, nehogy akkor lepődj meg. Vagyis ha volt már non seasonben 500 para szinted, és utána seasonben is lett 500, akkor nem leszel para 1000-es, inkább csak valahol 6-700 körül.
-
Peppo
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nagyjából igen. Beleszórhatsz egy csomó cuccot, azoknak a legendary tulajdonságát (tehát setet nem) a eltárolja. Ezekből egyszerre hármat aktívvá tehetsz, és az a maximális/legjobb értékével érvényesül a karaktereden. Annyi megkötés van, hogy egyszerre egy-egy fegyveren/offhanden, páncélon, és ékszeren lévő tulajdonságot állíthatsz be aktívnak, tehát nem csinálhatod azt, hogy mondjuk három gyűrűt állítasz be magadnak.
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
2013. óta nem játszok rendszeresen, de tavaly megvettem a RoS-t, meg szerintem a necro-t is megveszem hamarosan. Mi ez az anál cube? Belerakok valami legendary-t meg a szükséges alapanyagokat, és akkor utána passzív képességként tudom használni amit extractoltam a tárgyból?
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ilyen
de ez az előző seasonös, mivel most van rorg bónusz ezért pl sisaknak mehet a leoric.
A kockában és a gearben felcserélhető pl: starfire-ingeom, zodiac-manald heal, leoric-swami
de a rorg miatt lehet még variálni, pl kockába acuilla(+védelem miatt) és sisakod meg swami... stb.az offhand az mindegy milyen orb, csak sok dam legyen és cdr(+apoc)
-
_drk
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Meteor shower elvileg 2 build-el is működik. A firebird-öset nem próbáltam ki. De annál is ugyan azt láttam használni.
A Tal Rasha-sban ami nagyon bejött, hogy lehet használni a Etched Sigil-t. Primary mellett Castol még 1 skill-t. Tehát egyszerre 2 skillt zúdítasz folyamatosan és csak a primary-nak nézi a mana igényét.(#107150) Edge: Ahhoz meg ott a teleportos explosion-os gear In-geom-mal. A meteor amúgy tényleg nem jó speedre. Én azért is untam meg gyorsan. Viszont GR-ekben gyorsan feljebb lehet menni.
-
chopin42
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bocs, tényleg Vyr, totál benéztem (valamiért a tal rémlett).
Mindegy, a vyr összességében, gyengébb, szóval amint megvan a meteorhoz minden,m válts arra -
_drk
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt adja. Kezdésnek az is elmegy, de az szerintem nehezen gear-elhető, meg kell neki a sok cd ügye.
Minél gyorsabban össze kell szedni a tal rasha-t és egyből mehet is a T13.
Most az nagyon veszett!Még amit láttam, de nem szórakoztam vele az a Frozen Orb-os build. Icy Vein-en írják top-ra.
-
chopin42
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Seasonban automatikusan a tal setet kapod, ráadásul a rorg miatt elég 5 pc, így az endless walk set lesz tal neck+coe helyett, vagy magefist.
-
Sirandrish
legenda
Nah meg is van a 70

Már CSAK egy gear és egy build kell
-
Sirandrish
legenda
Nah majd ránézek..előbb legyen meg a 70...köszi

-
chopin42
addikt
Tal-Meteor wiz. Azzal nem nyúlsz mellé. Brutál erős, és viszonylag könnyen gearelhető eleinte [link]
-
reelc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor oda kell figyelned, azóta több patch volt, olyan is, ami tárgyakat erősített be.
Innen eltudod érni a patchlogokat.Az egyszerűbb mód a régi, másolod az LB-seket.

-
reelc
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Az Icy Veinsen kívül?
Nem tudom, nem követtem figyelemmel, hogy csinált-e valaki új oldalt a hír hatására.Nem igazán érdekel, nem biztos hogy visszajövök az új patchre. Ha belefutok majd a patchlogba biztosan elolvasom, és majd döntök. De nem is tudom mit kellene csinálniuk hogy visszahozzanak pár napnál továbbra.
Amúgy jól elvagyok nélküle.
-
reelc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg mindennek működnie kellene, mert az utolsó patch majdnem minden szetet erősített.
Mivel régen játszottál érdemes tudnod, hogy a Diablofanst elérte a vég, a héten frissült utoljára, lehet nézegetni, de archív lett, nem fog frissülni többet. -
Sirandrish
legenda
100 év után visszatérnék egy kis D3hoz.
Melyik karik milyen buildel működnek most megfelelően?
Első sorban Wizard érdekelne.
Belenéztem az ezer éves archon buildembe, de vagy nem tudom hogy működik, vagy MÁR nem működik, mert nem tudtam se fent tartani, se resetelni
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Andris8828
üzenetére
Greater Rift, lehetoleg 4es partyban.
Gondolom meg mindig a Rathma/LoN speed GR a meno.De alacsonyabb paragonnal meg akar a sima szolo GR-rel is jon az XP.
Bountyval csak alapanyagot farmolsz, a sima rift meg neha ugye kell, ha elfogynak a kulcsok. -
Andris8828
csendes tag
Sziasztok!
Paragont (expet) farmolni, hogyan a leggyorsabb? Bounty, nephalem rift vagy greater rift?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az is igaz
-
_ocsisajt
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére

Azon filóztam, hogy ok, biztos "magas speedeket" mennek klánban... BUT
De azért 3K+-hoz kell némi "segédlet"... Botozni szerintem halál... Beakad/bebugol az első negyed órában valahol a progi és akkor a farmoló kari nyekk és nem termelt semmit a dolog... Hmm i dunno
-
_ocsisajt
őstag
Trükkösek ezek a HC splitterek T13-on

Bejön a kulturált paragonos DH... csináljuk a questeket... Ugye nem illik leadni, mert eleve kevesen splitelnek HC-n... Utolsó act marad... Jönnek a klános cimbijei (Matcho Rabbits klán, van pár top tagjuk)... Azért beírtam, hogy nice inv @ the end
Konstatálták, hogy vágom a szituációt és megköszönték 
Apropó tegnap top14 DH-val spliteltem... 3.5K+ para (szezonHC!)...aha...

-
_ocsisajt
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én is mostanság funolok HC-n.
Esetleg lehetne csapatni teamben, van kedved!? (valakinek még?)
Holnap (reggel go haza) kialszom magamat shift után, most ráérős vagyok. (Sajnos)
Edit: Átmentem HC-re... Nulláról selffoundban paragon 80-ig megvolt komplett hatos UE szet, Yang, DML... Aztán nyekk... Most elsőre kadala beadta wizre: Deatwisht, cseneles offot és meteor cipőt

-
boygabi_
aktív tag
Az milyen már amikor senki nem akar gr-ezni mert semmi nem jó egyiknek sem. Én elindulok, aztán a vége előtt kiszavaznak a saját játékomból. Ezt nagyon rühellem.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van itt aki ps4-en tolja a játékot?
-
tiborv
aktív tag
válasz
rumkola
üzenetére
Nem tudom sajnos xboxom játszom, ezért probaltam az icyre hivatkozni :/
Legfeljebb screenshotot tudok lőni a cuccokrol és úgy feltoltom. Biztos nálam a hiba ha egy teljes builddel szerencsetlenkedek míg a másik félkészen ugyanazt hozza csak nem tudom hol bújik meg a kisordog. Ha konzolkozelben leszek valahogy összerakom a képet egybe -
tiborv
aktív tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés, de a vyr archonnak van valami trükkje amire nem jövök rá videókból se? Icyveins leírását követve jelenleg t10 megy teljes biztonsággal úgy hogy minden az ami a buildben van. Gemek esoteric, gogok, molten.
Ami fura nekem hogy felhuztam egy crusadert mellé (hc miatt ha lehalnek) amire felhasználtam a giftes szettet. Jelenleg a hammerra csak a 6 szett item van minden más szedett vetett uniq, ékszerek a wizard travelerje és compassa (intes) és mégis ugyanúgy megy a t10 (kb 2 perc különbség van a kettő között) viszont ezzel partyban t13ban sem halok meg ha más után futok.Ennyire táp lenne a crusader vagy a wizardom van elrontva valahol?
-
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mivel szezonban teljesen újrakezdesz mindent, így mindegy, nem?

Újra össze kell szedned mindent. Ha szezonozol.Amúgy: nem szezon hanem patch függő.
Most volt egy időszak, több mint 1 évig nem volt patch.
Aztán jött egy, és beígérték hogy majd szezonzárás után megint lesz. Patch általában buffol, nem nagyon nerfelnek (mielőtt beír valaki élesben, nem PTRhez képest!).
Az előző patch nagyon durván buffolt szinte minden szetet.
Ami most felkavarta még a dolgokat, az a mostani szezonbuff a Grandeour gyűrű hatásával. De lehet a következő szezontéma nem lesz hatással a buildekre. Mindenesetre a Grandeour gyűrű hatás nem lesz (és az NSesek nem részesültek belőle).
Így a patchtől függően gyengébbek lehetnek a következő szezonban a buildek, de mivel ez mindegyikre érvényes, a legjobban a hibridek buknak (mert most lehet akár 2 szetet is hatékonyan ötvözni dmg veszteség nélkül, később már nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Konstatálták, hogy vágom a szituációt és megköszönték