- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz
pendre54 #565 üzenetére
A hivatalos oldal szerint pedig Epicen is van ugyanúgy...
A letöltését, telepítését mondjuk nem vágom. -
Plata
félisten
válasz
pendre54 #283 üzenetére
Én a mai napig rühellem a szemüveget,rendszerint vagy az asztalomon hagyom vagy egyéb helyen.
Hát PUBG-al nekem kereken 0 órám van,előzőleg játszottam COD Modern warfare-al vagy mi a túróval,azt hiszem 2019-es játék,az előtt meg Bf3-al.
Én az RPG-t és az MMo-t szeretem és a stratégiai játékokat.
Halvány gőzöm sincs mennyit játszottam wow-al húsz év alatt,de nagyon sokat,star trek-el több mint 13 ezer órát,star wars-al meg passz.Kb két éve steam kliensem van azóta 2131 órát,előtte 10 évig meg origin kliens volt,abban nincs időmérő. -
Dave567
addikt
-
pRoject22
őstag
válasz
pendre54 #151 üzenetére
Nekem az a véleményem ,hogy nem érdekel, hogy fut a háttérben ha hatékony a csalók ellen, továbbá ott van a felhasználási feltételekben, hogy mivel jár ha játszol a játékkal, nem tartanak fegyvert a fejedhez ,hogy telepítsd fel. Valorant anticheat is kernel alapú és fut a héttérben, azzal miért nincs probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest