Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
reelc
üzenetére
Az oké, hogy szerdán szokott lenni a karbantartás, azt tudom és megértem. Csakhogy nálam a Blizzard App EGYÁLTALÁN NEM ÍRT KI SEMMI ILYESMIT. Szezon kezdete óta naponta belogolok, még ha csak egy-két órát is tudok reggelente játszani. De nálam semmi sincs írva. Úgy tűnik, hogy egyedi kliensem van, vagy mi a fene.
Ahogy ti írjátok "napok óta figyelmeztet a kliens", nos, nálam SEMMI SEM VOLT, egészen a legutóbbi posztomig, akkor már nekem is előjött oldalt a szöveg. De addig az égvilágon semmi nem volt, még a leghalványabb utalást sem láttam a kliensben arra vonatkozóan, hogy ma hosszabb szünet van. Mondjuk nekem a rövid szünet is azt jelenti aznapra, hogy nuku játék, ugyanis én általában hajnali 3 és 5 között érek rá játszani, általában pont ez az időszak szokott kiesni.
Na mindegy. Hagyjuk.
-
reelc
veterán
Az előttem lévőknek:
Hagyományosan a szerda a karbantartás nap, hacsak nincs valami rendkívüli dolog. Ez független a szezonkezdettől, stb. Nekik szerver, beléptetési oldalon stb. erre szükségük van.
Mindig jelzik előre, figyelmeztet a kliens.Már napok óta figyelmeztet a kliens. Talán hétfő délután óta, de biztosan nem kedden láttam először a figyelmeztetést.
Mikor léptetek be a mai nap előtt utoljára? -
Vistaboy
veterán
válasz
faragojof
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy néha karban kell tartani a szervereket, ez érthető. Ráadásul most globális a dolog, vagyis a komplett autentikációs szerverről van szó, nem kimondottan a DIablo III-ról. Most már egyébként nekem is írja oldalt, ahogy neked. Az előző hsz irásakor még semmi nem volt ott, holott elvileg akkor már majdnem két órája zajlott a karbantartás. És a hivatalos fórumon sem volt semmi, pedig direkt megnéztem, mi lehet a gond.
Ami miatt nálam felment a pumpa, hogy ezt miért nem lehetett mindjárt odatenni? Esetleg már tegnap kiírhattak volna egy üzenetet, miszerint ma reggel karbantartás, és akkor úgy készülünk. Így az a rossz, hogy nem tudod mi van, egyedül a szerdai napból következtethetsz, miszerint valószínűleg karbantartás.
De én már voltam úgy korábban, hogy nekem nem jelzett semmit, másnál meg ott volt a felirat. Ezért kérdeztem meg, hogy megint nekem szarakodik valami, vagy mindenkinél ez van. De most már nekem is írja.
Akkor nincs más, majd holnap reggel játszunk. Ma már nem lesz idő, későn érek haza melóból...
-
faragojof
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Mi a qrta annyukat tartanak karban egy hat éves játékon állandóan?
Hajnalban kelek, mert nem mindig tudok délután-este játszani ezzel a szarral, erre ez fogad: hajnal 2-től reggel hétig karbantartás!
Szezon kezdés után pár nappal? Most jöttek rá, hogy a bárdnak nincs behangolva a gitárja? 
Elmennek a picsába...

Ez meg lemaradt: In our efforts to improve account related services, we will be performing an exceptional global Blizzard authentication maintenance on 20/06/2018 from 02:00 CEST until approximately 07:00 CEST. During this time, game logins and purchasing will be unavailable.
Ez van írva a bejelentkezési ablak egyik oldalára. Ezt is nem rég tehették ki, ha te még nem láttad...

-
Vistaboy
veterán
Nem azért, de igazán lehetne valami bejelentés, vagyí információ - már amennyiben valóban karbantartás miatt nem tudok belépni a játékba. A fura, hogy rögtön a Blizzard App indítása után ez fogad, pedig még egy karaktert sem írtam be a belépési adatokhoz:
Nálatok is ez van? Valaki esetleg tudna linkelni egy olyan oldalt / fórumot, bármit, ahol én is értesülni tudok a karbantartásokról? Nem mintha annyira lekötne a mostani szezon, de azért idegesítő, hogy egy-két órám van ilyenkor reggel játszani, erre az esetek 90%-ában ilyenkor szarakodik a játék. Kezdem unni...
-
SQX_Barto
addikt
-
Vistaboy
veterán
Hát, eléggé szerényen indul ez a szezon. Valahogy már az izgalom sem a régi, pedig a goblin téma jót tesz a haladásnak, elég sűrűn ad manókat, már két goblin pakkot kaptam és legalább 5 goblin shrine-ba is belefutottam, pedig még nem vagyok 70-es sem.
Valahogy nem köt le már... nem tudom, miért, egy-két óra és megunom. Nincs motiváló erő. A ládám fullos, a portrék miatt meg nem hajtom magam, már abból is annyi van, hogy na és semmi haszna...
Szerintem ha hamarosan nem adnak ki legalább egy új kiegészítőt, vagy a folytatást, egy-két hónap és uninstall lesz a vége...
-
chopin42
addikt
Szevasztok! Pár noob kérdés:
Dropnál figyelembe veszi-e a játék, milyen karik vannak az accounton? Gondolok itt arra, hogy crusaderrel farmolok, és esnek intellectes cuccok, mert van wizardom is. Jól gondolom, vagy ez random? (megesett, fordítva is).
Ha indítok season karit, a ládahelyek és egyéb bónuszok egyből járnak, ha teljesítem a feltételeket?
Egyébként a condemn crusader röhejesen erős...Közepes cuccban (a wizardhoz képest mindenképp) néhány ancient, semmi augment, és simán megy a 90 (magasabbat még nem próbáltam, de kb azt tudja, mint a wizard, csak mobilisabb). -
_drk
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szezonban még érezni lehet egy kis progress-t. Csak jó felhúzni nulláról 1 karit. Ráadásul a 7 közül általában mindig van 1 amivel már nagyon rég nem játszottam.
Most a Nekrót vettem elő, mióta megvettem, 1-et felhúztam vagy egy óra alatt, rendesen meg se néztem milyen skilljei vannak, nem hogy a rúnákat átnéztem volna... Flesh Golem+Corps Exp pont kimaradt, pedig nagyon FUN!
Ráadásul a kampányt már olyan régen vittem ki, hogy elfelejtettem:
Spoiler!
A csajban van Diablo!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
LélekVándor
üzenetére
Ahogy nezem, mar pitti se kezdte el?

Nekem kellett ez a kb 2 honap szunet, most jol esik kicsit bohockodni seasonban.
-
grimm2015
senior tag
Hát nem lett nagy eresztés ez a szezon sem, holnap még felhúzom a 3*60 köveket 3*70re, aztán kész a guardian is... meg lehet a szezon is

-
aerosmith
őstag
melyik magyar guildbe van most invite?
-
Mengele
tag
A kapmanyt se tolti be.
-
Mengele
tag
Hi
Valamiert nem tolti be a Diablo 3 at.
Bejelenkezes,kod...stb.
De riftet,bauntit nem tolti be.
A Helpet elore is koszonom

-
Delávégá
aktív tag
Meghalt a bnet app vagy mifene? Nem bírok bejelentkezni. Jelszó beír, autentikátorral kéri a megerősítést minden stimmel de a login ablakot dobja vissza.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
LélekVándor
üzenetére
meg ott az Unity is, indie fejlesztok mostanaban inkabb azt hasznaljak.
-
LélekVándor
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Sztem a grafikai motorra gondolt főleg, a látvány és a darabos animációk valami okádékra sikerültek. Ebből a szempontból max. A diablo 1 el konkurálhat a POE. Maga a játék biztos sokat fejlődött, mióta nem toltam, de akkoriban nem voltam elgyengülve tőle. Valahogy úgy voltam mint, amikor feltettem a Baldurs Gate et a gépemre. Régen nagy kedvenc volt, de most 1 órát nem bírtam vele játszani az idejétmúlt grafika miatt. A POE ban egy 90 es íjászt tettem össze, 5-6 linkes cuccokkal, trade elgetve, ahogy illik, de annyira meguntam, ha fizettek volna sem toltam volna tovább. Persze nem voltam valami acélos, de bőven elég volt ennyi ebből az ótvar designból. Csak azt nem értem minek szenvednek saját játékmotor fejlesztéssel, mikor a cryengine és az Unreal 4 motor is elérhető fillérekért. Akkor kell csak fizetni ha profitot termel a játék. A Bruce Lee is jó játék volt Commodore on, mai szemmel mégsem kívánnék rá....
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Szepek

Hat elobb-utobb osszejon, nekem egy ismerosom volt, akinek a necroja majdnem full panciban volt,
Leaderboard tetejen van egy Mara/Nati DH az is majdnem full panci. (haverom megkerdezte tole, hogy sikerult, azt mondta nagyon sok bounty es reforge olyan 4-5000 material)Szoval, ha ez a cel, remelem imadsz bountyzni

-
Vistaboy
veterán
-
chopin42
addikt
Nagyszerű, nem lehet normálisan játszani, mert laggol, majd ledob...
"Players may be experiencing latency or disconnections. We are investigating this now. #BlizzCS"[link] -
GabN73
addikt
válasz
DonMedve
üzenetére
A skines tranzakciók semennyire, de tabokat muszáj vagy venni, mert nem férnek el a cuccaid.
További pozitívum hogy ott tényleg grindolsz, és ha nem esne megfelelő cucc, tudsz tradelni, illetve több kraftolási lehetőséged is van.
Arról nem is beszélve hogy elég sűrűn jön új liga, melyek elég sok újítást hoznak.
Én anno átpártoltam POE-ra, nem bántam meg egyáltalán, csak sajna időhiány miatt nem tudtam belerakni annyi időt, amennyit szerettem volna. -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
ebben a PoE játékban a mikrotranzakciók mennyire befolyásolják a játékot? Tehát a fizetős vérpistikék előnyben vannak?
-
Edge
veterán
kk tán megnézem...
-
rumkola
nagyúr
POE mindent ver, de ez a grim dawn valami vicc nekem.
-
la_cc
addikt
Szenvedni? Akkor a D3 rift szintre eljutni mi?
Az az igazi gyötrelem, mert semmi nem történik végig.Én nem akarlak rábeszélni semmire tényleg, de pont most írtad le hogy valójában nem is ismered a poe-t. A4-ig akkor is eljutsz, ha 0 item-et veszel fel a földről és csak a 0 percben járó alap skill-ekkel mész, elég ha a skill fán találomra elrakod a pontokat. Lehet adnod kéne neki még egy esélyt és nagyon pozitívan csalódnál...
Bár, ha ez az "öreg vagyok én már ehhez" mechanizmus bekapcsol, akkor tényleg nincs mese, D3 powa nyugdíjig... 
-
Edge
veterán
válasz
la_cc
üzenetére
a hosszú előjátékot már nem igen kedvelem 20 évvel ezelőtt talán... anno gameltem poe-vel amikor kivittem act4-et és esett le hogy végig kel szenvedni ugyanazt még 2x akkor hagytam ott a xarba
nem értettem akkor sem hogy a maradi játék mechanizmuson miért nem tudnak továbblépni, a d3 megtette, ez az egyik legjobb tulajdonsága és ezt nem vették át, érthetetlen. -
la_cc
addikt
10 act van benne, össze sem hasonlítható a D3-al összetettség szinten (faszög vs svájci bicska), kár erről elindítani egy vitát, aki kicsit is belekóstolt a poe-be és nem adta fel az első szar karinál, tudja miről van szó.
A "campaign"-t nyugodtan veheted egy bevezetésnek.
A "random" map-oknál kicsit összetettebb a dolog...
Most indult 1 hete egy új liga (season) javaslom, hogy próbáld ki, lehet meglepődnél. 
-
KubanitoS
veterán
PoE-t én is kipróbáltam az utóbbi héten kicsit komolyabban. Olyan jó tíz órát öltem bele, feltehetőleg sehol sem tartok (guideokat nem néztem), az endgém content fényévekre van, de már most látszik, hogy elég durván túlnőtte a játék a Diablo 3 unalmas bounty/rift/grift trióját.
-
Ellia
addikt
válasz
la_cc
üzenetére
A Wolcen biztos elkészül most már, szeptemberre van kiírva a béta és eddig a srácok is elég jól kommunikáltak a játékkal kapcsolatban.
Amúgy meg mindegy még igazából, ha készül, ha nem a következő iteráció, a Blizzardot ismerve bejelentik aztán 3 év múlva megjelenik majd.
-
la_cc
addikt
válasz
Ellia
üzenetére
Elég lenne, ha csak a szokásos Blizzard módon összelopkodják a piacon fellelhető legjobb hack n slash játékok ötleteit és összegyúrják a Diablo univerzumba tökéletesség közeli optimalizációval. D3 amúgy is halott évek óta, ideje lenne már kitalálniuk valamit ezen a téren is.

-
proci985
MODERÁTOR
-
Ellia
addikt
Ha a IV. rész hegesztik akkor remélem villantanak valami nagyobbat is - a konkurencia nagyon belehúzott, sőt kimondottan lehagyta a D3-at majdnem minden tekintetben (amiben számomra etalon a D3 az a fluid, folyamatos mob öldöklés).
-
_drk
addikt
Kártya játéknak ott van nekik a Heartstone!
Remake-nek nem tudom van-e értelme, az 1-et beletették ebbe.
A 2őt múltkor átvittem, igazából még az is játszható, ugyan akkor ha akarnak még diablót csinálni akkor lassan bele kell kezdeni hogy 3-4 év múlva meg is jelenjen. Addig meg el lehet vegetálni ezzel, max kiadnak még 1-2 patch-et addig. -
front3r
őstag
A BLIZZARD ÚJ DIABLO-JÁTÉKON DOLGOZIK
Szerintem most ennek is nagyon kell örülni.
-
reelc
veterán
Épp most akartam linkelni.

Az egyetlen érdemi új dolog a becsült szezonzárás.

"Q: When will Season 14 end?
A: We currently anticipate that Season 14 will be ending on Sunday, September 16 at 5:00 p.m. PDT in North America, 5:00 p.m. CEST in Europe, and 5:00 p.m. KST in Asia.
Q: Why is the Season end date an estimate?
A: Traditionally, we have given players two weeks notice prior to the ending of a Season. However, we’ve heard the community’s feedback, so going forward, we’ll be providing more comprehensive Season details in the Season First Look blogs. Please bear in mind that this date is an estimate and there is always a chance it may shift. While we will do our best to hit these target dates as closely as possible, we will continue to verify the Season end date at the two-week warning mark."
Ami megmondja, hogy legalább újabb 3 hónap lesz - szezonnyitástól kezdve - a mostani patch "újdonságaival". Végül kijön majd 300+ nap az utolsó patch startjától számítva.
Eddig még reméltem is valamit, de számomra ezennel meghalt a remény.
További jó játékot mindenkinek!Sziasztok!
-
Spyd
csendes tag
-
reelc
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Mondom, nézd meg a bankod oldalát, esetleg papíron régi számlakivonaton, vagy a Paypal oldalán, nem tudom hogy vetted, kell valami bizonyíték a support felé, hogy megvetted. A Blizztől vetted, vagy egyéb helyről? Esetleg az egyéb hely oldalán, a fiókodban.
Keress vissza a fórumon magadra, nem adtad-e meg a Battle taged valakinek, stb.
Kezdek kifogyni az ötletekből. -
reelc
veterán
Szerintem ez így halott ügy.
Talán írj a supportnak, fényképezd le a meglévő lemezeket seriallal, írd meg a történetet.
Biztos nincs meg sehol a digitális vásárlást igazoló e-mail? Esetleg banki tranzakcióként, Paypal accounton (ha onnan vetted), stb.?Mert így a semmire bárki jelentkezhet. Pl. figyelmetlenségből eladtad a lemezed, az illető meg jelentkezhet a Blizzhez az accért, hogy törlődtek a levelei, és régen játszott, írják már meg neki mi a felh.neve/jelszava.
-
reelc
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Írd be a Googleba a nevet, írd mögé hogy "Diablo 3". Kipróbáltam, beadta találatnak a kereső Battle taggel a D3 weboldalon a profilomat.
Esetleg "Diabloprogress".De ha így meg is lenne a neved, nemigen érsz vele semmit - lesz egy Battle taged.
Mert ettől nem tudod meg a felhasználói nevedet és a jelszavad. -
vaakuum
addikt
Help pls!
Sok sok évvel ezelőtt( nem tudom mikor, amikor megjelent) megvettem a diablo3-at (is), meg előtte volt diablo2 accountom is rendes megvásárolt játékkal.
Csakhogy mióta nem játszottam vele, nem emlékszem sem az accountom nevére, sem a beállított levélcímre.
Természetesen a levelezésemben sem találom a digitális vásárlás nyomát, mert miért is. (mondjuk azt sem tudom, hogy a vásárlás milyen címről ment.)
Szóval egész biztató a helyzet.
A ygerek viszont kitalálta, hogy dablo3-azna egy kicsit. an valami lehetőség, hogy esetleg karakternevekre keresgessek, amiből accountnevet lehetne esetleg megtudni? van vagy 8-10 karakternév a fejemben, amikre rákereshetnék.
Sajnos amit tippelek accountnévnek, hogy az, arra a bnet weboldala azt mondja, hogy nincs olyan account.
szerk: A dio2 telepítőt megtaláltam a kódokkal. Ebből esetleg valahogy az accountot vissza lehet fejteni? -
boygabi_
aktív tag
Valaki játszik ezzel a Necro builddel? Vélemény róla esetleg? Ezt próbálom most összehozni de nem nagyon akar menni. Mi ennek a lényege?
-
_drk
addikt
Bounty témához csak annyit hogy az is kb addig izgalmas, mint a Rift és GR. A szezonban lenyomod mindet kb 10x és annyi elég is volt.
De inkább a Rewardal van gond, mert amíg GR-nél a végén fejleszted a gem-et, le esik legalább 3-4 Legendary vagy Set item, míg 13-as Rift-ben is le esik vagy 5 Legendary, addig Bounty alatt nem esik több, de még keresd meg a le utat, menj le a 2. szintre és még ott keresd meg az utolsó kis csicskát is aki elbújt valahol, néha kifárasztja az ember.
Maximum tényleg a leggyorsabb a karakterekkel izgalmas. Dh-val még jó is. Crusival annyira nem élveztem, mert nagyon át kellett alakítani, hogy elég gyors legyen.Az meg hogy inkább az van garantálva hogy nem is az pörög ki ami neked kéne, de ha még az is jön ami kéne akkor is szar statokkal, úgy hogy belenyomsz kitudja hány death breath-t. Mert lényegében az kell a legtöbb de egy bounty alatt is mennyi esik? jó esetben 30? Ami 1 pörgetés. De ha 60 is csak 2.
De lényegében ez munka, igaz hogy játszva dolgozol, de akkor is bele fektetett időről beszélünk, aminek a ha a karakter fejlődés nem is a jutalom, ebben a játékban a cucc lenne a jutalom. De én ingyen meg nem szeretek dolgozni.
De egyébként ha a Bounty-k folyamatosan fejlesztve lennének, Elég megnézni a legújabb részeit, de még a reward rendszer is kicsit átgondoltabb lenne, az még adhatna egy nagy lökést a játéknak. Mert a Rift és GR ugyan az, de azok jók is, csak ahogy előttem írták egy délután alatt ugyan ott vagy többször is.
Vagy túl sokat várunk egy 6 éves játéktól?
-
Vistaboy
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Hurrá.

Akkor végre újra le tud majd kötni a játék pár hét erejéig. Már azt sem tudom, mikor voltam utoljára belépve, mostanában egyáltalán nem érdekelt a Diablo. De egy új szezon kezdet mindig érdekes számomra, még ha csak addig is tart, míg nagyjából megint elérek P700 környékére. Akkor valószínűleg megunom, mert nincs semmi új cucc, sokszor több óra bounty után 5 perc alatt elpörgetek egy tucatnyi matit, legtöbbször zéró eredménnyel... akkor aztán inkább abba is hagyom.
De azért a remény hal meg utoljára. Ezúttal hátha nagyobb szerencsém lesz és tovább kitartok... bár kétlem, hogy végigtolnám a teljes szezont, ahhoz márt az kellene, hogy valami tényleges újítás/újdonság érkezzen a játékba.
Igazság szerint két - azaz valójában három - dolog érdekelne Diablo témában:
1-2: Diablo 1-2 remake, eredeti játékmenettel, de modernizált grafikával, még akár 10-20 eurót is kiadnék értük, ha elkészülnének.
3: Diablo 4. Ez mondjuk előbb-utóbb megjön, de inkább utóbb, addig kellene valami, ami hosszabb távon életben tudja tartani a franchise-t, és véleményem szerint a Diablo III magában lassan erre kevés lesz...
-
-
reelc
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
5-10 A1 ill. A4 Bounty még mindig nem sok idő ahhoz képest, amit majd beleölsz akár +2-3%-kal jobb cucc vagy Primal reményében. Akár riftbe vagy GR-be. Ami szintén unalmas, amikor fél délután alatt már vagy harmadjára jársz ugyanazokon a pályákon.
Set Dungeon: megcsináltam már annyiszor a Natalyát, hogy minden utálat nélkül maximum másodjára megcsinálom Masterre. Jópárszor így is volt.Az egész Journey egy vicc annak aki már végigvitte párszor. Nincs új feladat, pár Conquest cserélődik néha a korábbival. A jutalom meg... legalább a ládahely ne lenne limitálva.
Nem kell sok idő, hogy max szinten (lvl70) komplett cuccal rohangássz. Ahhoz kell sok idő, hogy az említett cuccoknak jó statjai legyenek. Meg fentebb vidd a leggemeket. Addig a leg- és szetbónusz elviszi a hátán a karit.
Nekem kb.27 óra volt az egész Journey, sőt az egész szezon. 0-67 úgy rémlik egyedül volt, másnap nagy boostot kaptam, rá egy nappal meg már én húztam másokat pár napig, majd megtoltam egyedül a Journeyt és végeztem is.
Utána NSben rengeteget farmoltam, speed GReztem. és rengeteg matit elvertem, de nem lett jobb íjam vagy tegezem. Uninstalláltam megint a játékot, pihentetem azóta is. Túl sok idő elment és a jutalom 0% upgrade lett.Más játékban jobban meg kell küzdeni a cuccokért. Több idő, és ezzel együtt mégis lehet haladni.
-
Franklin
addikt
válasz
DaveHutt
üzenetére
Miért utáljátok a Bounty-t?
Én mindig is élveztem, csak kell hozzá egy speedrun build és tök jó móka (legalábbis nekem DH-val mindig az volt, más karakterrel nem nagyon toltam).
GR-ből hiányzik az a feeling, hogy kinyitok egy random ládát és esik belőle egy legendary meg egy set

Bandit shrine is vicces, kergetni a kis vakarcsokat
Vault is fun, Whimsy is fun... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hajnalban kelek, mert nem mindig tudok délután-este játszani ezzel a szarral, erre ez fogad: hajnal 2-től reggel hétig karbantartás! 
(avaqy olyan skill, ami nekem sose lesz)