- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Sokszor van ilyen
Van hogy rég fedezékben vagyok és mégis lelő olyan aki rám se lát, jó messziről
Meg mondjuk tank gépágyújával átlövök a dombon és ölök meg játékost csak úgy néha, máskor meg ugyan ott nem
Ezért a tank gépágyújával szinte folyamatosan vaktában lövök az ellen felé mert sokszor van hogy beadja a találatot -
BandiHUN
veterán
Ó, hát 3 késelés nem a világ, nekem második próbára rögtön 5 lett a szélerőműves mapon...
Utána egyik karival se volt gond, rászántam magam,mert mindenkihez ez kellett(nem Operationozok), bár az operation missziók sem nehezek, talán csak 1x ki kell jönni, van ilyen is akkor.
Egyébként tervben van Operations is, bár szerintem jobb lett volna, ha az nullázódik 3 havonta. Akit érdekel, mostanra mindenki killezik, nemhogy mutatna jó loothelyet(csomó kacat kell a feladatokhoz, stb, bár szerintem venni is lehet, csak x szint kell a piachoz), streamekben se láttam nagyon fight-en kívül semmit.
2 randommal meg 2 felé szaladás volt rögtön, semmi jelölés, én jelöltem valami misszióhelyet, de hamar egyedül lettem. De legalább vittem nagy hátizsákot, azt szépen teleraktam kacattal, voltam asszem' 155 ezer, pedig a playertól vettem el fegyót is, de kb. semmi nem volt annál se
Egyébként lehet rankeden valami SBMM szerűség, főleg Operationban? Warfare-n nem vettem észre, fegyózom most jobban, egy streamból lesett oldaltartásos smg 45 builddal, azt látás alapján is sikerült lemásolni, szinte lézer, csak hosszabb sorozatnál húz felfelé, de pillanatnyi szünet, és elmúlik ez is. -
BandiHUN
veterán
A kés annyi, hogy védőben kiugrasz a pontról, és körben a fal mellett levágod a befelé lövöldözőket, azok úgyse figyelnek, asszem defaulton a görgőn volt a kés, én kitettem a Q-ra, amúgyis sok közeli eseményt megold hamarabb, mintha lőnél+késsel gyorsan is mozogsz, szóval mikor épp valami fedezék mögött védetek, füst úgyis van, kimész oldalt, tuti meglesz a 3 kill gyorsan, de ha betörnek a támadók, akkor bent a füstben is lehet alkotni.
Én is gondoltam kb. mindenre, meghogy elmegyek szélen sniperekért, de kár túlgondolni, és később is hasznosabb, mint lövöldözni a füstben, remek "utolsó esély", ha betörnek. -
BandiHUN
veterán
Hát igen, nekem is van olyan, hogy csak beülök egy jó tankba, és spotolgatok, jön úgyis sok pont, de ha olyan a felszerelés, gunnerkedek, meglepően kevés tankban vannak a 2.,3. ülésben... most kéne is csinálni mittudommennyi killt járműből a nyilas csajszi lvl6-hoz. Az a jó, hogy sokféleképp el lehet lenni, a rankedhez meg csak a score/min számít... a vesztes körre is kaptam 67+ - t, sokat sikerült épp ölögetni+spawnpont, piros nyilacska... az elektromos nyíl viszont rendre megszívat, próbáltam az erővel játszani, de full random, megpattan-e vagy elsőre ottragad, 1x halálra lőttem magam már vele, mert szembefalról visszajött
Viszont TV raksival szépen el lehet lenni zárt térben is, gyorsan fordul, lehet alagutazni, aztán jön a meglepi+ugye a 4 kipottyanó gránátJaa, hogy járművekre van...
Dokizni viszont nem éri meg, mióta kb. minden streamer is esc+respawn-t nyom, mert eltanulták a népek tőlük, én is így csinálom, mert így a legkönnyebb visszakerülni gyorsan, spawn meg úgyis van letéve, amúgyis védőben pl. a kutya nem medicel, de támadóban se jobb, aki fetreng és várja a medicet, kb. annyit is ér, 10 m után lelöveti magát újra. + itt a bf-hez képest 1 kill 200 pont+egyebek, egy revive csak 100. Nem megérős, csomó élesztéssel is alig van plusz, killezve meg a vesztes kör is pluszos, ez a season tapasztalat. -
jimpo
senior tag
Persze, eddig is lehetett.
(Azt mondjuk nem tudom, hogy a maprol Safe Boxba tett cuccok ki jönnek-e.)
Annyi hogy buksz mindent, akárcsak amikor lelőnek. Esetleg elnézed, becsülöd az időt és így Failed Extraction lesz a vége.Ezek esetében a Safe Boxba tett loot legalább tuti jön, sajnos volt példa hogy 15 sec kellett volna a kimentéshez...
Olyan sosem volt, hogy X gyanús cheater player lelő és mondjuk visszakapom legalább azt a felszerelést amit bevittem magammal. Pedig tetszene, jót tenne az ember lelkének...
-
BandiHUN
veterán
Én is warfare, de kevés a pajti még mondjuk operations-t komolyabban venni, 1 kört mentem ott randomokkal, lootoltam, 2 bot 1 player kill, megszedtem magam, kijöttem, nem éreztem az "orgazmust", stash tele a mindenféle kapott kacattal+ van a semmiből is 6.5 millióm, eladogattam, amik jöttek mailban/eventből/twitchből. Rá kéne érezni, a 2 random kollégából 1 full kezdő volt, el se dőlt, már kilépett, a másik profibbnak tűnt, de mire odaértem, az is kilépett
A coop meg baromi nehéz+fut vagy 50 fps-el, miközben warfare 130 körül, nincs esemény, ami megröccentené.
Warfare az szuper, assaultozni nem szoktam, mert nem életem a killhalmozás, többre nézem a többiek képességeit, recon a favorit, smg-vel,objektíva. -
-
BandiHUN
veterán
Az a baj, hogy az aimbotot nem zavarja az éjszaka, szóval csak önszopatás. Bár csak streameket néztem operations-t, de hihetetlen, mi megy ott, pedig a streamerek is ilyen marshal mindentelért csávók voltak, de kb. ha egy pixelük látszott, már kapták a golyót kis aimbotos nudliktól több meccsen át
A warfare viszont jobb volt most hétvégén, végülis ott csak a wint nyeri az aimbotos+pár dolog, 300kill camo unlockolható, ráuntak. Az operations-ban meg konkrétan pénz van, avagy a lootból vehetsz mást, ami pénzes tokenbe kerülne ugye. Warfare-ben konkrétan kb. semmit nem lehet gyűjteni ilyet, pár skinem lett, ami ér valamit...
Ráadásul haragszok, mert ha lehetne tisztán operations-ozni, azért lennének feladatok ott is operátort húzni, de így nem vállalom be, heti 1-2x jut idő némi játékra.
-
-
-
bul07
nagyúr
Nem, az egy taktika
Sokkal könnyebb foglalni ha odaér a játék, én a első pont foglalása után szoktam elkezdeni rombolni a házakat, és mikkor jön a harmadik pont akkor a házak nélkül könnyebb lenyomni a védőket.
Na meg ha a házak nincsenek akkor a tank is beljebb tud támogatni, mert a külső házak takarják a rálátást a foglalandó pont környékére.
Tankkal a második két pont foglalásánál nem sok segítséget lehet adniDe más pályákon is van hogy nagy előny támadásnál ha a védők nem tudnak házakban és egyéb amúgy rombolható dologba elbújni, így én van hogy tényleg csak rombolás miatt lövök dolgokat.
-
Zizi123
senior tag
Mert ez is sz@rul van megcsinálva.
A csata végén az összesítőnek nem sok köze van a történtekhez. Nem annyi a killem, nem annyiszor haltam meg, nem annyit élesztettem.
Már régebben is feltűnt, hogy valami nem stimmel, érzésre többet öltem, érzésre nem haltam meg ennyiszer, érzésre többet gyógyítottam... De gondoltam, hogy hosszú volt a csata, én meg elfogult vagyok...
Aztán 1-2 héttel ezelőtt a csata utolsó percében élesztettem fel valakit, és kb 10s műlva vége is lett a csatának, és az elszámoló táblázatban 0 szerepelt... Hmmmm... -
Zizi123
senior tag
Nem
Az accuracy (pontosság) érték a csípőből tüzelés (hip fire) pontosságát befolyásolja. Ez nem hat a célzott lövésekre (ADS - Aim Down Sights). Csak a csípőből való tüzelés szórását csökkenti, szűkítve a lövedékek terjedését amikor nem célzunk.Snipernél ilyen nagyon ritkán van
-
Zizi123
senior tag
Na ha valamiben nem vagyok otthon az a sniper-kedés
Sunyi dolog, így nem csinálom. Természetesen ha van olyan küldi, akkor megcsinálom, de 1 lövéssel sem adok le többet, mint muszáj vele. De van itt a fórumon aki imádja, Ő biztos fog tudni segíteni.Sokan az SV-98-at istenítik, nekem az sem jött be.
Nekem talán az M700 tetszik leginkább, de az sincs kihúzva csak 43-as szintig.
Eddig ez van összerakva, de erre kellene az 52. szintnél lévő: Resonant Sniper Rifle Supressor, és akkor lenne szerintem nagyon ütős, mert 1143m/s lövédés sebesség az azért odab@szós.
M700 Sniper Rifle-Warfare-6F5UOQO098B46QH471S86MArksman Rifle-ben én eddig csak a VSS-t használtam, de nekem az sem jön be annyira, mint ahogy hypolják. A 360m/s lőszersebesség vazze az vicc.
Hivatalos range 131m Ha 1 játékos 4m/s-el fut, és te 120m-re lősz vele, akkor 1,3m-el kell elé célozni, hogy eltaláld ami minimum 2. de oldalról inkább 3 embernyi távolság, és közben a játékos legyen kedves, és egyenes vonalú egyenletes mozgást végezzen ne menjen cikk.cakk-ban, és ne torpanjon meg...Közelharcra lassú, tehát igencsak korlátozott, hogy hova használható. Szerintem!!!
PErsze biztos, hogy van aki ezzel is isten-király. -
Zizi123
senior tag
Jöhetne még pár sniper puska.
Az húúú de szuper lenne... Meg a kis f....m nem kéne?
Így is sok van belőle, meg a sniperekből is.Automatikusan kilépek az összes olyan pályáról ami játszhatatlan többek között a sniperek miatt. Lásd az új egyik csoda pálya... Óriási sik, fedezék nélküli területek, magas épületek. Rohansz, rohansz, rohansz, fél - 1 percig, majd megd.glesz, mert az egyik toronyból a sniper kiszed....
Gratulálok a pálya készítőjének. -
BandiHUN
veterán
Majd rápislantok, mert még semmit nem variáltam skineken kívül, elvileg gunnerként amúgy azt kapod, ami a sofőrnek van beállítva, nem? Volt, hogy shotgunos volt a másodlagos poszton pl, de alapvetően gépágyú szokott, azért gondolom...
Nomeg nem tudom, az utazgatás-gunnerkedés mennyire húzza a jármű szintem, mert ha nem nagyon, érdemes erőltetni vinni...
De mondom, még 1x vezettem(volna) tankot, mert infben jól álltunk, de jól sejtem, hogy a sok rakétás miatt hagyták inkább bent -
BandiHUN
veterán
Nem tudom, páncélt növel-e... mondjuk, ha van módom, gunnerkedek viszonylag sokat, ha nem állunk rosszul, egyébként medic lőszerrel, a csajszi a "pillangókkal" nagyon szépen működik, assaultot csak próbálgattam még, engi már több, recon is jó pontban, sniperen még nem érzem a golyó esését...
de mással azért nyomom azt is.
Járműnél azért gáz, hogy csak akkor lehet a térképen beszállni, ha squadtárs vitte el, ez nagyon gáz, legtöbbször 1-1 emberek visznek mindent, eddig 80% legalább egy gunnerhely szabad volt a tankban is, ha épp el tudtam kapni útközben. Jobb lenne, ha legalább a szállítójárművekbe ülhetne bárki. -
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
Bemész, felkapod az értékes cuccokat, majd kimész a kijáraton, olyasmi mint az Escape from Tarkov, egy extraction mód.
Eközben van egy saját bázisod amit a megszerzett bevételekből tudsz fejleszteni amivel a karaktered terhelhetősége is fejlődik illetve tudsz ott magadnak gyártani felszerelést, ott többféle lőszer, armor stb áll rendelkezésedre, szerintem 100x élvezetesebb és jobb mint a Warfare, nem esel kelsz hanem tudsz taktikázni, lassabb a játékmenet, haverokkal nagyon jó
-
pRoject22
őstag
Mi tegnap olyan 4-5 órát biztos játszottunk, ez idő alatt 2 csalóval kapcsolatos momentum volt, azegyik az amikor elrakott bennünket egy ember, kicsit fura volt, azt hittem csak fejest adott, aztán a combat reportban ott volt ,hogy kaptam még a lábamba is, a második pedig a képen látható realtime ban a meccsből, vicces,hogy pont egy magyar kolléga kapta
Nem tudom mi megy a Warfare módban de az Operations teljesen jól játszható, pl egy CoD-ban szerintem sokkal több csaló van
-
"Amúgy nem nagyon játszom fps-el,mert már öreg vagyok hozzá.
Szemüveg nélkül nem sokat látok,azt meg már a 70-es években is rühelltem."
Ilyen olcsó kifogásokat nem fogadunk el.Nézzed csak, én már 1972-ben lövöldöztem, egy 26 hónapos, multi lövöldében, ami ugyebár több mint 50 éve volt.
Szemüveg, meg már 1969 nyara óta billeg a fejemen.
Oszt a mai napig nyomom a multis gémeket, mint pl. a PUGB, amiben jelenleg több mint 2200 órám van eddig.Szóval, kapd össze magadat, és niksz siránkozás.
-
Zizi123
senior tag
Szánalmas ez a Warfare mód.
7 Medic volt a csapatban a 32 főből. Én lettem a legjobb Medic 15 élesztéssel a 2. helyezettnek 3 volt...A k. anyjáért jön medic-el, ha esze ágában nincs supportot nyújtani???
Leraktam a med kitet, sz@rrá gyúgyítottam a mediceket is, felszedtem őket, majd amikor eldőltem a 2 tetű ott taposott rajtam, és nem szánta rá a 2s-et hogy felszedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged