Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én biztosan láttam, hogy 40/64 volt kiírva induláskor, 3 kört néztem végig, 2 fel volt töltve biztosan.
Viszont lehet anomália is, ha nem tesz be embereket, én úgy gondolom, hogy a cél a 40/64 indulás volt, viszont bekavarhat, hogy az éjszakai map 40 fős, de ott 40/40 is van kiírva... ha bug, biztos javítják.
Playernek kell lennie, én éjfél után néztem, EU streamet, 3-4 mp alatt indultak is a meccsek. De előtte is eleve bugos volt, hogy 63/64-en várakozott akár 1 percet is... bár lehet, hogy kereste a kötelezően berakandó aimbottert -
jimpo
senior tag
Azt hogy
warfare
oda sem kellett volna íri...Az Operations nem írja hány csapat van az meg főleg nem, hány fő pontosan. Ahogyan azt sem kik haltak, halnak meg épp a pályán....
Legalább az látod, észreveszed ha a csapattárs öl valakit, vagy akár őt lövik le. Mondjuk azt írja is a sarokban.
-
Zizi123
senior tag
Bár nem igazán írtad le, hogy mire gondolsz, de gyanítom, hogy arra, hogy ennyi sz@r van a "stash"-emben. (vagy a medence partival gondod???)
Mivel már nincs szükségem pénzre, így ebben gyönyörködök. Ezért zavar az, hogy nincs benne 1-2 igazán junik cucc. Nem az értéke miatt savallom, hogy nem találok drága cuccokat, hanem mert nincs miben gyönyörködni, nincs mivel dicsekedni
Vagy ha obszcén akarok lenni, és ez a válasz jobban tetszik, akkor erre á.. fel. -
BandiHUN
veterán
Hát én még reggel is mentem 3 kört, hogy meglegyen a +1 win Siege-n az eventhez, hát végül a sorozatban 7. lose után alt+f4 lett ma is, annyian csaltak, squad jó volt, vesztesben elsők lettünk többször, vittem a top medicet+foglalást+ lőszert, hát így se, mondom nem kell ez fogorvos előtt...
Lehetetlen távokról füstön át kaptuk a norecoil 4hiteket zsinórban.Nem is értem, mi a fityfene csalás oldja meg, hogy smg-ből 100m 4 hit kampó? Ez új most. Ennyiről ha 10et lövök pl. egy sniperbe, az is max. elbújik, annyit csökken a damage
A közelharcokat hoztuk is, de mindig betalált egy ilyen, 6-7en egykupacban, mindannyian eldőltünk 1 tárból, mint a krumpliszsák
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Én még nagyon nem érzem a helit, teljesen más, mint a bc2-ben volt, ott ha olyan kedvem volt, csak transzport helivel is végigtaxiztam a kört+top közeli assist pontok a végén egy lövés nélkül
Hát itt egyelőre még fejjel lefelé is sikerült leszállni
Majd belövöm az invert y axist, mert még arra is lusta voltam. Amúgy medic+lőszer, a 2 supportos a main+járművadászat, de az irányítható rakétát jól tolom gyalogság ellen is, a triple launchert még nem érzem, hova kéne lőni, páran ezt mesterien tolják, alagútban persze más. Sniper posztokat se nagyon tudom még, mindig kiszúrnak "kommersz" helyekről, inkább mást viszek, ami hasznosabb. Sima riflék gyengék, 3 hit kell, akkor már inkább AR 4,SMG 4-5 hit, nemgyerebe. Shotihoz a sok triple+gránát miatt nincs ingerenciám, kevés a jó lehetőség 1-nél több killre, mert elvisz valami robbanó izéke...
-
BandiHUN
veterán
Sokan nyomják a szingli coopot+operationst, tegnap nekem is ez volt, volt, hogy az uccsó pontot támadtuk, olyanba dobott be. De legalább sikerült nyerni, végülis a dokival volt annyi munkám, hogy ígyis kimaxoltam a 30000xp-t
Viszont 1-2 füstön át világvégéről csalóval is sikerült összefutni, hétvégén sokat nyomtam, akkor full tiszta körök voltak, lassan meglesz az admiral, vagy miafene a max rank warfare-ben
Végre nagyjából értem a fegyó buildet is. Baromi jó játék, a Bad Company 2 óta nem volt ilyen "harci" élményem, ez BF-ebb, mint azóta ami Battlefieldként megjelent, legalábbis katonaként, még nem nagyon járműveztem. Teljesen cod-szerűek a közelharcok is, mozgás is, idén el se indítottam a BO6-ot, mert minek🤣 Kasztokat is váltogatom, halad minden, mikor mihez van kedvem/kell a harctéren.
-
pRoject22
őstag
-
Zizi123
senior tag
A játék nagy hibája, hogy lehet ezekkel is távolra lőni nagyon pontosan, csak a távolság függvényében nagyobb mértékben, és hamarabb kezd el csökkenni a sebzése, mint az AR-nek.
Tehát ha nem hosszú sorozatokat lősz vele, hanem pötyögtetsz, akkor olyan pontos, mint 1 SR, vagy MR. Nonszensz.
Ja igen, és ha már itt tartunk, akkor az is gusztustalan, hogy a z MR-nek viszont nem csökken a sebzése semennyit, 500m-ről is a default sebzését sebzi... -
Plata
félisten
Tankos dologról jutott eszembe,tegnap láttam egy játékost trench fene tudja mi pályán hogy azzal szórakozik egész végig hogy a házakat rombolja.
Kb az első foglalási pontról lövi a második pont mögötti házakat.
Mikor már ott jártunk hogy elértük a falut ahol a házak vannak akkor meg a megmaradt épületdarabokat a tankkal döntögette.
Az ilyen az dilis,vagy még gyerek lett volna? -
Zizi123
senior tag
Lehet, hogy akkor nem 1 játékkal játszunk, mert nagyon változatos, hogy melyik katonával mit lehet használni, szó sincs 80-85%-ról.
A 45 (primary) fegyverből 4-et tud bárki használni (ami nincs 10% sem)CAR-15 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
M16A4 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
AKS-74 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
QBZ95-1 (Unlock level 8) – Assault
K416 (Unlock level 13) – Support
M4A1 (Unlock level 14) – Assault
SG552 (Unlock level 16) – Assault, Recon
AUG (Unlock level 18) – Engineer
AK-12 (Unlock level 23) – Assault
SR-3M Compact (Unlock level 30) – Support
PTR-32 (Unlock level 31) – Assault
AKM (Unlock level 34) – Assault
AS Val (Unlock level 37) – Assault
ASh-12 (Unlock level 39) – Engineer
CI-19 (Unlock level 43) – Assault
Type-191 (Unlock level 43) – AssaultM870 (Unlock level 1) – Assault, Support, Engineer, Recon
M1014 (Unlock level 10) – Assault, Engineer, Support
S12K (Unlock level 15) – Assault, Engineer, SupportUZI (Unlock level 1) – Support, Recon
Bizon (Unlock level 3) – Support, Recon
SMG-45 (Unlock level 5) – Support, Recon
MP7 (Unlock level 19) – Support
P90 (Unlock level 24) – Support
MP5 (Unlock level 29) – Support
Vityaz (Unlock level 33) – Support
Vector (Unlock level 38) – SupportM249 (Unlock level 1) – Engineer
PKM (Unlock level 20) – Engineer
M250 (Unlock level 42) – EngineerG3 (Unlock level 1) – Engineer
M7 (Unlock level 22) – Engineer
SCAR-H (Unlock level 25) – Engineer
ASh-12 (Unlock level 39) – EngineerMini-14 (Unlock level 1) – Recon
PSG-1 (Unlock level 9) – Recon
VSS (Unlock level 12) – Recon
SR-25 (Unlock level 27) – Recon
M14 (Unlock level 32) – Engineer
SKS (Unlock level 36) – Assault, ReconSV-98 (Unlock level 1) – Recon
R93 (Unlock level 7) – Recon
SVD (Unlock level 17) – Recon
M700 (Unlock level 26) – Recon
AWM (Unlock level 35) – Recon -
Zizi123
senior tag
Én nagyon szeretem a support karaktereket.
Kellően messziről tudnak éleszteni 3-4m (csak tudnám hogy kell ezt az életben elképzelni), és fekve is megy nekik. 1 csata alatt 30-40 élesztést megszoktam csinálni.
A legjobb amikor a sarok mögül folyamatosan feléleszted a kollégát akit lelőttek, és az meg lövi tovább őket, mintha semmi nem történt volna. Az 5. élesztésnél már majdcsak elfogy aki addig folyamatosan lelőtte. -
Zizi123
senior tag
Hát ott nem kell gondolkodni ilyeneken az tuti.
A csata 80%-ban lövöd a füstöt / ködöt, és reménykedsz, hogy van ott valaki. Ha lenne a játékban friendly fire, akkor nem lenne ekkora káosz az egész...Támadónak? Miért jó az neked, hogy folyamatosan meghalsz? Rohansz, majd eldőlsz, mert a "statikus" védők lesből kinyírnak.
Ezért kerülöm az "Attack and Defense" módot. A "King of the Hill " kevésbé demoralizáló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged