Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ráférne újítás sűrűbben, csaló fronton is+vicc, hogy a pass is milyen hosszú... a codot utáltam, mert alig lehet haladni a passal, de itt meg egy hónapja kész van, vicc ez a lvl50 max szint, a fegyókhoz meg annyi token jön, hogy majdnem minden maxolva, leshetem a kör végén, hogy nem kaptam "semmit", lehetne lvl999 cap, tök mindegy, hogy jutalom nélkül, a fegyverekre+1-2 feladatos skin, nem csak 300kill,oszt' jóvan'... calling card, stb. is alig van, semmi operátor kinézet szinte, ami van, az csilliárdba kerül, az ilyen brick, stb. sorsolások ritkák+szemét jön belőle, 3 skint tudtam szerezni eddig, a mandlebrickes meg nevetséges. Még pénzért sincs semmi emberi áron, biztos aki operations-os, jobban tud ezt-azt használni... de engem nem vonz, igazi pénzt meg nem teszek bele ilyen szinten, amit kér.
Ppedig a játék maga nekem iszonyat bejön, ma is jó körök voltak, szuper harcok, foglalás-védés is. Csinálgatom az opik szintjeit, de az is alig ad valamit, nagyon hiányoznak a challenge-ek, stb, a napi az első körben lemegy, de jutalom is nudli. Én tolom, szuper, mint játék, csak hogy most lett meg a 100 órám steam szerint, és nagyon nincs miért küzdeni... ha meg van csaló, kuka a kör. A meritet meg full nem értem, szuper körökre ad - 7et,aztán egy bénázós sniperkemp körre meg +21et,stb,alig halad a general vagy mi az utolsó előtti, pedig 10ből 8 kör nyerés, szétélesztem magam, lelövöm, akit tudok, support... nézem a streameket, lagymatag körökre kapnak egész csillagnyit... vagy ennyire kéne egy jó squad, az is számít? Csupa kezdők közé rak be mindig... nem hogy nem próbálkoznak a kaszttal, de ilyen ismerkedősen, nem spotol, ritkán éleszt, nem dobnak lőszert, nem teszi le se a spawnpontot, meghalok, és szinte mindig halottak, nincs kire spawnolni...Meritre nincs valami jó tipp, mi számít? Olvastam 1-2 tippet, de ilyen top 1 élesztés se elég néha mégpluszra se

Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest