- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
gdevil #114146 üzenetére
Én nem várok sokat, csak hogy felhasználóbarátabb legyen... a d3nál folyamatosan adtak a közönség kéréseire és évek alatt jól kialakult a játék... ha itt pedig graf upgrade mellett semmi nem jön és lehet klikkelgetni a goldot, bogarászni a dropot, szívni folyamatosan a tome-okkal meg a baromi kicsi inventoryval meg ládával, akkor jókora sajtreszelővel való recskázásnak nézünk elibe
Ui: osztott stash, átméretezett itemek meg kapcsolgatható auto pickup nekem elég lenne... baromi frusztráló, amikor sp-ben lvl85 fölött dob baal valami lvl5 egyedit, ami akkor már semmire se való, csak kukába
-
mikromanus
veterán
válasz
gdevil #114117 üzenetére
https://www.diablofans.com/news/49473-diablo-iii-ptr-2-7-1-preview-blog
...Ethereals are rare, powerful, and fleeting items, with 21 iconic weapons from Diablo II making a return.
New Season Theme: Season 24 introduces Ethereals, a new weapon-type that players will be able to acquire and hunt for in their upcoming seasonal journey. Ethereals will roll a powerful set of affixes, a random Class Weapon Legendary Power and a random Class Passive Power. Ethereals will have unique icons, names, item types, and sounds originally found in Diablo II. For additional details on Ethereals, check out the list below:
- Ethereals are account bound and can only be dropped by monsters, chests, and destructibles, but do not require your character to be level 70 to drop.
-Ethereals cannot be acquired through Kanai's Cube or from Kadala.
- Ethereal rarity drop rate is set between Ancient and Primal items.
- There are 3 unique Ethereals per class.
- Each Ethereal has fixed affixes and rolls one random Legendary Weapon power and one random Class Passive Skill.
- Only one Ethereal can be equipped at a time.
- Ethereals ignore item durability loss.
- Legendary Powers and Class Passive Skills rolled on Ethereals do not stack with the same power equipped through Kanai's Cube, Items or Skills.
- Ethereals cannot be Enchanted, Transmogrified, Dyed, Reforged, or traded.
- Ethereals can be augmented.
- Collecting all 21 Ethereals during Season 24 will reward players with the Feat of Strength, Ethereal Recollection. Players who accomplish this will have all Ethereal transmogrify options available for future seasonal and non-seasonal play.
-Ethereals only drop in Seasonal play, and will not transfer to your non-seasonal character when the season ends."röviden" ennyi
-
mephi666
nagyúr
válasz
gdevil #111723 üzenetére
uhh, brutál ez a búgócsiga... kipróbáltam a yang-os verziót gr speedfarmra... ami épp kallódott a ládában, magamra raktam, még átforgatni is elfelejtettem a statokat a cuccokon: úgy kaptam fel mindent, ahogy épp esett (volt azokon regen life meg minden vacak) ...mondom gr50et megnézem, nem megyek magasra... 2 percen belül végigpörögtem rajta
vengeance is lemaradt rólam (elején felraktam, majd el is felejtettem, hogy kapcsolgatni kéne)
asszem jó lesz ezzel felhúzni alacsony szinteken a köveket
...csak ne felejtsek el pislogni 1-1 kör alatt (t16 riftre viszont kevés, úgy 1hiteltek, ahogy kellett... arra viszont jó az ue multishot)
-
reelc
veterán
válasz
gdevil #105618 üzenetére
Én nem költenék. Erre a részre már semmiképp.
Ha jönne +1 kari attól még mindig ugyanazok a bountyk váltakoznának az 5 actból, és a riftek, gr-ek is ugyanazokból tevődnének össze.
Sokszor előfordult, hogy 1 délután többször beadta ugyanazt a pályát ugyanazokkal a monsterekkel.
Ha +1 act is jönne rövid időre hígítaná az előbbieket, de 5 helyett 6 atcból 5-öt ismernél az unalomig.
Nincs bennük annyi mersz, hogy felborítsák a játékot, pl. lvl80-al, és ezzel egyidejűleg egy sor hasznos/átdolgozott leggel, amiknek jelenleg nagyrésze használhatatlan/felesleges. Pl. nagy élmény amikor a hulló Primalok több mint a fele kuka (pl. Windforce, stb.) és már el is vették az esélyt valami használhatótól.Igen, az van amit mondasz a nagy különbség, hogy az arra alkalmas játékokban eleve benne vannak a kozmetikák, mikrotranzakciók.
A D3-ban már semmilyen jelentős változás nem lesz.
Én nem mentegetem a Blizzt, hogy ilyen a játékipar. Nem töketlenkedni kellett volna, hanem vagy 1 éve kiadni az új Diablot fenntartható üzleti modellel, folyamatos frissítésekkel.
Nem hiszem el, hogy nem kezdtek el dolgozni vagy ötletelni az AH kivétele után. Nagy tőkeerős cég, jelenleg is több csapatot tart fent, szóval tudtak volna Diablora is csapatot felállítani, nem csak patchelésre. Nem csak azokra a játékokra amiket utána adtak ki már újabb üzleti modellel.
Emellé az évek óta tartó 0 vagy elhibázott kommunikációjuk, holott tudják, hogy nagy volt a Diablos bázis, és akár kieget, akár új részt vettek volna az emberek. Csak pl. a Nekronak is vagy 1 évvel a RoS után kellett volna jönnie, és akár évi 1 karival fent lehetett volna tartani az érdeklődést.Bármilyen új részen is dolgoznak, ki kell tenniük magukért, az ARPG-k között már nem ők a legjobbak, már vannak jelenleg alternatívák, és mire kijön az új rész, mégtöbb lesz.
Én szeretném, ha egy minőségi játékot csinálnának újra, és olyat, amit fenntudnak tartani huzamosabb ideig. Ők kapják a pénzt, mi a frissítéseket. Több játékuknál sikerült, most ezen a sor. De ne 2-3 év múlva, addig végképp nem tart ki a 3-ik rész.
-
olymind1
senior tag
válasz
gdevil #105618 üzenetére
Én is fizetnék még szívesen, ha jönne hozzá új kiegészítő vagy akár külön új (vagy régi) karakterek
Csak akkor utána patch-cseljék is rendesen a játékot, ne csak évente 1x.
Más indie devek sürűbben frissítik a játékaikat mint a nagy Blizzard.
Annak meg még jobban örülnék ha ezerrel kalapálnák a DIV-et, csak alapjaiban és stílusában inkább hasonlítson a D1-2-höz, mint a
WoW-hozakarom mondani D3-hoz. -
persil
nagyúr
válasz
gdevil #105580 üzenetére
Igazából megint fogták a szettek sebzésbónuszait és felszorozták öttel, tízzel. Mire éles lesz, addigra meg lefelezik.(tehát a régihez képest így is lesz két/háromszoros sebzése)
Újabb +10 gr kb mindenkinek. Igazából nekem ennyi elég is lenne, többet úgysem vár(hat)ok már a diablo 3-tól, ez meg pont elég arra, hogy hetente 2-3 órára belépve, mikor nincs jobb dolgom elhülyéskedjek.
Inkább az a baj, hogy ami eddig szar volt, az ez után is az lesz, amivel meg lehetett haladni, azzal most majd feljebb jutsz. Talán a LoN változtatása a legértelmesebb, bár most sem hiszem, hogy tele lesz lon buildekkel a leaderboard.
Valójában teljesen át kéne dolgozni a szetteket, hogy valóban több alternatíva legyen, mint most. Elég megnézni a leaderboard-ok első pár száz helyét. Csoda, hogy a ruhák színe más... -
KubanitoS
veterán
válasz
gdevil #105578 üzenetére
Az örök telhetetlenek és rimánkodók országában vagyunk, de akkor is leírom: ez szánalmas...
A Path of Exile-hez megint jön valami komoly content patch, ezek meg írtak pár nullát a sebzésbónuszok után. Már megint. Ezt így ebben a formában meglépni, pláne a Blizzconos botrány után szerintem egy marha nagy öngól.
Mintha húsz forinttal akarnák megvesztegetni a játékosokat.Az egyetlen figyelemre méltó dolog a garantált Primal drop Season Journey-ben. Biztos ezen is napokat kellett agyalniuk...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
gdevil #105578 üzenetére
Na egy blizzardos végre beleolvasott a fórumos nyavalygásokba? Nekem még egy @#& Delete gomb hiányzik az Armoryból.
Számok soknak tűnnek, de majd úgyis faragnak rajtuk. Viszont látom csak a gyengébb seteken erősítenek, szimpatikus. Riftkavics is király, bár elsőre is így kellett volna (lehet direkt hagynak hibákat, hogy lehessen később még fejleszteni).
Várós, kíváncsi vagyok, megzargatja-e a metát. -
reelc
veterán
válasz
gdevil #105107 üzenetére
Én is tudom hogy arra tart a világ, de a fizetésem és az árak nem.
Sem anyagi, sem elvi síkon nem engedhetem meg magamnak hogy havidíj címén pár havonta kifizessem újra a játék árát. Ennyire nem ragaszkodom a Diablohozha ilyen koncepció lesz, majd kifizeti akit érdekel annyira és meg is teheti.
Ahogy írtam, az más, ha nem kötelező jellegű mikrotranzakció/lootbox lesz benne mondjuk kozmetikával. -
reelc
veterán
válasz
gdevil #105014 üzenetére
A legizgalmasabb a 0-70. Mi lesz az első leg, mi határozza meg a későbbieket.
Chakramos tegez vagy Rapid Firés esik hamarabb, aszerint megy a folytatás.
Ezúttal pl. az egyik Strafe fegyver esett elég hamar, így szólóra váltottam, és Straféztam a Fields...-en. Szépen jött az XP a massacre bónusznak köszönhetően. Nagyon sok szint jött így rám. Ez így változatosság volt, mert így még nem 0-70-eztem korábban.A kari húzásnak azt a részét szeretem, amikor már elég erős vagyok másokat húzni.
A Friend Listemről van pár ember, akik rendszeresen jönnek minden szezonban a kezdés hétvégéjén mondjuk vasárnap-kedd között valamikor. -
Vistaboy
veterán
válasz
gdevil #104837 üzenetére
Komoly... megint semmi új. Szerintem egy jó pár szezonra elő van készítve a "nagyszabású" terv, komoly találékonyságot és fantáziát feltételezve a Blizzard munkatársairól, akik már egy centet sem remélnek ettől a játéktól, de azért mégis foglalkozniuk kell vele legalább szezon induláskor és záráskor...
Most a goblinokból volt kettő, következik a Horadric Chest, utána jön majd a dupla Blood Shard, majd a kétszeres XP mennyiség - erre talán még sokan fel is kapnák a fejüket -, majd talán a Death's Breath és Forgotten Soul dropokat is duplázzák egyszer, és mire mindez lemegy, máris elrepült egy év, addigra kiötlik, miként tudnák megcsinálni, hogy hosszútávon is pénzt keressenek a Diablo franchise-zal, mert máskülönben nem fogja megérni nekik pár évente pármilliós eladás, a kettő között meg nuku bevétel...
Ne legyen igazam, de erős a gyanúm, hogy vagy el fogják vinni a havidíjas - vagy sűrűn érkező fizetős tartalmak - felé a játékot, vagy egyelőre jó pár évig szüneteltetnek mindent, mert a többi játékkal kell foglalkozniuk, amiből pénzük is van.
Na mindegy, S15-öt egyedül amiatt fogom elkezdeni - majd valamikor -, mert az UE setet kapja a DH, így gyorsan lemegy a Guardian és újra pár hónapra el lehet felejteni ezt az egész kínlódást.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
gdevil #104837 üzenetére
Latom a blizzard D3-at tekintve mar total a "leszarjuk az egeszet" iranyba ment el...
Remelem s16-ban meg dupla riftkavics lesz vagy dupla Death Breath / Blood Shard.#reelc: Season zarast es kezdest mar egy ideje tudni lehetett.
Es a "nem lesz patch" is elegge lathato volt.D3 mar reg maintenance modban van.
(gyanitom mar regen megvan meg 8-10 seasonra valo portre meg pet)
Ez a duplazas meg tul sok erofeszitesukbe nem kerul.Gondolom nonseason is meg fogja kapni, akkor szerintem eleg sokat fogok bountyzni, ugyis kell par primal fegyver, fokepp az a kocsog Trag'oul's Fang...
-
reelc
veterán
válasz
gdevil #104837 üzenetére
Én azt kerestem ki, mikor lesz vége:
Q: When will Season 15 end?
A: We currently anticipate that Season 15 will be ending on Sunday, December 16 at 5:00 p.m. PDT in North America, 5:00 p.m. CEST in Europe, and 5:00 p.m. KST in Asia.
Több, mint 1 évig lesz a játék tartalmi patch nélkül. Kb. 1 év 2 hónapig minimum.
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz
gdevil #104792 üzenetére
Csak az egyik korábbi játékukat ismerem, vikings wolves of midgard, az meg is van steamen. A játék azért bukott el mert kb játszhatatlan volt a megjelenéskor és a javítások lassan haladtak és még ma sem lett állítólag 100%-ra kijavítva. Valamint a marketingel ellentétben nagyon nem tartozik a hack and slash diablo féle arpg műfajba.
Én egy elég nagy leárazásban szereztem be, kb 5eur volt. Annyit bőven megért és nagyon hibával már nem találkoztam. A játékban kb 0 rng van. A missionök, pályák, szörnyek és azok elhelyezkedése semmit sem változik. Nincs item farm. Arra megy ki az egész hogy amint eljutsz egy bizonyos pontra a sztoriban lecraftolod a magas szintű def/att pontokkal rendelkező felszerelést és ennyi. Nincs nagy mélysége. A játékmenet az meg kb kimerül abban hogy tunkolni kell a szörnyekbe a nyílvesszőt vagy csapkodni kardal, meg közben space-l elgurulsz amikor csak lehetséges. Kb egy felülnézetes dark souls a roll to win taktikájával. Az ng+, meg úgy van megoldva, hogy elveszted az összes tárgyad!!!! és csupasz karakterrel, de a meglévő pontjaiddal legyártod az új nehézségi szint legelső bőrszandálját, ami sokkal jobb mint az előző szint legbrutálisabb lava crafted ultimate heavy vértje. és kezdődik a tunkolás elölről, ugyanazokon a pályákon ugyanazokkal a szörnyekkel csak éppen már 5x több hp-val, de 5x több sebzéssel. Szóval a játék mélysége egy 2 hete kiszáradt pocsolyára emlékeztet...és ezek akik nemcsak az arpg műfajjal nincsenek tisztában, de még egy értelmes játék mechanikát összarakni is képtelenek, na ők rakták össze ezt az újat. A vikings poén meg szórakoztató 1x szerintem. A női karakter mellbősége kifejezetten tetszetős, a személyisége már kevésbé.
Ez a shadows féle egymenés is biztos élmény lehet 1x, ha le lesz olcsózva -75%-ba minimum.
Ha arpg-re éhezel, akkor tényleg poe, grim dawn, diablo meg ha fel tudod lőni és bírod a gyengébb grafikát akkor TQ vagy sacred is szóba jöhet. De ezekkel a fejlesztőkkel óvatosan, nehogy csalódás legyen a vége. 40 eurót semmiképpen sem ér. Ez ilyen 30 eurós árkategória újonnan, szerintem. -
reelc
veterán
válasz
gdevil #104792 üzenetére
Annyiért rablás.
Majd talán pár $-os bundliban pár év múlva jó lesz.
Épp ma írtam le, mit gondolok róla.
A Vikings - Wolves of Midgard készítői új játéka, ami PC-n jó nagyot bukott főleg a sok hiba miatt.
Ez tavaly márciusban jött ki, és jó ideje 5,99€-re akciózzák 29,99€-ról de amilyen vacak értékelései vannak Steamen még ez az akciós ár is sok lehet érte.Korábban leírtam, hogy szerintem a Diablo 3, PoE, Grim Dawn és esetleg a TQ: AE mellett nincs más ebben a műfajban, ami mondjuk többet érhet egy sztori végigvitelénél. Illetve még frissítik is.
Szerintem ez még fennáll, de ha tud valaki valamit, ne fogja vissza magát.
A Wolcen majd jövőhónapban bétázik, ha minden igaz. -
reelc
veterán
válasz
gdevil #104734 üzenetére
Eddig nem láttam.
De szerintem semmit se veszítettem vele.
De köszi a linket.2017 novemberi a dolog, igaz áprilisban updatelte.
De mindannyian tudjuk tavaly október óta hány tartalmi patch volt.
Ha az új szezon előtt nem jön patch, akkor 1 éve lesz nélküle a Diablo 3.
Ezért van a Season téma, hogy ne kelljen foglalkozniuk ilyesmivel.Szerintem semmilyen buff patch nem lenne már elég, hogy visszavonzzon embereket.
Az utolsó tartalmi patch (2.6.1) felerősített mindenkit, és pl. Torment szinten nem követte nehézség növekedés, mint egy korábbi hasonló patch után. GR se lett nehezebb. Ez a felerősítés kellett is, mert 1-2 nem kari specifikus tárgy kivételével kizárólag a Nekroról szólt a 2.6.0 ami elég erős lett. -
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
válasz
gdevil #104667 üzenetére
1. Saját nehézségi fokozata van. Normalon ugyanúgy odaállhatsz, mint TXIII-on, nem befolyásolja, ugyanazt kapod.
2. Összességében számolja. Ha megnézed, nem a Season fül alatt tartja nyilván.
Nem tudom tudod-e, ezeket érdemes tudni:
Set Dungeonra sokszor van konkrét build a Diablofanson. Érdemes megnézni őket, mert lehet 1-2 gem vagy tárgy jobb ha más, mint amiket használni szoktál.
A fő feladatok a tieid, de ha azok megvannak és annyi van hátra, hogy lekell ölni a maradék mobokat, abban tud segíteni valaki. -
SQX_Barto
addikt
válasz
gdevil #104632 üzenetére
T13-ra mind a 4 sett hasznalhato
Trag'Oul - Blood Mage
Pestilence - Blight Spear
Inarius - LazyMancer
Rathma - Singularity MageGR-re mar azert arnyaltabb a helyzet, topban szinte csak Pestilence
de GR100-ra kb mindegyik setbol van valami build (normalis paragon eseten persze)Necro-nak csak sokkal kevesebb a specifikus itemje, mint a tobbinek. Nincs bracer, egyfele ov, 2 vagy 3 vallas.
Ja es direkt nincs 7 darabos set, hogy ne tudjuk keverni a seteket es ne mehessen bele a Sage set (kosz blizzard) -
-
Vistaboy
veterán
válasz
gdevil #104202 üzenetére
Na, most megint kaptam egyet, ezúttal képet is csináltam róla:
Újra Act II-ben volt, Alcarnus-ban. Mivel a Reaper's Wraps bracer elvitte azt a pár darab Act II-es matit, így újra kellett kezdeni. Úgy látszik, megérte, mert ezt szeretik a goblinok.
Csak sajnos három most is meglépett, nagyon kellene már a DML és a Yang...
-
reelc
veterán
válasz
gdevil #104097 üzenetére
Nincs semmi gond magával a bountyval. Játékmód. Igazából egy komplett Season Journeyhez sem kell sokat lenyomni belőle. Főleg, hogy van ingyen szet, amivel sok szintet tudsz felfele ugrani.
Akkor volt rossz, amikor még nem volt mindegy az Actok sorrendje a Bonus miatt. Amikor a sok nemnormális nem követte a sorrendet...
Inkább az a bosszantó, hogy mennyire haszontalan a reward egy ponton túl. 15 perc alatt többezer matit is elszúrhatsz és jó eséllyel nem lesz jobb cuccod. Oda is lesz több óra bountyzás eredmény nélkül. Na ez a bosszantó.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
gdevil #103414 üzenetére
Majdnem minden karakternek elemental damage (Fire / Cold stb) es Chc Chd kell esetleg valamelyiknek Cdr amulettre.
A necronak, aminek alapbol kellett volna oda meg Attack Speed, Cold damage meg CHD. Szoval ahova akartam, oda hasznalhatatlan, mert hiaba nyers szamokban "pluszos" de a tenyleges damage-ben a mostani normal (tehat nem anci) amulettem korbefutja haromszor... -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
gdevil #103387 üzenetére
Most nem tudom megnézni, de nézd meg mindkét karit:
Mekkora a Paragonjuk, az alapsebzésük, elemental sebzésük, discipline, az íj sebzése. Lehet a firésnek a statjai gyengébbek, és simán kijöhet az, hogy a fizikai nem jobb, csak a kari van magasabb szinten/jobb cuccai vannak, ezért csinált 1-2 GR-rel nagyobbat, Meg persze a szerencse is bejátszik (nem tudom megnézni ezeket, most nincs fent a játék). De lehet azonos körülmények között a fire erősebb. -
Peppo
őstag
válasz
gdevil #103387 üzenetére
Lehet ilyen cuccot találtak. Lehet azért, mert így a Ballistic passzív helyett hozhatnak valami mást. Vagy hellfire helyett más amulettet.
Szerintem teljesen mindegy. Én jobban szeretem a fire buildet, de ha nem lenne hozzá rendes cuccom, gond nélkül váltanék a másikra is.
Egyébként az ötödik helyen ott van egy fire multishotos is, szóval kb. ugyanoda lehet jutni azzal is.
-
-
Peppo
őstag
válasz
gdevil #103347 üzenetére
Attól függ, mit tekintesz nagy gr-nek. A shadow impale build viszonylag egyszerű és még alap cuccokban is 80-90 körül jól halad. Jobb cuccokban meg 100 fölé is mehetsz.
Érdemes mellette tartani egy multishotost is, mert 80-ig az is sima ügy (tud többet is, csak oda már kell pár jó cucc), és riftelni, bountyzni szerintem a legjobb mind közül.
-
Bird
addikt
válasz
gdevil #103347 üzenetére
Shadow impale build.
-
persil
nagyúr
válasz
gdevil #103071 üzenetére
Ja tenyleg, a druid szobajohet siman, akartam is irni, viszont mast nagyon nem tudnek elkepzelni.
Ugy ertem, hogy eleg cross kasztok vannak igy is, paladin, assassin, pl mar ezert nem ferne bele.(monk es crusader miatt), de az amazon is nagyon izzadtsagszagu lenne. Mondjuk talan abbol ki tudnanak valamit hozni, hogy ne hasonlitson annyira masra.
Ezeken felul meg, ami eszukbe juthatna, az talan nem annyira illik a lore-ba. Neten pl deathknight-ot is olvastam mar... Hova konyorgom, annyira nem valo ide.GoTReX:
En leginkabb annak orulnek, ha a regi dungeon siege, sacred, vagy titan quest mintajara nem egy varosba ternel vissza mindig, hanem "haladnal elore" egy oriasi terkepen es nem 5 varos lenne, hanem szamtalan kis falu, orposzt, stb, ahol lehet kereskedni peldaul, legyen vegre ertelme a penznek is. -
persil
nagyúr
válasz
gdevil #103069 üzenetére
"Nem elég "lemásolni" egy buildet, hanem meg kell érteni a működését és meg kell tanulni vele játszani. Ebbe a hibába én is beleestem anno... "
Persze ez tiszta sor, teljesen igazad van, nálam működik is a dolog, mert mielőtt pontos buildet készítek, mindíg a saját megoldásaimmal jutok el valameddig, párom viszont "csak játszani szeretne" és a szinergiák, összefüggések kevésbé érdeklik. Ebből persze következik, hogy ne is akarjon gr 60 fölé menni...
Nekem viszont az egész nekró annyira nem jött be, hogy képtelen vagyok beletanulni és így neki elmagyarázni sem tudom normálisan, ezért kerestem itt valami segítséget hozzá
A blight spear-es jópofa mondjuk, a nován viszont el sem gondolkodtam, megnézzük, köszi!
Más.: Ti mit gondoltok, mi lesz a diablo jövője? Most nem a varázsgömbös, meg dobókockás diablo 4 érdekel, hanem, hogy szerintetek meddig fog még élni a játék? Jöhet vajon új kaszt, van e még annyi a sztoriban, hogy legyen új kieg?
-
persil
nagyúr
válasz
gdevil #103066 üzenetére
Nem az enyém a cucc, hanem páromé, de mindegyik szett meg van neki és ő jól el is van, csak amikor együtt játszunk, akkor kullog utánam és mire bármit megütne, már rég megöltem mindent.
Pedig, ha valakinek szar a drop, akkor az én vagyokLidless Wall primal a kedvencem... WD-nek xD
Szóval nekem írtózatosan gyengének tűnik, főleg ahhoz képest, hogy most már konkrét buildeket is lemásoltunk, minden szükséges tárggyal.
Jó, nekem nem jön át, gyökér vagyok hozzá, meg béna, de ő sem sokkal ügyesebb, pedig neki tetszik ez a szar"Ez ugye a Devour nyomogatása után lövi ki szépen a Corpse Lance-eket" Ez itt rögtön az első furaság nekem. Ugye a corpse elfogyasztása miatt lövi ki a lance-t, nem konkrétan a devour miatt. Na most, ha devour-ral tolod el, akkor egy lance repül, de a mocsok felszippant 3-4-5 tetemet a földről, utána, ha nem döglik meg elég szörny, akkor nem marad hulla harcolni.
Ha viszont alapból a corpse lance-szel használod fel a hullát, akkor ugye 2 lance repül el(egy ingyen, mert fogyasztottál) és garantáltan csak annyi hulla tűnik el a földről, amennyi kell, mert a lance-nek kell célpont. (tehát, ha nincs mire lőni, akkor a hulla marad a földön, nem szopkodja fel feleslegesen, mint devour-ral.)
Cserébe így meg megdöglikMost eddig akármilyen videót néztem erről a szemétről, mindig az jön át, hogy össze kell szedni a fél pályát és land of the dead alatt lezúzni mindent. Komolyan...? Egy 2 perces cd-re kell hagyatkozni, erről szól a karakter sétálgatsz, amíg rajtad nem lesz a fele kerület, majd land of és simulacrum?
Nagyon izgi.
De igazából mostanra ki is derült, ez az egész nem nekem való, gyökér vagyok hozzá, nem is tetszik, ezt a fajta játékstílust meg nem is lennék hajlandó megtanulni
Páromnak tetszik, tanulgatja, csak ugye az egész azért volt zavaró, mert együtt nagyon gyengének tűnt.
De a végszó, hogy ezt így meg kell szokni, tanulni, mert máshogy nem megy.
-
faragojof
őstag
válasz
gdevil #102982 üzenetére
Olyanok írták, akiknek az adott kaszttal vagy builddel meglehetős a tapasztalatuk. Ezért írták, írhatták, hogy lazább cuccokkal magasabb GR-t mentek patch után.
A Diablóra hatványozottan igaz, hogy idővel minden elért GR magasabb lesz, minden tárgy erősebb. Instant siker itt nagyon ritka.
Szerintem! -
Sanyo77
tag
válasz
gdevil #101716 üzenetére
Soloban a petessel jársz legjobban az elején. Nagyon erősek a legalapabb cuccokkal is. 70-es Gr összejött, anci is alig volt rajtam. Ami zavaró nekem, hogy jár az ujjam. mintha gépelnék, kicsit összetett, de meg lehet szokni.
Utánna a Trag'oul, ha lesz normális gear-ed.
[link] -
errorcode06
őstag
-
Peppo
őstag
válasz
gdevil #95017 üzenetére
Végigjátszanod nem kell újra. A sztorimódot legalábbis nem. Egyébként a season karakter a nulláról indul, se cuccok, se semmi.
Amennyiben normál mód alatt a sztori módot érted, akkor ahhoz képest az adventure mód sokkal több xp-t, jobb lootot, ranglistát, és különféle játékmódokat (rift, bounty, stb.) ad.
Ugyanaz a szóló játék, mint a multi, csak egyedül nyomod.
Viszont multiban van xp és mf bónusz is, plusz a veled egy játékban lévő emberekkel tudsz csereberélni, szóval azért meggondolandó a dolog. Szólóban sokkal lassabb a haladás, de ha ez nem zavar, akkor egyébként mindent el tudsz érni ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest