Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz proci985 #104066 üzenetére

    Hurrá. :C

    Akkor végre újra le tud majd kötni a játék pár hét erejéig. Már azt sem tudom, mikor voltam utoljára belépve, mostanában egyáltalán nem érdekelt a Diablo. De egy új szezon kezdet mindig érdekes számomra, még ha csak addig is tart, míg nagyjából megint elérek P700 környékére. Akkor valószínűleg megunom, mert nincs semmi új cucc, sokszor több óra bounty után 5 perc alatt elpörgetek egy tucatnyi matit, legtöbbször zéró eredménnyel... akkor aztán inkább abba is hagyom.

    De azért a remény hal meg utoljára. Ezúttal hátha nagyobb szerencsém lesz és tovább kitartok... bár kétlem, hogy végigtolnám a teljes szezont, ahhoz márt az kellene, hogy valami tényleges újítás/újdonság érkezzen a játékba.

    Igazság szerint két - azaz valójában három - dolog érdekelne Diablo témában:

    1-2: Diablo 1-2 remake, eredeti játékmenettel, de modernizált grafikával, még akár 10-20 eurót is kiadnék értük, ha elkészülnének.

    3: Diablo 4. Ez mondjuk előbb-utóbb megjön, de inkább utóbb, addig kellene valami, ami hosszabb távon életben tudja tartani a franchise-t, és véleményem szerint a Diablo III magában lassan erre kevés lesz...

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák