- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
Plata
félisten
válasz
pRoject22 #521 üzenetére
PVE játékban tudok csalni de nem játékosok ellen.
MMo-ban van két karakterem ami kb 90%-ban tesz arra hogy lövi az ellenség.
Elite fokozaton is csak piruettezve marháskodom.
Tudom hogy van egy hiba a játékban,arra építettem a karakterem,így elite fokozaton is azt mondja ha szekálják hogy miss. -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #515 üzenetére
Azt nem értem, hogy ezek youtube-erek, streamerek, különböző platformokon csatornáik vannak, ergo valószínűleg ebből élnek.
Tehát ha rajta kapják őket a csaláson, és bannolják őket éhenhalnak.
Ha csalnak viszont akkor azt logikusan, nem ilyen nyilvánvalóan csinálják, hogy még meg is mutatja, hogy nyilvánvalóan nem úgy működik neki a játék, mint nekem, vagy bárki másnak. Mivel a fegyver kódját is megosztják, így konfigurálásból való tévedésnek esélye sincs.
Ebből azt gondolnám, hogy nem csalnak, csak én nem tudok valamit a játékról... -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #471 üzenetére
Igen, igen én is hajlok erre.
A The Division 1-2-be beletoltam vagy 2000 órát, de ezzel nem hiszem, hogy tizedéig elfogok így jutni. Ott ha nem akartál PVP-zni, akkor nem mentél a Dark Zone-ba, csak lootolgattál, vagy farmoltál.
Itt viszont lépten-nyomon ha kell, hanem nem rá vagy kényszerítve. -
Polllen
félisten
válasz
pRoject22 #309 üzenetére
Hiszek neked, ezért írom, hogy tuti véletlen így pár száz óra játék után a tapasztalatom.
Amúgy próbáld ki, hogy bemész recruit gear-rel zero dam easy-re és utána bemész arany gear-rel is. Szerintem más az ellenfél leosztása, miközben a statod érdemben nem változik egy meccs alatt, ha már sokat játszottál.
-
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #299 üzenetére
Pár órát toltam tegnap az operations-t én is, és 90%-ban ki tudtam jönni, nagyon jó lootokkal. Ez 2 hete még 30% volt. Jóval kevesebb volt a PVP játékos, és a random csapattársak is jók voltak.
Az Easy pályán szórta a barna cuccokat a játék. Kimondottan élvezetes volt játszani ellenben a warfare-al, az továbbra is gáz. -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #279 üzenetére
Bocsika
, de azt hittem, hogy azért vannak az alfa / béta verziós játékok, hogy teszteljék őket, és a kedves felhasználók elmondhassák a véleményüket a játékról, és annak megfelelően javítsák a játékot. (nem csak itt mondom el, hogy mi a probléma szerintem, hanem a rendszeresen küldött kérdőíven is)
Amennyiben sok ember mondja ugyanazt, akkor lehet érdemes meghallgatnia a fejlesztőnek (ha nem akarsz úgy járni, mint a Tarkov) , mert az Ő pénzüket szeretnéd megkapni.
Az, hogy laggol a játék, sok csaló, és van olyan játékmenet ami "játszhatatlan" az probléma, amit jelezni kell. Természetesen a te véleményed is számít aki úgy néz ki, hogy mindennel meg vagy elégedve, csak veled nem mennek semmire, mert "te már meg vagy véve.". Te már döntöttél, hogy fizetsz nekik vagy nem, és ha a fejükre állnak, akkor sem fogsz rajta változtatni. Én és a hozzám hasonlók viszont nem döntötték el, és az én pénzemért jobbá kell tenni a játékot.
Természetesen ebben benne van az is, hogy én vagyok az elhanyagolható kisebbség, nem kell velem foglalkozni, ezt majd ők eldöntik.
Azért írom meg ide is a rendszerszintű problémákat, mert ha többen veszik a fáradságot, hogy jelezzék a fejlesztőnek, akkor lehet, hogy változtatnak a zavaró dolgokon.
Ahogy írtam is nem te vagy számukra a fő célpont, hanem én és a hozzám hasonlók akik még nem döntöttek.
Nálam van remény, hogy ha változtatnak dolgokon akkor hajlandó leszek fizetni nekik, de Te viszont már döntöttél, vagy fizetsz ebben a formában is, vagy szó nélkül elmész mással játszani amit nekem is ajánlottál. -
Plata
félisten
válasz
pRoject22 #262 üzenetére
Tudom,world of warcraftban magyarok lakta szerveren játszani kész poén.
Nincs olyan nap hogy ne mosolyognék egy jót valami idiótán.
Igaz kb hét évig inkább angol nyelvű szerveren toltam,de eléggé low pop szerver lett így vissza mentem.
Épp ma futottam össze magyarokkal, a klán nevüket nem merem leírni,mert még büntit kapok.De benne volt az isnten meg a némi szerve. -
-
Curtain
senior tag
válasz
pRoject22 #245 üzenetére
Amikor fél tártól sem hal meg az ellenfél de ő a másodperc tört része alatt megöl az nem normális. Pedig eltalálom mert folyamatosan jön a találat jelző hang. Ahogy írták szerver függő és hogy kiket pakol be még melléd rá. Múltkor már majdnem töröltem mérgemben, erre tegnap este elég jó köreim voltak. Akiket lőttem azok haltak is ahogy kell.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
pRoject22 #177 üzenetére
a game jól van optimalizálva
Az komoly, végülis a legtöbb panasz az optimalizációra érkezik de ha te mondod..
Én értem hogy neked nincs gond a legfrissebb driverrel de mint írtamakinek ilyen gondja van
annál oldja meg legtöbb esetben.
Nem fogja megoldani nála az fps lock legalább f*szságot ne írj.. lockolhatja 60 - ra is akkor is előjön a microlag/stutter.
Játékon belül meg inkább ne lockolja mert ha mindkettő unlimited akkor fut a legjobban, de ugyebár nálad semmi gond nem volt szóval utána sem néztél semminek.
..de én hagyom is a témát, akinek nem megy majd megoldja.. vagy állít fps lockot -
válasz
pRoject22 #152 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, engem legkevésbé az zavar, hogy kivágja a játék azokat, akik valamivel csalnak, és még az se nagyon zavarna, ha mondjuk engem jogtalanul rakna ki, amikor nem élek ilyen progikkal. Az viszont már igenis érdekelne, hogy a hivatalos rizsától eltekintve, ténylegesen még, mit matathat a gépen a háttérben. Az asztali gépen intézem pl. a netbankot, a MÁK-ban is vannak ilyen-olyan ügyleteim, és ezzel összefüggésben, az Ügyfélkapu+ -t is használom, majd napi szinten, szóval, ha csak netezés + játékra lenne használva, akkor én se foglalkoznék ezzel.
Ja, a Valorant anticheatról, meg nem tudok nyilatkozni, mert egyetlen másodpercig sem volt telepítve a játék. -
-
Enigma1945
őstag
-
Polllen
félisten
válasz
pRoject22 #113 üzenetére
Ügyesen megcsinálták, hogy ne tűnjön gagyinak, de ne is egye az erőforrásokat. Egy mai single player játékhoz képest amúgy szerintem nagyon elmarad, de fps multiban ez több, mint jó. Úgysem a textúrákat nézegeti az ember, meg az fény-árny játékot, hanem hogy hova kell lőni.
-
astrojoe12
tag
válasz
pRoject22 #33 üzenetére
Ez nagyon jó hír, köszi az infót. A Battlefield gazdái is példát vehetnének. Remélem rendesen működni fog a kész játékban is.
Nagy kár, hogy vége az alfa tesztnek. Valyon lesz béta teszt is, vagy egyből a kész jatekot kapjuk?
És a most elért eredmények, kiegészítők megmaradnak a kész játékra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest