- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
FehérHolló #49526 üzenetére
A Magic Find nem befolyásolja az iLvl-t.
-
priti
addikt
válasz
Azt sosem értettem, hogy ennek mi értelme. Most az miért jobb ha nem mittom 4db lvl63 itemet találok, hanem 4+n darabot? (már ha igaz egyáltalán) Max pár fillérrel többet fizet a kovács, de alapvetően én már az extra goldnál vettem észre relatíve még az elején, hogy a világon semmi értelme. Kétszer végigrepültem annó régen hellen a háborún egészen a bossig archon-nal és a másikhoz képest több mint +100% extra gold szerelésben párszázzal kevesebb (!!!) arany hullott, mint extra gold nélküli cuccokban ugyanott, ugyanazon a szakaszon és kétszer repültem végig extrával is és anélkül is, tehát összesen négyszer és semmi különbség nem volt. Kb. akkor lehetett volna több arany az extrával, ha minden kő alá benézek és minden hullát kifosztok, talán, de mivel ezt egyik esetben sem tettem meg, ezért szerintem semmi értelme átöltözni ha ennyire nem látszik a különbség... ezek után gondolom mf-el is ez van.
Rajtam is van mf, mert random azért rákerül az emberre amikor már inf act3-at farmolja, de semmi hasznát nem látom. Én úgy csinálom, amikor farmolok, hogy minden kéket és sárgát felveszek és amikor tele az inv telepor, eladom a kovácsnak és goldban nézem, hogy mi újság van és akármit veszek fel ugyanaz jön ki átlagban a vonatkozó útvonalon, bárki kipróbálhatja, szóval nyasgem.
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #49583 üzenetére
A kulcsszo az "elsore" volt. Annyira sokszor nem utheted le elsore.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Köszönöm! Pont akartam írni, hogy az általad linkelt chagelog-ban 2%ról buffolják
.
Sirandrish:
Neked is köszi!
-
Hun'reeth
őstag
válasz
FehérHolló #49400 üzenetére
Okay, csak most kaptam az első - és egyelőre egyetlen - db alapanyagot (valami rare cucc szétütésénél) de nem láttam még receptet. Mármint, hogy annyi minden kell-e hozzá mint pl. a Staff of Herding-hez, van-e még valami spec. stb.
Ahh kössz a linket!
-
Kephamos
addikt
válasz
FehérHolló #49386 üzenetére
Gosh...2012 van.
Köszi a tippet!
-
flash-
veterán
válasz
FehérHolló #49375 üzenetére
hát pedig van hogy akkor is van loot ha nem vagyok a mapon
-
Zeratul
addikt
válasz
FehérHolló #49350 üzenetére
Savas eső esetén még szép hogy érzékeny, csontot oldja a sav, hús se védi.
-
vhunor
őstag
válasz
FehérHolló #49127 üzenetére
Erről csak a lényeg hiányzik, nem is ért többet.
-
drk88
senior tag
válasz
FehérHolló #49127 üzenetére
Nevetséges árak vannak!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #48821 üzenetére
Ment PÜ.
-
kopaszqtya
tag
válasz
FehérHolló #48817 üzenetére
Én lennék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #48817 üzenetére
kopaszqtya
-
DjDanee87
addikt
válasz
FehérHolló #48806 üzenetére
Azért mostanában tényleg megy lefelé kicsit. Nemrég 1,40 fölött volt én most adtam el pár milliót emiatt néztem hogy tegnapelőtt átlag 1,39ért ment, tegnap már átlag 1,36 volt és a mai szerintem még csökken, mert most éppen 1,25ön áll ha jól látom.
-
Dadan01
senior tag
válasz
FehérHolló #48781 üzenetére
Túl hosszú a cooldown, az én stílusomhoz nem passzol.
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #48764 üzenetére
Mire gondolsz? Mert az, hogy felhőja a jégesőnek betakarja a képernyőmet az eléggé zavaró...mikor kérdeztem wizeket, akkor ők pl nem tapasztaltak illet...gondolhatod icecave-be pl milyen jó lehet így közlekedni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #48764 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem realisztikus (bár nem sok lézernyalábot látok az utcán
), hanem hogy zavaró..
-
sto1911
veterán
válasz
FehérHolló #48738 üzenetére
-
Edge
veterán
válasz
FehérHolló #48714 üzenetére
nekem is van egy raklappal csak pont az a hiba hogy még 1 euróért se veszik meg nemhogy 5 -ért csak szeretnék egy példát látni.
szerk: értem én -
danilla
őstag
válasz
FehérHolló #48415 üzenetére
Ritka mint a fehérholló?
Annyira nem ritka, én már voltam ott ötször
-
morvaigaben
tag
válasz
FehérHolló #48415 üzenetére
Unalmamban Diozok, ha már az a k*rva neptun egyáltalán nem bír működni...
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #47794 üzenetére
Többet nem fordul elő
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #47784 üzenetére
Nem? Patch ota? En vidaman oltozok azota is
.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #47160 üzenetére
Nem, mert vígan kaszaboltunk még amíg meg nem telt az inventory, hazateleport után lőttem a képet. Van valamennyi life regenem, de látszólag nem töltött vissza semmit (a kis zöld számok sem ugráltak). Ez bug és nem először fordult már elő velem, igaz nullás HP-m akkor volt először. Az első bekapott ütés után visszaáll a rend, de addig nagyon gáz úgy játszani, hogy "vérben" úszik az egész képernyő.
vvega30: Bár tényleg halhatatlan lennék, mint nem túl rég a wizardok
A csillagharcost meg nem bántani, mert ő egy igazi vérprofi tank, nélküle kb sehol nem tartanék mégvhunor: A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás ha beteszed a passzívok közé a Sharpshootert.
-
vvega30
senior tag
válasz
FehérHolló #47160 üzenetére
szerintem szimpla DH, halhatatlan és kész.
vagy a baloldali csillagharcos tartja életben a szeretetével. -
Amur
addikt
válasz
FehérHolló #46588 üzenetére
Nem kell nézegetni magukat,de attól még benne vannak..
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #46466 üzenetére
Sose mentem WW barbival, csak amíg teszteltem (nehogy megszóljanak miatta hogy látatlanban ítélkezek). Nem csak azzal volt teljesíthető Inferno. Most meg van sok alternatíva. A seismic eddig is működött, de most kapott kb 50% buffot. A rend is fel lett dúsítva igen erősen. Sprint-rend kombóval is lehet szépen irtani, bár ez nagyon hasonló a tornádós ww buildhez, csak nem pörgettyűzik, hanem vérét veszi az ellennek
Act 1 mindig is runolható volt bármivel. Act 2 jó felszereléssel runolható volt gyorsan bármilyen builddel (dam nerf után és 1.0.3-ra meg végképp). Az Act 3-4 talán lassabb volt mással, de a questért teljesíthető. Runolni kevés haszna volt, mert act 2-ben gyorsabban lehetett ölni és annyival nem volt jobb a drop (mennyiségben és szintben). Igazából eddig se volt gond, de valamennyire act 3-4 nehezebb volt. Most ha kihívást keresel és nem akarsz kuka cuccokat mellé, akkor nincs terep ahol runolhatnál...
-
Mumee
őstag
válasz
FehérHolló #46466 üzenetére
Lusta vagyok én karikat húzni, de kiskapuk vannak sok karinál, mint a DH 4 nata szettje. Igen abból az egyik drága lesz, de még ígyis kihozható picit több mint 10m-ből szerintem még.
Épp most AH.zok némi geart még a barbáromra, de csak mert unatkozom és úgyis csak a nyakamon a gold.
-
Mumee
őstag
válasz
FehérHolló #46452 üzenetére
DH-val mentem act3-at 4 nata set a +2 disc regen miatt és máris pite egyszerűségű akármilyen szar a gear a 4 mellett.
Maross: Mint írtam már glass cannon barbár. 25k hp, 130 all res, 4,4k armor, de persze 90k körüli inbuffed DPS.
-
flash-
veterán
válasz
FehérHolló #46302 üzenetére
oké de nem lehet valami hasznos ez az Andariel visage,nem viszi senki, végén eladom félmillioért oszt csókolom
-
marcyman
aktív tag
válasz
FehérHolló #46318 üzenetére
Nem baj, flippelgetés attól még mehet. Így könnyebb is az új kereső miatt. Csak most az über atom cuccokra kell ráállni.
Cyber: Igaz is, majd átmennek sokan GW2-ni és akkor "beindulhat megint az AH élet."
-
X Factor
addikt
válasz
FehérHolló #46246 üzenetére
tegnap méf a dh-m nak szeruett számos kellemetlen pillanatot.
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #46246 üzenetére
Azé volt belőle tegnapis 1-2 a szokásos helyen mi?
Szart se javítottak, kb nincs olyan runom ha arra járok, hogy ne lenne ott...
-
Blizz
őstag
válasz
FehérHolló #46195 üzenetére
Érdemes használni szerinted?
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #46167 üzenetére
Nem vagy te túl izmos a zsenge reflect damhoz? Nálam az volt trükkös néha. Nosza próbáljunk ki egy DPS dúsabb buildet! Nosza fogy a magyar... izé, a HP, de az nagyon. Nem sikerült eleget visszatöltenem LoH-hal. Néha jobb a szolid közepes sebzés
(#46169) mcsabee
- a fehérek picit többet sebeznek, az elitek kevesebbet.
- valamelyik skill helyett kellene egy támadó vagy köztes skill. Így lényegében alap/main skillel nyomatod végig a játékot ami elég érzékeny ha az ellen menekül és nem egyedül van. Csapatba jó ez, de soloban hasznosabb valami egyéb is ami sebez (seismic, sprint, ww, overpover, vagy bármi más ami sebez is és nem kell feltétlen szorosan hozzásimulnod az ellenhez vele). Vagy marad a helyezkedés és ügyeskedés. -
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #46001 üzenetére
Critet máshol is össze lehet szedni. 1350 loh-t nehezebb.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
FehérHolló #45890 üzenetére
Mik vannak?
Vállalsz bércraftot is?
-
oxox
addikt
válasz
FehérHolló #45876 üzenetére
gyöngyösön? ...meg dobott egy plant is....6-os bracer....7.5misi az ára ah-n
...jó run volt....jahh act3 kompatibilis lettem....fingó akármi szedett le, de egy barbár kiséretében voltam (aki inkább még act1-re van tervezve)
-
shouryuken
senior tag
válasz
FehérHolló #45820 üzenetére
Köszi! Az xbow is kétkezes, az is érintett?
Szerk: látom sajnos nem! Bár az már nagyon OP lett volna!
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #45820 üzenetére
Kivéve 2h bow, xbow...
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #45804 üzenetére
Nem hinnem hogy visszatarto ereje lenne. Tuti 0 rendorsegi/ado ugy lesz az egeszbol. Max amit kap, az a banhammer neha, de ez mindig benne van. Gyakorlatilag egy nem botozo account begyujti a penzt, es eladja, teljesen vedve van szerintem.
-
Tom5
addikt
válasz
FehérHolló #45804 üzenetére
Mennyiért?!
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #45799 üzenetére
O te jo eg, es akkor mi van? "Botoztam diablo3-ban, tartoztassanak le.."
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #45791 üzenetére
Kenytelenek ide pakolni, most mar senki nem fogja megvenni dragabban ebayen. Es itt a leggyorsabb eladni.
-
CocooN-z
őstag
válasz
FehérHolló #45791 üzenetére
háááááát, sztem van aki, persze jobban megéri neki külső fórumokra, etc -be, de van egy két tarcsi 200-300 milliárd amit berak rmah-ba miért ne alapon.
-
persil
nagyúr
válasz
FehérHolló #45491 üzenetére
Ezt én eddig is tudtam...
Csak valaki nem értette, ezért írtam le neki.
Mindenki write only?
-
Amur
addikt
válasz
FehérHolló #45363 üzenetére
Amit nem látok benne és igérték:
nem csak a statokat tudom a viselt cucchoz hasonlítani,hanem mutatja is majd AH-ban hogy mennyivel változnának a statok tőle a karinak.
ez akkor még mindig nem? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ennek is jó sokan fognak örülni itt:
Fixed an issue where certain movement skills were granting immunity to Ghom’s gas clouds if cast while inside the cloud (and if the player never left the cloud’s area of effect)
-
FehérHolló
veterán
válasz
A Proc coefficient ugye azt jelenti, hogy mennyire hatásos például a LoH és mekkora szórzóval érvényesül a cuccokon lévő crowd controlok hatása?
-
Alg
veterán
válasz
•Overpower
•Skill Rune - Crushing Advance
•Can no longer trigger On Hit procs... ennyit a jó kis LoH-ről
-
törölt tag
válasz
Mintha Monk-on többet dolgoztak volna, ennyire nem volt rendben vagy mi?
-
davidsz
senior tag
válasz
FehérHolló #45360 üzenetére
Nekem jelszócserét kért a biztonsági kérdés megválaszolása után. Nem volt hardver és net változás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FehérHolló #45309 üzenetére
Akkor sorry, nem tudtam, hogy az Activison már egy a Blizzarddal.Viszont ha egyedül a Blizzardon múlt volna, akkor nem hiszem, hogy még kiadták volna, Kotick a legnagyobb hiéna a játékiparban.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FehérHolló #45251 üzenetére
Nem veszi észre magát a srác...durva, nagyon durva!
más: a flawless ruby ára 5k volt az imént, nagyon kemény
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #45251 üzenetére
Nem értem miről beszélsz, jó lenne ha visszafognád magad. Én csak arról beszéltem, hogy már így sincs túl sok kihívás a játékban, ezért első végigjátszásra nem érdemes agyonvásárolni magad az AH-ból.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #45248 üzenetére
Igen, de te hányszor toltad végig a játékot?
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #45245 üzenetére
Na lejárt a szerkesztési limit.
Szal este asszony toljaDe mehetsz vele is, ITT a barbija, kicsit visszább van, + még egy srác lehet belép a szomszédból, varázslóval, de ő tényleg le van maradva, kb olyan 14-15 körül jár, sajna nem tudom megmutatni a kariját.
De ha nem jó, majd megyünk együtt NM-en.szerk: Ja, hogy fegyóba nem int-et add, basszus, köszi, hogy szóltál. Mojo-t meg keresek valami ütőset már régóta, na mindjárt szétnézek a piacon, oszt átgyúrom a fickót, köszi az észrevételt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #45241 üzenetére
"cserélni kell AH-ból" csak akkor kell, ha nem akarod élvezni a jtékot
@pitepeti71: inkább piros követ tegyél fegyverbe, meg offhandnek inkább mojo-t használj, ne pajzsot
dye-t csak nem legendary/set cuccokon lehet használni, azon belül is kesztyű, vállas, sisak, mellvért, nadrág, csizma -
törölt tag
válasz
FehérHolló #45241 üzenetére
Mehetünk most is ha gondolod, ITT a karim, a sisakkövet, meg az offhand gyűrűt már lecseréltem. De ha most nem akarsz, akkor szólok majd Nightmare elején, szvsz pár nap, és ott vok.
szerk: na már frissítette a statot, szóval az aktuális látszik.
szerk2: kérdés: Miért nem tudom használni a DYE cuccot, vagy hol vannak a feltételekről infok? Csak át akartam szinezni egy-két alkatrészt magamon, de azt mondta, nem lehetséges ...
-
tatabánya
senior tag
válasz
FehérHolló #45088 üzenetére
már annak örülnék ha így maradnának az árak, és a balance-s 10 euromat goldra váltva lehetne valami értelmesebb felszerelésem
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
FehérHolló #45081 üzenetére
hát... így adok rá másfél hónapot patch után és az arany ugyan annyit fog érni mint D2-ben. csak javításra lesz jó
(#45095) Ren Hoek 4000????
én is mindet elcraftoltam star-ba :\
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #45068 üzenetére
Oké de a szuperkérdést feltetted neki például újra?
Nyilván egyik sem 100%os megoldás, de a semminél több.
Ismét a Dragonicás példát tudom felhozni..
Egész pontosan úgy nézett ki hogy feljött egy ablak egy képpel amin voltak betük..azon kellett megszámolni az "U" betüket..
Volt megadva 3 lehetséges válasz és 2-t választhattál..ezzel ugye ki lett szűrve hogy "hjaj csak félrenyomtam" meg ilyenek..a lényeg, hogy ha 2szer is hibásan válaszoltál akkor vissza rakott a városba..Nem kell túldramatizálni..nem kell bannolni/megölni senkit..de ha 3ból 2szer nem tud összeadni 2-t 3al akkor ott nagy valószínűséggel sz*r van a palacsintába..
Mumee Akkor lehet ez volt a gond
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #45061 üzenetére
Igen, de ez egy kérdés, meg közben rájöttem a color helyesen colour, de innen az ötlet, írtam is a szerk-ben, helytelen helyesírással kell a kérdést feltenni, de attól még maradjon értelmezhető.
A logikai részét tuti meg tudnám oldani, a programtörzs meg maradna az, ami. Csinálj rá algoritmustSirandrish
Na tessék, még egy működő példa.
szerk : Vagy egyszerűen fotó, és három lehetséges válasz, hogy mi van a képen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #45061 üzenetére
Tök mindegy..ez se tud mindent..
Akkor nem kérdéseket kell neki feltenni hanem:Régen Dragonicáztam...ott úgy volt megoldva hogy random időkben felbukkant egy kép betükkel, és 30másodperced volt hogy megszámold hogy hány "U" betü van a képen..
A bot nem tudná megszámolni...illetve a fenti kép bizonyítja hogy összeadni sem tud..G^zC^mp€r Moziba ne vigyelek?
Egyébként azt írja hogy nincs ilyen.. -
törölt tag
válasz
FehérHolló #45053 üzenetére
szerk: egyébként egy alpogram is figyelhetné a népszerűbb botokat, anno a punkbuster valami hasonló elven működött, mikor még aktív gamer voltam. A lényeg, ha nem is 100% hatékonysággal, de nagyrészt lehetne szűrni.
Ren Hoek
Tulajdonképpen engem az sem zavarna, ha az egész kereskedősdi megszűnne.
szer2: Mondjuk a colort colournak irják "hejessen" de innen az ötlet, a kérdés helyesírási hibával, ám értelmezhetően lenne feltéve. Ugyanígy a válasz. És OK, ne legyen ban, hanem valami lightosabb bünti, mondjuk ahogyan Ren Hoek mondta, kitiltás a piacról három napra.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FehérHolló #45041 üzenetére
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #45030 üzenetére
használtad már azt a shoutot? mert annyira nem jó, mint ahogy leírás alapján tűnik
@pitepeti71: pestilence rúnával nem a te gondod a kezelhetetlenség, hanem az ellenfélé
-
Mumee
őstag
válasz
FehérHolló #44986 üzenetére
Az utóbbi leírásod már most is igaz. 10m-ből egész kényelmesen végigviszed infet, néhány karival nem lesz easy farmstátuszban act3 csak act2, de simán végigviszed.
Top vásárlásom eddig 140m volt és 390m-ért adtam tovább.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #44986 üzenetére
úgy vittem végig barbárral, hogy csak az amuletem meg az egyik gyűrű volt 500k feletti, és eléggé easy ride volt
act3-ban kill ghom-tól kezdve a storyt, előtte is minden elitet megölve végigmenni az egész acton
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #44984 üzenetére
Persze...hát félállásban a Blizz a női játékosok webkameráját közvetíti Live-ban...nem tudtad?
-
RockHaRD
addikt
válasz
FehérHolló #44973 üzenetére
szerintem vmi TAX dolog miatt van a limit...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #44971 üzenetére
Csupán azért van ez a limit, hogy a gyerek ne tudja 1 nap alatt eladósítani a szülőket.
Affene, ez nem jött be.
-
gdevil
aktív tag
válasz
FehérHolló #44960 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Ja és melyik "vga gyártó" tette bele a driverbe, és hogyan lehet beállítani? Erről van valami infód?
Van itthon Radeonos és Geforce-os gép is, kipróbálnám.... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #44899 üzenetére
Nem, minden követőnek saját XP-je van a végén.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #44657 üzenetére
Lehet pakolni fel cuccokat, nálam kb 10-ből 1 felment
-
mikromanus
veterán
válasz
az necces, Ha 9k-ért rakod ki már gazdag lennél. Nekem 10k-ért van kint és 9800 felettiek a legutolsó vételek. Lassan reménykedhetek a gazdag balekokban
-
LÁZ
addikt
válasz
naja, szakitanék én is
, de csak összevissza enged berakni cuccot
-
RockHaRD
addikt
válasz
FehérHolló #44589 üzenetére
csak a magas szintű legendaryknál garantált a brimstone
amúgy nekem eddig sárgából nem esett még soha, viszont kékből már kb 5x... legutóbb két napja, meg is örültem neki, hogy egy kb 0-t érő kékből lett egy 280ért eladható brimstone
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #44457 üzenetére
Köszi. be is raktam szépen a könyvjelzők közé
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #44448 üzenetére
No, fuss neki még egyszer!
Van valahol valami wizard skillezés-LoH-hoz hasonló leírás vagy táblázat barbárhoz ...Azért köszi. A szándékot értékelem az eredményt inkább nem
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #44397 üzenetére
majd=1.0.4-ben javítják (valahol fórumon van róla kék)
-
oxox
addikt
válasz
FehérHolló #44344 üzenetére
kicsit sok emos (vagy milyen) zenet hallgatsz szerintem mostanaban
ne bizonytalanits el minket! -
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #44379 üzenetére
Infen felejtősek...még golyófogónak is kevesek. ACT1ben is csak azé bírják, mert hamar lecsapkodom róluk a mob hadat...
Ezért is vagyok csöppet szkeptikus, hogy mit is fog érni ez. Mondjuk már kisebb szinten se használtam őket..Egyébként kb dátum van már erről a patchről?
(#44386) Cyberbeni:
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #44349 üzenetére
igen, közben én is rájöttem és át is írtam.
a második felére meg annyit, hogy: mostmég
nekem bármelyik másik rúna nagyon leszívta a manámat, patch után meg ezzel a rúnával lenne 198 manaregenem az eddigi 200 helyett -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Egyértelműen nőstény.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szerintem a Combja például nagyon is nőies..
Ha kiderül hogy fiú akkor a gonosz ikertestvérem írta ezt -
sto1911
veterán
válasz
FehérHolló #44293 üzenetére
Lol, nem mintha olyan sokat ert volna a cucc, de hatha ez lesz nekem is. Csak nehogy utana kamatyostol kelljen visszafizetni
-
P00By
nagyúr
válasz
FehérHolló #44280 üzenetére
Hát, igen
ilyen az én szerencsém. Mondjuk 0% MF
-
Rankerz
senior tag
válasz
FehérHolló #44235 üzenetére
Ha a topik végsorszámokat megnézed
Barbár: 67
Wizard: 68
WD: 69
Monk: 70Szerintem a WD t akarták előbb csak valaki közbeszólt fejeséknél
-
RockHaRD
addikt
válasz
FehérHolló #44219 üzenetére
WayneGace kollégának ment, sima játékon belül trade-en keresztül
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #44161 üzenetére
Jaha, akkor bocsi.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #44157 üzenetére
statisztikailag igen
.
Meg a "rossz" (=kevésbé menő) statok arra is jók, hogy igen olcsón össze lehessen hozni egy elmebeteg, de működő buildet.
jaja, bár kezdek rájönni, hogy hiába keresek íjon olyan statra, ami 95% szerint értelmetlen, attól még az nem lesz olcsóbb
. viszont a cuccok elértéktelenedése azzal a pozitívummal is jár, hogy kevésbé extra dolgokat olcsóbban megkapni, inferno a1re egyszerűbb felszerelkezni. mondjuk cuccokat eladni is nehezebb utánna, ez is igaz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #44155 üzenetére
2A-B-C: A tag azzal kezdte, hogy tudja, hogy amit leír, az kivitelezhetetlen, de pénzért van rá működő (tudományos alapokon fekvő) megoldása is. Egy ilyen szakterületen működő közgazdásztól ez azért elvárható.
igaz. nagyon jó meglátások, de azért még finomíthatóak.
másik oldalról viszont a drop rontás nem tudom mennyit segítene: hell végétől grindelni kell a jobb cuccokért, és elég sokan hagyták ott a játékot. a horribilis javítási költségek miatt meg az ember nem szívesen áll neki olyan ellenfeleknek, amik stabilan 1hitelnek. ld rakanoth, amivel 1.0.3 után DHval vagy nagy ügyességet kíván, vagy nat setet négy elemmel. utóbbi nem olcsó.
2A: Kicsit más dolog, hogy van (elég nagy) esély rossz statokra, mint amikor garantált a jók között a rossz stat, illetve debuff. (Debuffon most az átkozott tárgyakat értem.)
átkozottság érdekes lenne egyébként, ld Delirium D2ben, vagy az átkozott gyűrű a negatív life regennel talán még Diablo1ben.másik oldalról statisztikailag szinte garantált valami rossz stat, highend XBowok között legalábbis minden van valami, amire egy DHnak semmi szüksége. vagy a disintegratera adó dex-vit-chc sisakom is jó példa erre
.
5: jaja.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #44135 üzenetére
igen a 2C megoldás, azaz azok kivezetése a cserepiacról, akik a legjobb cuccokat keresik, gyakorlatilag bedöntené az RMAHt. accout bound szintén. sőt a gold szerepét is csökkentené, hiszen minek a gold, ha bizonyos cuccok csak grindolással elérhetőek? alternatívának marad a craftolás, de ha nem esik a recept, és nem cserélhető, akkor marad a frusztráló grind. grind miatt eddig is eléggé sokan hagyták abba a játékot.
a 2B megint necces, hellen lehet farmolni, csak inferno geart összeszedni szinte lehetetlen ott, inf A1 drop megint csak a béka feneke alatt van, A2 már okés, de oda cápázva és glasscannon DHt játszva (csak a dam, védelemre meg ott vannak a reflexek és a smoke screen) is legalább 5m gear kell. és akkor még nem is egy crit wizardról van szó, aminek fegyvert nem kapni ennyiből.
2At a használhatatlan statokkal egyébként már megvalósították, ld XBowok inttel meg strrel meg WD skillekkel. negatívumok nincsenek, mind D1ben mondjuk, de egy lvl63mas rare crossbownál így is szinte esélytelen, hogy normális essen ki. ami az árakon is látszik.
5 colorral kapcsolatban meg csak annyit, hogy amíg az uniquek világítókékek, a wizard illusionistje kék és a WD a szivárvány teljes skálájával festi be az egész játékteret (4fős multiban konkrétan elsőre nehezemre esett megtalálni az ellenfeleket az effektkavalkádtól), addig szerintem nem beszélhetünk színkódolásról. engem egyébként idegesít is, hogy multiban egyszerűen nem lehet gyors döntéseket hozni, nem látszik, hogy mi történik néha a sok effekttől.
ja igen: egyébként high level tier már most is madjnem account bound. tegnap-tegnapelőtt találtam két gyűrűt, aminél adott statokkal se AHban, se RMAHban nem volt jobb... illetve a tegnapelőttinél egy, de az se minden szempontból. 125dex 55allres 34 chd 39 physres illetve 88dex 88str 4chc 34chd meg még pár kevésbé érdekes. mások is mondják itt a fórumon, hogy nem találnak jobb cuccot a jelenlegiüknél, mert nemhogy 50mért, egyáltalán nincs se AHban, se RMAHban.
mikromanus: ghomig összesen 6-8millából elmentem egy DHval 1.0.3ban egy hete, és A4 rakanothig mentünk utánna egy WDvel. haltunk, zergeltünk, skippeltünk, de azmodant és cydeát is 5ös nephalemmel ütöttük ki azért. végigjátszás még necces, de olyan kb 5k dps még és A4nek mennie kéne. a1ben az unique packokat facerollolom.
-
mikromanus
veterán
válasz
Kicsit tán visszafogná a folyamatot az is ha játékban nem lehetne átadni itemet és goldot (trade ablak megszűntetés és dobott item se látszik mint az account bound itemeknél). A feketepiaci gold és item árusítást szépen megfogná. Meg a csapatjátékot is. Minden csak az AH-RMAH-on keresztül kerülhetne piacra. nem is tudom miért nem ezzel kezdték. Mondjuk a becsületes csapatjátékosoknak nagyobb szívás lenne, mert nem lehetne megosztani a szajrét a run közben és nem lehetne cuccal segíteni másokat.
-
mpierre
veterán
válasz
Érdekes gondolatok.
Egyet kivéve az acc-hoz kötött itemek. Ezek kimondottan értéktelenek lennének, vagy nagyon erőseknek kellene lenniük, hogy megérje befektetni a goldot. (Ez a tiszta pénz kivonás a játékból... Lehet ez a lényege?)
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
a legendary és a set itemeknek a drop rate-ét növelni kéne, vele együtt a rare drop ratet csökkenteni. a mostani buffokkal legendaryt egyenesen esélytelen lesz megfizetni.
ja meg hogy a helynek megfelelő legyen az item lvl. nehogymár act 1 farm közben jóféle 52-53-as rarek essenek már...
-
akela91
addikt
válasz
FehérHolló #44116 üzenetére
Nem hinném, hogy érdekli a Blizzardot mi van a memóriában a botter progikon kívül. Gondolom ez egy automatizált folyamat, és ha talál arra utaló jelet, Ban.
-
akela91
addikt
válasz
FehérHolló #44114 üzenetére
Csak azt zavarja, akinek van félni valója.
(#44116) FehérHolló Én akár belinkelem ide is a most futó alkamazásokat
Egyébként szerintem a Diablo memória gazdálkodását fogja vizsgálni, mert ahhoz már csak van joga, és tudják, hogy mi az ami rendellenes. -
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #44037 üzenetére
Simán csak egy Norvég Súlyemelőnő..nem tudom mibajotok vele
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest