Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Skeletonos Necro - nál melyik jobb ?
60 % chc + 399 chd vagy 55 % chc + 450 chd
-
DaveNo1
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
Arról van adat, hogy ezek a kínai diablo klón csodák mennyi pénzt termelnek? És nem hamisított adatokra gondolok, mert amiben ezek a kínai cégek igazán profik, azok a valós adatok elkenése..
Úgy néz ki számomra eljött, hogy letöröljem az összes Blizzard játékot a gépemről, pedig 3 éve még D3, HS, HOTS, és kicsit SC2-vel is toltam. Szomorú hogy mi lett ebből a cégből..

-
SQX_Barto
addikt
-
Bird
addikt
Uj dlc, d2 remaster... Na persze.
Vegulis elore szoltak, hogy nem kell szamitani semmi kulonosre. Bejott.... 
-
rumkola
nagyúr
Találtam egy képet a Diablo standról:

-
Ellia
addikt
-
rumkola
nagyúr
playdiablo4.com

-
Louro
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
A gond ott kezdődik, hogy régen nagyon alapos, nagyon igényes játékokat tettek le. Videóik legendásan jó minőségűek voltak. A nyugat Square Enix-e.
De mára....Wow-ba is hiába a lore, kijön valami, hamar maxolnak és a mellékküldetések inkább unaloműzők, mintsem érdekességek.
A nagy mamutcég, a legenda beáll a sorba. Szerintem a Hearthstone-nal és a HotS-szal kezdte. Majd most az utóbbi idők remake-bejelentései csak a kifulladást igazolják.
Most lenne szép azt mondani, hogy ennyi volt. Nincs ötlet, toljuk cosplay-versenyeket, évente toljuk a kiegeket és kész. Bár az Immortals biztos hozni fog pénzt, de a veteránokat leszarva, fiatalok megfogva. Lehetett volna finomabban.
-
Ellia
addikt
Ha a D4 mellett jelentették volna be a mobil verziót senki nem lenne kiakadva. De se az, se egy D2 remaster se semmi... elég szomorú.
-
Bennyboy
őstag
csak egy szó jut eszembe a tegnapiról: szánalmas

-
Thrawn
félisten
-
DeckardCain
senior tag
"one of the Diablo leads was crying backstage after the announcement."
"it was Wyatt Cheng. After that disaster, I would not be surprised if he resigns. That must’ve been utterly humiliating for him." -
Franklin
addikt
válasz
dargelot
üzenetére
A Blizzard nem akarja lenyugtatni a rajongóit, ők pénzt akarnak keresni.
Miben van most a pénz? Nem a PC-s, hanem a mobil játékokban. Ennyi. (igen tudom, meg a RDR2-ben)
Ja hogy a hardcore fanok nem fognak játszani vele? Hm-hm, mit csináljunk, ááá, adjuk ki újra a kedvenc játékaikat kicsit feltupírozva és kérjünk érte 15 eurót, problem solved, more money (Starcraft Remastered, Warcraft 3 Reforged, Diablo 2 akármi).
Változás van a játékiparban, igazodni kell. Most a mobil játékok a népszerűek, azt kell nyomatni, a régi rajongóknak meg odadobni a régi játékaikat új köntösben, nesze, fizess a nosztalgiádért.
-
dargelot
senior tag
Már visszasírom, hogy bárcsak a kamu szivárogtatás lett volna igaz.
Nagy bejelentés? A Diablo fanok nagyon örülni fognak? Erre a Blizz kiadta egy kínai cégnek, hogy csinálják meg az egyik piacon lévő telefonos játékuk (Endless of God) Diablos verzióját minimális befektetéssel. Mert lássuk be az Endless of God kb. teljesen az amint ami a Diablo Immortals akar lenni, s a NetEase gondozásában van akik csinálják a Diablo Immortals-t.
Komolyan azt hitték, hogy majd egy telefonos játékkal lenyugtatják a rajongókat? -
JSaN
addikt
válasz
reelc
üzenetére
Hat szerintem en is befejeztem, folosleges itt remenykednem mar barmiben is, csak az idomet huzza.
Kb 1 eve csak az megy hogy: 3 havonta season startokor egy hetvege alatt maxolok, aztan ennyi.
20 eves jatekos palyafutasom alatt, messze nem toltam ennyit egy jatekkal sem mint a Diablo 3, tobb mint 3000+ ora, magamnak bele gondolva nagyon durva. a masodik hely is csak 400-500 orak: cod2-4 vagy dio2, Tf2. Ennyit meg egyszer szerintem semmivel nem fogok jatszani. Szep volt jo volt a Dio3, de itt ennek vege.
Ha lesz Dio2 remaster vagy Dio4 akkor jovok, sot szerintem ezt a mobilost is kiprobalom ha jon, de csak azert hogy meggyozodjek hogy mekkora szar es torlom.
A diablo miatt az elmult evekben sok jatekot kihagytam, es csak varakoznak a steam gyujtemenyemben. Ideje elkezdeni azokat tolni. -
rumkola
nagyúr
Én biztosan ki fogom próbálni, de nyilvánvalóan nem ezt vártam. Felesleges itt fujjogni, ebben van a pénzük, én simán megértem. Olcsóbb ingyen feltolni telóra azt handheldezni, mint swiccset venni.
-
malacka87
őstag
Ez egy ratyikon...
-
BoneDragon
veterán
RiP
-
DeckardCain
senior tag
https://clips.twitch.tv/PunchyImpossibleCoyoteYouWHY...
😁😂 -
Franklin
addikt
Ahogy írták a youtube videók alatt is, Diablo végül is meghalt, örökre...
-
rumkola
nagyúr
Azért ez jól meg van csinálva.

-
JSaN
addikt
válasz
ReFleXx
üzenetére
Az a baj sokakat, foleg a mai fiatal generaciora erdemes ranezni. Azok ki se latnak a telefonbol, es egyre inkabb ott toljak a jatekokat is, PC-t mar alig kapcsoljak be.
Na meg ne felejtsuk el az azsiai piacot, folge most hogy latom ep egy azsiai brigad vonult fel a szinpadra magyarazni.
Na kezdodik Elso kerdezo: Hol a druid?

-
reelc
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Engem már nem érdekel.
Már nem először szívatják meg az embert (tavalyi Blizzcon előtt ugye, hogy annyira dolgozunk, hogy csak na és majd mondunk valamit ha itt az ideje szöveg). Meg most a múltkor a videóval, hogy annyi mindenen dolgozunk, és lesznek bejelentéseink, majd a visszatáncolás.Ha tartják a kb. évi 1 Classic Games kihozatalt akkor úgy 1 év múlva jelentik be a Diablo 2 remasteredet. Azt a Classic Games részleg csinálja. Az SC Remake kész, most készül a Warcraft 3-é, a D2 fog hiányozni csak. Évekkel ezelőtt megmondták, hogy lesz mindháromnak felújított változata.
Azt ígértem lépek innen, ha nem jelentenek be semmi érdemlegeset.
Úgyhogy további jó fórumozást, játékot!Sziasztok!
-
WayneGace
őstag
Ha tényleg több diablo játékon dolgoznak, akkor jövőre is bejelenthetik akár a négyet. Persze, ha csak jövőre vagy két év múlva jelentik be, akkor mikor fog megjelenni?
-
Dani79
tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
óóó már várom a népharagot.... olyan shitstorm lesz itt órákon belül hogy öröm lesz olvasgatni
....Na kezdődik:
https://www.youtube.com/watch?v=nFi6pqxTXPw&feature=youtu.be -
ReFleXx
addikt
Kb jobban jartak volna , ha nem jelentenek be semmit .
Ki a francot fog erdekelni ez a mobilos diablo?
Annyira cringe volt az egesz, szerintem cheng is latta a morcos arcokat a nezoteren
-
Telda
addikt
Ezzel a mobilos szeméttel szemen köpték a Diablo fanokat, köszönjük...
-
reelc
veterán
Ez most komoly, hogy van 15 perc szünet?
EU idő szerint 20:30 - 21:15 a Diablo. Erre most szünet van. Szóval kevesebb mint fél órát kapott, mert az előtte lévő se fejezte be időben.(#105358) SQX_Barto: Mondta az ürge, hogy a mobilos játékkal jönnek vissza a szünet után. Legalábbis ezt értettem. Idő se lenne másra, max. a Switchre, hogy lehet próbálgatni.
-
adamgreen
senior tag
Istenem de ciki volt a végén szegény pali makogott mint egy szerencsétlen. Tiszta gáz amit ezek most leműveltek itt. Nem is értem

-
pachito
őstag

-
DeckardCain
senior tag
Ooooo. Mi ez a sz*r?
-
dante3
addikt
Csesszék meg a mobilos xarjukat!

-
wjbhbdux
veterán

-
SQX_Barto
addikt
Meg jo, hogy nincs 80 jateka a Blizzardnak, mert akkor a 80. lenne a Diablo....

Mar lassan minden lof@~#-rol beszeltek, csak arrol nem.
(Mondjuk a Warcraft 3 Reforged lehet erdekelni fog majd)Youtube channelen a chaten mindenki a Diablora var, valaki irta, ha semmi Diablo hir nem lesz, minden blizz jatekot letorol es visszakuldi blizznek a CD kulcsokat

-
rumkola
nagyúr
Destiny 2 ingyen.
-
reelc
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
Az még úgy rendben is lenne, hisz nemrég töltöttek fel egy halom Diablos állást, kell pár év egy új AAA játékhoz. Na ezért sem várom a 4-ik rész bejelentését, messzire van a kész játék.
De ha tartják a szavukat, most semmilyen bejelentés nem lesz, elvégre dolgoznak keményen, és még nem mondanak semmit, mert nincs itt az ideje, Ezt írták nemrég.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mire kijön az új rész, addigra majd kb. minden érdeklődő elmenekül a D3-tól a Lost Arkhoz. Csak a nagy fanok maradnak

-
reelc
veterán
Nemrég írták, hogy nagy dologra ne számítsunk.
Nem hiszem hogy hazudtak, elvégre a pár hónapos nyilatkozatukat tették semmissé, ami meg arról szólt, hogy nagyon dolgoznak és lesz bejelentésük.
Ha mégis bejelentenek valami nagy dolgot, akkor csak nem nyilatkoztak volna hogy ne várjunk semmit, elég lett volna csendben maradniuk.Igazából azt nem tudom, hogy ha a Switch nem szivárgott volna ki, nem ez lett volna a nagy bejelentés? Már nem tudták letagadni, hát leleplezték hamarabb.
-
wjbhbdux
veterán
Nagyon úgy fest Mobiltelós Diablo lesz a mai bejelentés.. mert ide se konzol se PC nem férne be, a Switchek meg külön vannak.[link]
-
reelc
veterán
válasz
AtHoS
üzenetére
Amúgy azért a D3-ba is belepakolhat bárki simán 100 órákat. Akár 1 kariba. Értem, mit akartál mondani, de így van.

Csak pl. elmegy csapatba supportálni vagy valami.A különbség annyi, hogy pl. a Grim Dawnban se szezon, se liga, ha nem érsz rá, akkor akár 3 hónap alatt is belerakhatsz ennyit. Mivel nincs "smart loot" simán jók lehetnek a cuccok másik karidnak is.
Ezzel szemben a D3 és PoE hajt, mert LB-n akarsz lenni, mert GR nem tudom mennyit akarsz menni, mert PXXXX a cél, stb. és ha nem NSben tolod, akkor behatárol a 3(?) hónap. Sőt NSben most meg a bounty miatt is behatárol, most dupla, most kell menni amíg tart.
A GD-t a D3 és a PoE közé raknám le valahol. Rengeteg build van, sokáig életképes az is, amit magadnak lomolsz össze, de a 3-ik nehézségi fokozatra úgyis átépíted. Sokan tolták saját kútfőből sokáig eredményesen és 1-2 halállal. Ha meg már zűrös volt, akkor átalakították.
Szóval akár a D3-ba, akár a kitudja mikor jövő D2 Remasteredbe ugyanúgy beleölik az időt, akinek van rá és érdekli is.

Találja meg mindenki, mi szórakoztatja.
Ha szeretsz egyedül játszani, és nem akarsz szezonális megszorításokat, arra is van játék, ha napi fél órád van és nem akarsz kínlódni a gearrel, arra is van játék.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ellia
üzenetére
Azért egy D3-on "szocializálódott" játékosnak a PoE "azt csinálsz amit akarsz és meglepődsz, mert működik" elengedett kezű hosszútávfutás, mikor még járni sem tudsz kivitelezés nem biztos, hogy első látásra szimpatikus.
Ránéz szerencsétlen a passzív skillfára, aztán jön a "Csókolom! Köszönöm, de ezt inkább nem kérem"
PoE-ban elszórakozik 1-2 hétig, mire elkezdi érdemben cuccosítani a választott BUILD-ját, D3-ban ugyanez max 2-3 nap.Grim Dawn ugyanez pepitában, de arról reelc tudna mélyebben nyilatkozni.
Minden esetre, ha valaki nem akar 100 órákat belerakni 1-1 karakterbe, akkor maradjon a D3 mellett vagy várja meg a D2 remaster-t

-
Ellia
addikt
válasz
persil
üzenetére
Mint reelc én is visszatöröltem a komentemet inkább.
D3 egy jó játék, amiben talán a "legjobb" az a fluid harc - ellenben ék egyszerű amivel meg is ölték az egészet hosszútávon. Ne mond azt, hogy jó egy játéknak, hogy minden kasztnak van 1-2 használható buildje és ezzel meg is ölték a játék diverzitását....
Részemről most ebben a kategóriában a legjobb PoE, lehet egyetérteni meg nem egyetérteni, szájkaratéba fölöslegesen nem fogok belemenni - erre ott a PoE topic, ott lehet értelmes hangnemben beszélni róla.
-
boygabi_
aktív tag
Én megjelenés napján vettem meg a D3-at. Leraktam egy idő után és nemrégen tértem vissza.
Buildeket és setes cuccokat soha nem csináltam csak most amikor újra elővettem a játékot pár éve.
Ez a második seasonom. Szóval én most tartok ott, hogy bár uncsi egy kicsit tényleg de nem tudok vele eleget játszani, cuccaimat fejleszteni mert ugye soha nincs az, hogy ez a gear már végleges.
Van 2 Witch dokim 2 Demon hunta és 1 Barbi. 2 gyenge Necro. Többi karit vagy a többi setes cuccot még ki se próbáltam. Szóval lenne még mit összevadászni. -
_drk
addikt
válasz
persil
üzenetére
Az a baj már ezekre ránézek, és kipróbálnom sincs sok kedvem. Nem hogy bele öljek több 10 órát.
Ez a műfaj, meg pont olyan hogy ebbe bele kell ölni sok-sok órát mire tényleg bele jön az ember és jó lesz.Titam Quest-et próbáltam egyszer annak idején még (~10 éve). Meg volt a vikinges.
Mind a 2 az elején kicsit jó volt, de néztem a skill tree-t, ez meg az a skill/spell milyen jó lesz. De pár óra után valahogy mind2 abba maradt.
Nagyon nem mindegy hogy van megcsinálva egy Hack/Slash.
Én elvagyok még a D3-al. De tuti nem fogok beleölni még egy ilyen game-be 100 órát, hogy egyáltalán beletanuljak. -
persil
nagyúr
válasz
Ellia
üzenetére
Sokan írjátok ezeket, mint alternatíva. Hát, ha tényleg meghal az ember egy kis újdonságért és még nem próbálta őket, akkor tényleg remek alternatívák, DE. Amennyiben nem haldoklik az ember egy kis hack&slash élményért, akkor nincs igazán más játék.
Oké, aki beleölt sok-sok órát ebbe-abba, az valószínűleg nem fogja csak úgy letenni őket, de be kell vallani, hogy "minőségben" egyszerűen a közelébe nem érnek ezek a diablo-nak. Nézzük meg a ui-t, a hangokat, zenéket, az irányítást, stb... Egyszerűen sehol nincsenek a diablo-hoz képest.
A grim dawn konkrétan olyan, mintha valami 5 fős indie studió csinálta volna pár hét alatt.És most mindenki tegye félre, hogy belehúzott a diablo 3-ba 2000 órát és megunta. Nyilván "unalmas" és nincs benne semmi újdonság, nem jön tartalom stb. De a többségnek benne van több száz, több ezer óra szórakozása, nyilván más az ember véleménye, mint a megjelenés napján.
Szóval persze "szar a diablo", nem nyújt már semmit blabla, megértek mindenkit, de lássuk be, hogy amiket alternatívaként ajánlanak a játékosok, azok valójában a diablo köpetébe sem léphetnek bele minőségben. Baromira látszik, hogy nincs ott egy blizzard kaliberű csapat.(és a kivált, majd másokkal összeállt 2-3 arc nem fog a top lista elejére hozni semmit)
Szóval, ha már fulladozol egy kis újdonságért és nem volt hozzá szerencséd, akkor nagyon jó a torchlight, vagy a titanquest(főleg utóbbi). Ha rászánod magad és komolyabban belemerülsz, akkor a path of exile is nyújthat sok-sok kellemes órát, végkimerülés esetén a grim dawn sem szörnyű, de vallja be mindenki magának, hogy félmegoldásokról beszélünk.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de na, a lényeg megvan

-
-
Ellia
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Path of Exile - bár ez elsőre túlzónak hathat.
Grim Dawn - ez hasonlít a legjobban szerintem a régi D2-es hangulatra.
Torchlight 2 - régebbi, de simán megállja helyét a mai napig, talán ez nyújtja a legkönnyedebb szórakozást a 3-ból.
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Időnként olvasom ezt a fórumot, és látom, hogy megemlítetek más játékokat is, amelyek hasonlóak a Diablo 3-hoz. Kérdésem, hogy kikapcsolódásra milyen hasonló stílusú játékot ajánlanátok?
Köszi.
-
SQX_Barto
addikt
Bountyra/kulcsot farmolni a Blight Spear build talan jo, de az meg elegge elitfuggo...
Mondjuk en a Lazymancer-t hasznalom (Inarius build), ha nagyon nekrozni akarok, vagy a Blight Speart.
Egyik nekro build sem az igazi speedfarmra, ha kulcsozok, akkor mindig Sage-es buildet hasznalok, wizardot, vagy monkot vagy crusadert, mikor mihez van kedvem.Solo GR-ben a 110-es nekro a legmagasabb eredmenyem (de eleg sok paragonom van, szep lassan araszolok a p4000 fele)
-
_drk
addikt
válasz
korren
üzenetére
Mind 2 build elég életképtelen. Ahogy volt már róla szó, nincs egyben.
A Prestilence jó csapatban, ahogy a többiek csinálják a hullákat. De inkább csak GR-ben. Sima Rift-ben is sokszor szét széledés van, bounty-ra esélytelen. Az ajtó rombolás meg sokszor kiakasztott, teleportra hulla csinálós rúnát kellett tennem.
A Rhatma meg lassú, le kell idézni mindig mindent, de közben nem teljesen te irányítasz és nagyon papír. Viszont szerintem ezzel volt a legdurvább DMG-em eddig. Ha minden lent van, ráirányítottam a skeletonokat valamire, mindent szétkaptak. -
reelc
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Talán tavaly etettem meg az accommal a Warcraft 3 kulcsomat. A Diablo 2-nek is mennie kell.
Szóval hozzáadod a kulcsod az accodhoz, és amikor majd kilistázod mid van, a Classic Gamesek között meg kell jelennie, onnan tudod letölteni.A Battle.net appon keresztül nincs lehetőség a Classic Games telepítésére.
Gondolom akkor kerül be a kliensbe, ha lesz Remastered verziója. Ahogy a Starcraft esetében történt.
-
sith7
félisten
kicsit off
nem tudjátok , meg lehet azt csinálni, hogy az eredeti D2 + Lod - t a battle.net - en keresztül lehessen telepíteni ?
-
boygabi_
aktív tag
Ha már a Necro szóba jött. Én is megvettem anno és most próbálok vele játszani de elég fura.
Például a prestilence set corpse lance build. Használata valami ilyesmi? Nyomkodni a decrepify-t hogy csökkenjen a CD és közben nem meghalni és minél több ellenséget összehúzni a képernyőn.
Várni kell a Simulacrum és Land of the Dead cooldownjára. Egyszerre aktiválni őket. Majd a corpse lance-el kicsinálni mindenkit. A Devour-t mikor kell használni? -
reelc
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Én ha bármilyen konzolt vennék, valami exkluzív címmel venném. Sok jó cím van, amivel még nem játszott az ember.
Diablo 3-at többet soha semmire nem venném meg mégegyszer.
Többezer órát már beleöltem, eléggé halott is a dolog, nem létezik, hogy egy másik platformra megvegyem.
Diablora még ott PC. -
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Engem egyáltalán nem érdekel, Edge miatt írtam be, őt nagyon érdekli.
(#105312) dargelot: egyetértek veled, nemrég leírtam, nem írom le újra.

(#105313) SQX_Barto: Szerintem akkor lennél el a druidával 1000 órát, ha ezt is úgy csinálnák meg, hogy speed GR, ill. normális GR alkalmas legyen, metás legyen. Ez szerintem a Nekronál is szempont volt sokaknál, nem hiszem hogy egyesek annyit játszottak volna vele, ha nem lett volna meta. Persze kivételek akadhatnak.

Személy szerint sem nekem, sem személyes ismerőseimnek, és talán a friendlisteseimnek sem jött be a Nekro. Volt aki a D2 után csalódott benne, volt akinek teljesen új volt - szóval vegyesen voltak.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
dargelot
üzenetére
Nekem a druida kiss friss tartalom lenne. Uj cuccokat kifarmolni stb (csak ugy, mint a nekronal)
Es ha ezt is tultolnak, mint a nekrot, akkor utana megint egyensulyba kene hozni a tobbi karival majd (ahogy a 2.6.1 tette a nekroval)Csak a nekroba beletettem kb 1000 orat mar, es gyanitom a druidaval is ellennek annyit.
Kiegeszitore annyira nem is vagyok, foleg ugy nem, ha level 80 lenne a kovetkezo szint es effektive minden cuccom menne a kukaba (bar cserebe lenne helyem
)Igazabol, aki komolyabban GR-ezik, annak mar az a cel, hogy minnel kozelebb keruljon a GR 150-hez, ami ugye most a plafon. 150-es kavicsokat meg mar fel lehet huzni, mert ha 135-zik az ember ejjel nappal, akkor 1%-kal fel lehet tolni par honap alatt.
Itemekben meg ugye a minnel tobb primal lenne a lenyeg, vagy ahhoz kozeli jo statos cuccok.
Na meg ugye a paragon lapatolas
Persze lehet ez az embereknek unalmas, neha en is tartok kis szunetet...D2 remastered csak grafikai tuningkent szerintem oriasi bukta lenne. (de ez csak az en velemenyem)
-
dargelot
senior tag
Szerk: @ (#105308) reelc
Számomra ez elég lelombozó, mert szinte biztos vagyok, hogy a lehető legkevesebb munkával akarják a legtöbbet hasznot kivenni. Utóbbi években ez volt a Diablo szériára jellemző. A druida a d3-ban csak egy új class, semmi extra, ettől függetlenül akinek több mint 1000 órája van benne nem fog friss tartalmat látni, hisz ugyan azokat a köröket kell futni csak más spell-ek vannak. Értem én, hogy ez az hack'n'slash értelme, de már túl régóta ugyan azokat a köröket kell futni. Ezt a belefásulást kéne valahogy megakadályozni egy új kieggel, de ugye ha hihetünk a forrásnak nem az jön.
A D2 remastered pedig ha csak az lesz, hogy kicsit szebb de semmi extra, mint az SC1 remastered illetve a D1 a D3ban esetében akkor nem elég 2018ban. Jó játék volt, sok-sok órám volt benne anno, DE már mást kort írunk, más az elvárás stb. Hiába volt jó játék, ha kiadják szebb textúrákkal az már kevés. Jobban bele kellene nyúlni, amire kevés az esély szvsz.
Ne legyen igazam. -
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A lőtéri kutyát se érdekli.

Nyakunkon a Switch megjelenés, most már kikerülhettek az értékelések mindenhova.
Aki akar utánanéz, de eddig elég jó értékelései vannak.
Ez a játék újra nagy siker lesz. -
reelc
veterán
Csak hogy legyen "izgalom" a Blizzcon előtt: újabb "szivárgás".
Okosabb, mint az eddigiek, Diablo részről nincs benne hihetetlen, csak amiket régóta pletykálnak a fanok.Hamarosan kiderül.
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Köszi az infókat, kollega is dicsérte őket, jó partyk voltak velük.
Igen, aki eredményt akar annak úgy kell hozzáállnia. Kollega még viszonylag korán elhatározta, hogy ő sok Paragont akar, elég hamar supp lett külföldi klánban. Sokáig elvolt, benyelte, hogy ő nem lesz DPS, annyival fölötte voltak szintben. Supp mindig kell, sokan nem szeretik azt a munkakört.
Amikor bejött a rat race, akkor meg azt tolta rengeteget.(#105305) faragojof: ahogy SQX_Barto írta.
Fontos a support, de azzal mehetsz alacsonyabb Paragonnal. Ahogy fentebb írtam, kollega megunta az évekig tartó suppot.
Supp nem lép előre, ha mondjuk P2000-en áll, és a klánban a DPS karik mondjuk P2800 körül. Mondjuk attól is függ, mennyire rendesek. Ha csak suppnak hívják, unalmas lesz.Sok kötöttség van (megfelelő P szint, meta), amiktől sokan nem akarnak eltérni, akik a gyorsabb fejlődésre, és a teljesítményre mennek rá. Ez is valahol azt mutatja a szememben, mennyire kevés lehetőség is van ebben a játékban.
Másrészt hogy mennyire merev a játékosok nagyrésze, mert ha van "b" változat, ami akár 2-3 GR-rel rosszabb, mint a meta, akkor az már nem megfelelő. Nem vagyunk egyformák.Én sosem a teljesítményre mentem rá (néha szólóban igen), úgy voltam vele hogy úgy játszom ahogy kedvem tartja. Akár az össz. játékidőm 90%-át szólóban, stb. Ha én is a Paragon gyűjtés irányába mentem volna el, meta partyk, stb. akkor az én játékidőmmel nem P1621 lennék, hanem sokkal több. Akár P2800 körül, ki tudja. De én nem ezt választottam, nem is bánom.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
reelc
üzenetére
Paragon 2500+, Solo 95+ / 4p 127+
Nincs szezonos jatek, maximum extra ladahelyig.
Foleg ezek a feltetelek.Mar sokszor jatszottam tagokkal, altalaban jo jatekosok, es normalis fazonok.
#pruzsi:
Beri es en magyarok vagyunk, nem tudom vannak-e meg rajtunk kivul, fokepp nemzetkozi a mezony.#reelc:
3000 paragon alatt sajnos kb csak a support szerep jut, foleg magasabb Greater riftekbe. -
reelc
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Na, mégegyszer.

Ahogy írtam éveken át supportolt. Unalmas az is. Évekig 1 szerepben.
Amúgy tavaly októberben, 1 éve volt 1 patch és azzal együtt mondta hogy nincs újdonság. Decemberben tette le a játékot.
Tavaly még nem volt 1 év szünet a patchek között., hanem több frissítés volt.
De alapvetően a játék jelentős részei nem változtak, nincs új játémód, stb. és ugyanúgy kihagyhatatlan évek óta a metából a monk és a barb.
Ráadásul a szezon is csak kozmetikát adott, ha valakinek megvolt minden ládahely.
Az 1-2 új helyszínt meg úgyis bountyban látta eleget az ember, hamar rálehetett unni.
Szóval lett crafting material inventory, meg öltözőszekrény, ill. be lett erősítve mindenki búcsúzóul, de pl. nem lett új szet.
Meg persze a fizetős Nekro, amit megbánt hogy megvett, nekem se jött be.Azt meg nem mondom, hogy a D3 megjelenésétől játszott-e, az biztos, hogy a RoS előtt már játszott, szóval beszélhetünk legalább kb.4-5 év folyamatos játékról, ami ideje egyre csökkent a legvégén.
A P2500 nagy célja volt. Elérte, ki is égett.
Igazából már 1 személyes ismerősöm se játssza már, én vagyok az utolsó mohikán, de én is rakom lefele.
Van sok érdekesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)