Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
xundyingx #713 üzenetére
Szerintem is lehetne mindkettő, a pc részlegen az operations elég halottnak tűnik. Ha nem Zero dam-re mész, van hogy percekig nem talál játékot...
Steamcharts szerint sokan játszák, a sima multi valszeg szépen pörög. Illetve az elmúlt 4 hónapban összesen 16k játékost vesztett.
-
Polllen
félisten
Nem akarom elkiabálni, de mióta easy-n gear limit van, olyan 1-2%-ban találkoztunk csalóval. Bosszantó így is, meg elvész a gear, de 100+ milliónál már kevésbé érdekel.
Most az új szezonban mehetünk vissza majd csinálni az új küldetéseket, kíváncsian várom. Amúgy operations-ben nem is a csalók a fő gond, inkább az amikor fél percig keres játékost és összerak laggerekkel. -
Polllen
félisten
válasz
BandiHUN #689 üzenetére
Konzolon sokan használnak Xim-t (bill+egér kombóhoz), ami makrózható és bármelyik fegyverből tudsz norecoil fegyvert csinálni. Még tutorialt is adott ki a gyártó, hogyan kell beállítani.
Persze ez pc-n is megvan a macrózható egerekkel, aki norecoil-lal lő a killcamen, ott érdemes gyanakodni.
A konzol multiba azért se nagyon ástam magam bele, mert ps4 óta léteznek ezek az átalakítók és semmi értelme így tolni.
-
Polllen
félisten
válasz
BandiHUN #686 üzenetére
Én a BF-t meg itt is a Warfare módot azért kerülöm, mert alapvetően szögegyszerű, de a játékosok nagy része így sem érti, hogy csapatmunka kell...
Ezért nagyon visszasírom a régi dedikált szervereket, ott volt összeszokott társaság. BFV-ben mulattam utoljára jókat.
Csalóból sokat kiraknak, de lenne még mit gyomlálni. Operations-ben még zavaróbb, mert oda beviszel gear-t és nem túl szorakoztató, amikor valaki ugrás közben m14-gyel vagy M250-nel csak fejest lő 10-20 méterre...Szerencsére ritka, de megesik és elveszi az ember kedvét.
-
Polllen
félisten
Pont pár napja mondta haver is, h nincs kontent, én meg röhögve mondtam neki, h a Cod 4-ben mi content volt és mennyit is játszottunk vele?
Nyilván változnak az idők, de próbálok az az egyszerű gamer maradni, aki voltam anno is.
A csalókat rakják ki, meg ha már nincs dedikált szerver, akkor legalább legyen rendes match making.Sajnos most a Cod event elvitte a játékos bázis felét, tegnap este 40k játékos volt összesen steamen. Helldiversben meg 43k.
-
-
Polllen
félisten
"Bemész a lőtérre felöltözteted a céltáblákat a kívánt cucc-ba, és lövöldözöl rájuk..."
A #672-ben a képet nem jeleníti meg?
Nem egyértelmű a kép alapján, hogy ezt csináltam? Ott írja, hogy 101,15 dmg egy lövés. Én csak arcra próbáltam, de a sisakra is ez történik, uh abban igazad van, nincs külön arc sebzés, bár a bétában szerintem ez nagyon nem így volt.Azt viszont kérlek fejtsd ki, hogy ezt hogyan nem sikerül neked a lőtéren reprodukálni?
Csináljak róla videót, hogy kell? -
Polllen
félisten
Holnaptól az Operations-ben gear cap lesz Zero Dam és Layali easy meccseken. Max armor Lvl 4, lőszer Lvl 3.
A limit alapvetően tetszik, de így, hogy egy szinttel kisebb lőszert lehet csak behozni, csak a TTK-t növelik. Azt annyira cod-ban sem szerettem.
Részletesen minden:
[link] -
Polllen
félisten
Nem bántásból, de ez a játék tényleg nem neked való, ha így gondolod.
A spawn pontok fixek, de nem minden pontra kerül csapat, ez adja az egyik random faktort. Aki sokat játszik, az vagy megtanulja vagy megnézi valamilyen online térképen, hogy hol vannak ezek a pontok. Több is van egymáshoz relative közel, és mivel ilyen nagy arányban halsz meg spawn-ban, te vagy az élő bizonyíték arra, hogy ez egy működő taktika. Semmi egyebet nem kell tenniük, mint elmozdulni egy kicsit a legközelebbi spawn felé és ha látják a mozgást, lehet támadni. Ha üres, akkor lehet továbbmenni. Senki sem fogja végignézni az összes spawnt, csak a közelieket. Soha se becsüld le az ellenfeleid.
Nálam most amúgy 50-55% körüli az extraction rate, mert a szezon küldetések sokat elvittek, a K/D is csak 1,2-1,3.
Ha ez alapján kellene megítélnem a match makinget, azt mondanám, hogy teljesen korrekt, nagyjából az átlag ellenfelek olyan erősek, mint a mi csapatunk. Bár azért az elmúlt 3 hétben nagyon felszaporodtak a távol keleti játékosok, ahol azért már ping problémák is vannak. -
Polllen
félisten
Nagyon sok céllal be lehet menni játszani, de azért a játékosok egy része azért megy, hogy másokat megöljön. Nálunk is két cél van. Vagy futás a széfre vagy futás azokra, akik a széfre mennek.
Ha a spawnban maradsz, nincs esélyed, az ellenfél tudja, hogy ott van lehetséges spawn, így rá fog nézni.
-
Polllen
félisten
Hali!
Isthereanydeal nem is listáz mást.
Amúgy durva, hogy a Black Hawk Down 2003-s, én még megjelenés után nem sokkal játszom az első résszel, amit azóta Delta Force 1 névre kereszteltek, üdítő játék volt, hogy végre nem kell szétpumpálni az ellenséget, nincs bosszantó bossfight...
-
Polllen
félisten
Próbálta már valaki? A RAID elég ergya, így tartok tőle...
-
Polllen
félisten
válasz
Szeszkazán #511 üzenetére
Így.
Én nem szeretem a drága 3-400k-s fegyvereket, igyekszem a legolcsóbban olyan recoil-t "varázsolni", amit tudok kezelni (vagy tudni vélem
).
Mondjuk ebben segít a játékstílusom, hogy nem akarok 100 méterre Scar-ral ugyanarra az egy pontra lőni hosszú sorozatokat. -
Polllen
félisten
Ha valaki operations-ben season mission-ket csinál, arra figyeljetek, hogy a Mission time: 720s leírása hibás.
Nem 2 jammer kell a black chamber server roomba, oda csak 1. A másik a Black chamber glass roomba kell. Mindkét szoba kulcsos, de az ezt megelőző küldetés ad 1-1 négyszer használható kártyát hozzájuk.
-
Polllen
félisten
válasz
xundyingx #454 üzenetére
Szerintem nem. Mindegyikhez külön játékstílus passzol.
Illetve az arany armor ellen az arany lőszer ugyanaz az, mint kék armor ellen a kék lőszer. Nem garancia semmire.
A arany gear-ben mész, legyen arany lőszer is és akkor nincs gond. Nagyjából mindegy, mi van a másikon. -
Polllen
félisten
A lelőtt játékosoknak 2 státusza van. Az egyik, amikor "lent van", de még kúszik és lát. Ilyenkor könnyen felszedhető. Egy ideig van csak így és ilyenkor még lehet lőni, hogy meghaljon. Ilyenkor nem lehet lootolni a testét.
A másik státusz, amikor meghalt, itt még újra tudja éleszteni egy ideig egy élő/álló csapattárs.
Ha eltűnik a játékos holtteste és már csak a láda van, akkor kilépett az adott játékos.Ha lelősz valakit és azonnal meghal, akkor nincs több álló csapattárs és ki is írja, hogy "wipe out". Szóval amíg tud kúszni az ellen, van élő csapattárs. Náluk tuti élt a harmadik. A kérdés persze az, hogy hol lehetett?
A hacklaw scanje azt mutatja, aki még él, szerintem az is számít, aki "lent van", de a halott már nem. Ha egy hullát tudtál lootolni, egy pedig elkúszott, akkor volt még ott 1 álló játékos. Az, hogy most ez az ő harmadik játékosuk volt, vagy egy másik squadból valaki, mindegy.
Jól tetted, hogy nem mentél ki.Viszont ha valakit lelősz és csak "lekerül", lődd tovább, hogy meg is haljon. Nehezebb felszedni, nem lát már, így infot sem fog tudni adni a csapattársainak és ketyeg az idő, amíg felszedhető.
-
Polllen
félisten
Hogyan működik most az armor vs ammo:
[link]BandiHUN
Operations-ben nincs fegyverszint, a bázist érdemes fejlesztni, meg a küldetéssekkel a különböző departmeneket.BP amúgy szépen fejlődik, tegnap már a heti xp cap bőven megvolt és olyan sokat azért nem játszunk.
-
Polllen
félisten
Bármilyen gear-rel megyek be, minimum 60 db lila lőszer van nálam.
A shotgun-hoz van slug lőszer, ami lényegében egy nagy kaliberű normál lőszer.
Amúgy ebben a szezonban ritkítottak a spawn-n, viszont aki csak azért megy be, h másokat vadásszon, az támadja a spawnokat.
Nézd meg, h hol vannak a spawn-k és ha nem akarsz harcolni, akkor futás az ellenkező irányba.
Illetve nyugodtabb lootoláshoz layali-t ajánlom. Ott simán el tudod kerülni a playereket.
-
Polllen
félisten
Egyébként az új szezonban a spawnokat megvariálták. Brakkesh meg Space city is sokkal élhetőbb.
-
Polllen
félisten
A damage a hp-t csökkenti, az armor penetration pedig a páncélt.
[link]Armor guide
bul07
Ez csak az operations-ben van. Érdekesebbé teszi a játékot. Csak ott véd a páncél, ahol takar és a lőszer vs páncél szintek is számítanak.
A CoD DMZ-ben pl. csak az számított, hogy hány plate-s az armor és lábra ugyanúgy védett, csak más volt a szorzó. Itt fehér lőszerrel lábra lőve meg tudsz simán ölni egy piros armoros embert. Nyilván ehhez nagy tűzgyorsaságú fegyver kell, mert a piros armoros embernél jó eséllyel arany lőszer lesz, ami mindent átvisz az aranyig bezárólag.Norecoil - ebben a játékban van több népszerű fegyver, aminek a recoil-ja egy ferde vonal. Azt nagyon könnyű ellentartani, főleg ha low sens játékos valaki.
DE sajnos ezeket könnyű makrózni is és azt egyik anticheat sem nézi. Ha stream közben nem látszik a keze, akkor sajnos nem lehet megmondani, hogy ez most macro vagy skill.
Az amikor valakinél pl. az az AK-12 pontra lő, az valszeg macro. Eszetlenül rángat az a fegyver és tanulni kell kezelni, de akkor sem fog egy sorozat 1 pontot lőni. -
Polllen
félisten
5 óra alatt ki lehet hozni kényelmesen jó pár millát és akkor nem is nagyon toltad meg. Csak itt nem szabad ész nélkül rohanni és Layali-n mondjuk a hawk lab-t meg a hotelt el kell kerülni.
Ha nem tudsz pontosan fejre lőni, akkor kerüld a szemtől szembe harcot.
A firing range-n érdemes kipróbálni, hogy neked mivel megy a legjobban az ölés. Pl. az említet alap ak kék lőszerrel egy lila armor-s embert 0,7 sec alatt öl meg, lila lőszerrel ez 0,3.
-
Polllen
félisten
válasz
pRoject22 #309 üzenetére
Hiszek neked, ezért írom, hogy tuti véletlen így pár száz óra játék után a tapasztalatom.
Amúgy próbáld ki, hogy bemész recruit gear-rel zero dam easy-re és utána bemész arany gear-rel is. Szerintem más az ellenfél leosztása, miközben a statod érdemben nem változik egy meccs alatt, ha már sokat játszottál.
-
Polllen
félisten
Az accuracy az a hip-fire accuracy, olvasd el a tulajdonságok leírását.
Control ~ recoil
Handling ~ ADS speed
Stability ~ aim fire control
Accuracy ~ hip fireEnnyire azért nem egyszerű, de a detailsben minden fegyvernél meg tudod nézni, hogy melyik kategóriában még mi van.
Mert pl. a stability-n belül van az is, hogy ha rád lőnek, mennyire rángasson a fegyver... -
Polllen
félisten
Illetve Steam chart-n nem látok változást, bár lehet ezért nem megy feljebb a játékos szám a steam-n.
Illetve megnéztem, az EA is kernel level anti-cheat-t használ.
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
pRoject22 #113 üzenetére
Ügyesen megcsinálták, hogy ne tűnjön gagyinak, de ne is egye az erőforrásokat. Egy mai single player játékhoz képest amúgy szerintem nagyon elmarad, de fps multiban ez több, mint jó. Úgysem a textúrákat nézegeti az ember, meg az fény-árny játékot, hanem hogy hova kell lőni.
-
Polllen
félisten
Ez de szép:
Így biztos pontosabb lesz a kivonás a tactical turmoil-ban. -
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #83 üzenetére
Q2: Is Early Access still happening?
A2: Our Open Beta version will replace Early Access, and will feature full live service content updates with no more progress resets.Jó eséllyel ugyanaz történik, mint pl. a PUBG-nél. Bétaként indult, mindenki játszott vele, aki akart és egyszer levették a béta címkét róla.
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #81 üzenetére
-
Polllen
félisten
Akkor december 5-n folyt. köv.
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #73 üzenetére
Csak az assault, a magyarázat szerint az exoskeleton kiegészítőjével.
-
Polllen
félisten
válasz
Enigma1945 #71 üzenetére
Az egyik karakter képessége az, hogy tud csúszni, ha jól emlékszem.
Alapértelmezetten a 3. egérgombra (középső) van bindelve a spottolás, de csak a helyét jelöli, nem fogja követni a ping.
Viszont van olyan karakter, akinek spotoló nyila van, az wh-ként megvilágítja az ellenséget. -
Polllen
félisten
válasz
astrojoe12 #66 üzenetére
Ez ugyanaz a játék, mint az alfa...
Lmh
Jelenleg nincs, a teljes játékban ígérnek kampányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest