Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    Nekem most egy Crusaderem volt. Condemn build nagyon be jött. Gyengébb cuccokkal is eszméletlen sebzést le tud tolni!
    A Hammerdin nagyon jó kis bemelegítő volt, de mivel azzal elég szar célozni, így inkább csak fun volt. De az ultimate FUN az a Roland Build volt, szaladsz, csapkodsz mint a hülye azzal ns-be tuti szórakozok még.

    Egyedül a Law-ok gyengeségén lepődtem meg, nem emlékszem régen milyen volt de mintha az egészen át csapott volna a nerfhammer. Össze-vissza 3 használható volt. De a szívesnek is a regen meg a pajzs nevetségesen gyenge, max az 50%-os movespeed a jó benne.

    Itt rá is térek egy kicsit a fanyalgásra, hogy nagyon durván meg van határozva mit érdemes használni.
    Kisebb változtatásokat tehetsz, de az is majdnem +2skill +2rune maximum.
    A passzívok fele nevetséges megint, átnézve a többi build-et is, legalább 10 sehol se használható.

    Ami a legjobban zavar amit említettek is előttem, hogy a sebzést nem tudod kiszámolni. Amit megkapsz számokat szart nem ér. De még amikor beállítod akkor is ott van a CDR, vagy a "mana" gondok.

    Ezt a szezont nyomtam eddig legkomolyabban, és rájönni hogy a HP semmit nem ér. De maga a Thougness se még a crusadernél se, mert hiába volt az egekbe GR 80 felett akkor is 2 ütés :D

    Én amit várnék a több féle build variáció. Nem éppen a Condemn buid-re gondolok mert az tényleg nagyon speciális. Egy adott skillhez való 1 adott legendary bónuszra felépíteni a legjobbat, ott tényleg nem sok variáció lehet, de ha mondjuk én nekem tetszik másik skill is az is használható legyen. Ami meg nem tetszik az ne legyen már kötelező.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák