Hirdetés

Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Vistaboy #1483 üzenetére

    Kapcsolódó hír a Hardwired-ről:

    "Jay Wilson megerősítette, hogy nem lesz nekromanta a Diablo III-ban. A játékban összesen öt kaszt lesz és az új kirurgus (Witch Doctor) kiszorította a hullamágust. Mivel mindkettő átkokkal és mindenféle élőhalott rémekkel, illetve szörnyetegekkel operál, így az egyiküket le kellett fagyasztani. Mindezt azért, hogy minden szempontból friss és üde játékmenetet biztosítsanak a játékosoknak és ne csupán egy feltupírozott Diablo 2-vel legyen dolguk.

    A nekromanta saját sikerének lett az áldozata. Akárhogy is próbálták nem jött össze egy igazán egyedi, friss megközelítés - fejtegette Wilson. Nahát ezt majd elhisszük egy nap. Egyébként a fejlesztőcsapatnál sem aratott osztatlan sikert a necromanta távolmaradásal, ezért van remény, hogy egy későbbi kiegészítő során visszahozzanak egy-két régebbi kasztot."

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Aktív témák