- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
mikromanus #46353 üzenetére
Vagy inkább 0-24 tolják az karit
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #46295 üzenetére
Már most lehet kapni 1200 DPS, 380 int - 400K gold 2h-et....
Ami 980 dps-es bot most rajta van, 140 inttel, kb 4K sebzést tud leadni... ezzel vajon mennyit ütne?(#46297) ProEvoFan Ne ez legyen a téma, csak pár szót engedj meg... miért zavar téged olyan iszonyatosan, ha néhányan kritikát is megfogalmaznak egy patch-ről, vagy a játékról? Megfigyeltem korábban is, egyből a torkának ugrasz annak, aki egy kicsit negatív kritikát fogalmaz meg...Mintha kb tilos lenne erről beszélni.
-
SLYM
veterán
válasz
mikromanus #46261 üzenetére
A szado-mazo faktor kezd alacsony lenni. Elvonási tüneteim lesznek
talán próbáld ki a hardcore játékmódot, ott 100%, hogy nem unatkoznál. ajánlom mindenkinek aki azért panaszkodik, hogy jaj milyen gyenge lett a játék
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #46204 üzenetére
- Rend tick damage is constant, based on average damage. Weapon damage range doesn't randomize Rend damage. (Note that damage displayed is rounded, so it's normal to see varying numbers as fractions are carried over.)
- Rend can crit; I normally did 13 damage per tick, and I saw ticks of 25 (I had the Ruthless passive for +100% damage crits).
- Rend crits are on cast, not per tick. When I saw 25's, it was for the whole duration.
- Rend crits are per hit, not all hits at once. Had a champion pack of 4, two of them got crit damage and died, two survived from normal damage.
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #46185 üzenetére
Tegnap azzal mentem +30% damage helyett. Stilusfuggo, nekem bejott, sokszor mentett eletet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #46170 üzenetére
Kutyusok miatt 40k hp. Ezt nem hinném, hogy csak úgy legyalulná egy act2-es reflect, hogy észre sem veszem.
Egyébként nem volt rajta reflect. -
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #46170 üzenetére
De nem szignifikánsan, ezért is nem értem, hogy lett hirtelen egyeseknek sétagalopp Inferno
.
Igen, valószínűleg a skillekkel kellene kezdeni valamit. A Frenzy ugye adott, mellé jobbon a songoku skill, az elég fasza az elite-eknél, Revenge nélkül halott vagyok, azt nem tudom nélkülözni, War Cry is alap, tonna armor + @. Battle Rage majdnem 4.5k dps-t jelent, azt megint nem lenne túl okos lecserélni. Egyedül talán az Ignore Pain lenne cserélhető, de mire? A Leap elég jó ötlet, de tényleg kellene egy másik támadó skill is.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #46165 üzenetére
Nyilván nem ácsorgok benne ilyesmikben. Csak arra próbáltam utalni, hogy semmivel sem lett könnyebb a játék. Nem sebeznek kevesebbet rám a mobok, vagy ilyenek. Ezért nem értem, hogy másoknak miért lett könnyebb, miben nyilvánul ez meg? Visszább írta valaki, hogy eddig Act 3 nem ment neki, most meg simán, miért? Nekem meg miért nem?
Összesen 1220 LoH-om van, Frenzy-vel sem szedek annyi életet, ami mondjuk elég lenne ahhoz, hogy a Revenge skillt ne kelljen használnom, még Act 2-ben sem.
@(#46164) SSJPeter: Act 2-vel nincs is gond, ha nem ad be valami rettentő szopatós kombót a gép, akkor halál nélkül végigmegyek rajta. Act 3-ra meg sajna tényleg kevés a DPS-em, oda, ahogy én nézegettem, 20k+ kellene, de én akkor sem fogom elkezdeni használni a CHD-s meg CHC-s cuccokat ^^.
-
Attix82
addikt
válasz
mikromanus #46152 üzenetére
Ezért is reménykedem, hogy lesz új fokozat a Paragon vérpistiknek is
Blizznek nem tartana sokáig: HP és Sebzés növelés.....pl Act 1 olyan lenne mint most act 4
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #46103 üzenetére
Miért lenne szokatlan? act3-ban kb 1,5-1,75* xp jön a killekért, annál meg jóval gyorsabban ölök act1-ben, ráadásul +25% movementspeedes gearben tudom tolni vaulttal és tactical advantagedzsel
én csak annyit vettem észre, hogy te baromi lassan fejlődsz hozzám képest -
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #46103 üzenetére
hiányzik az enchantress embléma a bal felső sarokból?
szerk.: lóf.szt ott van az
szerk2.: heart of sin?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #46098 üzenetére
hova akarsz ezzel kilyukadni?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #46095 üzenetére
nem használsz sprintet
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #46071 üzenetére
Ezeket ti ilyen 375-ös MF-el ütitek ki?
Valorral együtt 169 és semmi jó nem esett még ma... Összerakok egy gear swap felszerelést, de nem tudom ez gyakorlatban hogy működik majd...
Mellesleg az MF cuccoknak undorítóan magas az ára, függetlenül mi van rajtuk. Sok ilyet törtem már be -
thesound
addikt
válasz
mikromanus #46067 üzenetére
a fury töltődött igen
-
Alg
veterán
válasz
mikromanus #46067 üzenetére
igen
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus #46058 üzenetére
Furcsa volt nekem is, de kaptam questért xp-t. Sőt ha törsz vagy sokat gyilkolsz azért is beesik az xp.
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #45966 üzenetére
"150int + semmi extra alapfegyver 800k-ért kint van 980 DPS-sel. Az elfogadható? +200 alapsebzés és még parasztvakításnak van kis int is "
Az vele a célom, hogy ezzel "alig" sebeznék többet és elkúrtam rá egy millát. Értesz már?
Ha találok olyan fegyvert, ami egyértelműen, minden téren(dps, crit dmg, int) erősebb és az adott pillanatban lesz is rá annyi pénzem, akkor azt habozás nélkül meg fogom venni.
De addig pár száz karakterlapos dps-ért nem adok ki 1-2 millát -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #45954 üzenetére
Itt a "kék szemét" 900 dps-sel. -3000 dps lenne.
Ha a "kék szemétre" szeretnék intet mondjuk legalább 100-at, illetve egy kevés crit dmg-et, hogy tényleg jobb is legyen, akkor pedig máris nem 50 ezres kék szemétről beszélünk.
De tényleg nem értesz?
Nem az enyém a jó, hanem nem kapok jobbat annyi pénzért, amennyit rá tudok szánni.
Van össz 3.5mill. Mondjuk 50%-át rákölteném, az 1.75mill.
Ennyi pénzért akkor mutass olyan fegyót, ami egyértelműen jobb, mint az enyém. -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #45942 üzenetére
Én tényleg nem igazán értelek.
Van egy fegyverem, olyan, amilyen. Ha ennél egyértelműen jobbat akarok(tehát 770+dps, 65%+crit és 170+ int) akkor az kurvára nem 50k.
40% crit chance mellett meg azért nem épp elhanyagolható ez a 65% crit dmg.De nem elég egyszerűen "jobb" mert +30 dps-re nem adok ki több százezret/milliót. Szóval, ott vagyunk, hogy mondjuk 850+ dps, 65-70% crit dmg és 180-200 int. Ha ez neked 50k, akkor kérek kettőt.
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #45930 üzenetére
Szerintem valamit benéztél...
Először is nagyon nem vagyok tele lóvéval.
Én csak belinkeltem a fantasztikus dropjaimat."Mi a fenének egy 50-100k ért (sem) eladható fegyverrel akarsz inferno act 3-ban nyomulni??? Dackorszak? "
Heart of sin questnél tartok egyébként.Vagy ha a kezemben levő kardra gondolsz, az sajnos nagyon nem 50k. Ha ilyet találnák ah-ban 50k-ért, akkor valszeg vettem volna jobbat.
Ilyen dps-sel csak 300-400 ezerért találtam, de ha jobbat akarok és nem 20-30 dps-sel, akkor milliókban kéne gondolkodnom.
Pláne, hogy arra a 70 vit-re is szükségem van. -
nightmare13
őstag
válasz
mikromanus #45881 üzenetére
Én meg noob vagyok, Monkkal potyogok, ahogy annak rendje és módja
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #45873 üzenetére
gondolom critbuilddel kezdtél, mi meg allres és defense irányban próbálkoztunk. egyébként elmentünk a3ig így is.
hopp, ez mehetett volna még szerkesztésbe, sry
szerk: Belialt én is hamar letoltam wizarddal, vele nem volt baj. DHhoz képest egyszerű volt.
-
shouryuken
senior tag
válasz
mikromanus #45834 üzenetére
Inferno.
Gondolom gearje nem strengthet ad, hanem szinte csak res-t és vitát.
1300 az all rese, és 65k a hpje, ennyit tudok.
Csak kicsit kiábrándító volt a 2k-s dmg. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #45834 üzenetére
we take the basic two hand stats... and then doubled it! és lehet két socket egy fegyveren, manticoreból már láttam olyat.
egyébként igen, néztem egy gyors rakkis -> siegebreaker menetet, fél szint feljött, ruby nélkül a helmben. ruby már van (felülről a második, a 2mes), socketed helm van (88dex, 4crit, socket, mindezt 5(!)kért), szal teszt még jön.
érzésre azért eléggé gyors lesz a szintezés.
DH első benyomások: evasive fire tényleg picit erősebb, aknák szintén egész jók, bár azok már a patch előtt is brutálisakat ütöttek. kevésbé van bajom discipline fogyással, most vagy a szokásosnál kevésbé bunkó ellenfelek voltak, vagy a night stalker egy picit jobban tölt critekre (eddig nagyon nem csinált semmit).
Szasinka: nem kell main kari, mind a 10et felhúzhatod paragorn100ra.
-
danilla
őstag
válasz
mikromanus #45815 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Stat brutál lehet, de a sebzése kuka.
Level 61-es, mondjuk ez érthető.
Act hányban vagy? -
FehérHolló
veterán
válasz
Ez azért elég gyér damage-re.
shouryuken: Csak a kétkezeseken növeltek statot, az összes ilvl61-62 fegyveren sebzést.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
hát igen muszáj PHAT LEWT-tal visszahívni a játékosokat. durva. -
CocooN-z
őstag
válasz
mikromanus #45780 üzenetére
Már csak 0.55x ...
Ennyit erről, meg is jöttek a GoldFarm botozók
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #45772 üzenetére
Ezt nem igazán értem, én rare shielddel nyomom, miért baj, hogy egy legendary item a legjobb? Nem az az egyetlen lehetőség, akinek nincs rá pénze, az ugyanúgy használhat rare shieldet ezentúl is. Nem érzek késztetést arra, hogy megvegyem az új Stormot, ahogy a régire sem éreztem késztetést, gyengébb nem lett a karim 1.0.4 után, így nem értem a felháborodást ^^.
-
Attix82
addikt
válasz
mikromanus #45772 üzenetére
Ahogy eddig is, nem fognak azok túl sűrűn droppolni
.
Én igazándiból a + 1 fokozatot sajnálom, Infernó után lenne még egy Brutál fokozat. Ahol csak LVL 62-63as itemek esnek, de az aztán kőkemény lenne.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #45520 üzenetére
tehát speciel ha rácritelsz a seismic slammel 3 szörnyre, akkor ingyen nyomtad a spellt?
-
Franklin
addikt
válasz
mikromanus #45462 üzenetére
Kék items only, fehér items only karival próbálkoztál már? Vagy valaki?
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #45453 üzenetére
Jól van, valamhol mélyen féltem, hogy félreértesz majd, de szerencsére nem.
Nem leszólom, csak ahogy elnéztem, miután felraksz magadra mindent, már tényleg csak gyalulni kell
A búgócsigát azért nyomják sokan, mert - és most kövezzen meg, aki akar - faék egyszerűségű de mégis hatékony. Szóval jó látni, hogy valaki mással próbálkozik
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #45449 üzenetére
Izgalmas lehet.
jobb gomb, jobb gomb, jobb gomb...jobb gomb, poti, jobb gomb...
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #45266 üzenetére
na aztán HC-ban ja, imádtam azokat
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Az utolsó amit írtál külön jó pont tőlük, párszor belefutottam a nagy menekülés közepette DH-rel.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #45269 üzenetére
Az a baj, hogy nem a tornádóktól halnak meg, hanem maguktól, ezért nem kaptam értük cuccot meg buffot.
Egyébként meg hogy örüljél, könnyítettek a tank barbárok életén, 6 másodpercig nem fearelhetnek fear után, plusz mostmár mégkevesebbet sebeznek az ellenfelek. Szóval mostmár azzal sem lesz "nehéz" játszani. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Én ilyet nem is láttam. Lehet azért, mert meghaltak egy pillanat alatt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #45257 üzenetére
Nem tudom, egy jópárszor megöltem már. Dobott is már 1152dps magic xbowot, de azon kívül nem sok értékeset.
De amúgy te is meg tudod nézni a profilomban a karaktereket. (Mondjuk WD-vel csak vége előtti invite-al van meg az achi miatt, de ha elértem 100-as szintet a DH-val meg a barbárral, akkor HC-ben folytatom a WD-met) -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #45204 üzenetére
Legközelebb majd megpróbálom kevesebbet húzogatni
És igen..7M volt..+DEF-es Socketes ez volt az egyetlen...360as alapdef-el volt bent pár de az nem játszikProEvo: Jó...nem váglak ketté...MÉG
-
Rizzo
aktív tag
válasz
mikromanus #45217 üzenetére
Overpoweres barbárok a "Desecrator tócsákba" járnak gyógyúlni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #45214 üzenetére
Ghom's healing clouds
-
marcyman
aktív tag
válasz
mikromanus #45179 üzenetére
Pontosan annyi helyem van, már mások is írták blizz fórumán, hogy rossz nekik.
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #45175 üzenetére
Olvasva a paragon szintet én is hezitáltam először, hogy legyen vagy nem kell socket. Aztán jött ez a táblázat diablofans oldalán. Látva hogy több milliárd XPről van szó, remélem nem döntöttem rosszul a socketes sisak vásárlásával. Durva lenne, ha a Blizz a rengeteg eladott sisak/gem után benyögné, hogy amúgy a paragon levelhez speciális XP tartozik, amit csak az NV 5x15%-a növel, itemek/sisak gem nem
Na akkor páran, köztük én is, kicsit kiakadnánk azt hiszem.
Amire mondjuk mindenképpen kíváncsi lennék az, hogy mennyi XPt érnek a dögök. Tehát Act1, 2 vagy 3 éri majd meg vajon. Ha egyre több XPt érnek akkor valószínű Act3, de amúgy szintezésre gondolom inkább Act1 lesz a legidálisabb akkor is, csak úgy meg sok magasabb itemlevel lootról lemond az ember, mert annyival rosszabb ott a drop%.
Act4-et meg kizártnak tartom, hogy megérje. Mire összejön az 5ös NV már félig kivitted az Actot, míg egy Act3ban jóval több elit/fehér dög van amiket 5ös Valorral lehet zúzni. -
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #45168 üzenetére
Egész elgondolkodtató lett ez az 1.04, persze GW2 "jobb" lesz, de lehet asszonykának kiadom, hogy "szintezzen".
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
mikromanus #45135 üzenetére
Ezt én is tudtam, de azt hittem lesz ennél fontosabb funkciója is, de azért köszi
-
marcyman
aktív tag
válasz
mikromanus #45168 üzenetére
Hogy lehet vele ügyeskedni meg keresni? Beszéljük csak meg.
-
Amur
addikt
válasz
mikromanus #45158 üzenetére
Hardcore AH-ban eddig is a ruby meg az ametyst volt a drágább(perfect square ametyst 100k felet van),emeraldnak nem volt ára.
(érthető okokból,ott a vitality és a sebzés a lényeg,pláne hogy a legtöbb HC kari barbár)Közben el is vitték a felrakott rubintjaimat.Így hogy minden alapanyagom farmoltam kerestem gyorsan rajta több mint 100k-t.
Lehegy csinálok még amennyihez van alapanyagom! -
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #45148 üzenetére
Ott az elején eddig is volt, mert az nem olyan mint a többi actban, az a kút, így ott most is lehetett bármikor. Én is sokszor láttam ott infernon.
Amúgy annyian álltak rá a piros gem üzletre, hogy úgy tűnik kezd lehalni az AH tőle - legalábbis a tome of secret részleg az már használhatatlanul lassú.
szerk:Még a botok farmolják majd a paragon level100-at dologhoz annyit, hogy Kripparian is mondott egy ötletet a 2 hónapja csinált videójában erre, és végülis ezt alkamazza a blizzard. Az NV buff fog adni 5x15% XP bonus-t, a botok meg nyilván enélkül kell hogy farmoljanak act1-et, ami valószínűleg iszonyat kevés XP-t jelent majd.
Illetve sokkal gázabb lesz paragon 100as karaktert elveszíteni bot - ban miatt, mint ha most banolnának valakit, így remélhetőleg visszább szorítják valamivel a botozást. Legalábbis remélem -
cowboy_bebop
őstag
válasz
mikromanus #45135 üzenetére
Most olvasom, ez nagyon jónak ígérkezik. 100 Paragon szint, szintenként MF, GF, és main stat bónusszal. Kb. feljebb tolták a szinteket új varázslatok nélkül.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #45127 üzenetére
Most esett éppen egy rare-ből
soha azelőtt amúgy...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #45099 üzenetére
Ja most nekem is, bár csak párszázat vettem 800-ért sikerült a tome. most Fiery Brimstone-ra mentem rá.
Amúgy nekem soha nem dobott még brimstone-t, igaz legendary-t nem nagyon törtem.
Hogy van ennek a droprate-je? -
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #45078 üzenetére
Azt
A gold témára. Átlag ember aki 'kézzel farmolta' a goldot nem fogja ilyen kevés pénzért árulni. Legalábbis jó sokáig még nem. Eddig az volt a baj hogy nem ment az eladás az RMah-ban nem?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #45036 üzenetére
Amúgy valaki itt írta a CAPTCHA módszert. FB-n már nem lehet képet küldeni enélkül... Itt is meg lehetne csinálni, játék kreálás előtt CAPTCHA. A legtöbb bot, ezt csinálja. Ugyanis bonyolult olyat írni ami végigmegy egy acton. Szerintem ott már objektumazonosításnak is kell lennie. Vannak ilyenek is, de egyszerűbb kilog belog módszerrel egy helyet farmolni, előre megírt scripttel. Amiket neten láttam ilyenek voltak. Na ez nagy csapás lenne a botoknak. Nekünk meg annyira nem, mert beírjuk...
(#45037) Mumee: Hogy érted hogy láttál lootot?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #44961 üzenetére
"Nem azért szűr ritkásan és látszólag kevésbé hatékonyan a bliz mert érdeke a sok gerinctelen takonypóc botoló létezése, hanem azért mert mindenképp biztosra akar menni és ártatlanokat nem akar kibanolni."
Ti sem gondoljátok komolyan, remélem... Baromi felesleges védeni a Blizzardot. Egyértelmű, hogy semmi komoly lépést nem tettek ez ügyben, ráadásul amit tettek is, pont arra volt jó, hogy újra több 100K accountot vegyenek. Ki lehet számolni, hogy pl 1 millió bot account után 60 millió eurót keres tisztán a blizz. Ha ezt 15%-os gold eladás után kapják, az mekkora óriási szám kellett volna? Szóval simán megéri őket úgy békén hagyni, hogy megérje nekik új accot venni. Sokszorosan.
Ráadásul RMAH-ból igen is óriási haszna van így is, hiszen ott a legkönnyebb eladni a szajrét. Mert biztonságos. Ebay-en pl nagyon kevés cuccot láttam még. Biztos vannak erre oldalak, de RMAH-t sokmillióan nézegettik.
Mellesleg gondolkodjatok már egy kicsit, mielőtt elhiszitek a saját Blizzard pátyolgató érveléseteket. A piacon lévő botok nagyon nagy része pl AutoIT bot. Meg lehet nézni a videókat róla... elcseszett gyors, szögletes egérmozgás, mindig az előre kijelölt pontokra kattint. Ugyan már... nevetségesen könnyű lenne automatikusan bebuktatni, egérmozgás figyelés alapján, kiegészülve azzal, hogy túl sok arany keletkezik az acc-ról.
Ráadásul azt is lehetett volna automatikusan figyelni, hogy mennyi érték keletkezik egy acc-on, és mennyi vándorol ki róla. 24/7 farmolsz a bottal, majd átadod a napi 10 millát egy átjátszó acc-nak/játékosoknak, ELLENÉRTÉK nélkül! Ez már eleve gyanús. Ha AH-n vesz értékes cuccokat, majd átadja másnap, az is értékátadás. Innentől meg lehet figyelni az egérmozgást, viselkedést, memóriát (Bár virtuális gépen mi haszna van nem tudom)
A nagyon nagy baj, hogy tényleg szinte engedik a botozást, és nem véletlenül terjedt el vírusként itt a topicban is... Láthatóan egyre megtűrtebb dolog, és még hencegés tárgya is. Kitiltásról meg nem hallottunk még, itt...3 hónap után így állunk a botvédelemmel, halál gagyi AutoIT botokkal is lehet nyomulni.
...de felesleges ezen pörögni, sajnos minden jel arra utal, hogy ez a helyzet. Ha nem ez állna mögötte, akkor meg ordas nagy balfaszság ennyi idő után, itt tartani. Nem kell védeni őket... nem érdemlik meg. Reszemről off, inkább 1.04-ről kéne beszélni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus #45014 üzenetére
Sajnos a tanknak nem látom értelmét, mivel nem lehet a ranged karikat védeni, mert lazán rámásznak az elitek. Ez nem mmo, ahol az aggro-val magadon tudsz tartani minden mobot, itt nincs olyan. Akkor már inkább partyban tolom, úgy, hogy van rendes sebzésem., nem csak az elitek lábujjkörmét piszkálom egy darab tompa műanyag kiskanállal...
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #45020 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #45017 üzenetére
Nekem ne mond..én tudom.
Múltkor linkeltem egy képet amin 50 arcane között szalonnát sütök..de van olyan mikor egy pók alám fingik és nem győzök helyezkedni -
Cyberbeni
addikt
válasz
nightmarishen kívül az összes többi a gyenge gear miatt van, konkrétan 4 cuccon 0 all resisted van, és a pajzsod is 13% blokkos. a nightmarish is túlélhető rendes gearrel.
csapatjáték=te tankként 100-szor annyiért veszel geart, mint a többiek?
(nem csak az adott karaktertől függ, hogy jó e csapatjátékra, ha pl van 3 lassan mozgó karakter rendes védelemmel és dps-el, amellé kíváló a dt barb, ha pedig 3 karakter 0 védelemmel és bazinagy dps-el, amellé meg a tank barb a kíváló)offhand dps-e miatt keveset ír ki, de amúgy általában elég hamar meghalnak az elitek, és halni se nagyon szokott (act3-4-ről beszélek természetesen) - persze van amelyik mob kicsi, és menekülni akar előlem, azokat néha sokáig tart megölni.
következő patchtől már csak +75%Kripp pl 1.0.3 után benne állt kb végig a tűzben
-
mikromanus
veterán
válasz
Bocsi. Lehet nyersnek tűnt. Nem az értékét akarom kisebbíteni, hanem a csapatjátékba való hasznosságának mértékét vonom kétségbe. Hasznos és jó, de nem kifejezetten tipikus csapatjátékos a build. Ennyi akart lenni.
"diablo megöléséhez pl elég rávinned az egeret és utána nyomvatartani egy gombot, míg dt builddel még mozgatni is kell az egeret, hogy futkorássz körülötte, az biztos."
Próbáltad vagy láttad, vagy csak elmélkedsz. nem így működi?. Max iszonyat drága maxközeli cuccokkal és Diablo 1 és 2. körös támadásainál működhet ez a beállok mindenbe módszer. A 3. kör nem nagyon teljesíthető így. Az első kettő se legtöbbször. ,A sebzés szerintem bugos picit, mert eltérő mód sebződök a benne álló karakter ^^
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #44996 üzenetére
Jóval nehezebb a frenzys a DT-nél...
Mumee tegnap hozzám is bejoinolt 4 forintos setben...
Resist végett gyakran halt de úgy ölt mint az atom..
Egyszerűen nem igényel geart az a build..mondhat bárki bármit..
Nyilván DPS, kell hozzá de kb ennyi...Vitán felül a legkönnyebb build a játékban..ha tetszik ez valakinek, ha nem..
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44994 üzenetére
ezt úgy mondod, mintha frenzy+revenge barbárral annyira nehéz lenne. (mondjuk több idő)
-
törölt tag
válasz
mikromanus #44980 üzenetére
Az szép hogy még 250 euró sem elég nekik
(#44981) radi8tor1
Vannak drágábak, vannak olcsóbbak. Én soha nem vettem semmit 50k fölött, de általában max 20k-ért vásárolok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #44985 üzenetére
A legjobb itemek ára elszáll mint a hidrogénes lufi
Várjunk már az 1.0.4-es patch után 2 hetet. Szerintem normalizálódni fognak az árak.Szerk.: Pontosabban lehet majd emberi összegekért (500k és alatta) kapni olyan tárgyakat, amivel easy ride lesz inferno.
Természetesen az új legendary-k és az újonnan eső, buffolt lvl61-62-63 cuccok ára eleinte nagyon magas lesz. -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44977 üzenetére
de szabályellenes. az más kérdés, hogy ha nincs webkamerád, akkor blizz nem tudja, hogy 2 különböző ember játszik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #44977 üzenetére
Hát azért tuti nem fognak bannolni soha senkit mert Pityuka gépe elé néha leül az öccse Máté is!
radi8tor1 Amatőr vagy? Ha ilyenre kéred akkor előbb le kell ültetni..
-
Bronco80
aktív tag
válasz
A gond az a gold-farmolókkal, hogy bár a profiljukra nézve egyértemű, hogy bottal csinálják, de az alapján nem lehet bannolni, mert bár valószínűtlen, de lehetséges hogy valaki 24/7-ben játszik (akár ketten váltásban, de legit módon).
Mondom, teljesen valószínűtlen, de nem lehetetlen. Bannolni csak akkor lehet, hogy ha a bot programot el tudja kapni a Blizzard. Furcsa profilokat lehet linkelgetni, jelentgetni, de az alapján sosem lesz ban sajnos. -
Cyberbeni
addikt
válasz
"ártatlanokat nem akar kibanolni" <- ez
plusz ha azonnal kibannolnák a botolókat, akkor nem vennék meg újra a gémet, ami megintcsak bevételkiesés
egyébként meg:
botoló: public hc gamebe bejön és a városba csalogatja a mobokat, amikor afk vagy
cheater: feltöri az accountodat és meghal a hc kariddal[link] -> lehet végre bármikor visszavonható lesz az aukció (ha nincs rajta bid)
@radi8tor1: pl intel? G105M-nél nem lehet rosszabb. a wizardommal megcsináltam vele infernó act2 q1-et (act1 mf cuccban)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44901 üzenetére
ha fehér mobokat akarok ölni, arra ott van nightmare
egyhites karikkal meg amúgy sem lehet rendesen farmolni, mert meg kell ölni a sima mobokat is, ami legalább 3* annyi idő (beleszámítva, hogy se sprint, se örökös wotb)
plusz egyhites karinak van annyi dps-e, hogy egyedül megölje a fehér mobokat elég gyorsan, akkor viszont egy tank (vagy akár egy másik glasscannon kari) csak hátráltatja@Lézerparaszt: [link]
-
drk88
senior tag
válasz
mikromanus #44901 üzenetére
pedig jó act3ban egyszerre 3 elite packot ölni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44896 üzenetére
"Gyanítom ez a két barbár build sose volt és nem is lesz kifejezetten csapatjátékra omtimalizált"
Én úgy tudtam, hogy a DT barbár a legjobb csoportos farmoláshoz (mármint nem kell mind a 4-nek annak lennie, elég egy, és akkor arra tp-zik mindenki), wotb és sprint azért elég sok movementspeedet ad, sima mobokért meg nem kell megállniaegyébként meg ha menekülni akarsz előlük, akkor nem árt a sprint (WW nélkül is hasznos tud lenni)
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #44896 üzenetére
"Mumee meg picit felderítette a terepet. Istenem, ennyi elitet még sose láttam amit begyűjtött."
Hát igen, Mumeeval egy élmény a játék
szerk: nemrég láttam is, hogy játszik egy másik barbárral, ezek szerint tevótá', de nem mertem belépni
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #44848 üzenetére
Fuj Troll fuj
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #44835 üzenetére
Be tudnád linkelni az újat?
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #44810 üzenetére
Ennyi chc meg chd van mindenhol, a hp all res act3-4 ben mást szoktam felvenni, ha nem soloban megyek. Soloban ennyi ott is.
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #44800 üzenetére
Jó a 80-nal azért túllőttem a célon, mert ahhoz többnyire kell vagy revenge vagy overpower is, de a pajzson az a crit chance jóval kevesebb DPS, mint a fegyveren 100-200% crit damage.
(Nálam unbuffed csak passzívokkal 52% crit chance)
Én 65%-al rohangálok az alap skillbuildben buffolva.
Illetve a main gearben 25k hp-val és 170 all resel. -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44800 üzenetére
revenge +10%
overpower +10%
ezekkel együtt összesen 82,5%
easy
ja meg lemantation v mi a neve az övnek is ad 1%-ot, meg inna gatya is, az eddig 84,5%@DjDanee87: mondták, hogy csak magic/rare esik több sima mobból, legendary nem. egyébként nekem szinte csak pakkból esett legendary/set
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #44781 üzenetére
Crit damage miatt. Buffolva 80%+ crit chance easy, de 500-600% crit damage az húzós.
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #44781 üzenetére
Én azért teljesen másképp vagyok felépítve, mint te, de szintén pajzzsal megyek.
Ha normális offhand nem 50M+ ba kerülne, akkor lehet váltanék, de így maradok a pajzsos megoldásnál ami olcsóbb és biztos a túlélés legalább.
Nekem mondjuk Stormshieldem van. Vettem régebben 3M-ért, aztán kiesett rá pár nappal egy jobb, most azt használom.Mivel a játékot szerintem itt a többség már végigvitte infernon is, innentől szerintem lényegtelen ki mivel játszik utána. Nekem ez jön be, az elnyűhetetlen tank barbár, másnak meg a DT. Mindketten hatékonyan játsszuk a játékot, de ez nem egy WOW hogy a legjobb setup kell egy boss megöléséhez, meg nem is MMO tehát nem hozom ki a maximumot solo-ban a karakteremből nem zavarok vele mást, csak saját magam.
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #44774 üzenetére
Persze cuccfüggő, de a crit chance nagyját össze lehet szedni másból és a crit damage fontosabb, de nem stormshield meg mindenféle védekező vacak.
Én mostanság fogok átállni dt-re HC-n is, de ott nem egyszerű.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mikromanus #44761 üzenetére
"Meg 7 jellemző van rajta. talán az."
ja, fél óra bámulás után, megtaláltam én is -
KicsiPaszuj
tag
válasz
mikromanus #44756 üzenetére
na igen ebben nem voltam bisztos... De valami egyedi cucc van még vele kapcsolatban...
Szerk:
ja persze, a SSben 7 stat van, egy rare pajzsba max 6 mehet. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
mikromanus #44751 üzenetére
"Kivéve persze ha blokk % megszállott a kedves user. Akkor a storm a tuti"
Ez a kulcs. A többi csak részlet.A lényeg az, h a mobok egy része nem sebez rád (annyival) többet, h megérje a +blokk amount(a +1k, kb.) Viszont a SS 3%al képes többet blokkolni(ami kiegészítő nélkül +10%) így a +%blokk többet véd, mint a +1000blokk amount. De ez sokmindentől függ.
Mellesleg a SS további 4-5% dam reduction-t is hoz elitek/melee ellen ami szintén EGYEDI stat(ha jól tudom)->semmilyen rare sacred shield nem képes ezt megadni.
-
törölt tag
válasz
mikromanus #44693 üzenetére
Igen, ő használja az én gust passomat, míg megjön a lemez, de írtam a srácnak, hogy bontsa fel, és lökje a kódot mailba, remélem nem b... át
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44690 üzenetére
meguntam, hogy mindig van 2-3 menekülős elit, akit baromi sokáig tart megölni az amúgy sem sok dps-emmel, plusz a banelingek miatt nem lehet athene style farmolni
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #44593 üzenetére
Milyen fegyver van a kezében? Mennyibe került ilyen szintre felhúzni?
-
tatabánya
senior tag
válasz
mikromanus #44665 üzenetére
rendbe rakták látszólag az AH-t végre be tudtam pakolni
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #44659 üzenetére
9900-nál járunk. A parasztvakító ütközőár 11500. Lehet már az enyémet viszik, Jujj, de izgi! Csak addig ne reseteljenek amíg el nem megy az a pár (ezer) darab
(#44657) FehérHolló
Előtted még van kb 200k darab olcsóbban... -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #44642 üzenetére
Mármint mástól...azt sejtettem hogy te nem veszed védelmed alá
De mástól sem szeretnék. Elég vita volt már ezzel kapcsolatban -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #44637 üzenetére
Ahhoz hogy el tudd dönteni uncsi-e, többet kéne vele játszanod...
No offense de hosszútávon tuti hogy unalmasabb bárminél...Nem kérek választ, nem kell megvédeni...mindenki tolja aki szereti...ÁMEN!
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mikromanus #44612 üzenetére
keringeni kell szerencsétlen körül folyamat fenntartva a keen eye-t, aztán ha mákod van rád nyitja a pukit mielőtt lemegy a buff...
Azért elég szép armort ki lehet hozni monkkal... csak a regenes passzív elvileg menőbb Ghomnál, mint a hard target(20%armor).
Sajna fika-dps + keen eye videó nincs túbon, a 27k dps-es meg irreleváns a "kísérlet"-hez.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #44512 üzenetére
tome of secretet viszik mint a cukrot. én mindig legalább a másfélszereséért teszem fel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #44454 üzenetére
Ugyanezzel a kereséssel barbárra cserélve a wizardot... [link]
Mondjuk a barbár volt ide linkelve legutóbb, ezért hittem azt félig elolvasva, hogy neked a wiz kell. -
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #44446 üzenetére
-
SSJPeter
őstag
válasz
mikromanus #44322 üzenetére
Az szép.
Átmentél tankba? Hogy-hogy?
Nem szokott ennyi hp-d lenni. -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44351 üzenetére
ékszerből ilvl62 a max
@Gorneck: az a lényeg, hogy a barbárt csak buffolták, végülis avval játszanak a legtöbben -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44338 üzenetére
Plusz neki ilvl61-től ilvl63-ig mindenféle armorja van (most nézem, hogy neked is csak ilvl62 a bracered
)
-
mpierre
veterán
válasz
mikromanus #44322 üzenetére
Nem olyan friss az. Buff nélkül 13k... [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest