- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
nightmare13 #49187 üzenetére
nekem ötös van ott és semmi gondot nem tapasztaltam.
-
mar_tin
tag
válasz
nightmare13 #49187 üzenetére
Szerintem pont fordítva. A 4 -es értéket kapják a legerősebbek. Például az Energy Armor animációja sokkal szebb 4 -en, mint 1 -en, és az árnyék beállításoknál is hat opció lesz három helyett.
Egyébként nálam már az 1.02 óta egyesen van. Előtte meg nem is hallottam róla, és mégis ment full grafikán.
-
shouryuken
senior tag
válasz
nightmare13 #49044 üzenetére
Elég jó cucc volt, ráadásul sima ah-ban valaki félreárazva rakta be (300K-ért vettem)
Szerintem még kevés is volt, amit adtak érte, de úgy voltam vele, hogy jobb mint a semmi, 59-ért pl már nem is licitáltak rá, pedig hetekig volt berakva.Vállas, 80all res, 20 magic find, ~130/dex+vit
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nightmare13 #48869 üzenetére
Csak mert filózok rajta, hogy notin is kipróbálom, hogy hogy futna a gém, viszont nincs kedvem belefutni abba, hogy esetleg lock-olják az accom.
Viszont nem lépek be soha máshonnan, csak itthonról.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nightmare13 #48776 üzenetére
Pedig már csináltam is korábban, én balga, köszi szépen!
-
Gorneck
legenda
válasz
nightmare13 #48688 üzenetére
Max sírni tudnál azokon dropokon...de motivációhoz kevéske...
-
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #48688 üzenetére
Mindegy...néhány sikeresebb nap után úgy ítéltem hogy jobb a békesség..
Majd egyszer csak bezúdítom -
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #48683 üzenetére
Akad még ez-az de nem linkelem mert sokak irigykednek
-
KisRod
tag
válasz
nightmare13 #48679 üzenetére
Damage, armor nagyjából rendben, még egy 5+ k élet nem ártana, és persze a resist-ek, abból 800 körül kéne hogy legyen ACT 2-re, mert különben nagyon szenvedős. Először ( amikor még nemvágtam annyira a dolgokat ) a barbárommal ilyen 150-250 resekkel próbálkoztam, azt' csodálkoztam h lépten-nyomon halok...
-
oxox
addikt
válasz
nightmare13 #47612 üzenetére
en ma toltam egy normal jatekot...reggel volt ket percem (cenzura eppen meg keszulodott), mondom akkor 20sec-es Skeletonking achit megcsinalom (ez volt az elso tudatos achi vadaszatom)...szegenyke hat 1/20sec volt
..szerintem az utesem szele megolte....
-
P00By
nagyúr
válasz
nightmare13 #47610 üzenetére
Azt látom!
-
Neró
őstag
válasz
nightmare13 #47547 üzenetére
Dehogynem.
A kezdésnél indítottam a Monkom - azóta is csak ezzel tolom. Próbáltam másik karaktert kezdeni, de sose sikerült - untam őket. Nálam még mindig a Monk a befutó!
-
Muton
addikt
válasz
nightmare13 #47532 üzenetére
megpróbálom, köszi.
más: van egy olyan achievment, hogy punch Diabli, azaz üsd meg. egy varázsló ezt hogy csinálja? a d2-ben simán tudott ütni, de itt nem tudom, hogy hogy kell
-
MrCsiT
addikt
válasz
nightmare13 #47332 üzenetére
Az a fegyver, amit használsz, szerintem egy vicc a sebessége(0.9) alapján.
Szerintem 4-500k -ért kapsz AH-ból ilyen sebzésű fegyvert, ami 1 kezes (840-est (4-500 LoH-al) adok neked 20k-ért, ha belépünk együtt). Ha veszel fel egy res-es vagy dex-es pajzsot, sokkal előrébb leszel
A life convert kb. 6% mennyire látható ? Ér annyit, mint pl. 4-500 LoH ? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
nightmare13 #47368 üzenetére
megint mit piszkáltak?
-
Neró
őstag
válasz
nightmare13 #47361 üzenetére
Húzd rá az egeret a nevére.
-
pulcsi
tag
válasz
nightmare13 #47350 üzenetére
Nem bantom en is gyenge vagyok meg meg kulonben sincs pvp :-) mindenki ugy halad ahogy tud. Bennyboy karijara kivancsi lennek mi az uberbrutal monk mert meg fejlodnom kell.
-
pulcsi
tag
válasz
Felvehetlek listbe megyek en is act 1 farmba alltalaban 7-9 ig vagyok
-
P00By
nagyúr
válasz
18-22 óra között. Ha még nem zúztam be, akkor adok 2 Fistet, h "kicsit" felpörögjön a pofonok kiosztása
-
P00By
nagyúr
válasz
nightmare13 #47326 üzenetére
Ha belefér egy olyan ember, aki keveset játszik(este 1-1,5 óra) és közben néha el-el tűnik pár percre, akkor benne lennék
(Monk ACT I kompatibilis)
-
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #47236 üzenetére
Menj vala és üsd a mobot ahol éred vala
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
nightmare13 #47213 üzenetére
talán aprópénzért elmegy, mert van rajta socket, de azt is nagyon nyögvenyelősen fogod eladni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ment pü
G^zC^mp€r: egy képet linkelhetsz, ha találsz ilyet, sockettel olcsón
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
átvenném szívesen valami jelképes cseréért
-
RockHaRD
addikt
válasz
kuka... fölösleges a strength rajta, és a dps is alacsony 2kezeshez képest
-
Ren Hoek
veterán
válasz
nightmare13 #47188 üzenetére
40-50K körül, és akkor se biztos hogy elviszik. Nincs rajta Dex vagy Vit, így nem ér túl sokat. 2H-nál az új drop iszonyat milyen alap statokat rádob, 300 vit meg ilyesmik. (Bowokból is láttunk durvákat)
Amúgy úgy lehet megnézni mi mennyit ér, hogy beírod keresőbe crit dam 55, has socket és ennyi.. dps szerint rendezve a 40 oldal végére még mindig 1000 DPS volt, szóval ...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
nightmare13 #47054 üzenetére
Hú pedig 5000-10000-ért kapnál olyan kétkezest, amiben 300 intek vannak
Az a +8 allres semmi ehhez képest.
Ha farmolni akarsz akkor pont az kell hogy menjen mint kés a vajban és ne szarakodj az elitekkel sem, csak gyilkold le őket, mint normálonAct2 majd úgyis beteszi a kapuajtót
-
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #47181 üzenetére
Jahj duma az mindig van..akkor nincs legendary
-
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #47167 üzenetére
Ha szerzel nekem melót kelet Magyarországon akkor a kövi 20legend itemet neked adom
sith7 Nem! Hívj szimplán Burzsujnak
mikromanus Akkor ezért van mindig tele? Bazzeg erre nem is gondoltam
ProEvoFan Héj..ha akarsz még valaha Legend/setet kapni akkor nem reklámozni
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #47167 üzenetére
Látod az ikonját, nem? Szerintem a zsákosok neki dolgoznak. Ő a Fő-Zsákos. Amit nem kapnak el a többiek azok visziik a ládájába a szajrét
-
pulcsi
tag
válasz
nightmare13 #47119 üzenetére
Hat egen en most orulnek neki ha tanulo lennek 8 kor felkeles azt estig dio :-D mint regen a 2 vel.
-
DjDanee87
addikt
válasz
nightmare13 #47054 üzenetére
Igazából ha megy Act1 farm akkor nincs gond. Azt gondold még át, hogy monknak úgy a legolcsóbb, és leghatásosabb az all res megszerzése, hogy kinézel 1 resistet és veszel olyan cuccokat hogy cold res + all res és használod utána a passzívot ami a coldresedet all ressé alakítja így elég magas értéket tudsz összeszedni (cold csak példa, mind1 melyikre állsz rá).
Képet tudsz printscreenel, csak nem paintbe beillesztve, hanem a játék alapból lementi egy screenshot mappába valahol a játék mappáján belül - nemtudom hol pontosan, én mást használok.(#47056) pulcsi : Feltölthetnél róla egy képet, vagy linkeld be a profilod, hátha lefrissült a fegyverrel, és hátha abból kiderül valami.
(#47057) vvega30: Nemhiszem. itt az AHs kép.
-
DjDanee87
addikt
válasz
nightmare13 #47048 üzenetére
Monkhoz nem értek, nincs még csak level 1-esem sem. Viszont a fegyverednél elakadtam. Ennél jóval jobbat kapnál AHban 10k goldért, ami a legtöbb embernek nem összeg. pl ilyet: [link]
Más
Úgy látom valaki nagyon szeretne spórolni. Ezt a level reduces fegyvert eléggé áron alul tettem ki, mert tele a bank cuccokkal amiket el kéne adogatnom, erre valaki az 5k goldos bid/buyout különbség miatt inkább rábidelt, minthogy megvette volna. Hihetetlen [link] -
Agro
senior tag
válasz
nightmare13 #46292 üzenetére
"When you’re wielding two weapons, you alternate the weapon you swing with. Your damage is based off of the weapon you hit your foe with, NOT a combination of both weapons. Your base damage while dual-wielding will tend to be lower than a comparable two-handed weapon for this reason."
-
FehérHolló
veterán
válasz
nightmare13 #46292 üzenetére
Ez volt a képlet eddig is:
1.15 * (mainhand_dmg + offhand_dmg) / 2
Ahol a sebzésben természetesen már benne van az attack speed is. -
norton2
csendes tag
válasz
nightmare13 #45435 üzenetére
-
Ren Hoek
veterán
válasz
nightmare13 #45435 üzenetére
Inferno alatt nem nagyon érdemes foglalkozni AH-val, mert nem éri meg 5-10K-ért árulgatni a cuccokat. Egyrészt szinte mindenki inferno-n van, és már lecsengett az őrület.
Szaladj át inf act 1-re, ott farmolj inkább holnaptól kezdve simán megéri.
Onnantól meg rá kell érezned, hogy mi mennyit ér. Nézegesd az AH-t, a trade topicot. Diablo hungary-n is van egy cikk, mit érdemes felszúrni AH-ra. -
vendingo
veterán
válasz
nightmare13 #45376 üzenetére
De belépni se tudok, hogy lecseréljem.
Ilyeneket irogat:
An error has occurred.
This e-mail/name combination does not exist.meg ilyeneket:
Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information. -
davidsz
senior tag
válasz
nightmare13 #45355 üzenetére
1 órája ugyanígy jártam.
Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Játékok
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest