Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Dettó
-
SQX_Barto
addikt
F#'@
Kivagott a blizzard server es azota nem birja betolteni a karaktereket.
Hogy rohadna meg
-
reelc
veterán
-
gdevil
aktív tag
És érdekes, hogy a legtöbb "top" a Marauder/Natalya buildes.
Most már lehet hogy kipróbálok egy ilyen buildet is..... -
-
reelc
veterán
válasz
gdevil
üzenetére
Most nem tudom megnézni, de nézd meg mindkét karit:
Mekkora a Paragonjuk, az alapsebzésük, elemental sebzésük, discipline, az íj sebzése. Lehet a firésnek a statjai gyengébbek, és simán kijöhet az, hogy a fizikai nem jobb, csak a kari van magasabb szinten/jobb cuccai vannak, ezért csinált 1-2 GR-rel nagyobbat, Meg persze a szerencse is bejátszik (nem tudom megnézni ezeket, most nincs fent a játék). De lehet azonos körülmények között a fire erősebb. -
Peppo
őstag
válasz
gdevil
üzenetére
Lehet ilyen cuccot találtak. Lehet azért, mert így a Ballistic passzív helyett hozhatnak valami mást. Vagy hellfire helyett más amulettet.
Szerintem teljesen mindegy. Én jobban szeretem a fire buildet, de ha nem lenne hozzá rendes cuccom, gond nélkül váltanék a másikra is.
Egyébként az ötödik helyen ott van egy fire multishotos is, szóval kb. ugyanoda lehet jutni azzal is.
-
gdevil
aktív tag
Nos még egy jó kis kérdés DH szakikhoz.
Melyik a "jobb" Multishotos variáns?
Alapból ugye a Fire Multishot megy, de a LB élén többnyire a Phisical-os rúnával látom fenn.
Pro és kontra erdekelne.... -
SQX_Barto
addikt
Lassan mar betolhatnak PTR-re a Season 13-at...
Kivancsi vagyok milyen portre lesz, meg melyik conquestek. -
szupermacs
veterán
Ha valaki játszik One-on és lenne kedve csapatban játsazni velem, kérem írjon!

-
persil
nagyúr
válasz
boygabi_
üzenetére
A karakterlapon egy átlagolt dps-t (sebzés/másodperc) látsz, amiben minden(*a legtöbb dolog) benne van. Így természetesen a main stat is

Nekem sincs egy nagyon pro helltooth build-em, meg mákom sincs a droppokkal, mégis 2mill fölött a dps. Ha nincs int-re húzva a motyód, az rengeteg sebzést jelent számodra minuszban.
Meg írtad, hogy paragonban 1600 a diffi, azért az sem elhanyagolható...
Para 800on ki van maxolva az egész és onnantól tisztán main stat, vagy vit-re megy minden pont. Te ennek a felénél jársz, az ott nem kevés bónusz.Ha gondolod linkeld be privátban a karidat, vagy kérdezz bátran.
-
boygabi_
aktív tag
válasz
persil
üzenetére
Ugyanazok a cuccok vannak rajtam is. A karakterlapon néztem illetve hasonlítottam össze a 2-őt.
Azt tudom hogy a set itemek ha jól használják nagyot ütnek de ez nem jelenik meg a kari lapján.
Ami még lehet hogy a cuccaim nincsenek átvariálva teszem azt átcraftolva intelligenciára.
A paragon pontokért kapott pontok amit intelligenciára rakok azok is megjelennek a karakterlapos sebzésben? -
reelc
veterán
válasz
persil
üzenetére
Mert számomra nem volt benne cinizmus/irónia.
Amit leírtam, valós.
Az emberek jelentős része kerüli a macerát (2 lépcsős azonosítás, stb.), ahol csak lehet. Sokan gondolkodnak úgy, hogy van tűzfal, vírusirtó, a jelszót ő maga írja be, és ezzel megtett mindent.Na de mindegy, ez nem a topic témája.
-
boygabi_
aktív tag
Srácok összeszedtem minden cuccot a Witch Dokihoz. Ez egy olyan build ami peteket és gargatuanokat idéz Helltooth set-ben. Még sose nyomtam ilyen magas szinteket korábban szóval tetszik.
Viszont hogy van az hogy az össz sebzésem kb 500000. Youtube-on láttam olyat, hogy ugyanezzel a builddel 3M sebzése van a srácnak. Igaz az ő Paragon szintje magasabb. Nekem 400 Neki 2000 fölött. -
ooooobi
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
LEhet rosszul tettem fel a kérdést, nem tudom. A season journey feladatoknál a Conquerorban már csak egy hiányzik, "POWER AMPLIFICATION
se Kanais Cube to augment an Ancient Legendary item with a lewel 50+ gem. Erröl kérdeztem, hogy csak leg tárgyal fogadja el és pipálja ki? Mert ha nem akkor inklább egy leggel csinálnám meg. Viszont ha mégse akkor megint farmolhatok egy uj követ ha a setre nem teljesül a feladat. -
SQX_Barto
addikt
válasz
ooooobi
üzenetére
Legendary-knak van csak legendary kepessege, amit a kockaba "betorhetsz" Ket set (zold) targy kivetel van a Krelm's Buff Bracer
es a Kreml's Buff BeltVan nehany legendary egyebkent, aminek hiaba van legendary kepessege nem mehet kockaba
Pl a HC-sok amulettje, ami egyszer megmenti az eleted de szet is torik.
Ha jol emlekszem ez sem megy kockaba mert karakterenkent mas kepesseghez kotodik. -
ooooobi
őstag
Conqueror season feladatnál, hogy 50+ anci ttárgyat kell eugmentälni az csak legendary lehet, vagy set is jó. Vsak mert játékban legendary ír de hátha nem muszáj azt

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Delávégá
üzenetére
bneten kb teljes barati kort megtortek par eve, azota mindenki authenticatorozik.
mondjuk volt egy vicces pont, avagy amikor a kinai botozok meg az AH idejen ismeros "BajaMaja" (skandinav szovicc) nevu karakterebe toltak bele ilyen ezres nagysagrendu orat mire eszrevette, ami karaktert egy kulonosen durva buli masnapjan hozta letre visszaterni a vilagba.
-
reelc
veterán
Season 12 will end on the following dates
Europe: Sunday, February 11 @ 5:00 p.m. CETSeason 13 will begin about two weeks afterward on the dates below:
Europe: Friday, February 23 @ 5:00 p.m. CETHa jól rémlik a mostani PTR-en technikai dolgok vannak csak, "There is no new content included on this PTR".
Akkor ez most egy copy-paste szezon lesz?
Persze 1-2 hotfix volt, de azok ugye szezon közben élesedtek. -
reelc
veterán
válasz
Delávégá
üzenetére
Nehogy azt hidd.
A munkahelyemen most vezetik be. Ezentúl használni kell, ha nem a céges hálózatról nézel levelet.
Online bankolásnál is van ilyen évek óta.
A Steam is nagyon ajánlgatja a kétlépcsős azonosítást, ha még nincs olyanod.Aki ad arra, hogy nagyobb biztonságban legyenek a dolgai, megteszi.
Nem bántásból, de az össze-vissza kód megadás, és még fel sem írja az illető ez elég ügyetlen húzás. A minimum, hogy (persze nem fejből) hozzáférhető helyen vannak az ilyen dolgok, ha kellenek valamikor.
Nekem is van ismerősöm, aki az Androidos telefon Google Playhez kötésénél egy kamu azonosítót adott meg, idióta jelszóval, amit meg sem jegyzett. Végül gyári visszaállítás lett belőle 1 év kínlódás után, mert egy appot se tudott letölteni a nem ismert jelszava miatt. Stb. -
-
grimm2015
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Köszi, a mostani telómat 4év után alapra állítottam vissza.... tehát minden homály mi hogyan volt
Csak a 66os csapdáját éreztem....
Ez a telefonos megerősítés úgy volt, hogy egyszer be lett állítva... (dehogy minek) kliens csak egyszer kéri (gép sincs sűrűn újrahúzva, mert nincs szükség rá) -
grimm2015
senior tag
Sziasztok, mi van akkor, ha autention kódot kér (app megerősítés), de az meg konfigurálásnál kér
Serail és Restore Code-t, ezek mik? Tehát sehol sem tudok belépni
-
szupermacs
veterán
Erre valaki tud megoldást?
-
-
gdevil
aktív tag
-
Peppo
őstag
A játékosszámláló egy ideje bugos. Nekem rifteknél ír hülyeségeket. Jellemzően azt, hogy 0 ember játszik t13 public riftet, amit még season végén sem hiszek el.
Bountyban mondjuk régebben is előfordult, hogy csak 1 ember volt, mikor beléptem. De aztán hamar jött több is.
De lehet, hogy tényleg kevesen vannak már. -
need
addikt
Sziasztok..
van egy érdekes dolog.. amit nem értek.. úgy gondoltam hogy jó lenne bountyzni publikban 160 játékost mutat..
amikor belépek akkor 1 szem játékos van..gondoltam hogy ez csak véletlen.. a 10 belépés után mindegyiken csak 1 játékos van...! ennyire elfogytak az emberek...?! -
Peppo
őstag
válasz
gdevil
üzenetére
Attól függ, mit tekintesz nagy gr-nek. A shadow impale build viszonylag egyszerű és még alap cuccokban is 80-90 körül jól halad. Jobb cuccokban meg 100 fölé is mehetsz.
Érdemes mellette tartani egy multishotost is, mert 80-ig az is sima ügy (tud többet is, csak oda már kell pár jó cucc), és riftelni, bountyzni szerintem a legjobb mind közül.
-
Bird
addikt
válasz
gdevil
üzenetére
Shadow impale build.

-
gdevil
aktív tag
Melyik az build dh-nak, amelyikkel most viszonylag a legkönnyebben lehet magasabb gr-t is menni?
Eddig idegenkedtem a dh-tól, de most megtört a jég, indítok egyet.
Van olyan buildje amihez nem kell agyon gemezni, ancientezni es tud menni nagy gr-t?
Pár ötlet? -
Peppo
őstag
válasz
boygabi_
üzenetére
Igen, egy olyan tárgyról kell leszedni, amit a kis képen is látsz. Ebben az esetben a Furnace.
De nem minden karakternél tudod majd be is állítani. Pl. a Furnace demon hunternél nem választható a kockában, míg pl. barbárnál igen. És értelemszerűen pl. az íjakról leszedett képességeket meg nem tudja használni más, csak egy demon hunter.
De van elég sok olyan cucc is, amelyet minden karakter tud használni. Pl. Nemesis bracer. -
boygabi_
aktív tag
Még egy kérdés srácok: Kanai kockában vannak a fegyverekhez tartozó bónuszok amit Legendary itemekről lehet leszedni. Ez minden karakternél más vagy akármelyikkel játszom mindnek ugyanezek lesznek?
Másik: Kellene nekem a Furnace nevezetű képesség. Akkor a tárgynak is ez lesz a neve amiről le kell majd szednem? Vagy hogyan találom ezt meg?
-
need
addikt
válasz
boygabi_
üzenetére
van a játékban 3 karakter akik segítenek neked.. a Blacksmith..Mystic..Jeweler érdemes ezeket maxra felfejleszteni.. a Jeweler rakja neked össze a drága köveket és nála lehet kiszedni a gemeket is..a gyűrűből..
vagy akár ékszert is készít neked pl. hellfire amut és gyűrűt is.. -
boygabi_
aktív tag
Köszi. Utána ugyanúgy ki lehet majd vetetni a gemeket a cuccból mint a többinél?
-
boygabi_
aktív tag
Építem a Dokimat. Első gyűrű ami Kanai kockából kijött: Compass Rose.

Van mellé egy Travellers Pledge amulett is.
Ezekbe kellene beletenni a legendary gemeket. De hogyan? Nincs socket a tárgyakban. -
_ocsisajt
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
Pöttön
üzenetére
Nem tartom problémának a "pénzből gearelést". Ha az neki megéri, csinálja. Pay to win meg nem igazán lehet, hisz ez nem egy pvp játék, nincsenek versenyek. Az, hogy annak idején valaki nem 10 perc alatt ment végig valamin, hanem 2, mert vett 20 euróért valamit. Hát legyen. Ez engem nem zavar. Viszont, ha esett valami jó cuccod, de nem kellett neked, akkor el lehetett adni legalább. Cserébe goldban és pénzes AH-ban is lehetett venni néhány dolgot, amiért legalább nem kellett 100+ órát farmolnod.
-
KubanitoS
veterán
Ezt csak egy kis érdekességként.

-
kökény
aktív tag
Én is kezdek rájönni, hogy igenis tud változatos lenni a D3, csak neked saját magadnak kell erre rátalálni.Én például, amikor nagyon megunom, akkor kitalálok valami újat, legyen az mondjuk egy általam nem preferált kari elindítása és felhúzása GR90-100 képesig (pl Crusi).Azt a részét nagyon élvezem még mindig, amikor kilootolom hozzá a seteket, felöltöztetem és az addig T3-5 szinten bukdácsoló kariból hirtelen T13-on pörgő tápos kari lesz, aztán meg lehet tovább nyomni GR 100 közelébe(kinek mi a cél).Na most ezt minden karinál megcsinálni- nyilván függ a rendelkezésre álló szabadidőtől- de engem leköt pár hónapra.
Próbáltam mostanában más játékokat(POE,GD) és rájöttem,hogy nekem az ismeretlen terep frusztráló, szenvedek és nem is akarom mélyebben megismerni azt a játékot, ehhez be kell valljam már öreg vagyok, olyankor feszt a D3-ra gondolok,h az mennyivel egyszerűbb játék, az említett játékok nekem kifejezetten nehéznek tűntek (főleg a GD), az hogy egy fehér mobot is több mp-ig kell ütnöm...áhhh nem való már nekem.
D2-vel dettó ez az érzésem én már nem mennék vissza, ha remastered lenne belőle, akkor sem, ez van, ez az én véleményem, viszont ebbe a D3-ba pakolhatnának még kihívásokat, tele vannak a fórumok jó ötletekkel, egy új kari már nem váltja meg a világot szerintem, de új pályák, új tárgyak, új küldetések (nem dungi) tudnának még vérfrissítést hozni ebbe a játékba. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
KubanitoS
üzenetére
at kene alakitani a fel jatekdesignt, hogy mukodjon, a grafikus motort ujra kene irni nullarol ami miatt tippre az osszes assetet ujra kene generalni.
innentol ott vagyunk, hogy a remaster annyi melo lenne, mint a diablo4. es a kettonek par mechanikaja elegge elavult.
egyebkent a ketto eszmeletlenul valtozatos volt, bar ilyen szempontbol a haromnak se kell szegyenkeznie.
-
reelc
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Igen, említetted, nem is vitattam.

-
Pöttön
őstag
válasz
WayneGace
üzenetére
A pénzes ah tényleg jó ötletnek indult, de sajnos a gyakorlati megvalósítása nem igazán lett jó.
Sokan pénzből gearelték fel a karijukat, ami már majdnem egyenlő a pay to win-el..Azzal, hogy a legendás tárgyak ritkábban essenek, meg én is egyet értek, régen szerintem nem is ezzel volt a fő gond, hanem hogy egy kard tartó , vagy egy köcsög hamarabb dobott legendaryt, mint egy boss, egy kemény boss fight után...

A primallal meg pláne egyet értek, régen, ha esett a wd-nek egy starmetal kurki, a játékos még meg is könnyezte.
Most meg ha nem primal, vagy anci akkor egyből megy a zúzdába... -
WayneGace
őstag
válasz
Pöttön
üzenetére
Szerintem az AH üde színfoltja volt a játéknak. A legendary meg adott, a ritkasága miatt, némi különlegességet. Most annyi a különbség, hogy nem sárga itemek vannak a karakteren, hanem barna, és legendaryt kiváltotta primal. Csakhogy kinézetre, leírásra ugyanaz, csak statisztikában más.
-
Pöttön
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Én itt leginkább a kezdeti botrányosan rossz legendary drop rate kijavítására, a pénzes ah bezárására és ilyesmikre gondolok.
Illetve most már azért van szerintem rendesen plusz tartalom benne, régebben sokkal repetitívebb volt a játékmenet, a story-t kinyomni normálon, hellen, és infernon, hogy fent legyél 60-on nem volt valami nagy durranás. (Tudom, ez a D2-be is így van) -
-
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Pedig egy remasternek manapság pontosan ezt kellene jelentenie, mint amit írtam. Te egy FHD javítást szeretnél, ami tulajdonképpen már létezik is, keress rá és lehet kockulni tovább.
-
reelc
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Persze, nem sokan tolnak egy 17,5 éves játékot, aminek a folytatása is már mindjárt 6 éves.

De rengeteg csalódott ember van, aki a D3-at abbahagyta (nem magánéleti dolgokra gondolok, hanem mert nem azt kapta a játéktól amit várt), nem tetszik nekik, hogy nem a D2 által kitaposott úton jár a játék (fejlődési rendszer, grafika, stb.). Nem tartja fenn a játék az érdeklődést - sok indok lehet.
Szerintem sokan megvennék a D2HD-t, persze az már más kérdés, mennyire fogná meg az embereket - akár a régi, akár az új játékosokat? Sok minőségi játék jött ki a műfajból az elmúlt években, a D nem egyeduralkodó, mint régen.
Ugyanúgy az SC1 Remakeről sincs infó, mennyien zizzentek rá.(#103302) szupermacs: Azt ne feledd, hogy a moddolt verzióval nemigen tudnál a Bneten multizni, a remakevel igen - persze mod nélkül, de ha a felsorolt dolgokat megcsinálnák benne, nem is kellenének.
"Ezek olyan dolgok, amikért én csak akkor adnék ki pénzt, ha érdemben javítanák a szervereket és nem egy szeró lenne az eredeti játékkal, mert az egy vicc, amilyen állapotban vannak."
Biztos ölnének bele, de újra leírom, egy 17,5 éves játék szerverével nem vagy elégedett. Én elhiszem neked, hogy hulladék, de miért foglalkoznának komolyan vele, amikor az emberek már a D3-at vagy a konkurenciáit nyomják sok-sok éve? Ráadásul jön a D2HD nyilván arra koncentrálnak, nem a mostanira.
Igazából semmiről sincs adat, arról sem, hogy a Nekro tudott-e jelentős mennyiségben visszacsábítani embereket a D3-hoz, stb.A D2-őt mindig egyedül nyomtam (eredteti példány volt), nem szerettem a multis dolgokat. Nem tudom milyen volt a multija, és mikortól nem jó.
De egyre inkább azt érzem, hogy bármilyen Diablot is hozzanak ki a közeljövőben, engem már nem érdekel.Amúgy az utolsó aktív ismerősöm is mostanában adja fel a D3-at. P2500+, nemzetközi klán, magas GReket nyomott rengeteget, de már ő is elunta. Ha jól tudom a kezdetektől nyomta, előtte meg sok évig D2 multit játszott.
Én remélem, hogy a D2HD jó lesz, és azt is, hogy a D3-at értelmes módon életben tartják még egy ideg. Azért még sok ember szórakozása, hát szórakozzanak.
-
kökény
aktív tag
Sziasztok, létrehoztam én egy rathma speed zbarbot, ez alapján: [link]
Kérdés, be tudok magyar játszótársakhoz csatlakozni, hogy egyáltalán kipróbáljam mire vagyok képes, én csak kis türelmet és segítséget kérek, hogy beletanuljak, be kell látni, hogy soloban megakad egy bizonyos szinten az emberfia, csapatban meg csak izgalmasabb az egész.Jah NS-ről lenne szó természetesen
Egy communityt találtam Rathma speedre keresve, de ott még nem sikerült csapatot összehozni, ha nektek van esetleg még ötletetek, hol lehet még betársulni, azt is megköszönöm, de nyilván magyarokkal sokkal jobb lenne, ott legalább értem, ha lebacnak

-
szupermacs
veterán
Én inkább a D3-ban várom a D2 összes karakterét, illetve a karakter importálást (itemekkel, szintekkel és minden mással együtt). Nehéz lenne megoldani, de a Palámat szívesen vinném tovább. Még akkor is, ha mondjuk tényleg 90-es szinten valami unique karakter lenne, ami külön játékmódban lehetne elérhető (mint a D1 event, csak ez állandó jelleggel).
A PvP mindig is hiányzott a D3-ból, pre-made karakterekkel azonos szinteken nagyon jó lenne egy CTF játékmód vagy bármi más a WoW-ból átvéve. Természetesen PvP set cuccokkal, amiket egy új currency-ből lehet vásárolni. Na jó, ez már nagyon agymenés, de erre mindig is vágytam. -
Edge
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
egy valamiért lenne értelme és az tuti, az pedig a PvP, D2-ben az még mindig nagyon jó és a D3 egyáltalán nem körözte le abban.
-
WayneGace
őstag
Sziasztok! Obsidian Ring of the Zodiac cooldown csökkentése, akkor is működik, ha ezt használom?
-
szupermacs
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
-ládaméretet single módban moddal lehet növelni
-skill pontokat újra lehet osztani egyébként is (végigjátszásonként 1x [összesen 3 alkalommal])
-grafikai modok is vannak single módhozEzek olyan dolgok, amikért én csak akkor adnék ki pénzt, ha érdemben javítanák a szervereket és nem egy szeró lenne az eredeti játékkal, mert az egy vicc, amilyen állapotban vannak.
De ha már ennyi változtatást szeretnél, akkor neked a D3 való és nem a D2. Nekem a D2 Remastered egy megnövelt felbontás lenne, semmi más. Minden játékmechanikai változtatás fölösleges.
Ha ez nem elég, ott a TL, TL2, TQ, PoE, stb. -
KubanitoS
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Egy remaster nyilván csak akkor lenne valóban komoly, akkor érné meg pénzt kiadni érte, ha érdemi fejlesztések történnének a játékban. Egy sima widescreen patch nem ez a kategória.
Mire is gondolnék egy D2 remaster esetében:
- jelentősen megnövelt ládaméret (plugy single player módban végtelen ládád van pl)
- többi karkatereddel megosztott láda (shared stash)
- újra lehessen osztani a szkilleket
- szebb, modernebb grafikaEz persze csak álom marad, de te is beláthatod, hogy ilyen szintű fejlesztésekre megérné pénzt kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

se Kanais Cube to augment an Ancient Legendary item with a lewel 50+ gem. Erröl kérdeztem, hogy csak leg tárgyal fogadja el és pipálja ki? Mert ha nem akkor inklább egy leggel csinálnám meg. Viszont ha mégse akkor megint farmolhatok egy uj követ ha a setre nem teljesül a feladat.

és végre nem csak EGY srájnot adott