- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Iramirez #477 üzenetére
Azért ők is tolják minden éjszaka, tehát nem esne nehezükre éppen ezzel játszani, de mive Fornite-ban egymás után lehoznak 3 Win-t, addig itt igencsak a ranglétra alján lennének.
Amikor Wot-oztam, akkor nagyon zaavrt a 47% Winrate, erre kiderült, hogy a legjobbaknak sincs 40%... Az azt jelenti, hogy 3-ból 1x jönnek ki... Értem én, hogy az viszont olyan.... -
BandiHUN
veterán
válasz
Iramirez #477 üzenetére
Hát én warmode, de az első map cheaterttvyoutube squad után léptem is ki ma, öreg vagyok én már bazári majomnak, hogy 4 ember támadja végig 350 tickettel a defendet, darabonként 100killel, legalább a napi feladatok meglettek, ment a report mind a 4-nek,leosztották a népet lmg-vel 100+ méterről aimbottal... de tényleg ezt nézik az emberek, hogy ennyire megéri legyalulni egy szervernyi embert?
Nagyon kéne valami működő anticheat. Minek ez a kerneles szar akkor? Értem, hogy free game, de a pass nincs ingyen... meg teljesen jó bf pótló, tegnap nem volt ilyen. DE irányított rakétával sikerült elcsípni egy helit is
-
Zizi123
senior tag
válasz
Iramirez #257 üzenetére
Majd egyszer, ha nagyon unatkozik valami szakértő itt, akkor legyen kedves magyarázza már el, hogy pl az SMG-45-nek melyik értékeit kell húzni, hogy jó tökéletes legyen a csatában.
Én eddig azt gondoltam, hogy a legfontosabb, hogy a Controll és az Accuracy legyen magas, hogy minél kevesebbet üssön vissza, és minél kisebb legyen a szórása.
Link
Erre megnézem ezt a videót, és kiderül, hogy a videós szerint (aki nyilván sokkal jobb játékos nálam) a Handlinget növeli az accuracy helyett...
Vazze 73, 63, 54, 45-el halomra öli a játékosokat, én pedig a 82, 73, 33, 85-el közel sem lövök ilyen hatékonysággal. -
bul07
nagyúr
válasz
Iramirez #227 üzenetére
Az igen jól eltették
Amúgy milyen dolog már levon ha kilépek egy körből
Nagyon sokszor rak be a kör végére, persze a védekező oldalra mert nemsoká vége a körnek és lépnek le a vesztes meccsből, volt már olyan is hogy már az utolsó pontot húzták a támadók és akkor értem be.
Persze hogy nem maradok ilyen körbe. És akkor jön a levonásMondjuk alapból nem fogok védekezni, mikkor védekező oldalra rak akkor lépek is, de ez még oké is talán hogy von le, na de ha tényleg a végére rak be
-
válasz
Iramirez #184 üzenetére
Én két napja telepítettem fel a játékot, az Epic-es verziót, és ezalatt a 4-5 órai játék alatt, még egy kukkot se hallottam eddig senkitől, szóval feltételezem, hogy alapértelmezetten ki van kapcsolva, ez a dumálós opció, bár néztem utána. Teszem hozzá, hogy szerencsére.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest