Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Dogee V20pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*GOM*
csendes tag
Sziasztok! Rég írtam ide, de látom nem állt meg az élet. Kinek h tetszik eddig az új szezon, mik a célok ? Én a magam részéről a barbaromat (még 2012-ben kreáltam 1. karim😊) rebirholtem. Sajna az induláshoz képest csak 4-5 órával később tudtam kezdeni... Hat nem semmi hajtás van, mar ekkor több mint 500 barbot latam a LB-on! Aznap estére en csak level 70ig terveztem be, főleg h senki nem vállalt meg húzást, bár megjegyzem nem is bánom, mert kurva élvezetes volt felhúzni ennyi kihagyás után a barbim! Egy teljesen más élmény sztem mint a végjáték. Tegnapi cél volt a szezon út 4. Fejezet teljesítése majd a solo 70es gr h eshessen primal, ami estére meg is lett. Én kis naiv azt hittem be jutok LBra csak aztán láttam h mar 78 az alja a barbarnal... Hat azta piszkos😅 ilyen kemény mezőnyre nem számítottam! Előre felek ma este mire hazaérek mennyi lesz az alja...
Egyebkent a solo játékot preferálom, de később - a nagyobb hatékonyság végett - lehet osszerakok egy sup buildet is! Szóval vegyetek fel bátran friendnek! Split bountira is vevő vagyok!
Ja a vég célom ebben a szezonban para 1200-1500 körül es hat LB 100 ba akartam eredetileg de ha ilyen nagy a hajtás annak örülök ha az 1000be bekerülők xd -
KubanitoS
veterán
válasz
Janusz001
üzenetére
Nyilván nem említhető ez a nekró egy szinten a komoly gr-re is alkalmas karakterekkel. Én mondjuk azért szeretem T13-ra, GR70-80-ra kifejezetten ezt a nekrót használni, mert marha kényelmes. Minden olvad körülötted és nem igazán kell püffölni a szkilleket sem. Egy fárasztó nap után kikapcsolódásnak nálam ez a legkényelmesebb karakter.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Janusz001
üzenetére
Jó az a Lazy nekró, nem fogsz jobbat találni nála ( esetleg a Rathma speed buildet, de ahhoz polipcsápok kellenek a sok szkill miatt, nem egyszerű játszani vele). Ha papír, akkor tedd be a kockába az Aquila cuirasst. Magas paragon mellett (1000 körül) a Blind faith is felesleges lesz.
Ekkor a kockába mehet a Strongarm bracers, karira a Briggs wraith gyűrű és a szörnyek menet közben fognak olvadni. Itt az én karim, GR75 3 perc, GR80 4-5 perc pályától függően.
-
Janusz001
őstag
Necronak melyik a legéletképesebb t13 speed bounty/rift/gem up buildje? Próbáltam a lazy necrót, de elég papírnak tűnik.
-
Bennyboy
őstag
Goblinra melyik hangbeállítás érvényes? Azért kérdem mert zenét hallgatok közben és minden mást lehalkítanék. köszi
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Mostani Seasonben necrot kezdtem. Ha már úgy is új class és újdonság . Eddig nagyon tetszik de majd GR 70+ megállja a helyét ?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Dewri
üzenetére
Egyben van a Season Journey, szoval mindegy, hany karakterrel csinalod vegig.
Viszont csak egyetlen karakterrel kapod meg az ingyen szetet!
(de a darabokat kulon karakterekkel is felveheted)
Softcore es Hardcore kozott kulonbseget tesz Conquesteknel, viszont ha mar Softrcore-nal felhasznaltad a Giftet, akkor Hardcore-ban nem kapsz masikat (es forditva) -
Dewri
aktív tag
Egy kérdés a szezon jutalomról: van ugye a 4 feladatsor, amik adják a szettdarabokat egy karakterhez. Viszont ha másik karaktert is kezdtem, neki már nincs esélye saját szettre? Mert úgy látom nem veszi külön karakterenként a feladatokat. Vagy csak én nem találom a beállítást?
-
noblem1983
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
A Thorns-os se rossz de még nálam is sorra kerül majd a Condemn csak pajzs kell hozzá normális
-
DeckardCain
senior tag
Na hat ez a condemn build mennyire jobb mint a Hammer..
Para 1400, 1 nem anci de rossz rollok, 5 augment. Gr 92 kb 6perc.
Ekszerekben 90-92es gemek, lusta voltam atpakolni.. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto
üzenetére
a lon fok varians mukodik, de az wcpapirba csomagolba megfelelo rollok nelkul elegge eletkeptelen.
ertsd, egy socketeletlen karlei + S2 szornyu rollos rarekkel es par 60 koruli uniqueval is lazan letolja a full natalyat.
---
chapter4 itt is megvolt tegnap este, olyan GR50 folott picivel szalltam ki top250ben. mindezt ugy, hogy shadowbol 4 partom volt, cserebe impale+FoK 2in1 varianssal mentem a gyakorlatban, felig speed GRre gearelve mert vagy kifogyott a hatred, vagy osszecsuktak.
---
viszont a tegnapi parti nagyon jo volt, nem is emlekszem mikor volt utoljara ennyire fun szezonkezdes.
-
Gorneck
legenda
válasz
solyomb
üzenetére
SuppMonk/SuppNecro pár napban foglalt és utána is gondot jelent majd a Barb (Rathoz az is kell).
De jó tudni, hogy van SuppNecrod.
Sztem foglak majd zargatni... 
(#102380) SQX_Barto: Cél? Ha nincsenek a többiek be se lépek...egy tajték a reward, még most is hiányzik ládahely...de inkább megvárom míg meg lehet venni...
-
Advent
tag
Ma délután 5 órától akinek van kedve csapatban tolni új szezont az jelentkezhet a tagemen vagy a clan chaten. SW Wol monk karival jönnék ki és a cél a season jorney végigjátszása.
-
Gorneck
legenda

Nos nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt vége is lesz a szezonnak...
Jó volt, szép volt, kár hogy vége...Back to NS.
Aki esetleg érez magában késztetést és némi support (leginkább Barb) véna is csörgedezik az ereibe az vegyen fel.
Ha nem is minden este, de szoktunk lenni 18-19-es kezdéssel...és tök jó lenne RatRun-ozni vagy GR110+ okat menni...de ha szimplán Rift/Bounty mati kéne, akkor arra is vevők vagyunk.
Szal csak jobb lenne értelmes emberekkel játszani, mint külhoni zombikkal... -
Bird
addikt
Melyik karival induljak s12-ben?
Nehéz döntés, jelentős buffot kapott mindegyik.
-
Edge
veterán
válasz
reelc
üzenetére
Nincs mit

Én challenge riftet mindig 4player publicba nyomom le úgy sokkal nagyobb az esély hogy elsőre megvan.
Jól jött ez az elején, egyből maxolni lehetett smith-jeweler-mysticet.Durvák az új legók, csak 2 db van meg, egyik kockaban másik rajtam minden más sárga kb és t6.
-
Outblast
tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, arra ertettem hogy mennyire hasznalhato addig amig kijon a masik szett
nembaj reggel hazamegyek alszok ra egyet aztan majd kiderul, hogy melyikkel kezdek. A hota barbi is bejon es a DH multi / impale build is. Nehez a dontes ... Bar gondolom DH jobban boldogul magasabb solo grben. -
SQX_Barto
addikt
-
Outblast
tag
Meloban azon toprengek meg mindig hogy mit is kezdjek DH vagy barbi :S reggel 6ig melo meg holnap is este 6- reggel 6

Natalya mennyire eletkepes az elejen farmolni? -
malacka87
őstag
Van aki bevállal egy kis boostot? 60 bőven elég. ☺️ Meghalalom valahogy. ☺️ Kb 10 perc és rdy vagyok.
-
need
addikt
Ejjj emberek valami nem stimmel..
elindult a szezon és az új karakter.. pár feladat már kész.. most belépek és kezdi előröl..
tehát nagyon nem ott folytatja ahol volt..! újabb próba..eljutok az első városba ott 2 feladatot megcsináltam kiléptem és újra a legelején vagyok...!akkor most 1 végétébe kell lenyomni az 5 Actot...?!!!??
de ahogy látom más is járt így publikba a 60 szintű játékos sem értette mit keres a legelején..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kökény
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Igen, rajtavagy😉 Nincs itt amúgy semmi feltekerve 98 pipa ritka xar mappon 12 perces idővel.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Jópofa ez a challenge rift, nagy lazán nekiálltam, majd 2 perc késés elsőre. Másodikra csak 40 mp. Asszem skipelni kell a random mobokat, folyamatos spirit walkkal
-
reelc
veterán
Na, itt az idő, jó szezon, ill éra kezdést mindenkinek!
-
kökény
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Szia battletag?

-
noblem1983
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem tegnap a 97-et sikerült letolnom. Egyébként vállason már nem kell cooldown hanem area dmg a menő?
-
kökény
aktív tag
Aztán kedves Urak NS-ben marad-é valaki??
-
grimm2015
senior tag
És azt leírná valaki, hogy a mostani starter necro setet melyik buildal érdemes kezdeni? (vagy megint hamarabb kijön egy új set, mint mire kész a küldetés?
) -
Janusz001
őstag
Ez a build mennyire életképes jelenleg bounty/t13/gem uppolásra?
Ilyet terveznék összerakni, wd gargába kicsit beleuntam. Főleg szólóban tolom Xone -on.
-
kökény
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Óriási, azért ennyit még én is tudok, AS jön 25-től, de a kérdés nem ez volt, inkább az, hogy ha 90-95 szinten van mindkettő, akkor melyik a hatékonyabb, de ezt én még nem tudom kipróbálni, mivel Pain kövem alacsonyabb szintű, azért az a 7xxx%dmg sem elhanyagolható Pain esetében

-
kökény
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Egyikőtöknek sincs igaza, mert az "én apukám a legerősebb"

Ehhez kapcsolódóan szeretném megkérdezni, hogy a Bane of powerfull v painenh. gem közül mi dönt egyik v másik javára én powerfullt használom, painem nincs ilyen magas szinten ezért nem is próbáltam még, az a plussz AS jól jöhet, gondolom. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Roland861010
üzenetére
hat, annyira nem
, nezd meg, az enyemen van +3500-4000 dex, jobb rajta a traveler / hps / sisak a dam tenyezok kozott, plusz a travelersen kivul minden anci (amin bukok gyakorlatban 40 damtype spec rest egy ancihoz kepest meg a dexet).a karleid jobb, de a jelenlegi 4-5bol sajnos nem kaptam eddig jobbat.
-
DeckardCain
senior tag
-
Bird
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Semmin nem tekertek vissza, egy idő után sokkal szarabb mob típusokat kapsz.... Ez a folyamat megfigyelhető a pecs után nem sokkal, szezonzárás előtt. Szezonkezdésnél pedig jóval könnyebbek még a gr-ek.
Fenti megállapítások hosszú idő alatti empirikus tapasztalásokon alapulnak.

-
Roland861010
veterán
Tuti hogy tekertek a dhn vissza mert a 95 pont meg lett végre de csak pont meg lett ! :S
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
pont így vagyok én is, gondolkodtam mivel kellene kezdeni. DH? Megint? Wizard? Papír, kite-olni meg csak élőben szeretek. WD, Necro? Hát, ezekkel toltam az elmúlt 2-3 seasont (necroval nyilván csak az utolsót). Nézegettem a top buildeket Rhykker szerint, az első 10-ben vagy 3-4 barbi build van. Hoppá, barbot legalább season 5 óta nem indítottam. Na akkor most. WW-t amúgy is imádtam anno, csak éppen nem volt életképes magasabb szinten. De most jó lesz farmolni, hota meg gr-re, vagy szaladgálós is jó lesz, azt is szerettem.
-
SQX_Barto
addikt
Vegre van Leaderboard

Meg csak most kezdtem, 4p-ben, meg joval magasabb celok vannak...
Crusader kovezes nelkuli,
DH fokepp 60as kovezes
WD az 110es kovezes, de meg eletemben nem szoloztam firebattal...
(4p-ben WD voltam)
Hozzateszem, hogy utalok szolozni, 95-os necro volt eddig a legmagasabb, de majd valamivel lehozom a 100-at a BS miatt (ha nem lenne BS limit solohoz kotve, valoszinuleg nem is erdekelne a szolo) -
proci985
MODERÁTOR
-
KismAji
tag
Sziasztok, holnap season start, de még mindig nem tudom mit indítsak.
3an szoktuk együtt tolni, így jó lenne tudni, hogy mi lesz a legjobb setup season 12ben.
Tudnátok segíteni, hogy változott-e a meta az előző seasonhöz képest és ha igen, mire.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Edge
veterán
nah egyelőre ennyi
:

110 már keményen fishingelős lesz. -
kökény
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Detto ezt éreztem Gr95 nyögvenyelős volt nekem is;-)
-
Roland861010
veterán
Volt valami módosítás a jatékban mert 10 körböl egyszer sem tudtam meg csinálni a GR95-öt amikor meg eddig ment 2-3 percel a lejárta előtt ...ez így marha vicces...
-
Outblast
tag
nekem szokás szerint meló van Season kezdésnél

Mindig így járok, mire gép közelbe jutok kb 5-600 parával lehagynak
Sajna csütörtök péntek 18-06ig meló, de aztán 6 napig itthon leszek majd bepótlom
Szerintem DH-t kezdek (bár nagyon nehezen tudtam dönteni), de régen imádtam a multis DHt farmra és S10ben az Impale DHt is GR pushra, így ha lesz normalis dropp akkor most is multi farm es impale push. -
aerosmith
őstag
Sziasztok,
S12t milyen karival lenne érdemes kezdeni?
Olyan kellene amivel 70en gyorsan végig lehet majd futni a sima rifteken mati farmnál és magas GReket is képes később tolni.WD és Necro esetleg DH között vacilálok.
-
malacka87
őstag
Egy bajom van hogy 22:40-ig meló holnap :S
-
Bennyboy
őstag
én tuti dh-t kezdek aztán ha lesz még kedvem akkor egy monkot is
-
_ocsisajt
őstag
Még mindig nem tudom mit indítsak holnap
Balansz miatt még mindég nem tudok dönteni. 
-
nagat0r
tag
Eddig jutottam a meteoros wizzel:

Nekem ennyi bőven jó, főleg hogy az egyik gyűrűm még nem anci, a nyakláncban sajnos nincs fire dam, valalmint a fegyver is lehetne kicsit jobb. Nagyon örülök ennek a patchnek, végre nem csak archonos wizzel lehet gr-t menni.

Kíváncsiságból megnéztem azt is mit tud para 800-as pontelosztással, a gr100-at vitte 11:08-as idővel.
S12-ben a wd mellé tuti csinálok egy ilyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Balance még mindig problémás itt ott.

Sztem foglak majd zargatni...

maradok a fenekem azt hiszem