- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #768 üzenetére
Most gyorsba csináltam három meccsbe lépést meg pár perc , videó [link]
Én csak 40 látok, és meccs közben se lesz több, sőt a tiketeket is megfelezték ha jól rémlik a régi szám, most 180 régen szerint 360-ról indult
Az meg hogy egy örökkévalóság lett mire egy kör elindul, még viccnek is rossz
Betölt választás, aztán jelentkezés ha akarsz, aztán szavazás, és aztán megint idő. Attól hogy betöltötte a pályát olyan 120másodperc mire indul a kör.
Ha meg onnan nézünk hogy rányomunk és elkezdi keresni a játékosokat akár 4-5perc is lehet mire elindul a kör, ez miiiiiiiFőleg nekem hátrány, én csak támadó oldalon játszok, és bizonyos pályákon ahol van jármű. Eddig is volt hogy 10-13perc volt mire jót találtam, most meg lesz majd 20-30perc
Ez így sz@r lett, nem kicsit, nagyon
-
Franky74
aktív tag
válasz
BandiHUN #727 üzenetére
A nyilas snipercsajnál vettem észre, hogy az elektromos nyílat ki lehet úgy lőni, hogy pattanjon, ill. hogy beleálljon a tárgyakba. Kilövés elött kell vmeik gombot (nem emlékszem meiket) megnyomni. Ha minden igaz, ez működik a belderítő nyíllal is...
Ha eszembejut legközelebb megnézem. -
-
Plata
félisten
válasz
BandiHUN #723 üzenetére
Én játszottam egy meccset warfare-ban,nem csináltam semmit mégis jó volt.
Kezdésnél véletlenül helikopterbe spawnoltam,gondoltam a pilóta ha elrepül az ellenség felé majd kiugrom,de végül maradtam és végig seggeltem a csatát heliben.
Nyomtam folyton a spot képességet vagy mi a túrót és ennyi,elvoltam a csata végéig ,vagy húsz percig.
De nekem az is szórakoztató volt. -
xundyingx
tag
válasz
BandiHUN #698 üzenetére
Ehhez képest a warzone-ban "kevesebb" csalóval találkozik az ember..... win reinstall óta fel se tettem és ez valószínűleg így is marad. Pedig nagyon jól indult, azonnal beleraktam 150 órát aztán rá kellett jönnöm, hogy (számomra) ez nagyon árkádos / fapados BF. Azt hittem a BF "6"-ig bírni fogja de marad más.
Az operations részét is inkább Tarkovban folytatom, mert (ismét saját vélemény) az a játék bármennyire is tré de a legkirályabb extraction / simulator shooter ami jelenleg létezik.
-
Polllen
félisten
válasz
BandiHUN #689 üzenetére
Konzolon sokan használnak Xim-t (bill+egér kombóhoz), ami makrózható és bármelyik fegyverből tudsz norecoil fegyvert csinálni. Még tutorialt is adott ki a gyártó, hogyan kell beállítani.
Persze ez pc-n is megvan a macrózható egerekkel, aki norecoil-lal lő a killcamen, ott érdemes gyanakodni.
A konzol multiba azért se nagyon ástam magam bele, mert ps4 óta léteznek ezek az átalakítók és semmi értelme így tolni.
-
Polllen
félisten
válasz
BandiHUN #686 üzenetére
Én a BF-t meg itt is a Warfare módot azért kerülöm, mert alapvetően szögegyszerű, de a játékosok nagy része így sem érti, hogy csapatmunka kell...
Ezért nagyon visszasírom a régi dedikált szervereket, ott volt összeszokott társaság. BFV-ben mulattam utoljára jókat.
Csalóból sokat kiraknak, de lenne még mit gyomlálni. Operations-ben még zavaróbb, mert oda beviszel gear-t és nem túl szorakoztató, amikor valaki ugrás közben m14-gyel vagy M250-nel csak fejest lő 10-20 méterre...Szerencsére ritka, de megesik és elveszi az ember kedvét.
-
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #643 üzenetére
Múltkor nekem is volt egy ilyen pillanatom, egy tárból leszedtem 5játékost ami egy kupacban volt
Ritka alkalmak egyike volt mikkor gyalogosként nyomtam
Mert én ha nem támadó oldalra rak én egyből lépek ki, ha meg olyan pályát dob ahol nincs jármű nagyon meggondolom de általában onnan is lépek ki
Olyan pályákat ahol van jármű nem nagyon szeretik a csalók, de akad -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #640 üzenetére
Én ha tehetem járműbe vagyok onnan meg nem szed ki kézi fegyverrel
Tegnap lett volna egy jó köröm tankkal még a legerősebb behívható csapás is meglett volna, erre nem jött hírtelen egy kék halálom, ha jól néztem a naplót valami win frissítés volt a oka#641 Plata
Nállam a gyalogságra jobban hatásos van a fő toronyra, meg gépuska másodlagosnak
Hogy mit raksz a személyzetnek majd mindegy, elég ritka hogy beüllnek oda -
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN #599 üzenetére
Én is BF helyett tolom, de azt nehezen szokom meg hogy fedezék mögé érve is van hogy kiszednek olyan helyről hogy nincs rálátása rám.
Nem tudom miért van ez de sokszor megesikÉn itt is ha csak tehetem járművel vagyok.
A helik nagyon hamar sérülnek, na meg hogy a világ végéről kilőnek a kis heli pilótafülkéjéből az egyszerűen abszurdnak tartom -
Zizi123
senior tag
válasz
BandiHUN #478 üzenetére
Én ezért nem játszok Warfare-t.
Régebben napi első csatának, hogy rápörögjek, bemelegedjen a kezem, a szemem, de már most azt sem annyira felb@sz az első 3 percben, hogy már az utóbbi időben a csata vége előtt mindig leléptem.
Már most el sem indítom a Warfare-t. Rengeteg csaló, nagyon rossz új pályák.Az Operation-ben valószínűleg nincs annyi csaló, de az előbb játszottam, és egyszer csak nagy piros betűkkel kiírta a képernyőre, hogy XY-t kizárták a játékból gyanús játék miatt.
Nem a szakasztársam volt, de valószÍnűleg Ő is a pályánkon volt éppen. Tehát vannak itt is. Mondjuk az előbb pont Vektorral nyírtak ki 67m-ről.... Ha valami fegyver nem alkalmas ilyenre messzire lövöldözésre az pont a Vektor -
Zizi123
senior tag
válasz
BandiHUN #444 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy nem ez a jellemző, de a tények magukért beszélnek.
Igen, nagyon rossz PVP játékos vagyok, mert elizgulom, de Layali -ban én csak sodródtam a random csapatommal, mert nem ismerem a pályát, tehát nem én vittem bele a szarságba a csapatot.
Ami óriási különbség, hogy Layali-ban nem csak a frekventált helyeken vannak a PVP játékosok, hanem kb mindenhol lehetnek.
Az esetek felében 0-2 perc között végeztünk is. A legelső teljesen jellegtelen kis putriban is voltak ellenfelek. Pl Az egyik alkalommal az egyik buszban lapultak 3-an valami hídnál.
Különbség még, hogy itt jellemzően lev 4-es lőszerrel szedtek szét mindig, de volt lev 5 is!!!
Easy fokozatról beszélünk!!!Mivel az összes gear-em elfogyott a készletemet pedig nem szeretném ilyen sikerráta miatt felélni, így 1 fegyverrel mentem be a végén már csak.
Hmmmm most éppen el sem indul a játék hibát dob. Érdekes reggel amikor leállítotam még semmi baja nem volt.
-
pRoject22
őstag
válasz
BandiHUN #403 üzenetére
Már operation-ben is sokkal több van mint eddig, már sima easy módban is, tegnap meg ma gyakorlatilag 10/1 a kijutási arányom, 50-60 méterről lmg-vel felugrik a levegőbe és fejbe lő hétszer, 7 töltény csapódik a fejembe 50 méterről lmg-vel
Az elmúlt 3-4 napban alig játszom vele már, vagy jön hamarosan egy komoly ban hullám vagy sajna rövidesen elkezd esni a playerbase stat.
-
sZapu
csendes tag
válasz
BandiHUN #387 üzenetére
Én pont a minap futottam bele egy " battlefield veteran " streamerbe. 3x rakott össze, ebből 2x ellenfél volt és öröm volt nézni, hogy milyen szépen le tudta tartani a fegyver zero recoil-al...Jó igaz én még csak a warfare-t pörgetem, ott meg teli van érdekesebbnél érdekesebb játékossal
-
Zizi123
senior tag
válasz
BandiHUN #385 üzenetére
A leírt jelenség 1 részére nincs legális megoldás.
A sok görény nem elég, hogy csal, még kirak róla videót is, hogy így így buildeld a fegyvert, hogy recoil mentes legyen...Beimportálod, és vazzzzze nem!!!! Ennél az enyém sokkal jobb, de úgy is 1 sz@r ez a fegyver... Rohadtul nem lehet vele úgy lőni ahogy a videón van kivéve ha csal, és aimbot-ot használ az ember. Ilyenek pl: AKS-74, UZI, QCQ171 ezek közelről nagyon jól használhatóak, de 15m-nél messzebbre ne akarjál vele lövöldözni.
Utána persze van az a kategória aki még ezt is megfejeli azzal, hogy még ezekre a kimondottan pontatlan megtarthatatlan fegyverre sem raknak pl tus-t (váltámasztékot), és úgy lövöldöz vele halálpontosan.ne legyen recoil, felugrás lövéskor, melyik paraméter mit számít
Control, jellemzően 70+ -nál kezdődik amikor messzire is pontosan lehet vele lőni, ha jó a Stability értéked is.Az az ellenség spotolódik csak fel aki megölt. Jelölni, TAG-elni az egér középső gombbal tudsz elvileg. Továbbá spotolni szerintem csak Luna tud (hirtelen más nem jut eszembe).
-
Plata
félisten
válasz
BandiHUN #369 üzenetére
Én már sokszor vezettem,tegnap a hegyes pályán elég sok killt szedtem össze.
Az egyik bázist amit védeni kellett rommá lőttem hogy ne tudjanak be menni és elbújni,volt hogy nem is lövéssel öltem hanem gázolással.
Xp-t szerintem úgy is kapsz ha csak a kettes vagy hármas fegyvert kezeled.
Minden járművön személyre szabhatod a fegyvereket,van amelyikhez kell szint.
De én a shotgunt lecseréltem.
Tavaly volt olyan event amikor tankokkal kelett csatázni,állandóan spawnoltak a tankok a nagy sivatagos pályán.
Az nagyon poén volt. -
Plata
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Ford topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest