- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
-
Cadal
őstag
válasz
Mengele #80757 üzenetére
Törölni kell, mert a karakter létszám alap esetben 12. Ha nem akarsz törölni, akkor a Blizzard shopban upgradelheted a RoS példányodat Digital Delux Edition-né 20 ajróért. és ez esetben kapsz 3 + karkter slotot meg pár apróságot!
-
Jazz
veterán
válasz
Mengele #76450 üzenetére
"Just spoke to a CS rep...Yes, Bnet login server is down, they are investigating now.
Blizz posted on twitter right now:
Some #D3 #Hearthstone players may be experiencing latency or disconnections. We are investigating this now.
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/ "Úgy néz ki, hogy az "always online Bnet games" = Almost always online, but sometimes random offline.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Mengele #69143 üzenetére
Nekem akkor szokott fagyni mikor megnyitom az inventory-t és egy tárgyat ki akarok dobni a földre. Jó esetben 2 perc és megint elindul a kép, rossz esetben dc-t kapok, legrosszabb esetben windowsból ki kell jelentkeznem hogy ki tudjak lépni belőle. Megoldást egyelőre nem találtam.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Mengele #67345 üzenetére
Ez furán fog hangzani: az újféle, goblin nyitott portállal található meg -eseményhez: csak este leszek gépnél, nem tudom megnézni, de próbált valaki bemenni abba a portálba??
Tréfás volna, ha a gob mellett be lehetne ugrani a házikójába.Ugyanitt köszönném meg Bocicsoki játékosnak, hogy tegnap az US szerón 3 T6 rift alatt, a lvl3-as DH-m70-ig segítette.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Mengele #57993 üzenetére
Ha van FIX ip címed nem változik meg (bár ha lenne nem kérdeznél ilyeneket..)
Egyébként meg mért buknád az accot?
Ha más helyről lépsz be csak annyi hogy a biztonsági kérdésedre kell tudnod a válaszod.
Vagy töltesz le egy authenticatort. -
válasz
Mengele #48742 üzenetére
Dettó. Mára ennyi.... Még várhatott volna 5 percet, akkor végeztem volna a dolgaimmal.
Azért az cukor, hogy már egy hónappal ennyi gond van a login serverrel. Remélem a borsos kieg árából kijön majd valami combosabb cucc. Vagy csak próbálnak felkészíteni a kiegkor eljövő 2 hét error 3007-re?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Mengele #34715 üzenetére
Ez eleg komplex problemanak nez ki. Tolj a kliensre egy repairt szerintem. Aztan meg a biztonsag kedveert nezd meg, hogy a megfelelo regioba akarsz-e bejelentkezni. Jobb otletem nincs. Ha ezek nem segitenek, irj egy ticketet a supportnak. Nekem perceken belul szoktak valaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest