Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nvidia control panel, itt érdemes minden játékhoz külön profilt csinálni, megadhatod a textúra szűrést is teljesítményre, ha szükséges akkor egy pici plusz teljesítményt tudsz belőle kivenni, a 3. képen meg a gépházban a játék lapon ahogy addolom az exe fájlt
Nekem is Freesync-es a monitorom de egyáltalán nem használom, helyette tökéletes az Nvidia gyors szinkronizáció

-
Szerintem a gsync miatt ugrál, kapcsold ki és az nv panelban állitsd be a gyors szinkronizálást, most próbáltam ki a te beállításoddal és nekem is van stuttering.
Csak annyit fog felhaszálni amennyit a monitor enged a hz korlát miatt, szóval jó a 144hz de gsync off, illetve a játékon belül a vsyncet meg kapcsold ki.
Amennyiben így sem jó akkor tovább kell menni ilyen driver update, chipset netán win reinstall, hyperv kikapcs, biosban cpu virtualizáció is stb
-
Freesync vagy Gsync megy? Próbáld meg, hogy kikapcsolod, a windowsban beállítasz egy 144-hz-et az nv panelban pedig a gyors szinkronizálást, játékon belül pedig lockolod 144-re az fps-t.
Biztosan nálad lesz valami mert a game jól van optimalizálva, nekem pedig a legfrissebb driver van fent és nincs gondom
-
Igen, gép restart és a game dvr az nincs többé, egyébként ha nem látnám a procit és tudnám, hogy a 7800X3D nagyon jó UE5 alatt akkor cpu bottleneckre gondolnék, de az valószinűtlen.
Talán valami driveres gond még ha ez nem oldotta meg, illetve amit javaslok ,hogy csinálj egy saját nv profilt a játéknak meg add hozzá a játék exe fájlt a gépházban a játék szekcióhoz és ott válaszd ki a teljesítménycentrikus módot, ugyanezt az nv profilban is, javaslom az nv gyors szinkronizálást is bekapcsolni.
Nekem 14700K+4080-al 4K-ban minden ultimate DLSS Qual fix 143 fps-el megy, a VGA 99%-on megy végig.
-
Nyisd meg rendszergazdaként a powershellt és ezt írd be majd gép újraindít
Get-AppxPackage -AllUsers -PackageTypeFilter Bundle -Name "*Microsoft.XboxGamingOverlay*" | Remove-AppxPackage -AllUsers
A GameDVR simán okoz stutteringet minden játékban, nálam legalábbis ez történt, hiába kapcsoltam ki gépházban továbbra is futott a háttérben, ezzel a parancsal eltakarítottam és azóta nincs stutter és fps drop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Hardverfogócska a kertben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A profilomban látható cuccokkal, 1440-es felbontáson úgy, hogy két-három beállítás csak ultra, a többi hight, a DLLS minőségre állítva, és így szerencsére röccenés mentesen fut, átlagban olyan 130-150 fps között.