Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
pushoz használd a lacunit, speedre a nemesist.
-
faragojof
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én akkor szoktam megcsinálni a barbárral, mikor már a gear összeállt, a paragonom meg maxon van. Szerintem wizzel is könnyedén meg lehet csinálni. Az a lényeg, hogy gyorsan öljön, gyorsan termelődjenek a szörnyek és folyamatosan. Megpróbáltam sok pályán, de mindig a szörnytermelődésen buktam, lerohadt a számláló!

-
faragojof
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A video szerint a legkönnyebb a DH-val.
Én a WWBarbárral szoktam megcsinálni. Lehet még az Act1-ben a pókkirálynő előtt is, ha van láda. -
reelc
veterán
Szerintem a Natalya, Állítólag a Marauder is egyszerű.
Mondjuk legutóbb elég sokszor elbénáztam, mert egyre jobban elszokom ettől a játéktól.Nem tudom mennyire aktuális még ez a lista.
Még az rémlik hogy ha az Impaléssel csinálod, akkor ne azzal a tegezzel menj, hanem másikkal, 1 tört dobjon csak. -
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
community-ban keress rá, tuti lesz pár chati erre.
más: dhval melyik set dungi a legkönnyebb?
-
Sirandrish
legenda
Valaki meg íbrja csinálja a Curses! Conquestet?
Kellene nekem abban egy kis helpecske
-
mikromanus
veterán
-
shotika
őstag
válasz
reelc
üzenetére
A magam részéről a PTR-re picit benézek, ha lesz kedvem; az új szezon a magasabb tormentek miatt pár napig izgi lesz (tuti hogy összerakok egy LoN fétis WD-t), viszont nem hiszem hogy aktívabb lennék, mint az elmúlt 1-2 évben. Jöhetne már a 4. rész, Poe nem kötött le, sztem túlbonyolított - Grim Dawn még esélyes, de nekem kissé ingerszegény és kopottas - az elmúlt évekből az egyetlen ARPG ami vmennyire lekötött a Dion kívül, az most nemrég a VIkings - Wolves of Midgard, ami jóval felületesebb, mint a többi, viszont roppant szórakoztató tud lenni

-
reelc
veterán
04.05-én indul, 1 hetes lesz (infók a linkeden) a PTR.
Van aki bepróbálja?
Lesz akkora potenicál a LoN buffban mint a RoRGéban? Eddig is lehetett bármikor LoNozni, és ugye ékszer szetet sem lehet a buff mellé. Eljött a SoJ ideje?
Vagy inkább a QoL fejlesztések viszik el a patchet a hátukon?Tetszik pár újdonság, de nem egy tartósan ittragasztó tartalom (nem csak nekem, gondolom). Részemről kimarad a PTR, a pár napos szezon gondolom meglesz majd.

-
TeeBee73
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szemműtétet vállalsz?

-
rio92
csendes tag
Ps4-en van gyorsabb mód a pottyantott itemek lootolására mint pc-n? Bosszantó ha sok mob vesz körül akkor lehetetlen lootolni.
-
ProEvoFan
nagyúr
A szezon feladatait hol találom meg?Alig hiányzik pár darab, de ha rámegyek, akkor nem írja ki mit kellene csinálnom.
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az az apro, jelentektelen tenyezo, hogy archonozol elkerulte a figyelmem, szoval mea culpa

-
Sirandrish
legenda
válasz
persil
üzenetére
120 int még mindig 100szor hasznosabb egy Archon Wizanak mint 8% resource cost reduction..
Értem amit mondtok..hogy felesleges ringen a move, de egész egyszerűen az én buildemhez így többet ad..
Nem profitálok a resource cost reduction-ből...ez ilyen egyszerű. Nem all resit, nem armort, nem AS-t forgattam el, hanem egy olyan statot, amit a karakter effektív NEM használ
-
SQX_Barto
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha meg tudsz ra tekerni elementalt es socketes, akkor tokeletes.
Az anci csak az augmentalas miatt fontos, hiszen egyik stat sem profital belole.
Regebben meg leaderboard tetejen is voltak sima gyurus/amulettes emberkek, de azota jobban elterjedtek a bounty botok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
De az a paragon, amit igy nyersz, az kerek nulla, netto zero.
120 int-rol beszelunk. Halottnak a csok kategoria.
Semmilyen targyon nem hasznos a movement speed, paragonbol feltolod maxra es utana egy eletre elfelejted azt a statot. Azon a gyurun a legnagyobb hulyeseg megtartani a movement speed-et, plane, ha amugy jo statok vannak rajta. -
_ocsisajt
őstag
válasz
reelc
üzenetére
(Procinak is válasz)
Azt hittem van megint valami

Ezekre gondoltam amiket írtatok a válaszotokban, meg láttam mindent, direkt végigmentem a karin meg belestem 4p-be is
Ez a 4K+ még simán sem olyan gyakori, nemhogy hc...
Amúgy sok top playerrel splitelek akik fent vannak líderen... De élek a gyanúperrel, hogy botoznak ők is... Nagyon defesek a karik náluk is és megint az van, mint szofton, hogy én vagyok a leggyorsabb (chain beltes UE HC-n is, nem "sz*rozok) a satnya paragonommal is cache leadáskor... Valamikor már másodikat csinálom meg és a nagy parások, meg készen vannak az első acttal (és nem adják le!)... Gyanúúús

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
_ocsisajt
üzenetére
mar csak 2GR a kulonbseg.
trukkrol nem tudok, kiveve persze azt, hogy az N6M4 notoriusan nehezen gearezheto perfektre.
a 0 CDRt nem tudom figyeled e.
ezzel a setuppal nem tudja gyorsan felepiteni a sentryket, hosszu, tomott rift megfelelo suruseggel meg ami fekszik az N6M4nek ezzel a skill setuppal eleg ritka.
SC es HC N6M4 kozott nagyon nincs kulonbseg, nagyon nehezen epul vissza a setup ha lecsapjak. marmint HCban persze egyszer csapjak le, de ehhez a rekordhoz A1 zombi rift kellett tavolsagi ellenfelek nelkul es hosszan. kb arreat core vagy a sivatagi layout. kb parszaz riftbol egy felel meg.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Movement speed-nek 25% a capje.
Szoval ha van 12% a gearedben, akkor csak 13-at pakolsz paragonbol, ha mind a 25 ott van, akkor semmit.
Resource mint mana/spirit es a tobbi (elsore valamiert a resource cost reductionre asszocialtam, lehet csak hosszu napom volt)...Intnek es Vitnek nincs maxiumuma (szoval supportok mindent Vit-re raknak)
-
_ocsisajt
őstag
Skacok!
Van valami trükk most? (mint volt a potion snapshot)
DH Leaderboard: Most nézem és HC szezonban eleve a srác +6 GR-el van előrébb mint a második (130, beteg), de az is (elme)beteg, hogy jobb ideje van, mint NEM HC szezonon a legjobbnak jelenleg... LOL!
(4.1K+ paragon hcs-en, LYézus...)
Biztos sima szezon le fogja nyomni idővel, de komolyan, ha tényleg legit, akkor maxirespect!
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
movement speed helyett nem int-re pakolsz...
mindegy
-
Sirandrish
legenda
válasz
rumkola
üzenetére
25 pont paragon (13%), és 12% a ringből..ez 25.
Így tudom pakolni a paragont intre, a cipőbe meg mehet helyette armor.
Persze mehetne 50 pont paragonból, és mondjuk a ringbe mehetne helyette armor, vagy bármi, de mivel a cost red totál haszontalan az Archonnak, így szerintem ebből kb kihoztam a maximumot.Lehetne a ringen Int, CHC, CHD, és cost csökkentés (mert a move helyett forgattam volna bele a CHD-t), de mivel lennék előrébb? Semmivel...mert a build nem profitál a cost csökkentésből.
Így minimum 120 intet nyerek a paragon miatt...legalábbis én így gondolom.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ejj, a movement speednek van maximuma
+25% a cap, de ezt eléred majd paragonból + rájöhetnek még egyéb bónuszok skillekből, de a tárgyakon lévő movement speed ilyenkor már nem ér semmit, nem adódik hozzá
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha archonozol akkor ja nem kell rcr, viszont meteorosnak nagyon jó lett volna.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
dehát egyszer eléred azt a paragon szintet
-
DjDanee87
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Ja, emlékszem mikor Wudijo GR45-je volt hasonló vagy pont azzal a builddel a challenge rift - nem is lett meg azon a héten, annyira fos a LoN FoK.
Egyre jobban hajlok WD felé köv szezonban. Nagyon régen toltam azzal utoljára, és ezt a buildet pl szívesen kipróbálnám a S17es buffal. Lennének gyűrű opciók: CoE, short man - tall man's gyűrűk, Rechel's Ring of Larceny, ami move speedet ad feareléskor.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DjDanee87
üzenetére
DHval ket LoN build van, a legendas shimizu LoN FoK ami solo leaderboard pushon az egadta vilagon semmire nem volt jo, es ugyanennek a non-shimizu variansa.
papiron elvileg meg mindig az egyik top build volt s15ig es a shadowval parban volt, gyakorlatilag senki nem hasznalta mert annyira szornyu volt gearezni es jatszani is. egy idoben egyebkent az volt az egyik top build, de kb jatszottak vele 20an.
kerdes, hogy a damred mennyit segit, mert az osszes tobbi DH set a vedelmet is eleg komolyan megnyomja.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
jajó, van rajta lyuk, benéztem

szerk: de akkor is movementet pörgetünk el, mert a movement speed csak addig ér valamit amíg ki nem maxolod paragonban, utána olyan mintha nem lenne -
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
compasson mit pörgettél el?

-
boygabi_
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Wow. Mi nyersanyagot basztam már el egy ilyenért de nem forog ki nekem sehogy.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ez az amulett speciel tokeletes Fire skilles karinak, nincs benne ket felesleges stat, int helyere socket. (ha a kari nem Fire skillel sebez, akkor meg rakd el mas karinak, vagy addig hasznald, amig nincs jobb, Fire-t nehogy elporgesd rola. Nekem valamikor esett egy Primal Traveller CHC, Int, Socket, meg valami masik felesleges stattal, talan Life regen, mar nem emlekszem, suru anyazasok kozepette ment is a kovacsnak....
Szinte minden karinak elemental skill socket chc chd kell, egy ket speci buildtol eltekintve. -
ProEvoFan
nagyúr
Nekem igy dobta: ancient, 20% fire dmg, 9% chc, 82% chd, 890 int, két felesleges stat, socket nélkül...azért vagyok mérges, mert a socketet nem tudom a két hulladék startra rárakni.
Gondoltam az int helyett megy a socket, majd egyelőre 80as gemmel pótolom ami ugye 400 int.Az a 20% fire dmg sokat ér. -
_drk
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a vicc, hogy hiába néz ki jobban az 1000 stat 10%chc 100%chd, egy hulladék amuletben a gem sokkal többet ér.
De gyűrűknél is ugyan az, jó úgyse fog esni, pláne nem compass -ból. Adjon 40%+ chd-t meg legyen benne socket és én boldog vagyok

-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
T13at akarsz akkor használd a követ, amúgy meg hordj másik amut, a ring nélkül csak egy sima amu most is az a travi.
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Trapped az kiesik és kész csak grt kell menni.
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Traviba socket és trapped gem és már mehet is t13 de még kopasz rózsi ring ofc, karini helyére.
Rumkola: tal meteorral hozd le gr70et 2perc alatt, naugye
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tal meteorra cserélni az egészet.

-
Sirandrish
legenda
Ilyen jelenleg a Wizi...mire kéne rámenni?
T10-11 és GR 55 soloba...
Feljebb is megy, de ezek mennek szupergyorsan...
T13 és GR 70 speed lenne a cél kb... -
Dinasti
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bakker!! Ez jó ötlet!
És ha kidobok cuccokat elmentem és 2 nap mulva visszalépek akkor is ott maradnak? 
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Diablo 1 el kapcsolatban lenne kérdésem. MEgvettem az eredeti kiadást a GoGról. Nekem sajnos anno kimaradt az életemből más stilus vonzott,de pár napja félretettem a Diablo 3 at és elkezdtem az 1-2 végigjátszását. Szóval privát láda nincs az alap diablo 1 ben? Pár napja a Belzebub moddolt változattal kezdtem de abban volt. Köszönöm a választ! -
boygabi_
aktív tag
DjDanee87: köszi.
Nincs valakinek kedve köveket feljebb tornázni? 100 fölé kellene nyomni egy párat. Para 1300 körül vagyok. Non season.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Necrónál a Krysbin, Julian's Love gyűrű biztos menő lesz, de kb minden karinak vannak jó ringjei, crusader kivétel, de ott meg mehet a CoE meg mellé még valami.
Engem PoE beszipantott, ha nem fog tetszeni a season reward, lehet az két napos Season Journey sem lesz meg. Nem érzek már semmi kedvet a Diablóhoz. Max a druidával / teljesen új játékmóddal tudnának visszahúzni.
-
DjDanee87
addikt
Nice. Kíváncsi vagyok mennyire lesznek erősek a set nélküli buildek. Nem vagyok egy build építő/kitaláló, azt meghagyom az okosabbaknak, de szerintem tuti életképes (ha nem egyenesen meta) lehet a Season 17 buffal olyan class/spec, amelyiknek erős gyűrűi vannak. Ha jól értelmezem egy buffként fog szerepelni a mostani LoN gyűrűk hatása, aminek eredményeképp lehet majd hordani 2 valamilyen legendary gyűrűt meg 1-et kockázni. Főleg DHzni szoktam, és neki nem igazán van dmg szorzós gyűrűje. Lehet kövi szezonban WD vagy crusader lesz nálam a befutó.
T16

-
Spyd
csendes tag
Elindult a PTR !
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Storm armor-nak is 5 secig tart, ha az ellenfél 15 yard-on belül van nem is jön be a 75%-os védelem. Wrist-ből szerintem van tankosabb megoldás is.
Mondjuk kiinduló pontnak az is érdemes megvizsgálni milyen gear-ed van. Mert a Tal Rasha sebzését is meg buffolták, nagyon egyszerű feljutni magasabb Gr-be, csak akkor meg előjön, hogy nincs meg hozzá a kellő stat, csak a sebzés.
Én is hulladék cuccokkal csináltam meg a GR75-öt., de jó párszor meg is haltam. Nem is jó statokat adtak a cuccok, vagyis volt ami csak life% volt de vitalitym nem volt. All res volt, de armor nem.Gemeket se tudtam eldönteni, eddig mindig Full Diamond volt minden karakternél, meg is éreztem, hogy sokkal jobban bírják, de Wizard-nál láttam, hogy jó csak a Topaz a minél több int-el ügye.
-
rio92
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben fogom elkezdeni ps4-en a játékot, leginkább a trófeák miatt, pc-n sok tapasztalat sok paragonnal.
Az lenne a kérdésem, hogy van e aktív klán, akik még mostanság is szívesen játszanak vele?
Psn: RioBeast92
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Van neki survive passzívja, próbáld meg azzal.
Lehet a tal rasha stack megy le. Milyen gyűrűk vannak? Frost nova-sat láttam sokat, gondolom az is azért jó.
Én a lightingosat használtam, ha az lemegy akkor vége, és ügye az csak távolra adja be.
Fejesbe lila kő van?Hirtelen csak ezekre tudok gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)