- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
morvaigaben #49928 üzenetére
Gondolom ez a 6 tv/monitor egyben van, egy kijelzonek erzekeli a gep, valami tvdoboz meg elvegzi a kulimunkat.
-
oxox
addikt
válasz
morvaigaben #48420 üzenetére
mit kell ezzel a kardal csinalni?????? [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz
morvaigaben #48426 üzenetére
De az csak normalon esik ott, infernon nem! Én azért szenvedtem vele, aztán utánaolvastam és normalon kiesett elsőre.
-
Cadal
őstag
válasz
Nekem a kard megvan, de Bashiokot még nem láttam. Lehet többet kellene mennem az oázisba.
#48411 thesound: talán nem is baj, úgyis csak a sírás-rívás ment. Vagy mindenki azt keresi, mikor született meg a Thinkpad...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
loooool. pedig elég nagy szerencse kell, hogy találkozz vele. rakanishu kardja meg kb minden bokorból esik.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
morvaigaben #48414 üzenetére
Jó poén. Van még valahol Bashiok is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
morvaigaben #48414 üzenetére
Hát ez öléggé ritka. Szerencséd volt, hogy rátaláltál.
Suliról annyit, hogy a hátam közepére nem hiányzott, hogy a megszokott, időoptimált melóba járós utamat ellepjék az andalgó, csoportosan körben álló (és dumáló), ződfülű egyetemista kezdemények. Szerencsére 3 héten belül megunják az előadások látogatását.
-
mikromanus
veterán
válasz
morvaigaben #47984 üzenetére
Vegyél fegyvert esetleg. A mostani alkalmatosság inkább sétapálca a DPS alapján
200k-ért van most pl egy 863 DPS, 150+ int és 88 chd-s ami nem sokkal kevesebb chd-t ad mint ami van, de az alap dps-es sokkal jobb. Ilyen és ehhez hasonló fegyvereket el lehet azért könnyen csípni és elég sokat adhatnak a hatékonyságodhoz. -
Gorneck
legenda
válasz
morvaigaben #47974 üzenetére
Sikerült félreérteni...kár.
Nem bántó szándékkal írtam.
A karid meg teljesen jól helytállt ami 4es partyban nagyon nem rossz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
morvaigaben #47974 üzenetére
Ne szívd mellre, engem pl már nem is hívnak.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
morvaigaben #46393 üzenetére
én ma act1-ben találkoztam Houdini-vel egy champion bika képében. persze sikerült megölnöm, mert a templar mutatta hol van, és a végén dobott lootot (először 3-an voltak, aztán az egyik láthatatlanná lett, amikor a másik kettő meghalt)
-
Gorneck
legenda
válasz
morvaigaben #46264 üzenetére
De nem sikerült...ma is elkapott a szemét...
-
Rizzo
aktív tag
válasz
morvaigaben #39947 üzenetére
Ezek a halhatatlan minionok, ez is egy tulajdonság, ott a főnök, a sárga, azt tudod sebezni, és ha az meghal, meghalnak a minionok is.
-
mikromanus
veterán
válasz
morvaigaben #39947 üzenetére
Nem tudom milyen necces beállítás kell ahhoz, hogy minden eleállást kiirjon. Ez többnyire "invulnerable minion" (vagy valami formailag hasonló) néven szerepel. A lényege, hogy a minionokat nem lehet ebezni, csak a főnököt, de ha az elpatkol, akkor megy vele az összes csicskája is a pokolba.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest