- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
valoban nem az miatt kesett. kikapcsoltam es ugyanugy kesik.
probaltam allitani a dolgokat, grafika stb, de semmit se valtozik..
en inkabb letoroltem, ez a keses nagyon zavaro, meg warzone-ban sincs ez.
sot egyik masik jatekban sem
tudom nem nagy cucc mar az rx 570, de ez akkor is zavaro nagyon -
BandiHUN
veterán
Hinni csak a mesében... nudli esély van, ha jobban megnézed, éppúgy mint a turbrick, mandelbrick. Én ezekből nyitottam sokat, és van 4(négy) skinem fegyóra+1 valami figurából jött össze a 4-es gyűjteményből 1,amit el lehetett adni 120 tokenért...
De ha nézel streamereket, ott mindent is látni, minden kinyílik szépen.
Örülj, hogy a "kötelező" dolgokból azért ad sokat, tokenek, stb. "haladni" könnyű, a többi nem a mi sportunk. Én legalábbis a pass-on kívül tuti nem veszek soha semmit. Az meg nevetséges, hogy a skineket csak sorsolással lehet megszerezni, megvenni nem, most minek állnék neki lottózni?Bezzeg bármelyik random streamernek megvan minden, olyannak is, akit 10-en méznek csúcsban...
Vagy én nézek valamit be, és valami trükkje van ezeknek+mandelbricknek, turbricknek...Még jó, hogy játszani lehet, nem kell pl. 2 kockával 6-ost dobni pénzért, hogy bejuss. De a játék része meg kifulladt. Semmi érdemi új, az eventek nem rankedek+kínlódik a fene pár tokenért, mikor többszáz van, a shopban is sz@r fegyverekhez semmitmondó skin, azonkívül milliomospalántáknak csomagok...
Játékosok is full szétnyíltak, vagy elkenik a szám 100m-ről lézerfegyverrel, vagy olyan béna, hogy 5méterről is csak körbelő(és persze melléd is 3 ilyet ad, de menjél premade-k ellen), köztes nagyon nincs is. Alig van fej fej melletti meccs, vagy 10 perc alatt végigmegy, vagy már az első ponton megfognak az "überek". Védőben azért jókat lehet menni, ott a noob is tudja, hogy fedezék, pontközelben+lőni, ami mozog. Csak jó spawn kell nekik, "uav" , skuló, előbb-utóbb elfogy az ellen
Mégsincs kedvem elindítani semelyik bf-et, cod-ozni meg pláne nem. Bár pl. a héten még se ezt, se mást nem játszottam, biztos öregszem
-
BandiHUN
veterán
Kellene új tartalom. +nekem a kontrollerezés se jó pont, miközben ottvannak a csalók is, ráadásul 10ből 8 stream aim, norecoil, autospot.
Ami az előnye, pont az az átka, hogy free. Ha nem költöttél bele, simán ott is hagyod, nagyon küzdeni sincs miért benne/megvan már. Meghát a 3 hónapig tartó, de egy hónap alatt megcsinálható pass is, ugye... nem hagyják ott végleg sokan, csak épp a játék túl "toleráns" a pihentetéssel, ha kész a pass, 2-3 óra alatt le lehet tudni a heti dolgokat, a loginért meg ugye csak belépsz, majd ki, úgyis megvan.
Ráadásul Operations-ban még hamar le is lehet nullázódni kezdőként, aztán az is ugrik a hétvégi streames bónuszokig, vagy be lehet menni szemetet kotorászni, de randomokkal premade ellen... h streamban is látom, hogy sokan kifejezetten utaznak rá, hogy kiirtsanak, akit lehet, fejből nyomják a jó helyeket, a többi meg megvan a hullákból.
A single meg le van sz@rva,rosszul fut és dögnehéz, aki tudta, megcsinálta haverokkal, de randomokkal én 2-3 tűzharcig ha jutottamAz AI vagy nudli vagy überpró, mondjuk Operations-ban is. De persze lehet nem tudok mindent a single-ről, és be lehet állítani...
De baromi rosszul is fut, miközben az alapjáték tökéletes high+on is, 130+ fps, ott meg 50,de akadozik is.
-
jimpo
senior tag
Nekem összevissza sincs 600...
Az elmúlt 2 hétben nekem se sok, semmi értékes nem volt.
Bár előtte volt puska Safe Obtain küldetésből. Azelőtt 3 héttel szintén volt egy, meg előtte egy 2+ millás keycard.
Bár ott sikerült elhalni... -
BerserkGuts
addikt
Ez a játék egy széthekkelt battlefield
olyanokat tudnak lőni pályavégéről amit én a gagyi hakkemel se tudtam szóval itt minőségi a cuccos én onnantól nem is erőltettem a játékotbár észre vettem coop-ban is van aki shotgunnal lelövi a snipereket a tetőtől
érdekesnek is tartottam hogy tudja kiírtani majdnem az egész pályát egymagában mert szinte minden kill-t ő szedett össze de ott nem annyira zavaró mert sikerül a küldetés. -
BandiHUN
veterán
Ráférne újítás sűrűbben, csaló fronton is+vicc, hogy a pass is milyen hosszú... a codot utáltam, mert alig lehet haladni a passal, de itt meg egy hónapja kész van, vicc ez a lvl50 max szint, a fegyókhoz meg annyi token jön, hogy majdnem minden maxolva, leshetem a kör végén, hogy nem kaptam "semmit", lehetne lvl999 cap, tök mindegy, hogy jutalom nélkül, a fegyverekre+1-2 feladatos skin, nem csak 300kill,oszt' jóvan'... calling card, stb. is alig van, semmi operátor kinézet szinte, ami van, az csilliárdba kerül, az ilyen brick, stb. sorsolások ritkák+szemét jön belőle, 3 skint tudtam szerezni eddig, a mandlebrickes meg nevetséges. Még pénzért sincs semmi emberi áron, biztos aki operations-os, jobban tud ezt-azt használni... de engem nem vonz, igazi pénzt meg nem teszek bele ilyen szinten, amit kér.
Ppedig a játék maga nekem iszonyat bejön, ma is jó körök voltak, szuper harcok, foglalás-védés is. Csinálgatom az opik szintjeit, de az is alig ad valamit, nagyon hiányoznak a challenge-ek, stb, a napi az első körben lemegy, de jutalom is nudli. Én tolom, szuper, mint játék, csak hogy most lett meg a 100 órám steam szerint, és nagyon nincs miért küzdeni... ha meg van csaló, kuka a kör. A meritet meg full nem értem, szuper körökre ad - 7et,aztán egy bénázós sniperkemp körre meg +21et,stb,alig halad a general vagy mi az utolsó előtti, pedig 10ből 8 kör nyerés, szétélesztem magam, lelövöm, akit tudok, support... nézem a streameket, lagymatag körökre kapnak egész csillagnyit... vagy ennyire kéne egy jó squad, az is számít? Csupa kezdők közé rak be mindig... nem hogy nem próbálkoznak a kaszttal, de ilyen ismerkedősen, nem spotol, ritkán éleszt, nem dobnak lőszert, nem teszi le se a spawnpontot, meghalok, és szinte mindig halottak, nincs kire spawnolni...Meritre nincs valami jó tipp, mi számít? Olvastam 1-2 tippet, de ilyen top 1 élesztés se elég néha mégpluszra se
-
Polllen
félisten
"Bemész a lőtérre felöltözteted a céltáblákat a kívánt cucc-ba, és lövöldözöl rájuk..."
A #672-ben a képet nem jeleníti meg?
Nem egyértelmű a kép alapján, hogy ezt csináltam? Ott írja, hogy 101,15 dmg egy lövés. Én csak arcra próbáltam, de a sisakra is ez történik, uh abban igazad van, nincs külön arc sebzés, bár a bétában szerintem ez nagyon nem így volt.Azt viszont kérlek fejtsd ki, hogy ezt hogyan nem sikerül neked a lőtéren reprodukálni?
Csináljak róla videót, hogy kell? -
bul07
nagyúr
Ha már C4
Ha rádobom a saját tankra mondjuk és ellenséges rakéta eltalálja a tankot akkor berobbantja a C4-et is és hozzá adódik a sebzésbe?Mert most a hátul eredmény nélkül kempingező tankokat egy más járművel szoktam lökdösni hogy csináljon valamit, de ha rádobott C4-el el lehet érni hogy felrobbanjon és esetleg egy jobb képességűhöz kerüljön akkor megfogom tenni.
Azzal nincs gond hogy valaki nem megy előre a frontvonalba tankkal, mert se perc alatt kiszedik, de ne is a világ végéről lődözzön elenyésző találattal.
És amikkor nagyon buta játékosok vannak a másik oldalon.
Simán átadják a ő járművüket
Egy két találat és a nyomi kiugrik, ha van okos játékos a közelbe meg elviszi, mint ő is a képen, csak néztem hogy rongyol hátrafelé vele -
Polllen
félisten
Nem bántásból, de ez a játék tényleg nem neked való, ha így gondolod.
A spawn pontok fixek, de nem minden pontra kerül csapat, ez adja az egyik random faktort. Aki sokat játszik, az vagy megtanulja vagy megnézi valamilyen online térképen, hogy hol vannak ezek a pontok. Több is van egymáshoz relative közel, és mivel ilyen nagy arányban halsz meg spawn-ban, te vagy az élő bizonyíték arra, hogy ez egy működő taktika. Semmi egyebet nem kell tenniük, mint elmozdulni egy kicsit a legközelebbi spawn felé és ha látják a mozgást, lehet támadni. Ha üres, akkor lehet továbbmenni. Senki sem fogja végignézni az összes spawnt, csak a közelieket. Soha se becsüld le az ellenfeleid.
Nálam most amúgy 50-55% körüli az extraction rate, mert a szezon küldetések sokat elvittek, a K/D is csak 1,2-1,3.
Ha ez alapján kellene megítélnem a match makinget, azt mondanám, hogy teljesen korrekt, nagyjából az átlag ellenfelek olyan erősek, mint a mi csapatunk. Bár azért az elmúlt 3 hétben nagyon felszaporodtak a távol keleti játékosok, ahol azért már ping problémák is vannak. -
Polllen
félisten
Nagyon sok céllal be lehet menni játszani, de azért a játékosok egy része azért megy, hogy másokat megöljön. Nálunk is két cél van. Vagy futás a széfre vagy futás azokra, akik a széfre mennek.
Ha a spawnban maradsz, nincs esélyed, az ellenfél tudja, hogy ott van lehetséges spawn, így rá fog nézni.
-
jimpo
senior tag
Még ki is kell hozni
Az már rég megvolt, Zero Dam Easy... -
bul07
nagyúr
És ezekkel hogy lehet távolra lőni?
Én amúgy elképedve nézem hogy egyesek úgy lőnek mondjuk egy CAR-15-el is mint egy rendes mesterlövész fegyverrel.
Én lövöm őket mondjuk SV-98 a világ végéről, aztán ő elkezd rám lőni és folyamatosan talál is, és nyek meghalokEngem az is zavar hogy nincs esése a fegyvereknek, rakétát is kilövi a tankra és mint egy lézerfegyver olyan egyenesen repül a tank felé a rakéta, akár apálya másik felére
........
Amúgy meg lehet nézni valahol a legmesszebbi ölés milyen távolságra volt?
Tankkal volt nemrég egy 701m
-
bul07
nagyúr
Jó legyen igazad
És melyik az a support fegyver amelyik mindent ver.
És nem ilyen papírzsebkenő méretű térképeken csatákban hanem rendes 50-100m távolságra.
Közelre többet számít a szerver ki kit lát meg hamarabb, mert van hogy nagyon olyan érzésem van hogy kések többiekhez képest, mire meglátom már ő lő rámMár nagyon megnéznék egy kört tőled, vegyél már fel egy kört
(Az én gyenge gépem is képes felvételt készíteni, 1050Ti nem egy erő vga)
Mondjuk egy ilyet mint amit én beraktam, nem kell jobb minőség, a harmadik kis heli próbálkozásomról
Videó [link]
Azóta rakéta mellet a másik gépágyút használom az jobban adja gyalogság ellen távolról isAmúgy azóta mintha romlott volna az irányíthatóság sokkal érzékenyebb lett, vagy egy frissítés elállított valamit
Amúgy van még olyan gondom hogy én min grafikán tolom, és sok pálya ellem nem töltődik be, lövöm tankkal vagy bármivel távolról és valamibe becsapódik és nincs ott semmi, na de mikkor közelebb gurulok akkor megjelenik valami tereptárgy(ha kell tudok videót csinálni róla mire gondolok)
Ezzel csinálhatnának valamit -
sZapu
csendes tag
Warfare módban az a baj, hogy sok az agyatlan K/D huszár, abszolút nem érdekli őket, hogy ez csapatjáték lenne. 2042-ben is ugyan ez ment vagy még megy is, tojnak bele hogy te ott fekszel, vagy kérsz medikustól HP-t vagy ellássanak lőszerrel, inkább az old meg magadnak a problémáidat elv van érvényben, mert nehogy a drágalátos K/D elmenjen negatív irányba…
Én alapból a warfare módnak álltam neki, mert kellett valami a fostalicska BO6 és a már félig meddig halott 2042 helyett. Azzal viszont BandiHUN-al egyet tudok érteni, hogy itt is vannak táltos meg “ tápos “ játékosok is, több furcsasággal a kezükben ( vagy a gépükön inkább !? ).Viszont kollegáim rávettek, hogy illene menni az operationt is. Hát be kell ismernem sokkal jobban élvezem mint gondoltam volna
Az már más tészta, hogyha ketten megyünk be akkor sajnos előfordul, hogy a hozzánk csapódott delikvens olyan szinten hülye, egyből megy a pvp-re vagy rosszabb esetben lecsap két playert majd elkezdi lootolni őket, minket meg a harmadik társuk eltesz pihenőre, majd a lootgoblin társunkat is megeszi vacsorára mert ő illetőségének első, hogy kipakolja a lelőtt egyéneket nem pedig a segítség
( konkrétan tegnap esti móka volt ez, gratuláltam is neki mikrofonban ).
Ettől függetlenül én élvezem mind a két módot, amikor egymagam vagyok akkor megyek hentelni warfare módba, amikor meg megvagyunk ketten, akkor meg irány az operationDe lassan kellene még több ember a barátlistára Delta végett
-
BandiHUN
veterán
Na a Fortnite, amit bottal se piszkálnék meg, nomeg a CS, Valorant, ez utóbbit pedig egy streamer lánnyal is játszottam élőben
Support, feladat megy, de csípőből pixelt vadászni...Nomeg jött egy másik streamer lány+BF V
A Fortnite meg dedós, nevetséges nekem, de pl. a hunt showdown komolysága nagyon tetszik. Codos volnék amúgy, de idén nem vettem meg, csak battlepass, és bár nincsenek kimaxolva a skinek, de nem sok van+szembejött a delta force, mire ráuntam a 2042-re,ott is a kontrolleres aimassistosok lézerfegyójára, S22-ig elvittem+medic+minden gadgetje kimaxolva, de a végén már close combat módra jártam csak gránátot hajigálni+semmit lőni lmg-vel, úgyhogy 3 hónapja nem indítottam, de lényegében az utolsó season vége vágta el a komolykodást.Tényleg csak a fránya cheat zavar, nekem a Bad Company 2 óta, amibe 1800 órát toltam, ez a bf hangulat, hiába jött a többi, a BF V-t is inkább a régimódisága miatt szerettem, mert a cod 2-3 nagyot ment annó, akkor még konzolosként+sok barátot... de rá lehet jönni, hogy a bf v is csak egy skin. Attól minden megvan, ami egy modern játékban funkcionálisan, csak más alakú, de ugyanúgy van mondjuk "ak47", "M4", "UZI", gadgetek... Jó, a mapokból pár jó, de mire belekezdtem, már csak olyat vehettem, amiben minden unlockot, operátort megkaptam+alig pár értelmes szerver.
BF 1 is jó volt, de ahhoz nem volt akkor erős procim+a kapott passos 10 óra alatt már megjelenéskor széthackelték az egészet, láthatatlan katona, csak fegyver a levegőben, az egész csapat 1 pontra teleportálása, majd ledarálása...A single-je tetszett.
-
BandiHUN
veterán
Ilyen fél pve-pvp játékban nekem bejött egész jól a hunt showdown, akciósan megéri megvenni, szép game, szépen fut, lehet zombit ölni, hasonlóakból van 4 3 fős csapat, nyomokat keresve kell bossokat ölni+loot, na ott a legelső körömből kijöttem 1 killel... jó, a tarkov is megvan a pvp rész, na az se volt a gépemen egy éve
De a hunt elég fun, igaz ódivatú fegyók, stb, de ott ha odalősz, ottvan. Meg nem ér semmit a cheat, nem feladat mindenkit megölni, a bosst kell+az ad jutalmat, de kellően nehéz, és van map, látod a kilépőhelyeket, nem mint tarkiban, ahol a legtöbbször ki se jutottam mapismeret nélkül, team ugye nem volt, de az itt sincs.
De azért rápróbálok az operations-ra is, a tutorialt megcsináltam már🤣 De fullba vagyok inventoryval oda, annyi mindent adott a gém, szeretek mindenféle challenge-eket csinálni, nemrég jöttem rá, hogy van dupla xp+merit token+a fegyókat, ami megtetszett, fel is toltam tokenből maxra, annyi van
Maxolt fegyóval is odaadja a weapon xp-t tokenben, a kövivel se kell kínlódni, bp xp alapú... jó játék ez, változatos is, jutalom is millióféle van, jó operátorok, nem langyosvíz, mint a 2042,csak a csalások... én ideveszem a norecoil makrót is vagy mittudomén hogy lőnek lézerként egy uzival is 50m-ről...Kicsit bántóan buták a társak, nincs lőszer, átlépnek a medikek, védőben főleg, de max átváltok én, aztán lesz golyó is, ragtapasz is+rengeteg pont
-
-
bul07
nagyúr
Mutogatjátok itt ezeket a eredményeket
De ha lehet vegyetek már fel egy kört hogy mégis mi a fene ez a játékmód, úgy megnézném hogy ti hogy toljátokNVIDIA GeForce Experience felvesszi kis erőforrás igénnyel, pár FPS csökkenés az ára a felvétel készítésének
Már ha zöld VGA van a gépbe, piros oldalon is biztos van ilyen program(blama lenen ha nem) -
almos94
aktív tag
Most 2-3 napig nem bírok játszani, de utána kereslek. Ami fontos, hogy csakis este érünk rá játszani hétköznapokon, 7-8 óra körül kezdjük és 10-11-ig nyomjuk. Mi már full PvP-ben játszunk, de majd veled megyünk pár lootolós kört megmutatni a jó loot helyeket.
Egyébként a játék elején én is toltam a recruit geares loot köröket. Gyenge kör 200-300K Zero Dam easy, 500K már jó, de simán volt 650K+ is solo loot körökben.
A kimentési arányod tök jó, de amit küldtél képeket, azokon szörnyen kevés pénzt hozol ki, ezen segítünk javítani. -
almos94
aktív tag
No offense, de te valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem van már benne majdnem 200órám, lassan megértem az összes játékmechanizmust. De a legelején is ennél sokkal nagyobb arányban tudtam kijönni és több lóvét is tudtam összeszedni.
Ha tetszik a játék akkor én (és a haverom) szívesen megyünk veled pár kört és megmutatjuk, hogy kell pl. soloban csak loot kört csinálni, vagy harcolni egy jót csapatban. -
Polllen
félisten
A lelőtt játékosoknak 2 státusza van. Az egyik, amikor "lent van", de még kúszik és lát. Ilyenkor könnyen felszedhető. Egy ideig van csak így és ilyenkor még lehet lőni, hogy meghaljon. Ilyenkor nem lehet lootolni a testét.
A másik státusz, amikor meghalt, itt még újra tudja éleszteni egy ideig egy élő/álló csapattárs.
Ha eltűnik a játékos holtteste és már csak a láda van, akkor kilépett az adott játékos.Ha lelősz valakit és azonnal meghal, akkor nincs több álló csapattárs és ki is írja, hogy "wipe out". Szóval amíg tud kúszni az ellen, van élő csapattárs. Náluk tuti élt a harmadik. A kérdés persze az, hogy hol lehetett?
A hacklaw scanje azt mutatja, aki még él, szerintem az is számít, aki "lent van", de a halott már nem. Ha egy hullát tudtál lootolni, egy pedig elkúszott, akkor volt még ott 1 álló játékos. Az, hogy most ez az ő harmadik játékosuk volt, vagy egy másik squadból valaki, mindegy.
Jól tetted, hogy nem mentél ki.Viszont ha valakit lelősz és csak "lekerül", lődd tovább, hogy meg is haljon. Nehezebb felszedni, nem lát már, így infot sem fog tudni adni a csapattársainak és ketyeg az idő, amíg felszedhető.
-
Polllen
félisten
Bármilyen gear-rel megyek be, minimum 60 db lila lőszer van nálam.
A shotgun-hoz van slug lőszer, ami lényegében egy nagy kaliberű normál lőszer.
Amúgy ebben a szezonban ritkítottak a spawn-n, viszont aki csak azért megy be, h másokat vadásszon, az támadja a spawnokat.
Nézd meg, h hol vannak a spawn-k és ha nem akarsz harcolni, akkor futás az ellenkező irányba.
Illetve nyugodtabb lootoláshoz layali-t ajánlom. Ott simán el tudod kerülni a playereket.
-
Plata
félisten
Igazad van,átvariáltam kicsit.
Trenchline pályán a szélerőműről iszonyúan jól tudtam vele boldogulni,sajnos kb a csata már a vége felé tartott,mikor behívott már a pálya kétharmadánál jártak a támadók,de nyertünk. Szemben a sziklafalról kettesével szedtem le a mesterlövészeket. -
Plata
félisten
Köszi,ki fogom próbálni.
Volna még egy kérdésem,nem tudnál nekem egy jó sniper puska loadout-ot?
Olyan kellene ami nagyon nagy távolságra is a legpontosabb.
Szeretek 400-500 méterre lövöldözni,de nem hiszem hogy az én saját loadout-om jó lenne.
Melyik puska lenne a legjobb nagy távolságra?
Plusz egy marksman rifle loadout is érdekelne,szintén ilyen célra,sniper puskával még elvagyok,de egyszer próbáltam egy marksmant és tuti iszonyúan eltoltam mert csöppet sem élveztem és mindent el találtam csak a célpontot nem,jó eséllyel hamarabb lövöm le vele a holdat is. -
H3XHUN
tag
Ki fogom próbálni. Lehet valami nagyon tuti.
Pedig a kutya biztos itt van elásva, 165 fps-sel, persze ugyan ekkora frissítésű montirorral jobban kéne mennie mint a legtöbb játékosnak.
Ilyen istentelen rossz k / d-m sose volt még egy shooterban mint a mostani szezonban itt. -
-
H3XHUN
tag
Scar-H atompontos, jaj ne...
A játék netcode-ja egy kupac szar. 20 mecsből van 5 killem de meghalok 200-szor. Az előző szezon óta valamit változtattak. 60 fps-sel ez a játék lehetetlen jelenleg. (40-es pingem van) Amikor valaki gugolva, célozva dög lassa kijön elém a 2 méterre lévő sarok mögül és én halok meg M4A1-gyel, amikor pontosan oda nézek mert tudom, hogy ott van. De valamiért a 30 golyóbol egyet ha be ad a szerver sokat mondtam.
Ez mind lagg kompenzáció. Akik célozva Flash módjára mozog az is. Lényegében akik drága pc-n de rossz nettel játszanak, legyőzhetetlenek.
De lőhetek tank ágyőból is, 0 hit. -
Jó eséllyel, ahogy fentebb már írták mások is, az ilyen ügyletek mögött, különböző "okosságok" rejlenek, mint pl. egér makrózás, ilyen-olyan no recoil-os csalások. Ami probléma még szerintem, a helyzetek valós megítélésénél, hogy nincs a játékban normális kill cam rendszer. Ezért van az, hogy én is sokszor úgy látom, hogy aki lelőtt, annak a sziluettje, olyan helyen van, ahonnan elvileg nem láthatott engem, épület, egyéb tereptárgyak által, stb. takarva, úgy meg az ember könnyen kiállt csalást.
-
-
Polllen
félisten
A damage a hp-t csökkenti, az armor penetration pedig a páncélt.
[link]Armor guide
bul07
Ez csak az operations-ben van. Érdekesebbé teszi a játékot. Csak ott véd a páncél, ahol takar és a lőszer vs páncél szintek is számítanak.
A CoD DMZ-ben pl. csak az számított, hogy hány plate-s az armor és lábra ugyanúgy védett, csak más volt a szorzó. Itt fehér lőszerrel lábra lőve meg tudsz simán ölni egy piros armoros embert. Nyilván ehhez nagy tűzgyorsaságú fegyver kell, mert a piros armoros embernél jó eséllyel arany lőszer lesz, ami mindent átvisz az aranyig bezárólag.Norecoil - ebben a játékban van több népszerű fegyver, aminek a recoil-ja egy ferde vonal. Azt nagyon könnyű ellentartani, főleg ha low sens játékos valaki.
DE sajnos ezeket könnyű makrózni is és azt egyik anticheat sem nézi. Ha stream közben nem látszik a keze, akkor sajnos nem lehet megmondani, hogy ez most macro vagy skill.
Az amikor valakinél pl. az az AK-12 pontra lő, az valszeg macro. Eszetlenül rángat az a fegyver és tanulni kell kezelni, de akkor sem fog egy sorozat 1 pontot lőni. -
BandiHUN
veterán
Én is ilyesmikre jutottam, a dropok miatt is nézek twitch-et, de jobbára kaja közben, de ott csatitól függetlenül mindenki kb. norecoilos, és füstben is oda néz, ahol 1 mp múlva meg is jelenik a spotjel, mármint nem a falon átvillanás a nyíllal, vagy a közeli pontok a "pillangókkal", hanem komolyan elfüstölt pont mögött jelölgetik a védőket, snipereket
Én örülök, hogy thermallal ki tudom szűrni, 1-2 hittel megzavarni(C15 vagy mi a main fegyóm, egyszem AR medicnek asszem'), komolyan nem értem. Mint ahogy a 130 killeket sem, értem én, hogy squad, állandóan felhúzza a pocketmedic
Annyi jó van mondjuk a streamben, hogy javul a mapismeret, már így 20 óra gémmel egész jól tudok "kommandózni" is.Előre rettegek, mi lesz, ha bejön a konzol+kontroller pc-re is, aim assist, norecoil... a 2042-t is azért hagytam abba S19-en, medicet kimaxoltam, de most megmentő ez a gém, a codhoz 2 hete nem nyúltam, pedig dupla xp is volt múlt héten 4 napig🤣
-
sZapu
csendes tag
Nekem a menüben olyan érzésem van / volt, mintha 30 fps lenne, aztán közbe meg tekert ugyan úgy.
A billentyűzet kiosztás nekem is visszaállt, meg is lepődtem miért nem hasalok leDe nekem inkább az az érdekes, hogy olyanokat droppolt DX12-ben hogy öröm nézni...DX11-ben már jobb lett a helyzet
-
ripla
addikt
Persze persze.
Megnézted ezt a videót? Egyből az elején a gyerek nem is céloz, csak elég ha benne van a célpont a célzó körén belül, és már borul is. Ennek tényleg így kellene működnie?
Amikor én belépek a játékba, eleve nem is kellene tudniuk hogy ott vagyok, mert nem rohanok előre hanem a háttérből közelítek óvatosan, lehetőleg mindig takarásban, és szinte mindig a földön kúszva.... és akkor simán kiszúr a másik sniper 2 háztömbbel odébbról és mindig fejlövéssel végzem, szerinted ez mennyire hihető?
Amúgy meg ott halt meg a játék, ha csak bizonyos szabályok szerint lehet benne haladni és nem tudsz új taktikát kialakítani benne, mert csak néhány dolog működik benne az adott kaszttal.
-
Dave567
addikt
AZ emberek azok, sajnos ez már nem a 2000 évek.
Sokkal több gyökér semmire kellő ember játssza már a játékokat, semmi skill, tapasztalat, aztán elmegy sírni a fejlesztőknek, hogy kellene csinálni valamit.
Erre meg behozzák a sok cheatet, SBMM-et, hogy ők is jók legyenek. -
Polllen
félisten
Az accuracy az a hip-fire accuracy, olvasd el a tulajdonságok leírását.
Control ~ recoil
Handling ~ ADS speed
Stability ~ aim fire control
Accuracy ~ hip fireEnnyire azért nem egyszerű, de a detailsben minden fegyvernél meg tudod nézni, hogy melyik kategóriában még mi van.
Mert pl. a stability-n belül van az is, hogy ha rád lőnek, mennyire rángasson a fegyver... -
Persze nem csak ennél a játéknál szokott lenni panasz arra, hogy gyakorlatilag a limit nélküli sniperek, tönkrevágják a játékot, de ez itt most, hatványozottan igaz. A körök végén először, mindig a "best squad"-ot mutatják, hát gyakorlatilag az esetek 80 %-ában, minimum kettő, de inkább három sniper szokott lenni a nyertes squadban.
Egy idő után azért ez kurva idegesítő tud lenni, főleg a nyitottabb pályákon, hogy mozdulni alig lehet miattuk. -
Dave567
addikt
A Warfare-ban mi a bonyolult? A pont szerzés? Mert kb csak azt kell csinálni, semmi mást.
Mondjuk sok csicska játékosnak az tuti nehéz, forgolódnak össze vissza azt se tudják hol vannak, nem tudják mit kell csinálni, undormánynépség ami itt is folyik, meg a szar szerverek. -
HorkayZolee
csendes tag
Tegnap pl vagy 4-en küldtük egy egyénbe az ólmot, warfare-ben. Megfordúlt s szétkapta az egész bandát. Szintén tegnap, nulla Hit reg. M700-as siperrel kb. 6 lövés (~120m), de semmi, csávóka továbbra is vígan rám céloz, de sokat nem sebez, messze van. Sorolhatnám. Nem feltétlen csaló, inkább a ping. Nálam 35-45, nála meg valószinűleg olyan, hogy leolvad a kábel. Ma jelemtették be, hogy az Óceániai kevés játékost úgy kompenzálják, hogy telepakolják botokkal a meccset. Nálunk is az a baj, hogy tele van a szervel távoli játékosokal, irdatlan késéssel. Egyszerűen a karakter nem ott van, ahol én látom... Jó kis game lenne ez, de ha nem kapják magukat össze baxhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest