- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Franklin #114142 üzenetére
Ha indulás utáni második nap nem szaladgálnak a botok fullos gearben és nem ajánlgatják a HR-ek tucatját jópénzért a chatben, akkor már életképesebb mint a régi. Kellene valami olyan "pénz" ami tényleg értékmérő, meg egy felület ami nem "külső p2w" és némiképp bevéd a csalóktól akik shako helyett valami random sipkát próbálnak elsózni (
). Hasznos lenne ha nem kellene 10 accounton tárolni a PGemeket, vagy sojokat, vagy a goldot csak hogy vehess valami jobb itemet vadkapitalista földre dobós, vagy "becsszóra hozom" átverős felületen.
Mondjuk az az egyesével drag&drop pakolgatás is elég kínszenvedésnek tűnik ma már...
-
sumdudum
tag
válasz
Franklin #113640 üzenetére
Jah, én is erre gondoltam, bár még mindig nem értem csak gyanítom a hibát. Mind1, season 24 még arrébb van!
Más kérdés, van valami magyar guild vagy prohardver guild?óh és még 1 kérdés, DH-val tényleg csak bracert lenne érdemes pörgetni? Gyanús, hogy inkább sebzés kellene Nightmare-re..:S
-
Daelion
őstag
válasz
Franklin #113595 üzenetére
Nekro azért most, hogy nincs a 4-ik Kanai cube slot bukott elég sok DMG-t.
Persze most is erős maradt de nem ugyan az. 'én is azt játszottam előző seasonbe'De amúgy én is adom azt, hogy manapság már szinte akármelyik karinak a meta buildje hozza 110-120-at értelmes keretek közt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Franklin #113170 üzenetére
Remelem nem torted be
(ha van/szeretnel support karaktert kesziteni.) Support monknak tokeletes, ha a secondary statot atforgatod Health Globe bonusra. Support barbarnal meg a movement speed-et lehet elforgatni, mondjuk Vitalityre.
DPS karakternek viszont igen, hasznalhatatlan -
_ocsisajt
őstag
válasz
Franklin #113083 üzenetére
Igen, már leesett.... Mondjuk ez ott borul, hogy fegyver egy Yang is, és ott tudsz 5.1-et csavarni, de ez már blizz logic...
szerk: Na szóval, ott borul a blizz logic, hogy viszont egy egykezes Dawn-on meg már 2.6 szintén... Itt a lényeg a hány kézben foghatod lenne (mindegy, ne menjünk bele, hogy a Yang is kétkezes, DH foghassa egy kézben is) , ugye...
TL;DR: Belebonyolódtam
ONE HANDED: 2.6, TWO HANDED: 5.1
(és hány "handed" egy belt/pants/boots CC szempontjából? NA? NA?Mert ott is 5.1)
(Act matiknál meg fordítva írtam, sebaj... T15 lesz a négy act, maradék amiből kettő van meg T16, meh, szerintem inkább én mára offolok
)
-
chopin42
őstag
válasz
Franklin #111998 üzenetére
Konkrétan ha solo bounty van, akkor lehet úgy csinálni, hogy chest-nél, ahol x ellent kell leölni, nem az 5 kört, ott elindul, városteleport, térkép megnyit, másik bounty, majd térkép, város, vissza a portálon a chesthez, leölni a pár ellent, és kész. Ez 2 bounty kevesebb idő alatt. A mászkálás az sajna ugyanannyi marad
-
Csokishurka
őstag
válasz
Franklin #111620 üzenetére
Hat eddig mindig akkor csereltem le a fegyot ha esett valami erosebb lego. Most esett valami durva polearm a furious chargot erositi. Szoval levaltottam a spin to win buildet es most atvaltottam bash + seismic re. Nem tudom ez e a legjobb a ketkezes fegyonak de ugy gondoltam igy tudom a nagy dmg teruletre kitolni.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Franklin #105385 üzenetére
Arról van adat, hogy ezek a kínai diablo klón csodák mennyi pénzt termelnek? És nem hamisított adatokra gondolok, mert amiben ezek a kínai cégek igazán profik, azok a valós adatok elkenése..
Úgy néz ki számomra eljött, hogy letöröljem az összes Blizzard játékot a gépemről, pedig 3 éve még D3, HS, HOTS, és kicsit SC2-vel is toltam. Szomorú hogy mi lett ebből a cégből..
-
Louro
őstag
válasz
Franklin #105385 üzenetére
A gond ott kezdődik, hogy régen nagyon alapos, nagyon igényes játékokat tettek le. Videóik legendásan jó minőségűek voltak. A nyugat Square Enix-e.
De mára....Wow-ba is hiába a lore, kijön valami, hamar maxolnak és a mellékküldetések inkább unaloműzők, mintsem érdekességek.
A nagy mamutcég, a legenda beáll a sorba. Szerintem a Hearthstone-nal és a HotS-szal kezdte. Majd most az utóbbi idők remake-bejelentései csak a kifulladást igazolják.
Most lenne szép azt mondani, hogy ennyi volt. Nincs ötlet, toljuk cosplay-versenyeket, évente toljuk a kiegeket és kész. Bár az Immortals biztos hozni fog pénzt, de a veteránokat leszarva, fiatalok megfogva. Lehetett volna finomabban.
-
reelc
veterán
válasz
Franklin #104915 üzenetére
Mondjuk ebből annyi igaz, hogy előfordulhat belogolási gond 17:00 körül, így ajánlatos vagy 15 perccel előtte már a menüben lenni.
Szezon induláskor szezonos kari kreálás, majd vissza NSbe a Challange Rift ügyében, majd vissza és indulhat a szezon.(#104900) reelc: Az illető hibát követhetett el, mert törölnie kellett a tweetet.
Ilyesmi már nem egyszer előfordult.
Pl. aki először cikkezte a Switch változatot. Annak is rövid ideig volt fent először a cikke. -
Bird
addikt
válasz
Franklin #104685 üzenetére
Hajlam, ulomunka es egy 9 evvel ezelotti autobaleset bokaserulese amit akkor nem mutottek meg. A deformalt boka maskepp terhelte a vadlim amiben a melyvenas trombi keletkezett. Mostantol teljes eletmodvaltas... Raadasul nagymam is igy halt mag 46 evesen.
Ami aggaszto nalam az a tudoszovetek serulese aminek a gyogyulasi eselyerol meg nem mondanak semmit. A teljes tudoszovet egynegyedet erte karoaodas...
Mindenkinek koszonom a jokivansagokat. 😉
-
reelc
veterán
válasz
Franklin #104685 üzenetére
A kor előrehaladtával egyre veszélyeztetettebb lehet az ember sokmindenben.
Inzulinrezisztencia, cukor, derék, rák, allergia, magas vérnyomás stb. Túl sok nyavaja van, és lehetsz az egészség mintaképe akár, sajnos akkor is betámadhat valami komoly.
Sok dologtól nem is érzed rosszul magad, csak amikor már baj van.Prof. Dr. Bagdy Emőke mondta egyszer, hogy 40 éves kortól kezdi a szervezet benyújtani a számlát. Az addigi életvitel, a stressz, stb. Ezt látom, ill. tapasztalom is. Mintha ezt a korosztályt hamarabb támadná le a sok betegség 40+tól, mint a szüleink/nagyszüleink generációját. Náluk nem 40 volt ez a határ. Persze lehet nem így van, a környezetemből indulok ki, ezt mondják, látom.
-
Yodamest
veterán
válasz
Franklin #104513 üzenetére
hát igen ha van elszántság akkor a végtelenségig játszató ez a gém, de nekem a kampány végigjátszása után már nincs klánom meg hasonlók, nincs kinek mutogatnom a csili karaktereimet, szóval nincs ösztönzés benne.
Meg az sem segít a dolgon, hogy a steam könyvtáramban ott csücsül kb 300 játék, amiket végig kellene még játszanom szóval van mivel tölteni az időtPS-en is pl megvan az új god of war ami elvileg nagyon fasza lett, de még nem jutottam el odáig, hogy elkezdjek játszani vele.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Franklin #104389 üzenetére
Köszi, ez volt a baj. Most már nekem is jó.
Így azért mindjárt más, mert legalább látom belőle, hogy mikortól meddig van karbantartás. Azaz ezúttal engem nem fog érinteni, mert általában fél- és háromnegyed 4-től 5-ig jutok oda játszani, azaz egyetlen órára. Szerencsére ezúttal kívül esek a zónán.
Amire még viszont választ keresek, az mitől van, hogy néha a játék betöltésekor kőkeményre fagy? Bejön rendesen a főmenüig, azaz nincs semmi baja az elérésnek, a tűzfalon is át van engedve, mégis néha induláskor lefagy. De szó szerint, még a karakter portréját sem tölti be teljesen, szimplán leáll.
Nem rendszeresen, de amikor előjön, akkor csak a kijelentkezéssel tudom leállítani, nem tudok máshogy kilépni. Ötlet, hogy mi lehet a baj?
-
reelc
veterán
válasz
Franklin #104389 üzenetére
Ügyes vagy!
Ezek után azt nem értem, hogy miért nem a szerver választást veszi alapul?
Europe nektek is, akkor logikus lenne, hogy írja az infót, de ezekszerint English (US) nyelvvel nem.Gondolom amikor felraktam a klienst UK-ra raktam, elvégre közelebb van mint US, egy régió vagyunk.
-
Peppo
őstag
válasz
Franklin #104359 üzenetére
Nem tudom, érdemes-e most azt a buildet erőltetni, és erre elhasználni egy anci Yangot. Jobb az N6M4, ha magas GR-t akarsz menni. Mert igazából ez a build másra nem jó, viszont erre a célra van jobb nála.
Ha viszont ragaszkodsz hozzá, akkor valami olyat pörgetnék, ami más buildekhez is jó, arra az esetre, ha később meggondolnád magad. Pl. mehet bele ugyanaz, amit feljebb is írtam, kivéve a disciplinet. Vagy akár area damage ill. elite damage is. Utóbbi leginkább akkor, ha gond van az elitekkel ill. a rift guardiannal.
Ill. mivel a hatred az egyik legnagyobb probléma az ilyen buildek esetén, mehet bele akár RCR is az AS helyére.
Az igazán állatok, akiknek magas paragonjuk van, akár a dexet is kiszedik, hogy a helyére tegyenek AD-t, ED-t vagy hasonlót. Persze ehhez tényleg magas paragon kell, és addigra valószínűleg esik már ennél jobb Yang is.
Ezzel most szerintem inkább összezavartalak, mint segítettem.
Én alighanem az 5% AS helyére tennék valamit. Az nem olyan sok, hogy hiányozzon, és a Mara buildnek annyira nem is kell. Szóval annak a helyére mondjuk AD-t vagy ED-t, attól függően, hogy melyikkel haladnék jobban.
-
Peppo
őstag
válasz
Franklin #104353 üzenetére
Hát, az a helyzet, hogy ezen kb. mindegy, melyiket pörgeted.
Feltolhatod a 6%-ot 10-re.
Ha az alapsebzést növeled, az is kb. ugyanannyit ér, bár elég nehezen adja be az 1900 fölötti értéket, szóval nem feltétlenül érdemes.
Feltolhatod a discipline-t 12-re, és azzal is kb. ugyanott vagy sebzésben. Plusz egy nagyon kicsit többet tudsz szaltózni.Én talán a disciplinet- húznám. Az jól jön a gyors haladáskor is.
De tényleg, kb. tökmindegy. Nagyjából 3-4% sebzésnövekedést érhetsz el, bármelyiket pörgeted.
Illetve még mehet AS helyére CDR, ha szükséges, bár az AS-t azért a Yangon nem szoktuk átpörgetni. De ha kell CDR, akkor annak a helyére tenném. Az 5% nem olyan nagy szám.
-
Peppo
őstag
válasz
Franklin #104275 üzenetére
Tökmindegy, úgysem lesz semmi sebzése hozzád képest. Ami számít, hogy az Ess of Johan lehetőleg 80%-os legyen, a Wyrdward minél közelebb a 35%-hoz, az Oculus meg a 85%-hoz. Ezen felül CDR esetleg a cuccokban. Ja és természetesen kell a relic, amitől nem tud meghalni.
Persze csak ha ezt a buildet használod te is.
-
DjDanee87
addikt
-
Delávégá
tag
válasz
Franklin #104275 üzenetére
Annyira nincs már mit csinálni hogy most fun buildeket próbálok összedobni. Immo hota barbárt meguntam gondolom akkor kiszedem vele a gyűrűt mert már csak az kell és mehet a teszt az ugrálós seismic slamas barbár. Csak abból a két gyűrűből kéne az egyik. Mondjuk wizzel se esett még ki az utolsó gyűrű kockába ami a storm armorral proccol pajzsot.
Másik hogy az utóbbi pár hónapban eléggé vállalhatatlan lett a cselendzs rift. Ez a mostani wiz is egy vicc.
-
reelc
veterán
válasz
Franklin #103927 üzenetére
Szerintem klánra gondolt.
Sok helyen megfordultam már, ha valahol van du. 15 fő és elsősorban egymással játszanak, az szerintem nagyon jó. Főleg hogy mióta tart a szezon, mikor volt utoljára patch, stb.A meglévő 15 a lényeg, nem az hogy 20-ból, vagy 200-ból.
Az aktívakkal lehet játszani.
-
mikromanus
veterán
válasz
Franklin #103604 üzenetére
Milyen az már, hogy egy lövész-mozgékony egység harc előtt és közben automata ágyúkat (sentryket) telepít. Totál agyf@sz az egész. A marauder set túlbuffolásánál fogyott el a DH nekem... meg a GR-eknél, amik beszűkítik a build lehetőségeket.
Mondjuk més kasztoknál is megvoltak az idióta "árukapcsolások" ahol rohadtul elvette az értelmét a különféle buildeknek az egész set. Rend barbi? Ugyanmá' az csak egy életképtelen al-ága a búgócsiga buildnek. (amúgy milyen már, hogy a barbi "fingja" sebzi a legtöbbet". Szalad-szalad, elereszt egy kis szellőt és mindenki fekszik). Zseniális.
Monknál kiniyírták a spirit regent. Ja, meg böszme nagy harangokat dobálnál? Válassz kis fogpiszkálókat fegyvernek, mert a böszme nagy harci botok a látszat ellenére csak dísznek jók a falra, de két keresztbetett fogpiszkáló? Na, az már odab@sz.
Thorns build = invoker set és "crusader only" (ahol épp a thorns sebzi a kisebbet?)...
meteor wizard: ja, milyen jó. legyen ajándékmeteorwizardtalrashasettel. Miaf,,,
Na jó, legalább az archont nem cseszték szét. csak azt mindig is utáltam.Majd talán a D4, vagy valamelyik másik kiadó hack & slash játéka hoz valami rugalmasságot és mókát a piacra...
-
Peppo
őstag
válasz
Franklin #103604 üzenetére
A DH félig a Diablo 2-es amazonból és az assasinból lett "összegyúrva". Utóbbi közelharcos karakter volt. Mondjuk a tegez tényleg kissé fura. De hát valahol csak tartani kell azt a sok kis tőrt, amit eldobál. Ha zsebre tenné, kellemetlen élménnyel járhatna, ha leül.
-
SQX_Barto
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Franklin #16392 üzenetére
Az a helyzet hogy szerintem egy komolyabb Manticore nem kell kb 230-240k dps alatt.Felesleges pénzkidobás.Inkább egy 10-20 milliós rare xbow.A Manticore nagyon becsapós az as miatt.Nekem is volt egy "drágább fajta", de csak a plusz 11% as adta a sebzéstöbbletet a rare xbowomhoz képest, ami gyakorlatban semmi előrelépés nem volt.A Manticore-al gyorsabban lőttem egy kicsit, de látványosan kevesebbet criteltem; a rare xbow-al nagyobbakat criteltem, kicsit kevesebbet lőttem...de 10X olcsóbb volt, mint a Manti, és ugyan ott voltam haladásban.
(#16393) Helmoras
Ez csak a srác elmélete.
Blizzard majdnem egy év után jön rá a bugra, mikor már mindenki bevásárolt?Ne már...ha ezt megteszi, akkor egy hiteltelen játékfejlesztő cég...bár sokak szerint már most az, de én optimista vagyok. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Franklin #16386 üzenetére
De hogy konkrétan is válaszoljak a kérdésedre, 25-30 millióért kapsz egy szuper tegezt.Esetleg ha nem sajnálod azt a 60 all rest az öveden, akkor vehetsz egy inna övet élettel ( 10-15M, life%-os 6-12M); az a 8% holy dmg csodákra képes.
Az amulettet is cserélheted 30 millióból; as helyett keress chd/chc/socket amulettet, dex nélkül, mert úgy aranyárban mérik...
Kicsit sok az as-ed, és kevés a chd/chc-d. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Franklin #16386 üzenetére
Szerintem egy viszonylag "olcsó" (ok, kinek mi olcsó) DHt, 200-210k sebzéssel (a két dps passzívval, meg 40-45 paragon szint) ki lehet hozni 100-120 millióból és magasabb szinten is használható.Én vagyok rá az élő példa.Persze lehet hogy olcsóbban is ki lehet hozni ezt, de a 100 millióval nem tévedtem nagyot.
Helyedben beszereznék 3db Natalya itemet (armor, gyűrű, csizma, ez ad 7%chct+130dexet) és 2db Inna itemet (nadrág, öv, ez ad 130dexet). Szerintem alap felszerelés ez a két set a viszonylag olcsó, 200k sebzésű DHnak.Ezen a szinten ennél olcsóbb megoldás nem nagyon van.Ha igen, akkor azt szívesen meghallgatom. -
mikromanus
veterán
válasz
Franklin #13368 üzenetére
Ami kellhet a jó futáshoz:
- Vertical fx kikapcsolása és videokarin bekapcsolás
- Antialiasing kikapcs és kártya driveren bekapcs (Diablon szerintem ilyen nem nagyon van, de fene se agyal ezt minél láttam. Tán Far cry 3?)
- tűzfalon a port engedélyezése
- vírusirtóban játékos/silent mód. Vagy esetleg teszt jelleggel kikapcsolás.
- A játék telepítése SSD-re (vagy esetleg pendrivera): mapok betöltésénél nagyon jó dolog
- Torrent leállításaEzek közül lehet valahol a bibi. Az én gépem erős középkategória és minden eddigi játékon sikerült lagmentesre beállítanom. Mondjuk nem mintha sok lett volna
Ja, meg plusz egy:
- a játék futtatása olyan felbontáson, amit a monitor is szeret. Nekem volt olyan játék, ami szarul futott 1280*1024-en. Bezzeg 1920*1080-on akadásmentesen pörgött... -
F-ECT$
titán
válasz
Franklin #12478 üzenetére
Ha megnézed: eléggé kevés az all res és az armor rajta, így viszonylag sok hp kell, hogy kibírjon néhány ütést. Szóval vagy az all res-re és armorra mész rá, de akkor a megfelelő dps mellett már 30-40k hp is elég lesz. Vagy kicsit kevesebb all res-re és armorra gyúrsz, de akkor hp-ból kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest