Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
6 ladahely van minden fele trukk nelkul, ingame goldal feloldva.
4 tovabbi ladahely szerezheto seasonok journey teljesitesevel, minimum Conquest kell.
2 tovabbi ladahelyet kapsz ha megveszed a Necro DLC-t.
azaz 12 lesz igy jelenleg. -
rumkola
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
igen
-
reelc
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Fejből meg nem mondom (attól is függ, van-e Nekrod) és régen uninstalláltam a játékot, nem tudom megnézni benne.
Keress vissza a topikban, korábban volt szó róla. Vagy majd válaszol valaki valamikor.
Ha megcsináltad a Season Journeyt a láda szintig, és nem kaptál, akkor maxon vagy. -
reelc
veterán
Szezon zárás - nyitás dátumok.
Az előző szezon 94 napos volt, a mostani 100 naposan fejezi be pályafutását.Azoknak akik még vizionálnak bárhonnan új tartalmat: semmi infó PTR-ről.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Nálam jelenleg W10pro x64 1803 (17134.48) + Radeon 18.4.1 van használatban, viszont PoE alatt (ugye ez windowed fullscreen-ben fut nálam) eltűnt ALT+R -nél a chill beállítási rész. Ami elérhető: FRTC, Freesync és Szín.
D3 alatt megvan minden ebben a menüben.
Én chill-t használom 45-70 tartományban és mikor nézegettem a D3-at, akkor ötvenegynéhány fps-t mutatott a D3 CTRL+R. Felraktam 65-75 -re és szépen felkúszott az fps 67 magasságára -
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Fullscreen-ben VEGA-val jól megy a Freesync.
Windowed (Fullscreen) módban nem próbáltam, de milyen előnye is lenne, ha olyan módban futtatnám a D3-at?PoE pl. kilép, ha Fullscreen-ből tabolok, így azt Windowed FS módban használom, de D3 nem okoz ilyen gondot Fullscreen módban és fut szépen, Freesync is jól üzemel
szerk.
Ja és mikrolagot sem tapasztaltam (64bit-es kliens) -
DaveHutt
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Magam részéről feltettem ma a Diablo 2-t, legfrissebb patchcsel, Singling moddal, aztán nekilátok lvl99-et meg TC87 itemeket farmolni. Hiányzik még néhány brutál cucc (Death's Fathom, Death Webbing, Nightwings Vale stb.), amik valódi players 8 szintre repítik néhány kedvenc karakterem (Blizz Sorc, Poison necro).
Imádom, hogy végre van megint célom egy játékban. El is repült ma vele gyorsan 2 óra. -
törölt tag
Egy kicsit off hiába a játékkal kapcsolatos:
Valakinek sikerült beüzemelnie Diablo 3-mal a freesync-et?
Idáig nálam csak borderless volt mikrolag mentes vsync-kel, és borderless nem megy a freesync nálam. Gsync-es tapasztalat is jöhet, bár a mostani win 10 update óta ott sem működik keret nélküli ablakos módban.
Abut is nyaggattam ezzel kapcsolatban, és most hozzátok fordulnék.
Alapvetően 2200G freesync képes játékokat tesztelgetek, és később csinálnék egy ilyen listát, de a Blizzard játékokkal meggyűlt a bajom. 1080p-ben max grafikán tökéletesen menne a játék, ha nem lenne az a fránya mikrolag... -
reelc
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
arra ott a reroll, de igazabol jo rollos travellers es foleg a gyuruje az mese kategoria.
vagy amikor a AD / RCR / CDR rollok kellenek az is vicces tud lenni, az uj phys UE build pl eleg nyogvenyelos es akkor ott meg nem beszeltunk rola hogy yangbol eddig is kinszenvedes volt normalis ancit talalni, namost erre jon meg az eleg nagy szoras fegyveren belul.
---
mondjuk nekem az tett be, hogy vegigszamoltam, hogy ha kb felaugmentelek mindent 80 korulre azzal pont beerek egy augmentalatlan, 1000 pszinttel magasabb karit.
-
KubanitoS
veterán
Az is baj szerintem, hogy minden teljesen véltelenszerű. Nincs cél, amiért érdemes lenne "küzdeni", és itt most nem a GR-ekre gondolok, amelyek örökké ugyanazok, csak a mellettük lévő szám növekszik folyamatosan.
Nincs olyan például, hogy marha sok matiért tudsz kraftolni ancient, vagy primal ancient tárgyat. Ez szerintem nagyon hiányzik, főleg ha több hónapig nem esik a szükséges tárgy és ugye trade, mint olyan, nincs. A D2 JSP-re visszatérve: ennyi idő alatt a talált tárgyakat fg-re cserélve már lazán meg lehetett volna venni az ácsingózott tárgyat. Ez is lehetett volna egy sima célkitűzés.
Bevallom, én akkor égtem ki, amikor rift és gr helyett inkább csak bountiztam egy hétig, mert miért ne. A végére volt vagy 800-1000 matim. Mindet elvertem kb egy óra alatt és természetesen 1 db primal cucc nem lett, de ami nagyobb baj sima ancient is csak egy pár lett, azok is kritikán aluliak. A random az random ez oké, de akkor én úgy éreztem, hogy egy hetet "dolgoztam" a semmiért.
Azóta nem is nagyon léptem be, mert minek? T13 egy vicc, a GR meg a végtelenségig mehet, de sok értelmét annak sem látom, persze ez csak az én véleményem. Valami komoly vérfrissítés kellene a játéknak, de őszintén szólva én erre már nem látok esélyt. Ha a kövi szezonban sem lesz semmiféle új tárgy, vagy változás, akkor egyérteműen ki lehet jelenteni: itt a D3 vége.
-
reelc
veterán
válasz
reelc
üzenetére
De naiv voltam, hogy ilyesmit vártam.
Hiszen az elmúlt 1 hónap legfontosabb Diablo hírei (még tegnap is!) a BlizzCon 2018 jegyeladások.
De addig lesz még Gamescom 2018 is, felsorolják a Diablo 3-at is címként.
-
_drk
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Nagyjából vállalható cuccok le esnek hamar.
De tökéletes statos meg soha nem fog esni, és az hogy statért farmolsz, egy olyan cuccnál ami alapból alig esik, na az a frusztráló és inkább abba is hagyja mindenki.
Mert a gyűrű az nem primary stat, chc, chd-t fog adni az biztos. Mert a vitality meg az attack speed az kell mindenképp. -
chopin42
addikt
Hát azért nem 2-3 nap, de mióta utoljára írtam ide, idáig jutottam::Wizard. Mondjuk ez 100+óra, meg még csak a gr89 lett meg tegnap.
Most kérlek a karakter nevén ne akadjatok, fent, még a trial idején csináltam, aztán folytattam. Nem voltam teljesen józan
-
mikromanus
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
A fg csak azt adta aminek benne kellett volna lennie a játékban. Egy pénznem volt (és most is az talán, bár nem d2-zök mostanság) ami picit értékállóbb volt és hosszabb távon is használható. Emellett segített abban, hogy az itemek oda kerüljenek ahol fel tudják használni. Ha nincs (játék)pénz, akkro a gazdaság megreked a cserekereskedelem szintjén. A legtöbb időt az veszi el, hogy átcsereberéld a tárgyaidat valami olyanra ami neked hasznos lesz. Vagy kihajigálod azt ami egy új játékosnak hasznos lenne, mert nincs hely, neked meg csak a helyet foglalja.
A D3-ban most meg tényleg veszett könnyű az itemeket beszerezni. Az a nehéz, hogy jó rollok legyenek rajtuk. Ha meg az is könnyű, akkro a "legjobb" a cél.
-
KubanitoS
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Az fg simán tönkrevágta az egész játékot. Sokaknak arról szólt az egész, hogy ladderen ha véletlenül esett is egy-egy komolyabb tárgy, az egyből ment fel jsp-re fg formájában egyrészt azért, mert a cuccok nyilván folyamatosan értéktelenedtek, másrészt a felhalmozott fg-t meg ugye fel lehetett használni a következő ladderben is, (vagy non-ladderben, hiszen ott minden töredékért ment) ergo a D2-ben is azonnal be lehetett szerezni mindent.
Ja és amúgy az fg szerzés nem volt túlságosan bonyolult. Gyűjtögetni kellett a low rúnákat, random amuletteket, ékszereket, pgemeket stb... 20 pgem elment mondjuk 1 fg-ért (csak mondtam valamit), egy hr meg volt 3-10 fg.
Mondjuk összességében így belegondolva, az fg mégsem biztos, hogy annyira tönkrevágott mindent, hiszen sima játékkal marha kicsi volt az eséyl egy hr dropnak pl és a sima tárgy-tárgy csere sem volt olyan egyszerű, hiszen marha nagy szerencse kellett ahhoz, hogy megtaláld a cserepartnered, lehetett böngészni a játékneveket "O xy N xy"...
Ettől függetlenül fg-vel 10 perc alatt össze lehetett vásárolni mindent, ez meg majdnem ugyanaz, mint D3-ban, amikor két nap alatt kiesik minden, szóval a könnyítésekre a D2 korszakban is volt igény.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
vagy a pindle bot mert annak enigma se kellett. (nem botoztam de programozokent joval egyszerubb megirni ra az utkereso algoritmust mert fixen spawnol es nem kell ra gear es az is 87en dropolt).
a diablo2 dropja egyebkent 2018ban teljesen vallalhatatlan ahogy a diablo3 1.00-1.02es dropja is vallalhatatlan volt meg 2012ben, a vegelathatatlan baalrun se nagyon opcio.
en a "minden kiesik par ora alatt" a haromnal annyira nem vagyok biztos, nekem ugy 50-70 yangbol 2.6.1 ota eddig egy esett ami felig vallalhato.
-
mikromanus
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Ha a fg a d2jsp-s pénznem, akkor azért megjegyezném, hogy azért lett sikeres, mert volt rá igény. Az "eredeti" játékban nem volt érdemben pénz. A gold néha hasznos volt, de a felhasználása igen korlátozott. Pgem trade is elment eleinte, de az értékesebb itemek és rúnák csere-beréjére már alkalmatlan lett. S SoJ meg, mint fizetőeszköz elég korlátos volt. Csak a blizz leszarta a játékot. Se érdeemi bot szűrés se életképes in game pénz. A d2jsps fiúk (vagy lányok) meg észrevették a lehetőséget és lefölözték a hasznot. A blizz kihagyta a ziccert.
A régen jobbvót inkább azzal kapcsolatos lehet amikor nem volt annyira elterjedt a botozás, mert kérdéses volt a sikerességük. akkor jobb volt a d2. Amikor ladder után 1-2 órával vagy nappal már futott a baal bot enigmával-mindennel, akkor már valami elveszett a játékból. -
Elemental
addikt
Nekem alapvetően a küzdelem hiányzik a játékból. D2-ben majd fél évet játszottunk, hogy összejöjjön valami full szet, itt pár óra, és minden megvan. Most hc-ról beszélek. A fg előtti idők voltak az igazik, amikor tárgyat tárgyra lehetett csak cserélni. Volt, amikor át is b@sztak. Én a lvl1 cuccos karival, a másik meg valami fullos walk speedessel. Kidobtuk a tárgyat, elindultunk, ő meg gyors felmart mindent
Meg amikor havernak esett tyrael, amit eltrédelt 10 ist-ért. Aztán bejött a fg, ami szerintem rossz irány volt, mert sokkal könnyebb lett cuccot szerezni. Mi haverral akkor lettünk gazdagok, amikor esett 4x life pala off skiller gc. Ez után lett tele snecim.
Szerintem az öli meg a gémet, hogy mindent könnyen elérhetővé tettek. Még a hc is sokkal könnyebb. Szerintem. -
Peppo
őstag
Igen, valahogy a coop része nekem is hangulatosabb volt. D2-ben simán nekiálltunk többször is végigtolni a sztori módot (húzás nélkül, saját erőből), és nem csak a runokra mentünk rá. D3-ban egyszer az ember végigtolja, aztán soha többet. Csak riftek és bountyk, de az nem ugyanaz.
Mondjuk azt nem bánom, hogy a loot nem közös. Viszont a kereskedelem része nagyon hiányzik. D2-ben volt, hogy több napon át csak sefteltem, szinte nem is mentem ki a városból, és így is jó szórakozás volt. -
JSaN
addikt
válasz
Peppo
üzenetére
A runak nekem is hianyoznak kezdetek ota, tovabba a valoban ritka cuccok itt tenyleg ritkak. Dio3ban 1-2 nap alatt minden kiesik.
Na meg a 8 playeres partyik a kozos lootal, is nagyon fun volt, elkezdtuk 8an csupaszon es sok pia melett baalig meg sem alas, ki abban amit talal vagy markol.
-
DaveHutt
őstag
válasz
GoTReX
üzenetére
Rúnák, rúnaszavak, pvp, normális trade. Ebből leginkább a rúna alapú trade rendszer és a valóban ritka tárgyak hiányoznak. 5 évvel később is emlékszem, amikor Pitben esett az eddigi egyetlen Cham rúnám. Ja meg a runok is nagyon hiányoznak. Riftelgetés helyett ment a Travrun, Dia-Baalrun. És a shittalk chatben.
Ui.: visszasírom a lvl99 grindot, eleddig a legmagasabb a lvl97 volt. Lehet vissza is megyek, és kihúzok egy karaktert. Lényegtelenné válik a Paragon rendszer azzal, hogy sosincs vége.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DaveHutt
üzenetére
D2-nek szerencsére ott a Path of Diablo féle remek kis projectek amikkel el lehet lenni a mai napig is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ugyanezt csináltáka Diablo 2-vel is, 1.10 volt az utolsó érdemleges nagy patch, jött még utána egy Über Tristram, néha egy kis mókolás, ladder restart, aztán annyi. Diablo stáb 5nél több emberből nem állhat, ha nincs aktív fejlesztés a köv gamere. Tippre azt fejleszti a többi Diablo dev most is. Ha csak nem hagyják az egészet a fenébe. Ezen sem lepődnék meg.
-
reelc
veterán
válasz
Tombi
üzenetére
Mit várok?
"6 éves a Diablo 3. A franchise legsikeresebb tagja, amit elhoztunk többgenerációnyi konzolra is.
Elhoztuk a Nekrot is, és a mai napig nagy népszerűségnek örvendő Season, ill. Paragon 2.0 rendszert - ráadásul mindezeket konzolra is! Teljes élményt kapnak, mint a PC-sek.E jeles évfordulót méltóképpen szeretnénk megünnepelni Veletek! Ennek alkalmából dupla goblin event lesz, hogy érezzétek mennyire fontosak vagytok nekünk!
A Diablo széria is fontos nekünk, mindig is az volt, ezt a mai napig érezheti a rajongói bázis, a kemény munkánkat, amit a játék kap folyamatos patchek formájában.
Mégegyszer köszönjük a rajongóknak ezt az eseménydús 6 évet. Nélkületek nem tartanánk itt!
Hosszú út van mögöttünk, és a Gonosz nem alszik!Ami a jövőt illeti, nagyon izgatottak vagyunk amiatt amin dolgozunk, de még korai felfedni."
-
GoTReX
őstag
Mikor fejeződik be az S13?Gondolom már nem érdemes kezdeni.
-
wjbhbdux
veterán
Már 2016-ban is volt blue post ahol a sorok közt olvasva ki lehetett venni hogy a D3 támogatásnak lőttek a Blizzard részéről. [link]
A kieg fejlesztő csapat egy része is távozott tőlük, meg a magában kiadott necro és az eddigi játékba nem teljesen illő content ami jött patchben erősen egy törölt 2. kiegészítő projectre utalt. Én D3 témában már semmit se várnék, hacsak nem portolják Nintendo Switchre vagy ilyesmi.sztem az RMAH kényszerű bezárása után nem tudtak rájönni, hogy lehetne folyamatos bevételi forrássá alakítani a játékot. Ázsiai verzióban próbálkoztak item shoppal, de az ide nem jutott el. Még az SC2-vel is jobban álnak, mert a free2play casualosítás óta legalább a coop népszerű és abba tudják árulni az új egységeket.
Ha lesz D4 talán a Destiny üzleti modelljével mehetne, ahol mindig kell egy kis DLC-t venni hogy ne maradj le a szintekben. -
Reinhardt
őstag
Ez a szezon kimarad, kov szezonra lesz vmi ujdonsag?
-
JSaN
addikt
Nezem a WoW CE ingame tartalmat, most elosszor nincsen benne diablo temaju cucc.
Vagy van valami a hatterben, vagy nagyon leszarjak az egesz jatekot.
WoW megjelenik augusztusban, utana semmi nincs, blizzconon kell mutatniuk valamit, de ha megint herok meg skinek lesznek megeszem kalapom, ahhoz felesleges cont rendezni.
No de amiert irok, hogy ma 6 eves a jatek. De meg egy tweet se hogy: haho 6 evesek lettunk, vagy nesztek dupla goblin.
Tobbi jatekukhoz kepest nagyon leszarjak.
-
Argos
őstag
The Curse of Tristram : Public Test Realm
The Public Test Realm will open this Friday, 11 may 2018, playable on Battle.net Arcade Starcraft2. Europe-America-Asia servers. It starts with 6xZone available with also 3xDifficulty modes, Normal, Heroic and Mythic (need to be unlocked)
-
chopin42
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Köszi! Ha végigviszem az 5. fejezetet, tolom majd ezerrel

-
chopin42
addikt
Köszönöm mindenkinek!

Böngészgetem a weboldalt majd, és kitalálom, nekem mi a legjobb. Azóta 64 vagyok, és ma meglesz a 70 remélem
Azért született amúgy a riftes kérdés, mert első végigjátszásom, és nem találkoztam sem rifttel, seb cube-al...
-
Franklin
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
-
DaveHutt
őstag
válasz
chopin42
üzenetére
A többiek szépen összefoglalták, én annyi jó tanácsot adnék, hogy 70es szintig Nephalem Rifteket tolj, olyan nehézségi szinten, ami gyorsan megy (max. 5 perc). Ezért javasolják általában a Hard nehézséget, bár a Disintegrate olyan erős, hogy Torment IV-ig elég lehet megfelelő cuccokkal.
-
szupermacs
veterán
válasz
chopin42
üzenetére
Érdemes lenne buildeket nézni a neten és összeszedni a hozzá tartozó cuccokat. 70-ig Hard módban elég tolni, legalább egyszer végignyomni a sztorit, utána pedig riftezéssel 70-re feltornázni magad. Hamar megvan. Riftek után kapsz majd Greater Rift Keystonet, abból meg majd Greater Riftekre is mehetsz. Az több XP-t ad és jobban tudsz fejlődni.
A sebzésed meg nem csak attól függ, hogy a karakterlapon mennyi damaget ír, hanem a set cuccoktól (max 6 db) és a Legendary (narancs színű) cuccoktól, amiknek a leírásában látod melyik spelleket erősíti. -
mcsabee
senior tag
válasz
chopin42
üzenetére
Szia, a napokban kezdtem el megint játszani durván fél év kihagyás után, de itt van néhány válasz.
Mi az a rift cucc?
Afféle dungeon. Két fajtája van, a Nephalemben a szörnyek dobnak cuccokat, a boss a dungeon végén pedig Greater Rift Keyt. A Greater Riftben maximum 15 perced van, a szörnyek nem dobnak semmit, csak a boss. Minél magasabb szintű GR-be mész be, annál jobb a loot a végén.Hogy tudom felcuccolni a karakterem a legjobb cumókkal?
Sima Riftet és GR-t kell menned, sokat. Ez az endgame gyakorlatilag. Emellett a Cube-ot használva tudod a Rare cuccokat Unique cuccokká alakítani, illetve a Riftekből szerzett Blood Shardokat el tudod költeni a Rift oszlop mellett álló NPC-nél.Mik a legjobb wizard skillek maximum damage-ra?
Amíg nincs meg a level 70, addig erről nincs értelme beszélni. Gyakorlatilag bármilyen builddel eljuthatsz 70-ig, a móka akkor kezdődik, amikor megvan a max szint, és nekiállsz kifarmolni azokat a cuccokat, amik az általad megálmodott buildhez illenek. Itt bőven találsz Wizard buildeket.Mik a legfontosabb statok, mire gyúrjak fontossági sorrendben?
Ez build függő, van olyan, amelyiknél CHC meg CHD kell, másnak RCR, harmadiknak megint más. Ez is csak akkor derül ki, ha már megvan a level 70, és tudod milyen builddel mész tovább. Ha a fentebbi weboldalt használod, ott minden részletesen le lesz írva. Hova kell osztani a pontokat, az egyes tárgyakra milyen statot kell pakolni, milyen Legendary Gemeket használj, talán még gameplay videó is lesz, ami konkrétan bemutatja az adott build használatát.A fegyvernél mi számít, ami ki van írva, vagy ami ráírt? Amit a játék kiír sebzést, az korrekt?
Ez is abszolút build függő, mivel a magas CHC és CHD értékek megdobják a kiírt sebzést, de hiába van 2 millió sebzésed, ha egy másik builddel, amin nincs annyi stat, ami a sebzés kiírt számát megdobja, fele, vagy negyed akkora sebzéssel is ugyanolyan gyorsan tudsz haladni, mert a skillek, amiket az adott build használ máshogy működnek.Például ott van a Fragment of Destiny nevű Wizard egykezes Wand. Lehet, hogy ezzel kisebb a kiírt sebzésed valamennyivel, mintha bármi mást használnál, de van rajta egy ilyen stat: Spectral Blade attacks 50% faster and deals 179% increased damage. Tehát amennyiben Spectral Blade-del támadsz, úgy 10 helyett 15 alkalommal sütheted el a skillt, ami ráadásul majdnem háromszor annyit sebez. Ha te mondjuk 10 ütés alatt 100-at sebzel valamire (10 sebzés/ütés), akkor ezzel a fegyverrel ugyanannyi idő alatt 418-at fogsz, tehát ha a kiírt sebzésed negyed akkora, mint bármelyik másik fegyverrel, a Spectral Blade akkor is egy kicsivel többet fog sebezni, mint négyszer akkora kiírt sebzéssel, de ezen stat nélkül.
Remélem tudtam segíteni.
-
chopin42
addikt
Üdv! Ne haragudjatok feltételezhetően unalmas és noob kérdések következnek

Okuk, hogy sokat dolgozom, szabadidőmben pedig játszom inkább az utóbbi néhány napban, így nem volt időm alaposan tanulmányozni a guide-okat, vagy túl régiek (youtube 2015?)
Wizardal keztdem, 54-ig jutottam el normalon az alapjáték végére, most 59 vagyok reaperben (nekromanta kieg még nincs). Nemrég emeltem hardra, de így is easy mode. (Desintegrate rulez!)
Kérdések:
Mi az a rift cucc?
Hogy tudom felcuccolni a karakterem a legjobb cumókkal (kapcsolódik az előzőhöz)?
Mik a legjobb wizard skillek maximum damage-ra? Most electrocute ligtning blast-al, illetve desintegrate az intensity rune-ra, magic weapon +20%, familiar +10% dmg, storm armor thunderrel, illetve archon pure powerrel vannak kirakva.
Mik a legfontosabb statok, mire gyúrjak fontossági sorrendben? A fegyvernél mi számít, ami ki van írva, vagy ami ráírt? Amit a játék kiír sebzést, az korrekt?
Egyelőre ennyi, köszi a türelmet! -
JohnyMilan
tag
válasz
LélekVándor
üzenetére
T10-en voltam, de egyedül nem ment volna, végül csak jött egy segítség és 357 darabbal behúztuk.

-
havri1
félisten
Nem tudja valaki, hogy a dx12 hoz valami javulást a játékban? Támogatja?
Most W7 van már nagyon régóta (amin nincs dx12), és öcsém azt mondja, neki szebb a játék, nála W10 van.
Felraknám, ha igen, de nem tudom placebo e.
-
LélekVándor
tag
válasz
JohnyMilan
üzenetére
T10 en csináld meg, ott is megadja, T13-on nehéz.
-
JohnyMilan
tag
Segítséget kérnék a Cursed! conquesthez. Megvan Act V-ben a Curesed Peat, de egyedül nem lesz meg a 350 szörnyike. Szezonban vagyok, ha épp olvassa valaki ne fogja vissza magát.

-
Spyd
csendes tag
Ha már így pörög a topik, volna pár kérdésem
ez lenne a karakterem : [link]
support monk1 - Intelligence vagy Vitaly legyen augmentálva ?
azt olvastam bizonyos szint felett jobb az Intelligence, mert all resistet ad. Kinek mi a véleménye ?
2 - ha a fegyverben Gem of Ease van, az vonatkozik a csapat összes tagjára ?
-
Spyd
csendes tag
Sajnos a mi klánunk sem nagyon aktív ( HunPH ) , de season elején mindig mindenki nagyon segítőkész, csak aztán lassan lemorzsolódik mindenki. Sajnos 1300 + paragonnal nem nagyon találok jó party -t klánon belül, de szerencsére van pár ember a friend listemen aki szívesen játszik még.
-
reelc
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
Szerintem klánra gondolt.
Sok helyen megfordultam már, ha valahol van du. 15 fő és elsősorban egymással játszanak, az szerintem nagyon jó. Főleg hogy mióta tart a szezon, mikor volt utoljára patch, stb.A meglévő 15 a lényeg, nem az hogy 20-ból, vagy 200-ból.
Az aktívakkal lehet játszani. -
reelc
veterán
válasz
LélekVándor
üzenetére
Én pl. semmilyen irreális dolgot nem írtam. A számok nem hazudnak. Nem én temetem őket, ők magukat a kommunikációjukkal.
Azt, hogy mennyien játszhatják felmérheti bárki saját Friend list, klán, communityk ill. publik alapján. Mennyire talál partyt, stb.
Amúgy a Blizzard bármikor befuthat akár bejelentéssel, akár patch formájában, amivel örömöt okozhat a még kitartó játékosoknak. Bármelyik pénteken. Régóta hallgatnak, majd kiderül mi készül.A délután aktív 15 fő - főleg ennyivel szezonkezdet után - szerintem nagyon jó eredmény. Főleg ha játszotok is egymással. Ez sokat ér.
-
Edge
veterán
vyr archon wiz, sztem ennél egyszerűbb nincs, archon módban csak teleport és archon beam, vagyis 1-esgomb + jobbklikk. 2 elite kill után nincs cd-n az archon, ha nincs elite sehol akkor balkikkes skill 1-2 sec és már mehetsz is vissza archonba.
hát sztem harangos monk melósabb mert ephi qrva gyorsan lejár(meg papírabb mint az archon vyr és multidh), csináltam egyet de nem jön be, multishot dh és vyr archon sokkal kényelmesebb.
-
_drk
addikt
Mi a leglustább build?
Tehát minél kevesebb gomb nyomás és odafigyelést igényel.Alap nagy ms, és egeren kívül max 1 gomb mondjuk használatra.
Most multishot dh-val gondolkoztam el ezen, mert ott csak az ugrálásst kell többet nyomkodni, meg lőni, többit csak ritkábban benyomni.
Már nem zongorázok annyit mint mondjuk múlt szezonba a crusader-rel.
De csak kíváncsiságból, de lehet megtetszene pár ilyen build amit fáradtan vagy fél részegen is el tudok vinni. -
penge111
addikt
Sziasztok! Most vettem nemrég Ps4-et, akik ezen a konzolon tolják van élet a szervereken sokan játsszák még konzolokon, érdemes még belevágni, anno Ps3-on játszogattam vele, de nem sok értelme volt mert nem jöttek hozzá "tartalmak", gondolom a ps4 az nincs hanyagolva ez ügyben?!
-
faragojof
őstag
válasz
LélekVándor
üzenetére
Kórházban voltam bő egy hónapig, ma engedtek ki..
Ezért nem sírtam itt a játék miatt...

De majd mostantól! -
LélekVándor
tag
Furcsa, hogy ennyire nincs élet errefelé. Néhány hozzá szólásban annyira temettétek a játékot, hogy a többiek el is hitték, hogy már nem játszik senki. Nálunk pl. van azért élet. Általános, olyan 15 ember jelenléte a délutáni órákban, pedig szinte mindenki szezont játszik.
-
need
addikt
Sziasztok..
infó van arról hogy meddig tart ez a szezon...?
-
reelc
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Kb. 5 nap volt a mostani szezonom a kezdetekor, azóta inaktív vagyok, és azelőtt is az voltam az előző szezon eleje óta. Lehet legközelebb azon a pár napon sem leszek ott, nem installálom vissza, ha nincs értelme.
Nem úgy gondoltad, de ráhibáztál: pár nap múlva lesz fél éves a mostani patch, és nincs újdonság.

Ha tartják a kb. 3 hónapos szezont, akkor alig több, mint 1 hónap múlva vége lesz a mostaninak.
Szóval lassan jönni fog PTR, ha lesz egyáltalán patch.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gdevil
aktív tag
Tal Rasha Meteor Wizard
Natalya/Marauder DH
Shadow DH
Sunwuko MONKParagon 850.
Ezek a Kasztok ezekkel a buildekkel, anci fegyverek, (nagyrészt) anci cuccok, kb 70-es gemek.
Mindegyikkel kb90-es GR a max. SoloJól gondolom, hogy feljebb már csak magasabb paragon és augmentálás kell?
Mondjuk GR100 lenne az "álom", de egyelőre a GR90-91 is épphogy lemegy. -
walkon25
csendes tag
Sziasztok, pár hete kezdtem el PS4-en játszani D3-mal. Crusader Hammerdin nem szezon karaktert építek, ehhez keresnék néhány tárgyat.
Tudna valaki segíteni?
-
reelc
veterán
válasz
Cirmos
üzenetére
Challenge rift rewardot csak egyszer kapsz, amíg tart a challenge. Az első alkalommal, amikor időben hamarabb teljesíted, mint az eredeti játékos (az ő idejéhez képest vagy plusszba vagy minuszba).
A díjat játékon belül tudod majd átvenni. A bal alsó sarokban fog villogni, át kell rakni az inventorydba, és ki kell nyitnod. Nyersanyag van benne, riftkulcs nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg amikor havernak esett tyrael, amit eltrédelt 10 ist-ért. Aztán bejött a fg, ami szerintem rossz irány volt, mert sokkal könnyebb lett cuccot szerezni. Mi haverral akkor lettünk gazdagok, amikor esett 4x life pala off skiller gc. Ez után lett tele snecim.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)