Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Jajj, a fazon a kb. 30 Diablo 4 jóslatával.

A 2016 az Early Accesre/Steamre kerülése ideje. Előtte Kickstartereztek, sikeresen.
Ugyanezt az utat járta be a Grim Dawn.A Wolcen ígéretesnek tűnik. Itt láthatod, hogy haladnak vele.
-
mikromanus
veterán
válasz
reelc
üzenetére
Steam mondta. Meg is lepődtem. Mondjuk azon még inkább, hog yezt most utólag nézve 2016 márciusra igérte. Akkor lehet nem friss az infó. Pedig már felcsillant a szemem a lehetőségre.

Utánakeresek a valósabb dátumnak...
Nincs még dátum szerintem. 2017.12.22:
"Indeed. We cannot provide any ETA on the official release at the moment because we are still adding core features to the game and testing them with the Community. We will communicate on our actual status during January to tell you exactly where we are now, and where we are going. We have some exciting news to share with you, and we will, soon !"És ez volt a "trap" amiért elkezdtem keresgélni:
https://www.youtube.com/watch?v=pr3G7M_pqqE -
reelc
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Légyszíves linkeld a forrást amiben az van, hogy márciusban jön!
Néha ránézek a Steames oldalára és a bejegyzésekre, ill. az ütemtervükre. Szerintem idén nem fog elkészülni, a 0.5.0.4d verziónál tart, pár emberes fejlesztés.
Szerintem ígéretes, lehet később beruházok rá, majd a megjelenés környékén.Ígéretesnek tűnik a Last Epoch is, de ez még később fog elkészülni.
Úgyhogy részemről marad a Grim Dawn, ill. a Diablon rajta tartom a szemem, pontosabban a Blizzen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ezt lehet nem itt kellene megbeszélni, inkább pl. az Eredeti játékok OFF topik-ban.
(#103499) mikromanus: Az a dátum a Steamen megjelent Early Access dátuma: 2016. márc. 24. A Steames adatlapján van.
-
mikromanus
veterán
Diablo 4 gondolom még nem jön. Umbra érkezik viszont márciusban Wolcen: Lords Of Mayhem néven? Valaholl D2-D3-PoE közt lehet és nem tűnt rossznak. Valaki tud erről valamit? D4 előtti időkre...

-
grimm2015
senior tag
Sziasztok, valakinek nem volt olyan problémája, hogy maga a blizzard program szinte fagy?
Mire elindul vagy 1perc, aztán a bejelentkezésnél megint befagy, mire bedobja a panelt megint.. vagy 3-4perc mire eltudom indítani a játékot (Ami gond nélkül fut, és egyébként minden más is), és eközben a program többször nem válaszol. -
reelc
veterán
válasz
kökény
üzenetére
Egyrészt fishing, de ügyesnek is kell lenni ám.
Számomra Wudijo a hihetetlen, P1552-vel Solo GR112 - Igaz azóta 114-et is ment P1859-en.
Amikor utoljára néztem az LB-t az élmezőnyben kifejezetten alacsony Paragonja volt a többi 110+hoz képest.
Ha mindenem Primal lenne, akkor sem tudnék ilyet lehozni. Nem vagyok elég ügyes + soha nem fishingeltem. Meg annyira már nem is érdekel, hogy törjem magam új rekordon. -
-
Cadal
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Neked most mi a battle taged? Ez vagy ez? Végül is indultál S12-ben HC-n? mert Lindánál nem nagyon látok hc monkot
Season HC-n azért van élet? Gondolkodom, hogy indítok egy harangos monkot szezon HC-n. Úgyis az lesz az ajándék set és hát elég durva a kicsike!. -
kökény
aktív tag
Kicsit elidőzgettem a szezon leaderboardon tegnap este, hogy a p@námba csinálnak egyesek GR108-at para1300-1500 körül, szinte hasonló cuccokkal, mint pl nekem ami van.
Jelen esetben HOTA barbikat néztem, amiben különböznek, hogy többségük 105 körül van augmentálva...ez még oké ez talán meg lenne , ezen kívül a két fontosabb gem (Stricken,Trapped) fel van húzva 110 fölé- ezzel nem tudok versenyre kelni, ehhez gruppenelni kellene
Más nagy különbséget nem látok.
Kérdésem, ennyit számítana 2 gem 10/15-el magasabb szintre felhúzása, mint az én 102 körüli gemjeim?
Az enyémnek köbö GR102 lenne most a max szerintem 1500+ parával.Vagy ők ennyivel ügyesebbek lennének?
-
Cadal
őstag
Jól értem, hogy HC karakterrel indított Challenge Riftsbeni elhalálozás nem érinti magát a HC karaktert??
!!!
Ugyanitt felhívnám a figyelmét minden Seasonban indulni kívánó játékosnak, hogy a következő heti Challenge Rift-et season kezdéskor érdemes megcsinálni (szintezés előtt)!!! Nagy segítség egy maréknyi mindenféle materiállal és 4,6M arannyal kezdeni egy seasont.
!!! -
SQX_Barto
addikt
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Na jo, szerintem mar kicsit tulzasba viszed ezt a Set Dungeon panikot

Megcsinaltam az osszeset, jo parat segitseggel (amire neked is barmikor lehetoseged van)
A necrok egyebkent a legegyszerubbek, hidd el nekem, felesleges az Invokerrel szarakodnod.Inarius
Trag'oul
Rathma
PestilenceNezd vegig oket, total egyszeruek.
Inariusnal valamit elrontottam anno elsore, es masodik nekifutasra lett meg Masteryre, a tobbi mind elsore (es egyedul nem is kellett segitseg sem)Fokuszalj nekrora ugyis "veletlenul" a legerosebb karaterre sikerult.
-
Vistaboy
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Na, feladták a leckét rendesen nekem.

A Necromancerről eddig még nincs sok tapasztalatom, mivel csak pár napja vettem meg, viszont a többi kaszt közül most nehéz választani, melyik legyen az induló. Eredetileg úgy akartam, hogy S13-ban csak egyetlen karaktert fogok indítani, és azzal teljesítem a szezont (mégpedig nekrót, hisz pont ezért vettem most meg), de most elbizonytalanodtam.
Ok, tudom, hogy a set dungikat már a végtelenségig lenerfelték, de akkor is, annyira tele van velük a tököm - elnézést a kifejezésért, de ez az igazság -, hogy már egyszer végigmenni rajtuk is borzalmasan irritáló. Ennek fényében kénytelen leszek megint a Crusaderrel kezdeni, mivel az Invoker set az egyetlen, amivel elsőre, maximum másodikra egyedül is gond nélkül lenyomom a set dungeon mastery-t.
Viszont a többi kaszt kezdőszetje is kiváló. A Demon Hunter a Shadow setet kapja, amivel eddig a legtovább jutottam el, és most sem lenne gond akár a GR90 sem vele. A Wizarddal szintén a Firebird volt, amit sokáig használtam, a Meteoros builddal is szépen tudtam haladni.
Eh. Az lenne a legjobb, ha a nekró set dungik könnyen mennének, és akkor nem lenne egy percig sem kérdéses, milyen karit indítsak S13-ban. Meglátjuk. Remélhetőleg addig sikerül kifarmolni őket, és kipróbálhatom élesben is, milyen dungik vannak, bár előre undorodom tőle.
-
SQX_Barto
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
[link]
Jenleg itt tartok. Nagyon sok minden megvolt a firebat buildhez és esett is egy két dolog. A 60as GR nagyon lassan de lemenne. Nem volt türelmem hozzá kicsit még erősödök. Ha meglennen kanai staff ami kéne akkor sima lenne a 60.Ahhoz képest hogy miről inditottam jóvalerősebb lett két nap alatt is

-
SQX_Barto
addikt
Volt egy necro-s exploit is, ha necroval bemesz a Skeleton King elotti reszre es elkezded tamadni az oszlopokat, akkor a BoneRinger ugy ertelmezte, hogy ugyanazt utod, mikor mar bent vagy GR-ben, es Inarius Thorns-os builddel lehoztak a solo 125-ot (valami 1800 koruli paragonnal).
#Gorneck: ha seasonban a paragon-lapatolas a fo cel, akkor barbar jo kaszt, csinalsz egy Rathmas buildet meg a metasat is (sokan mennek WW-vel metaban is) es nyomatni a GReket orrverzesig. Akarmilyen farmolos builddel meg lehet szedni a kulcsokat. (Ha a parti megturi, akar leechelni is lehet)
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
2 napja azt csinálja a Dio (nem tudom, hogy jött-e frissítés, de pontosan a szezon zárásakor kezdődött ez az egész) hogy kb. fél óra játék után dob egy black screent, villan egyet (mintha a vga driver resetelődne), majd visszajön a kép, újra működik, de nincs hang. (hdmi-n megy ki a hang és a kép is a TV-re).
Ezek után ha ki akarok lépni a játékból az exit után kimerevedik a kép és csak feladatkezelőből tudom kilőni. Ezek után az asztalon látom a kliens ablakot, jobban mondva csak a keretét mintha az is rommá lenne fagyva. Beállítottam a kliensben, hogy dio indítása után automatikusan záródjon be a kliens, hátha az a baj. Cseréltem VGA drivert.
Egyik sem oldotta meg.
A rendszer 1 hetes.
Eddig soha nem volt ilyen bajom. Találkozott már ezzel valaki?
Nvidia 1060 + i5 -
Edge
veterán
válasz
LélekVándor
üzenetére
Érdekes. Mondjuk azt hittem vmi necro spec dolog lesz, de akkor ez nem teljesen az.
-
Vistaboy
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
A legegyszerűbb megoldás, hogy próbálgatod a skilleket, majd amelyik tetszik, ahhoz keresel egy buildet az Icy Veins oldalon. Megnézed, milyen cuccokat kell összeszedni hozzá, hogy maximálisan felerősítse az adott képességet, így egyre magasabb szintre juthatsz el vele. Előbb-utóbb pedig eljön az a pont, ahol már csak farmolni kell, és reménykedni, hogy a jelenlegi cuccaidnál esik némiképp jobb, amire érdemes lecserélni.
Arra készülj, hogy nem fog egyszerűen menni. Bár minden szerencse kérdése, ha mázlid van és kiesik egy jó Primal Ancient, amit használni is tudsz az adott buildben, máris hatalmasat lépsz előre. De persze a jó cucc még nem minden, rá kell jönnöd, hogyan kell játszani, milyen trükköket kell alkalmazni magasabb szinteken. Ez idővel kialakul majd, elsőre még nem sikerülhet minden úgy, ahogy kellene.

-
Vistaboy
veterán
Kezd tetszeni ez a karakter. Bár végül csak nem bírtam megállni, hogy ne rakjam rá a paragon pontokat, plusz a kezébe nyomtam egy jó kardot, így mihamarabb szeretnék eljutni 70-es szintre, hogy kipróbálhassam a seteket.
Eddig a skillek közül nekem a Devour tetszik, de a Bone Armor is jó, ahogy a Skeletal Mages is. Build tekintetében eddig kettővel szemezek:
Skeletal Mage Rathma-Jesseth build, vagy a Command Skeletons Inarius build. Még nem tudom, melyik lesz a befutó, próbálgatom a skilleket, de eddig minden összeállítás baromian erősnek tűnik. Persze S13-ban, cuccok és paragon nélkül más lesz a dolog, remélhetőleg a set dungi is jól fog sikerülni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
A legegyszerűbb megoldás megnézni a top buildeket a leaderboardon. Jobb alul van egy kis ikon hozzá. Itt láthatod, hogy a legjobbak mivel tolják. Ugyanúgy van Diablo 3-as Youtube videó ezrével.
Maga a játék nem bonyolult amúgy, lehet riftezni, griftezni, bountizni és kb ennyi. Cucc gyakrolatilag bárhol eshet. Ha megszerezted a Kanai's Cube-ot (keress rá YT-n) akkor annak segítségével is lehet új tárgyakat lekraftolni pl bounty materialok felhasználásával.
Szerk: itt egy video a legaktuálisabb buildekről Rhykker bácsitól.
-
ChromeX
addikt
válasz
reelc
üzenetére
GR30 ment le simán
Messze van még az. De gözöm nincs hogy kéne tovább gearelni. Válasszak ki egy settet és azt farmoljam legjobb statokkal bountyn? Kicsit bonyolult már itt a matek nekem 
Van egy jópár Zuni darabom. mondjuk ehhez. [link]
Akkor a maradékot érdemes megcélozni?
-
LélekVándor
tag
Vmi olyasmi, hogy 4player pussban a necro a bossig elment supp gearben, de előtte a földre dobta a dps geart a városban. A boss előtt összetörette ami rajta volt, majd a földről felvéve a dps geart az autó mód egyből feltette a cuccait, és nem az inventoryba. Nekem is zavaros, de a lényeg, ha nincs rajtad cucc, de a földön van vmi, akkor azt egyből felveszed magadra, akár GR ben is. Ez volt az exploit.
-
reelc
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
A WD buildek itt vannak.
Nem értek a WD-hez, de gondolom először egy T13 farm kari kiépítése a cél a gearelés miatt.Annyit érdemes tudnod, hogy a legutóbbi patch szinte minden szetet buffolt. Úgy néz ki új tartalmi patch nem jön most.
-
ChromeX
addikt
Gondoltam ujra előveszem a játékot kicsit megnézem, milyen. Egy játékot nem, tudtam elinditani a sorozatos lost connnection hiba miatt. GR inditás után szintén kidobott persze a követ elvette
Késöbb még azért teszek egy próbát. Valakinek nincs egy jó guide-ja hogyan érdemes most játszani NAGYON le vagyok maradva. Szezonális karaktereim nyilvan nincsenek.
Ez volt a mainem. Régen. -
_drk
addikt
Nekem most egy Crusaderem volt. Condemn build nagyon be jött. Gyengébb cuccokkal is eszméletlen sebzést le tud tolni!
A Hammerdin nagyon jó kis bemelegítő volt, de mivel azzal elég szar célozni, így inkább csak fun volt. De az ultimate FUN az a Roland Build volt, szaladsz, csapkodsz mint a hülye azzal ns-be tuti szórakozok még.Egyedül a Law-ok gyengeségén lepődtem meg, nem emlékszem régen milyen volt de mintha az egészen át csapott volna a nerfhammer. Össze-vissza 3 használható volt. De a szívesnek is a regen meg a pajzs nevetségesen gyenge, max az 50%-os movespeed a jó benne.
Itt rá is térek egy kicsit a fanyalgásra, hogy nagyon durván meg van határozva mit érdemes használni.
Kisebb változtatásokat tehetsz, de az is majdnem +2skill +2rune maximum.
A passzívok fele nevetséges megint, átnézve a többi build-et is, legalább 10 sehol se használható.Ami a legjobban zavar amit említettek is előttem, hogy a sebzést nem tudod kiszámolni. Amit megkapsz számokat szart nem ér. De még amikor beállítod akkor is ott van a CDR, vagy a "mana" gondok.
Ezt a szezont nyomtam eddig legkomolyabban, és rájönni hogy a HP semmit nem ér. De maga a Thougness se még a crusadernél se, mert hiába volt az egekbe GR 80 felett akkor is 2 ütés

Én amit várnék a több féle build variáció. Nem éppen a Condemn buid-re gondolok mert az tényleg nagyon speciális. Egy adott skillhez való 1 adott legendary bónuszra felépíteni a legjobbat, ott tényleg nem sok variáció lehet, de ha mondjuk én nekem tetszik másik skill is az is használható legyen. Ami meg nem tetszik az ne legyen már kötelező.
-
SQX_Barto
addikt
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Van valami teendő így a Season utolsó napján? Egy 50-es Gem of Ease-t beizzítottam, gondolom ezzel érdemes majd kezdeni az új szezont... mi kellhet még? Pl. szoktatok eltenni alacsonyabb szintű cuccokat a gyorsabb szintezéshez? Soloban kezditek vagy multiban?
Régebben sokat toltam a játékot, Patch 2.0 előtt hagytam abba, és most kezdtem újra 2 hete, szóval nem minden világos még

-
WayneGace
őstag
Ha lesz folytatás, akkor szerintem ugyanazt akarják, amit a harmadik résszel is akarták. Tehát megveszik az emberek a játékot, de az továbbra is bevételforrás marad nekik. Ezt a valódi pénzes AH-val oldották meg. Mivel azt végül kivették, gondolom valamilyen más mikrotranzakciós dolog lesz. Például láda árusítás, ami random tartalmazhat bizonyos dolgokat. Ha jól tudom az Overwatch végül ilyen lett.
Kár, hogy elégedettek a paragon rendszerrel. Értem én, hogy jutalmazza a sokat játszót. Csakhogy ezzel még inkább kiveszik a tudásalapú játékot. Ugyanis még, ha szerencsésen jó statú itemek is esnek, akkor még mindig ott van, hogy te esetleg paragon 1000 alatt vagy, míg más paragon 3000 felett. Ladder elején lévő paragon 5000 körüliek meg megint más. És azért 2000 paragon, ha jól számolom 10000 elsődleges statpontot jelent.
-
reelc
veterán
válasz
shotika
üzenetére
Ezt már régóta mondom, nagy dolgok nem lesznek.
Pl. nem fogják megreformálni a Paragon rendszert, mert a Blizz elégedett vele - ezt ők nyilatkozták korábban.Szerintem ami várható: T szintek tovább növelése, vagy átszervezése. Mivel a legutóbbi patch erősített mindenkit, logikus, hogy ennek meg kell történnie.Volt már erre példa, amikor jöttek a T7-13.
Talán valamikor 1 új terület.
A szezonrendszer marad, mert nem igényel sok melót, ill. a konzolosok még csak S10 óta élvezhetik, úgyhogy ez még évekig futhat.
Persze nem ugyanaz az életben tartás, és a normális frissítések, de még sokáig életben fogják tartani.Nem hiszem, hogy meglépik amit írtál, amikor annyi energiát fektettek az egészbe, hogy ennyire casual legyen.
Itt nem a minél magasabb GRekre gondolok, az a játék kihívása.
Ezalatt azt értem, hogy (ki mennyit játszik) akár pár nap-2 hét játékidővel fullos endgear cuccban rohangálsz GR75 fölött meg T13-on farmolsz, mert valamilyen minőségben megvan mindened ennyi idő alatt. Utána már csak XP hajkurászás ill. a cuccok finomítása megy amíg játszol.
Aki nagyobb kihívást akar - itt nem a minél nagyobb GR-re gondolok - a cuccok összeszedésében is, az már váltott más játékra, szerencsére van választék.A híreket figyelem, de már csak nagyon minimálisan játszok a nagy "D"-vel, nem kaptam meg azt ami hiányzott, hát váltottam. Figyelek, mert várom a következő részt, hogy lássam mit fognak alkotni, túlszárnyalják-e a konkurenciákat? Milyen üzleti modell lesz, stb. Szeretem ezt a stílust, és toltam a Diablo mindegyik részét a maga idejében. De már nem ragaszkodom hozzá.
(#103439) _ocsisajt: Ahogy írtam valamivel fentebb, semmi tartalmi változás nem volt PTRen, így a patchben sem várható.
-
_ocsisajt
őstag
Ehh tegnap kicsit uncsiztam, felhúztam gyorsba egy WD-t, olyan rég nyomtam vele, első pár kattintás offra és Panci Zuni off... ehhhhh, pont azzal nem akarok menni, hanem a HT petet akartam volt erőltetni
Áhh mindegy, úgy is zárás 
szerk: Jah, kövi szezon WD lesz nálam, és nem akarok mással
Ha csak nem lesz valami jóság patchben, bár azt kétlem. 
-
-
shotika
őstag
válasz
reelc
üzenetére
Szerintem már nem lesz tartalamasabb új kontent a játékhoz. Én esetleg még egy olyan módot tudnék elképzelni, ahol még ritkábban esnek a legendaryk/setek, afféle nehezített mód, és persze ehhez igazodni is picit a managment része is. Nekem a vanilla Diablo 3-ban tetszett, hogy ritkán estek a cuccok, imádtam a felvinnaló cuccokat (tudom, a sugár később jött), valahogy ezt a "kincskeresős" részét jobban szeretem.
Tehát afféle igazi hard mód, ahol kemények az ellenfelek, de a drop nem növekszik.
Illetve ez a totál randomitás, hogy bármilyen cucc bárhol eshet is kissé átesett a ló túloldalára. Plusz ez a végtelenbe nyúló griftezés és matekozás a számokkal sem annyira vonzó már.
-
Attix82
addikt
Üdv.
HE ismét megnyitja kapuit, átvettem a klán vezetést....sajnos a D3-ba mint klán nem hoz plusz dolgot, de azért remélem sikerül ismét a kicsit kockább és LB orientált játékosokat összehozni és egymást segíteni bounties dobozokkal , kulcsokkal és természetesen pushokba. Természetesen szezon klán marad továbbra is.
Attis #2371 lehet megtalálni.
-
SQX_Barto
addikt
-
ooooobi
őstag
20 perces boss kill soloban lehetséges? Egyedül csak 4 actal végzek ennyi idö alatt.
-
Vistaboy
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Próbáltam mindent, a kártyám sajnos nem dombornyomott, sehol nem fogadja el egyik rendszer sem. Már felvettem a kapcsolatot a hardveraprón egy játék-eladóval, remélhetőleg ő tud szerezni.
-
TeeBee73
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
De játszik. A múltkor futottam vele pár Riftet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod: Ja, az Pély Pál volt... -
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Lenne egy kérésem. Szeretném megvenni a Nekró DLC-t, viszont nincs megfelelő kártyám, amivel ezt megtehetném. Esetleg valaki nem tudna ebben segíteni, úgy, hogy elküldöm neki a pénzt, ő meg megveszi nekem a DLC-t? Ha igen, privátban küldjön egy számlaszámot, és elutalom neki az összeget.
Köszi előre is.

-
reelc
veterán
válasz
reelc
üzenetére
Még annyi, hogy látszik a táblázatban, hogy a Season 7-8 alatt több, mint 140 napig futott ugyanaz a patch és akkor még rövidebbek voltak a szezonok.
Ha a mostani szezonhossz marad, akkor ezúttal 180+ napig fut majd a mostani patch.
Szeretném, ha a Blizz erre rácáfolna.Ennek erősen "mással vagyunk elfoglalva" szaga van. Gondolom fél éven belül benyögik azt, hogy min dolgoznak ennyire, ami miatt ugye hónapokkal a BlizzCon 2017 előtt közölték, hogy nem mondanak semmit, majd máskor?
-
reelc
veterán
Ennyit tudok, amit linkeltem.
(#103425) Cyberbeni: Ezt most meg nem mondom.
De a szezon alatt voltak hotfixek, amik kivettek, vagy javítottak valamit.Amúgy ez a legutolsó PTR hír. Szezon sem volt, a Season 13 kezdési időpontján kívül semmit sem lehet tudni (Journey jutalmak, Conquestek, Haedrig - mondjuk ez kiszámolható az előzőekből). A PTRen csak technikai jellegű frissítések voltak, fogalmam sincs mik.
Utánanéztem, mert fejből nem emlékeztem mikor, de volt már olyan, hogy 2 szezon copy-paste volt (csak a Journeyban volt változás), nem volt köztük patch.
A Season 7-8 volt ilyen a patch 2.4.2 idején. -
reelc
veterán
Suspensions and Leaderboard Removals.
Na igen, ha valaha lesz Diablo 4, én is egyre biztosabb vagyok benne, hogy valamilyen lootboxos vagy mikrotranzakciós megoldás lesz benne. Ez a széria is hozzon már nekik folyamatosan pénzt, mert iszonyat jó biznisz. Angolul is van.
-
_ocsisajt
őstag
én most vagy 4-5 napig fent sem voltam, most felmentem saderrel 5 push kisérlet. TALÁLJÁTOK ki a főbossokat! YEPPPP VESALIUS és BLIGHTER felváltva! úgy ám! full meleenek...
Na elmész a...
-
faragojof
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A szokásos történet "a'la BlizzDiabloIII"! Nem tudom, megszokom e valaha.
Lassan vége a 12-es szezonnak. Van 1037 paragonom. Ostromlom a WD Gargákkal a GR92-őt. A Helltooth set majdnem full anci. Majdnem! Mert 143 óra alatt nem esett egyetlen használható anci kesztyű, sem vállvért!
Variálni sem tudom, mert a Tasker&Theo anci kesztyűje is, meg az anci Helltoth maszkja is rosszabb statilag, mint az alap kesztyű+anci Jeram maszk. Így ha nem jön valami csoda (azért sírok itt, mert sírás után jön a PH! sámán és segít)
, akkor marad S13-ra a rekorddöntögetés, leaderboardra felkerülés!A "Trevellers+CompassRose" vesszőfutásra már nem is mondok semmit. Volt vagy egy hét a szezonban, amikor el sem indítottam a WD-t, helyette a pörgő, meg az ugráló barbbal múlattam az időt.
Na, kisírtam magam! Megyek vissza Gargákat terelgetni. A többi a sámánon múlik!

-
SQX_Barto
addikt
válasz
gdevil
üzenetére
Majdnem minden karakternek elemental damage (Fire / Cold stb) es Chc Chd kell esetleg valamelyiknek Cdr amulettre.
A necronak, aminek alapbol kellett volna oda meg Attack Speed, Cold damage meg CHD. Szoval ahova akartam, oda hasznalhatatlan, mert hiaba nyers szamokban "pluszos" de a tenyleges damage-ben a mostani normal (tehat nem anci) amulettem korbefutja haromszor... -
9CS
senior tag
Van valakinek pontos információja arról, hogy a Necro Rigor Mortis passzívja az hat a Siphon Blood - Power Shift közben? Mivel ez méreg sebzés és elvileg az kell a Rigor Mortis működéséhez.
-
gdevil
aktív tag
Próbálta valaki a mostani Challenge riftet?
Számomra katasztrófa ez a Wizard most, alig sebez, viszont pikkpakk elvérzik a pályán.
Hogy lehet ezt 5:20 alatt megcsinálni?
Elég impossible missionnak tűnik nekem.....
-
Cadal
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Barto, Barto, ilyenkor itt kell nézelődni, informálódni: Blizzard CS EU
-
SQX_Barto
addikt
Ezt talaltam rakeresve, de ez sem oldotta meg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Season HC-n azért van élet? Gondolkodom, hogy indítok egy harangos monkot szezon HC-n. Úgyis az lesz az ajándék set és hát elég durva a kicsike!.

Van ilyen játszótársam. Végigjátszotta a szezont, de a Set Dungeonnal nem kínlódott. Pedig segítettem volna.

Variálni sem tudom, mert a Tasker&Theo anci kesztyűje is, meg az anci Helltoth maszkja is rosszabb statilag, mint az alap kesztyű+anci Jeram maszk. Így ha nem jön valami csoda (azért sírok itt, mert sírás után jön a PH! sámán és segít)