Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz
Elemental
üzenetére
Én befejeztem, a legnehezebb az volt, hogy kapjak egy echo kulcsot... utána már csak a 3kő 70re húzása maradt.
A 350 curse chest is elsőre meglett egy bounty küldetéssel, a Hedrig bothoz ugyanez, első megkaptam bountyból 20 para körül.
De ennyi is sok volt belőle, a 4et várom viszont. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Akkor nincs szerencsed, en eleg sok embernek osztogattam primalokat, hogy meglegyen nekik az oltar (meg szerintem kezdeskor en is kaptam mastol)
#mephi666: En sose hasznalom fel a Challange Riftet kezdeskor mar (sokszor direkt kesobb is csinalom meg, hogy nehogy veletlen elcsabuljak) A monkos formedvenyt meg se neztem

Elso Challange Rift sima liba volt, valami LoD-os frost wizard. (Persze tudom, te nyaralas miatt hagytad ki, nem mert felhasznaltad)#rumkola: Semmi gond nem volt a Conquestekkel, Chest bountyt ritkan adja, de random oda kell menni es lesz elobb utobb (vagy figyelni clan community chatet, ha kiposztolja valaki), Boss Mode-ot meg DH-val egyedul csinaltam, solo 75 az meg ugye nonsense

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
A Harry Bottereknek duplaennyi is van

#boeing: Nem is a sok jatekon van a hangsuly, hanem a hatekony jatekon inkabb. Csapatban Speed Greater Rift kell az esetek nagy reszeben, lehetoleg olyant, ami 1-2 perc alatt keszen van. 673 oram van a crusaderben (es kivetelesen nincs tobb karakterem ebben a szezonban) -
Daelion
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Alap játék tényleg jó úgy ahogy van de az a töménytelen farmolás 0 droprate-el nekem így mai fejjel már emészthetetlen.
Ettől függetlenül persze örülök, hogy megcsinálják mert ennyit érdemelt a játék.
Offline modokkal lehet jobban is érdekel a téma most, hogy mondod.
Úgy már jobban el tudom fogadni az árát is.
-
reelc
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Nem, ilyet viccből sem. Ezért adják ki olyan vacak állapotban a cégek játékokat.
Előrendelők, day 1 vásárlók, stb. miatt.Lesz úgyis mindenfelé teszt. De még ez se tuti, előbb jöjjön majd ki pár patch.
A Blizznek bizonyítania kell, hogy kitud adni normálisan játékot manapság is. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Elemental
üzenetére
aha.
nekronal nem tudom melyik skill az ami visszacsapodhat, de DHnal az impale biztos tud 1hitelni.
tetejeben elso hetekben amikor pusholtunk kb azt neztuk, hogy nemesis shrinebol eleg nagy esellyel jott Dune Dwellert is tartalmazo pakk, az meg a support DHt is leszedi.
-
MegalodonS
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Elemental
üzenetére
én így szoktam: puffogtatok párat a levegőbe, feltolom a momentumot, belököm a vengeance-t és
bepörgök,
mint a kerék meg a kormány,
meg a mindenható kormány.
...aztán darálok, pörgök tökön-babon-trashen át, nagyobbakat inkább kerülgetem, puffogtatok hogy legyen momentum és nyomom be újra a vengeance-t, ha le akar esni... ezt összevissza ismételve, hogy momentum leginkább 15-20 közt legyen és vengeance is legyen folyamatosan bekapcsolva...
most összeraktam a helltooth wd-t, aminek lassan összeáll a felszerelése a1-5 1órás darához (csirkében, krelm szettel, averice gyűrűvel, hoarder gemmel szerintem menni fog, mint a rommá speedezett vakegér
) ...ennek a stílusa jobban tetszik annyiból, hogy szép nyugisan megy, dögök szétszednek mindent... csak hát ez normál ht-ban, megfelelő cuccaival lassú: god dh-nál pislogni is elfelejtek néha és kiszárad a szemem, mert úgy megy, mint a vadbarom -
_ocsisajt
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
ehh, rip!
Én meg most kedvet kaptam a forgatáshoz, kamionnyi matim van az orr-vérzésig tolt speedekből... Természetesen már meg is kaptam panciban.... egy... Raven winget...

El is ment gyorsan a kedvem a további konvertálgatásoktól egy időre...

Tervem egy speed pubbantis build (van mindenem, kari aktív is, de egy panci yang lenne a hab a tortán!)... Persze a búgócsiga tud gyorsabb lenni, de UE az igazi szerelem.
-
looser
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Hát ez igaz. Gyakorlatilag éjt nappallá téve riftelni nem túl örömteli. Mondjuk a hivatalos játékosok élete is csak
játékbóljátékbeli munkából áll.
Na mindegy. Állati kíváncsi leszek a 4-re, milyen helyszínek, szörnyek lesznek majd, mert azért az elmúlt 20 évben szerintem mindent ellőttek, de ne legyen igazam. -
Daelion
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Ja úgy már más,olyat én is össze raktam 1x.
Talán az volt a legdrágább 'HR mennyiségben' kari amit valaha csináltam de az biztos,hogy mindent levitt a játékban.
Normál esetben Enigmás Hammer pala vitte a keyezest és a többihez vittem a Smitert azt úgy lazán lement.
Azért kicsit kár érte,hogy minden B netes karimnak kuka lett mert lejárt az egész accom kb mivel évek óta nem játszottam D2-t.
On:
Próbálgattam ezt a Might of Earth Seismic Slam buildet PTR-en és ez is egész tűrhető.
Annyi gond volt vele,hogy ehhez már túl lagos a PTR és 3-as att speed-el spamelve már nem lehet normálisan játszani vele.Persze nem olyan erős mint jelenleg a WW+Rend de alternatívának jó lesz ha 'valami' történik azzal a buildel.
-
reelc
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Attól függ, enélkül a cooldown nélkül megvan a kb. perma Vengeace?
SC-ben is kellemetlen amikor elfogyik a tömeg közepén a Vengeace, és kell pár sec a CD miatt.Szerintem egyedül leszek a véleményemmel, de a dexet tekerném el. Augmentációkkal lehet pótolni, de a CD-t nem. A Vita meg kell neked.
Meglátjuk mit gondolnak a többiek.

-
proci985
MODERÁTOR
-
_drk
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Már ez se nagyon pörög, az meg halott lenne. Itt legalább még van élet, nézz vissza fele hány játék topikja van már 1 éve hozzászólás nélkül.
Amikor már sírás sincs, akkor van a baj. De szerintem el fér ez itt. Ez a játék még nem lenne halott 1-2 nagyobb változtatással.
Ami nekem fáj, meg szerintem mindenkinek, hogy be sincs jelentve még a 4 amire rá lehetne számolni kb 3 évet mire megjelenik.A többi Arpg sajnos tényleg közelében sincs a diablonak, rá néztem 1-2re, de nem tudtak beszippantani.
Rá adásul ezeknek a játékoknagy nagy a tanulás igényük. Mire beletanulsz sok idő, legalább 100-200 óra mire eljutsz a kellő szintre. Ennyi multis game között a mai világban meg kell fontolni mibe fekteted az időd. -
reelc
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Igen, csak én nem szántam annyi időt HC-re, hogy minden anci és 90+ gemek legyenek.
Mondom, nem becsmérlem le a HC-t, csak nekem nem adta meg azt a plusszt, amit mások éreznek tőle.
De elárulom, nekem az NSes karimon is csak 76-82 közötti gemek vannak. A játékidőm nagyrészében szólóztam, és elég limitált volt meddig jutok gemet húzni - a main gemek is csak 92-95 között vannak. Ahhoz képest hogy évek óta DH-zom, még normál cuccok is vannak a karijaimon.
A D2-ben nem tudom milyen volt a HC, de a Grim Dawnban bepróbáltam, és ott elég durva volt a legnagyobb nehézségen, de a középsőn is pár helyen. Ott aztán nincs 0-70 15 perc alatt. Ott sok-sok óra van lvl1-ről lvl100-ra.
Ott a fejlődés a Diablo 2-höz hasonlatos, és kari halálnál fájdalmas volt hogy elveszett a cuccom. A D3-as tárgymennyiség sokszorosa van, és kisebb dropratevel, nem egyszerű pótolni bármit is.
Ezek miatt a GD-ben nekem izgalmas volt, volt tétje. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Elemental
üzenetére
ejj, kar erte, nagyon szepen osszerakott kari volt. stoneslinger uti talan az egyik legnagyobbat es nem mindig annyira egyszeru kiterni elole.
hu, hat nekem a 91es 14:57es season HC csucsom is hasonlo volt shadowval, ott mar nem vartvam vegig az awarenesseket varosban, hanem addig nyugisabban csinaltam. viszont a bossnal fel percig vakaroztam amig az utolso awareness is lejart. nem lett volna ra szukseg, de jobb a bekesseg alapon.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Elemental
üzenetére
elnezve a cuccaidat par dolgot nem ertek. miert zodiac es miert nem CoE? oke, ugy kene rahagyassal ket cuccra CDR, viszont sokkal tobb lenne a damod.
masik amit neztem, hogy nincs LoKod (gyatya/ov/gyurun lehet), meg ovon meg mazlival fagyasztas is.
esetleg HCban en ezt a loadoutot szoktam hasznalni, 1.1milliard toughness azert fegyverteny. multishotbol meg arsenal helyett physical runa is mehet magasabb szinteken. meg esetleg meg a vertre mehet a reduced elite dam AR helyett, de errol elegge megoszlanak a velemenyek.
-
Peppo
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Én is ott szoktam megcsinálni. Bár azóta Adria felé menet is meglett, pedig nem is figyeltem rá, és egyszer egy riftben is, a kis temetős pályán pillanatok alatt felment 50 milla fölé. Nem sok kihívás van már ebben sem. Legfeljebb a set dungeonon húzom fel magam, mikor nem találom az utolsó 2-3 dögöt, és lejár az idő.

Valamit kezdhetnének már ezzel, és igazából a t13 fölött is jöhetne valami, mert az már vicc kategória p500 fölött. -
Vistaboy
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Bár kamuznék. Hidd csak el, korábban már írtam emiatt nem is egyszer, hogy nálam valamiért nem jelennek meg a karbantartásról szóló értesítések. Hogy miért, arról fogalmam sincs.
Mivel azóta már vettem új SSD-t, ezzel pedig egy komplett rendszer-újrarakáson is átestem, ezért még csak azt sem lehet mondani, hogy az újratelepítés megoldja a problémát. Hacsak nem valami beállításról van szó, amit én véletlenül kikapcsoltam, de nem hiszem, mert többször is néztem és még csak hasonlót sem láttam.
Szóval ez van, nem tudom, mi lehet az oka, de nálam nem mindig jelennek meg az efféle értesítések.
Más:
Amúgy meg kíváncsi leszek, ma reggel szintén kaptam egy goblin pakkot riftben, bounty-ban pedig két goblin shrine-t is találtam... csak sajnos a fele mindig elmegy, mert pont akkor jön rendszerint egy elit pakk is, a karim meg még nem annyira erős, hogy minddel elbírjon...
...szóval, remélhetőleg később is így fogja dobálni a goblinokat a játék, mikor már ki is tudom őket irtani...

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Szepek

Hat elobb-utobb osszejon, nekem egy ismerosom volt, akinek a necroja majdnem full panciban volt,
Leaderboard tetejen van egy Mara/Nati DH az is majdnem full panci. (haverom megkerdezte tole, hogy sikerult, azt mondta nagyon sok bounty es reforge olyan 4-5000 material)Szoval, ha ez a cel, remelem imadsz bountyzni

-
mikromanus
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Ha a fg a d2jsp-s pénznem, akkor azért megjegyezném, hogy azért lett sikeres, mert volt rá igény. Az "eredeti" játékban nem volt érdemben pénz. A gold néha hasznos volt, de a felhasználása igen korlátozott. Pgem trade is elment eleinte, de az értékesebb itemek és rúnák csere-beréjére már alkalmatlan lett. S SoJ meg, mint fizetőeszköz elég korlátos volt. Csak a blizz leszarta a játékot. Se érdeemi bot szűrés se életképes in game pénz. A d2jsps fiúk (vagy lányok) meg észrevették a lehetőséget és lefölözték a hasznot. A blizz kihagyta a ziccert.
A régen jobbvót inkább azzal kapcsolatos lehet amikor nem volt annyira elterjedt a botozás, mert kérdéses volt a sikerességük. akkor jobb volt a d2. Amikor ladder után 1-2 órával vagy nappal már futott a baal bot enigmával-mindennel, akkor már valami elveszett a játékból. -
reelc
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Nálam jelenleg parkolópályán van a Diablo, már több, mint 1 hónapja nem játszom vele (pár napja 1 GR+2 rift lement, de nem hozta meg a kedvem). Egyszer volt ilyen hónapos szünetem, decemberben.
Amúgy 2015 márciusa óta játszottam szinte minden nap, ahogy engedte a szabadidőm.
Jelenleg kedvem nincs hozzá, korábban írtam, mik vezettek ide.Ez a "gyalogolsz egy megállót" dolog most nálam ez a fórum elsősorban. Nyitva a kiskapu a Blizznek, győzzön meg, hogy érdemes megvennem a Nekrot, vagy hogy érdemes újra játszanom. Figyelemmel követem az infókat.
Pl. a Challenge Rift érdekes lenne, ha ezáltal csökkenteni lehetne a bountyzás mennyiségét, de úgy látszik nem lehet, csak az első, a rögzítettnél jobb időnél adja be a material jutalmakat.
Az ötlet tetszik amúgy, hogy számomra ismeretlen karival/szettel próbáljak eredményt elérni úgy, hogy nem kellett összefarmolnom. De a megfelelő jutalom hiánya miatt olyan érzésem van, mint a Set Dungeonnál: lenyomni a kötelezőt. Egyszer megcsinálod, és kész.Megértem, hogy a patch a Nekrot nyomja ezerrel, elvégre ez fogja lehetővé tenni.
De azt már nem, hogy a Wizardnak átnevezik egy skilljét, és a Zei kőnek változik a tulajdonsága, és ennyi a jelenlegi infók PTR alapján a nem Nekrot érintő változások (már ami a class specifikus dolgokat jelenti).
Igaz a múltkor már írtam ezt, de még mindig várok 1-1 szet buffot, esetleg új tárgyat, valamit.
Még van idejük. -
reelc
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Másodjára lett meg ezzel a fegyver cserélgetős módszerrel.
-
EVL2
aktív tag
válasz
Elemental
üzenetére
Egyedül is érdemes megpróbálni. Én elsőnek véletlen rossz felé fordultam aidánál. Így sajnos buktam de másodikra csont nélkül meglett. Csapattal lehet elsőre meglett volna, de így nem kellet szívességet kérnem.
(Egyedül kb. 40 percem ment rá + egy kicsi.) Persze ezt DH-val csináltam ami majdhogynem felér a csalás fogalmával. -
Vistaboy
veterán
válasz
Elemental
üzenetére
Nyilván üzletileg az a legjobb döntés, hogy minél kisebb ráfordítással minél nagyobb legyen belőle a hasznuk. Szerintem pont ezért kísérleteznek most a Nekróval, mert amúgy már semmi kedvük (energiájuk-idejük-mittoménmijük) nincs a Diablo III-mal foglalkozni, így, hogy nem hoz nekik pénzt. Viszont ha sokan fogják venni, akkor ők is nagyobb kedvvel dolgoznak új tartalmakon. Persze arra még véletlenül sem gondolnának, hogy egy minőségi kiegészítőt mennyien vennének, meg hány játékost csalna vissza. Annak idején a Reaper of Souls után kelt életre a játék, addig alig volt valaki, aki tolta. Csak hát ehhez jóval többet kellene dolgozni, ami a DLC-k világában már nem annyira csábító lehetőség.
Azzal mondjuk önmagában szerintem nincs is semmi baj, hogy ingyen senki sem szeret dolgozni. A probléma majd később fog jelentkezni, amikor annyira vérszemet kapnak (és no offense, de pont az olyan kijelentések miatt, mint "tuti első napos vétel", meg "shut up and take my money"), hogy már olyasmit is fizetőssé tesznek, ami eddig ingyenes volt. Egy példa: Season Pass (Szó szerint): Mit szólnátok hozzá, ha egyszer csak fizetőssé tennék a Szezonokat?
Én úgy vagyok vele, hogy oké, legyenek nyugodtan fizetős DLC-k, hadd kapjanak egy kis pénzt is a munkájukért. Én is azt mondom, mert ez tény, hogy már eddig is sok tartalmat kaptunk a RoS után. Viszont az is tény, hogy eddig csak ezek miatt az újítások miatt játszik vele az, aki játszik. De innentől kezdve, ha az új tartalmak feléért fizetni kell majd (mert minimum annyi lesz, elhihetitek), akkor sokan abba fogják hagyni.
De távol álljon tőlem, hogy bíráljak bárkit is. Mindenkinek saját szíve joga, hogy megveszi-e ezeket a tartalmakat, vagy sem. Én is szívesen látnám például az Amazont a Diablo II-ből, amennyiben egy minőségi tartalmakkal megpakolt kiegészítővel együtt érkezne - mint annak idején a Crusader -, akkor biztosan meg is venném. De csak magáért a karakterért nem adnék pénzt, bármennyire is szeretem. Nem éri meg.
Még egyszer: Ez csak az én véleményem. Mindenki azt csinál, amit akar. Nekem nem kell új kaszt, elvagyok a jelenlegi kínálattal is. Viszont abban azért reménykedem, hogy ha már megvettem a játékot - mert ugye az sem volt ingyen megjelenéskor, és magát a kieget is húzós árban mérték -, akkor innentől kezdve majd a hozzám hasonlók nem lesznek magasról lesz@rva, csak mert nem akarnak minden szezonban ötezer forintokat fizetni az új tartalmakért...
-
Lézerparaszt
őstag
-
lafaty80
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Nálam is van ilyen, sokszor public game esetében. Minden volt, latency ok. Minap már saját hálózatomat kellett kicsit monitoroznom, de semmit sem találtam.
És hogy mi volt a legidegesítőbb? Pont tegnap rift-ben level2-ről level3-ra mentem volna a többiek után, ezt 5x kellett megtennem, mert mindig visszadobott 20m-re az átvezetőtől
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Elemental
üzenetére
uhh, az nem jo

en seasonban 70ig mentem vele, aztan utana amikor atkerult NSbe meglett a 75 is ra egy-ket hetre. szinten UE. feljebb nem probaltam, kb ott ereztem, hogy meg van eleg damja a legneccesebb helyezekben is kiloni magat .
mondjuk fel cucca anci meg fel is gemeztem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Darabokban a gép.