Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
"Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok."
Az ellenfél gear-jétől függ, hogy mennyire, és mivel tudod sebezni. Igen, ha te Level 1-es lőszerrel lövöldözöd (mert ezt tudod kifizetni, és mert az easy pályákon ez is elég), amikor Ő minimum zöld (Lev:2) cuccban van, akkor igen, hiába lövöd. Egyedül akkor fogod tudni megsebezni, ha kezét, vagy a lábát lövöd, mert ott nincs páncél. És igen, ha Ő PVP játékos, és neki már eleve minimum level 3.as lőszere van betöltve, de lehet akár lev:5 is, akkor teljesen mindegy, hogy miben vagy, a 100HP-d a 600-800rpm-es fegyverek és a 25-35HP-ös sebzés miatt 0,5s alatt úgy megöl, hogy fogalmad nincs, hogy ki és honnan lőtt.
90%-ban nem látom, hogy ki, és honnan ölt meg, mert reagálni sincs idő rá.
Igen nagyon idegesítő, az 1 lövéses headshot is, -117HP, és ennyi volt.Naponta (????) adnak gear setteket, és próbálj meg minimum zöld, vagy ha teheted akkor kék cuccokban rohangálni, és akkor már lesz esélyed visszalőni közelharcban is.
Természetesem a lila vagy barna cuccban is ugyanúgy meg fogsz halni seperc alatt, ha a lábadat, kezedet fogják lőni, az ellen nem igen tudsz mit csinálni.
Mindezt mondom úgy, hogy én is nagyon béna PVP-s vagyok, elméletben tudom mit kellene csinálni, csak gyakorlatban nem jön össze. -
Dave567
addikt
HA nem akadnak biztos jobban menne nekem is de folyamatos microlaggal érdekes játszani, kelek fekszem.
Hitreg az borzasztóan szar, full utáltam a BF3-at is emiatt, és rengeteg cheater, lagos fos szerverek, előttem állt a forma, és nem regelte a lövedék.
De remek játék lenne, grafikával még lowon se lenne gond, nekem tetszik. Csak hát játszhatatlan.
Melyik az a beállítás járműveknél, hogy ne fordítva mozogjon az egér, pl Helikoptereknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged