Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Hónapok óta nem játszottam vele, még mindig hemzseg a csalóktól? Legutóbb pont azért hagytam abba, mert lehetetlen helyekről szedtek ki 1 lövéssel, pl. a pálya túlsó végéből úgy, hogy hason fekve feküdtem egy bokorban.
-
ripla
addikt
Persze persze.
Megnézted ezt a videót? Egyből az elején a gyerek nem is céloz, csak elég ha benne van a célpont a célzó körén belül, és már borul is. Ennek tényleg így kellene működnie?
Amikor én belépek a játékba, eleve nem is kellene tudniuk hogy ott vagyok, mert nem rohanok előre hanem a háttérből közelítek óvatosan, lehetőleg mindig takarásban, és szinte mindig a földön kúszva.... és akkor simán kiszúr a másik sniper 2 háztömbbel odébbról és mindig fejlövéssel végzem, szerinted ez mennyire hihető?
Amúgy meg ott halt meg a játék, ha csak bizonyos szabályok szerint lehet benne haladni és nem tudsz új taktikát kialakítani benne, mert csak néhány dolog működik benne az adott kaszttal.
-
ripla
addikt
Az elmúlt pár napban játszogattam vele, de most lett elegem. Senki ne mondja nekem hogy nem csalnak benne, mert kiröhögöm. A pálya másik oldaláról úgy szed le, 1 lövésből(!!) hogy nem is kellene hogy lásson, mert alapból kúszva megyek át a bokrok alatt, és a sziklák takarásában a legapróbb réseken keresztül keresek célpontot (sniperral), és akkor így kiszúr a másik sniper, és 1 lövésből leszed, mi? Hagyjuk már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Hell is Us
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged