- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Slayer Valor #1773 üzenetére
én is azt mondom, hogy jobb a világos, mert hát attól, hogy a diablo feltámadt, még felkel a nap. Ettől függetlenül persze legyenek olyan részei, főleg belső területeken, ahol meg igenis sötét nyomasztó a hangulat.
Ha jól tudom, (már nem emlékszem hol olvastam) aug-ban lesz egy demo. Arra feltétlen kíváncsi leszek, meg persze, hogy fut-e a gépemen -
dave1234
csendes tag
válasz
Slayer Valor #271 üzenetére
Még semmit nem hallottam róla...
-
v@n
csendes tag
válasz
Slayer Valor #269 üzenetére
Arra én is!
De ha most jelenne meg a piacon már az is késő lenne,mert mióta is mennek az igéretek,hogy jtszatunk a dio 3mal? -
Lacza
senior tag
válasz
Slayer Valor #260 üzenetére
Egy biztos.
Ma a WOW mellett nagyon nehéz havi előfizetéses játékot csinálni.
Én benéztem egy-két MMORPG-be de meg sem közelítik az ÉLMÉNYT!
Mert ez már az -
M@UL
tag
válasz
Slayer Valor #239 üzenetére
nem inkább haggyuk..
-
Zenty
őstag
válasz
Slayer Valor #239 üzenetére
Azért nem olyan gaz full maxon wow graf ( ugy lehetne szépen jellmezni hogy mesés kockásaan
)
Havidjal én nem a szép grafot várnám el hanem pl full magyar supportot!
Ahány magyar jáccik a wowal szerintem ez illendő is lenne ! -
M@UL
tag
válasz
Slayer Valor #236 üzenetére
na jó igazad van ,,, speciel a WoW-ot énse szeretem
....de attol függetlenül jó szerepjáték lett azis.
-
bigman00
tag
válasz
Slayer Valor #233 üzenetére
Mindezt majd 1 éve gondolta/tuk a játékról
Azért ez egy cseppet siralmas... rendesen ki tud velünk ...-ni a sajtó meg a játék készitői -
SzalaiG
addikt
válasz
Slayer Valor #226 üzenetére
Szerintem régóta készül és még 1-1,5 év és játszunk!
-
M@UL
tag
válasz
Slayer Valor #218 üzenetére
értem.....
-
M@UL
tag
válasz
Slayer Valor #212 üzenetére
viszont az tuti hogy késik mert a blizzard.com-on volt róla szó hogy 2006-ban várható....de aztán azt irták hogy csuszni fog......
-
M@UL
tag
válasz
Slayer Valor #212 üzenetére
énnem azt montam hogy tuti,,hanem hogy ezt hallottam....de reménykedek és nagyon szurkolok annak az 1%-nak
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Slayer Valor #208 üzenetére
Van benne valami , de szerintem ez még nem mond sokat .
Csak egy bejelentés ,
( Pedig nagyon jó lenne ha már meglenne))
-
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor #206 üzenetére
Az interneten járt végig egy levél. Hitelesnek látszott. Ezen az oldalon olvastam:[link] De igaz reménykedjünk a legjobbakban!!!
-
Boco8
tag
válasz
Slayer Valor #197 üzenetére
És a cmorpg az miben különbözik az mmo-tól??
Nem tok igy hirtelen rájönni
. Max arra gondolok h nem fizetős. Azért talán??
-
Zenty
őstag
válasz
Slayer Valor #192 üzenetére
Másik csapat hellgate londonos,de az nemigazán szerep game lesz és még nem bizonyitott!
Én egyébként abban reménykedek ,hogy talán diablo 3 hoz egy hasonlo gw szintet!
Gw ultra star ,de nem ártana egy kis változatoság!
És sajna ahogy nézem nemostanság lesz gw kihivoh game vagy valami hasonló.
Ugy látszik nem poénbol volt a gw-nél az 5 éves fejlesztes meg a jó kiado választás
[Szerkesztve] -
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor #192 üzenetére
Hát most asszem' be égtem!
-
Nyűnyüke
csendes tag
válasz
Slayer Valor #187 üzenetére
Sajna az egész fejlesztő csapat elment, de nem oszlott fel. Csináltak már új közös játékot. Az is (ha jól tudom) fantasy alapú.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Slayer Valor #177 üzenetére
ez nem hülyeség..az eredeti Diablo 2ben tényleg minden nehézségi fokozaton más szinü...
-
SzalaiG
addikt
válasz
Slayer Valor #166 üzenetére
Nem kell csúcs grafika. Kinézetre eddig a Heroes-ból is a 2. volt a legjobb. A játékélmény legyen jó!
-
Flen
tag
válasz
Slayer Valor #166 üzenetére
Jah!
Majd nem is tudunk róla semmit sem, meg semmi hír róla, at egyik napról a másikra meg ott lesz a boltokbanKemény lenne
-
Integra
titán
válasz
Slayer Valor #158 üzenetére
de jön, és ez a lényeg.
képzeld el, addigra már directx15, geforce 19800gtx, shader model 20.0 és mozifilm feeling -
alitak
senior tag
válasz
Slayer Valor #154 üzenetére
Hát szerintem a wow az wow marad, amíg világ a világ. Úgyhogy a Diablo3 az meg marad 5let szinten. Remélem hazudok...
-
Integra
titán
válasz
Slayer Valor #144 üzenetére
nézd, pusztán ha üzleti szempontból vizsgálod a dolgot...
pletykák ide, pletykák oda, dio3 lesz. robbanni fog a bankszámlájuk ha végre kijön.
te sem vagy ellensége a pénzednek, nem? -
Bencus88
nagyúr
válasz
Slayer Valor #105 üzenetére
Ha négy éve készül már akkor nem hinném, hogy csak 2010-be adnák ki.Ez az én véleményem csak
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Slayer Valor #93 üzenetére
LOL
Hát nem véletlenül készül 4 éve a dió 3
Ha közel akar férkőzni a Diabló 2-höz akkor el is kell egy két esetleg 4 év, hogy valami sikere legyen a Diablo 2-höz.Csak már képekben látnám.Vagy egy videót -
Bencus88
nagyúr
válasz
Slayer Valor #91 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem online lesz hanem ugyan olyan lesz mint a Diablo 2.Persze legyen online része is.Nagyon várom már és remélem nagyon jó lesz.Pedig van rá esély hogy wow feelingje legyen.
-
sumdudum
tag
válasz
Slayer Valor #19 üzenetére
szal a története az lesz elméletileg amivel befejeződik; Tyrael szétnyomja a világkristályt amivel Baal áttudta volna küldeni a lényeket viszont későn érkeztünk mert már megfertőzte azt, ezért kellett szétvágni a Világ kristályt... és mint mondták az outroban nem lehet tudni hogy ezzel a szörnyek örökre eltüntel vagy csak a gátat törtük át nekik... szal ennek lesz valami foltyatásos története... azt már biztos hogy lesz Diablo 3 (mint ahogy Fallout 3 is).. a csapat ami meg felbomlott, ami annó csinálta a Diablo2őt meg ujra összeállt, a Diablo3 idejére, hírek szerint(pontosan a South West asszem)... remélem nem MMORPG lesz és nem 3D mert nagyon rossz inkább maradjon eza Dio2 stílus csak jó legyen a története ami már nagyon jó pont, és a játékmenet még amin javítani lehetne... új kasztok(mint pl Baldurs Gate 2 monjuk a Kensai harcos; vagy hasonlóan ijen több kasztúság; de csak is kizárólag a heck and slash kellene) és normálisan kihasználható skillek lenne a legjobb megoldás, pl ha minden skillt kitudnánk használni ismerettségtől függően, ami előnyt vagy hátrányt okozna királyság lenne.. talán túlsokat hallok a szerepjátékokról (M.A.G.U.S)... viszont az ijen nagyon ütné az eladási listát...
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) AX6000 router
- Őskoczka
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest