- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jaja, jobbhíján vacsihoz kínai/angol kevert streamet találtam warfare-ból nézni is, amúgyis 10ből 1 stream warfare, a többi operations, visszaesett nagyon, a codot tolta csomó streamer. De egyébként másodpercek alatt talált meccset a kereső, durva csalás sem volt+egy körben bedobott 3 magyar mellé squadba, nyertük is a támadót
Éjfélkor viszont lehalt a login szerver az aktuális kör után, 5 percig próbáltam visszamenni, nem töltött be a játék restart után, megállt a loading resources-nél, a kliens még szépen beloginolt, hagytam is.
Nagyon kéne csalásvédelem. Sok kör jó, de ha épp van, főleg ha egész streamer squad, na az elvesztegetett kör. Sajnos annyi a fogalmatlan vagy csak assaulttal killre menő játékos, hogy 1-2 ügyeske eldönti a meccset, ha vért izzad+százat éleszt az ember, akkor is.
-
BandiHUN
veterán
Szintén zenész, én is játszottam sokat, mondjuk a bf vonatra ültem fel pc-n, bf2 járművezés, bad company infantry+profi helizés ment, a 2142-be már nagyon a végén estem be. Fura viszont, hogy igazából a bf-stílust egy coddal, a cod3-al kedveltem meg, ami sajnos nem jött ki pc-re, szintén voltak kasztok, kasztspecifikus fegyver, szintén füst+medicelés, légicsapás sniperrel, tank, dzsip, oldalkocsis motor... egy codban. Nagyon megelőzte a korát. És most a bad company 2 óta a delta force hozza ezt a fílinget, pedig minden bf megvan, a 3-4-et is beszereztem utólag, toltam, a cod miatt ugyanis a bc2 után szünet volt, de a battlefield 1 már újra ment, kár, hogy az elején megölték a hackerek...
Most megint ott tartok, hogy BO6-ban idén nem mentem egy kört se, pedig a mostani passt is megvettemCsak Delta Force.
-
Plata
félisten
Nekem a mai napig a legkedvencebb lövöldözős játék volt a Wolfeinstein enemy territory,azt nagyon szerettem és sokat toltam.
Mostanában nagyon ritkán játszom ilyesmit,Bf3-at szerettem meg utoljára Cod-ot.
Hogy melyik volt arra nem emlékszem.Bár kicsit kusza volt.
De tudom hogy bnet kliensből indítottam. -
Zizi123
senior tag
Nincs arcod, nem arcod, tarkód, orrod, füled, csak fejed van.
Nincs jelentősége, hogy hol találják el a fejedet, legalábbis erre panaszkodtak a streamerek, hogy a lila, gold, piros sisakok szívás használni őket, mert rohadt sokat kitakarnak a látómezőből, és cserébe nem védenek nagyobb felületet.Bemész a lőtérre felöltözteted a céltáblákat a kívánt cucc-ba, és lövöldözöl rájuk...
-
Zizi123
senior tag
Bocs, rosszul fogalmaztam, valóban nem bárhol. lehet spawnolni, hanem rengeteg helyen.De ahogy te is mondtad a csapatok taktikája az szokott lenni, hogy vagy lootra rohannak, vagy a lootra rohanókra rohannak..
A Te extraction rate-ed kiemelkedően jó, megszoktam nézegetni azokat is akik kilőnek, akik velem vannak, azokat is akik streamelnek, nagyban játszanak, és nyugodtan merem állítani, hogy a rajtad kívül csak pár játékost láttam akinek 50% felett van. Kb 95%-ban 50% alatt vannak, és azoknak is a nagyobbik része 40% alatt van 35-40%-os tartományban.
A KD-d sem rossz, de abból rengeteg olyan ember van akinek ilyen vagy ennél jobb KD-ja van. A jó játékosoknak minimum ennyi szokott lenni.
Igen láttam olyat is akinek 4,8 volt, de egyértelműen csalt is ...
Az pedig, hogy mennyi a KD, és mennyi a ER nincs egyértelmű összefüggés, mert 2-es KD-val is vannak 35% körüli ER-el emberek, és ahogy te vagy az élő példa 50%+-os ER-el is vannak 1,2 KD-sak.
A te statisztikád inkább azt jelenti, hogy:
- biztonsági játékos vagy inkább menekülsz mint harcolsz, de nyilván a harctól sem ijedsz meg ha rád támadnak.
- vagy nagyon összeszokott csapattal játszol, ahol legalább 1 olyan aki le tudja carryzni a csatát, és jóval nagyobb a KD-je 1,2-nél.
- vagy te jellemzően supportot játszolÉrtem én, hogy te magadból indulsz ki, de te a bőven jobbak közé tartozol a statisztika alapján, gondolom, hogy benne vagy a legjobb 10%-ban, értem, hogy te élvezed a játékot, de belőled és a hasonlóakból nem fog megélni a gyártó. Vagy a tömegeknek is élvezhetővé kell tenni a játékot, vagy le kell húzni a rolót.
Pont ma olvastam, hogy iszonyatosan gyorsan fogy a játékos állomány, amit mondok hetek óta én is. A minőségről nem is beszélve. Pár hete még 1-1 ember ugrált be 1 szál semmiben a csatába most pedig már este / éjszaka ez 80%
Tegnap éjszaka is lelőttem 1 olyat aki Black Hawk II-es volt, és 1 kés volt nála, de én értem oda hamarabb a lelőtt őr táskájához, így le tudtam lőni annak a fegyverével.
A mai riportban az elkapott csalók számán is látszik, hogy fele a múlthetinek. (ugye senki nem gondolja, hogy azért, mert jobbak lettek a csalások, vagy mert kevesebben csalnak???!!!) -
Zizi123
senior tag
Gyakorlatilag bárhol lehet spawn hely a pályán, így arra fókuszálni, hogy azokat nyírod ki akik ottmaradnak elég fura tervnek tűnik, mindezt a csata első pár másodpercében célirányosan...
Egyébként pedig én még soha nem láttam olyat, hogy direkt arra mentek volna rá az ellenfelek, hogy lehetséges spawn helyeket látogassanak meg ahelyett amit te is mondtál, hogy a széfre / notebookra, vagy az arra vágyó ellenfelekre mennének...Ráadásul mindezt a 3 alkalomból 3x...
De mondhattam volna 100/100-at is, mert ma eddig 1/20 a kimenekítési arányom, és ebből legalább a felében 1 perc körül haltunk... (nem csak én, hanem a csapat összes többi tagja) Tegnap 33s alatt voltunk mind 3-an újra a lobbyban, úgy, hogy csak én voltam 1 szál késsel. De bizonyára csak 1 spawn hely vadász csapattal futottunk össze...
Most így hajnal 2 körül már nem annyira jellemző. hogy 30s-en belül összefutunk 1 másik csapattal, de este a 100/100 arány simán megvan.
Most legalább 2 perc telt el, de most 3 csapat találkozott az Admin-ban, és mi voltunk középen...Igen, az lett a vége ami várható ilyenkor...
A mai küldi: csinálj 3 sikeres kimenekítést 1/3-nál tartok. végülis csak este 6 óta nyomom... -
Zizi123
senior tag
Normálba nem jellemző, hogy 110e+ kredites fegyverrel, és páncél nélkül mennének be a játékosok, hogy meglegyen a limit, hanem felöltöznek normálisan. Én is normálba csak "Elite" gear set-el mentem be, de pont addig tartott a lila / gold lőszer miatt, mint easy-n a zöld és kék gear 0,5s-1s-ig...Természetsen ezen lehet javítani a lila / gold javító kit-ekkel további több 100e kredites repair cuccokkal, de ez elég necces, mert ha bemész 1m kredites cuccal ,és nem lootolsz legalább ennyit minden körben, és nem jössz ki minimum 50%-ban, akkor bukóban játszol...
Tehát a félreértések elkerülése végett: nem azért döglök meg pillanatok alatt normal-ban, mert nincs rajtam semmi, hanem ahogy te is említetted ott alap a lila / gold lőszer.... Az pedig pont ugyanúgy átviszi a lila / gold páncélt, mint easy-ban a zöld / kék lőszer a zöld / kék páncélt...
Tehát mi is változott???? Max a cuccok árának karakterszáma lett hosszabb... -
Zizi123
senior tag
Én is budget-nek én is az AKS-74-t használom. Az első pár lőszerrel nincs gondom, de a tár 2. felénél már nagyon kapaszkodnom kell bele, hogy kompenzáljak, de szeretem.
Légy kedves küldd mér el az konfig kódját. Kíváncsi lennék, hogy jobb-e, mint az enyém (ár/érték arányban). Köszönöm. -
Zizi123
senior tag
Értem én, de a videó pont arról szól, hogy kb a 40-es tárat belelövi a pontba. Mármint neki!
Nekem ugyanaz a fegyver ugyanazzal a beállítással az első kilőtt lőszertől kezdve egyre inkább a plafont lövi, ahogy a szóráskép alapján is kell viselkednie.
De neki nem....Így könnyű kinyírni a parasztot (engem) aki küzd a recoil-al.
Tegnap is 0,4-0,5s alatt kaptam 5 lövés mellkapsba 60+ méterről AKS-el...
Az a fegyver erre nem alkalmas semmilyen szinten laboratóriumi (lőtér) körülmények között sem, nemhogy ugrálás, rohanás közben... -
bul07
nagyúr
Én nem szoktam menni dokival(Support) és mégis tudok éleszteni, vagyis csak tudnék de nem teszem mint leírtam. És sokáig is tart az élesztés vagy 3-4másodperc.
Általában
55%-ban Recorn -> Hackclaw vagy Luna attól függően hogy melyik pálya
40%-ban Assault -> D-wolf, ennél van füstgránát de azt nem tartogatom hogy hátha éleszteni kell
5%-ban Engineer -> UluruÉn nem szoktam menni Support-al, vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy még soha nem is mentem
-
Zizi123
senior tag
Hát mester nem tudom, hogy mikor jártál utoljára Layali-ban de szerintem más idők járnak arra, gondoltam tegnap éjszaka megint rápróbálok, de 6-ból 1x sem tudtam kijönni.
Ebből 5 csata 1-3 perc között volt. A 6. azért tartott tovább, mert miután lelőtték a szakasztársaimat 2 percen belül (felszedtem őket) elfutottam, de az egyik lelkes ellenség szó szerint végig üldözött a pályán miközben folyamatosan puffogtatott rám mesterlövész puskával.
Természetesen a pálya tökéletesen ellentétes oldalán voltak az extract pontok, így vagy 3-4 percig futottam, de megtalált, és lelőtt végül.
Igen a 6 próbálkozásból 2x lehet, hogy elkerülhető lett volna, ha nem megyek a többiekkel, be az elhomályosított részre, de gondoltam, hogy tudnak valamit, és van alapja az önbizalmuknak, mert hát önként nem rohangálunk nyitott szájjal a ....erdőben, de ők igen. (a főépületig nem jutottunk el) -
Zizi123
senior tag
Illetve nyugodtabb lootoláshoz layali-t ajánlom. Ott simán el tudod kerülni a playereket.
Jaja, itt tényleg van hely rohangálni, csak loot sincs sehol, csak a frekventált helyeken., vagy a társak sem tudják hol.
Mondjuk ez tényleg más feeling.
Mai nap eredménxe eddig:2 nap statisztika eddig: 29 küldi, 4 kimentés .
17 bukott kimentés egyhuzamban.
Legalább megoldódott a sok lejárni akaró gear szettem problémája....
Alakul a játék törlésére való hangulatom... -
BandiHUN
veterán
-
Zizi123
senior tag
Köszönöm szépen. Így arra a régi kérdésemre is kaptam választ, hogy mi a fegyvereknél az armor penetration.
Nem teljesen vágom, hogy miért van szükség így külön erre, de biztos van rá magyarázat.
Mondjuk az érdekes, hogy a legolcsóbb lőszerrel is le tudod lőni a legnagyobb páncélokat is az playerekről.
Nevezetesen ebben az esetben: ha Lv: 1-el lőtte volna a páncélomat, akkor nem stebezett volna az első pár lövésnél HP-t a -2 Lv szint miatt, de a 16dmg penetration armor akkor is kaptam volna, tehát a 6. lövéstől már Lv: 1-es lőszerrel is telibe kaptam volna a max sebzést.
Hát értem, ma sem hiába keltem fel. -
pRoject22
őstag
Erről nem találtam semmit, hogy premade team ellen premade teamek kerülnek be a meccsbe, gondolom azért van az instant voice kikapcsolhatatlan chat, de több alkalommal is van ,hogy csak 1-2 ember az ellenfél, gondolom douznak de a 3. random otthagyta őket, ott a lehetőség csapatban játszani, aki nem így teszi vessen magára, ez nem egy solo playa game szvsz
-
pRoject22
őstag
Arany geart amúgy ritkán használok, ugyanúgy esek el benne adott esetben mint a lilában, szerintem egy 300-400K értékű max gear kék ammoval bőven elég, azzal el lehet rakni az embereket szerintem, én még a fegyverre sem költök sokat max 60-80K, egy reflex célzó, supressor.
Amúgy változó mit megyünk, amit a többiek akarnak, nekem általában jó minden is
-
Zizi123
senior tag
Hát nem tudom, de én tuti, hogy voltam úgy bent zöld cuccban easy pályán, hogy looltam full lila cuccot, mert a kedves random szakasztársak kinyírták az enemy-t. (az tény, hogy nem tudom, hogy a szakasztársaim miben voltak...).
Tehát én annyira nem hiszek abban, hogy annyira balanszolva lenne. Vagy nem tudom, hogy én hogy kerültem a képbe, mert 50e credites gear szettben voltam adddig. -
pRoject22
őstag
Ez olyan mítosz mint a CoD SBMM, ha így lenne akkor nem 1 másodperc alatt találna meccset illetve Easy módban van Recruit gear-es és lila gear-es is plusz normálban ha bemegyek arany gearben akkor van ott még kék gear-es is, nem gear alapú a matchmaking.
Egyedül az van megszabva pl normál módban ,hogy van egy minimum gear érték ami alatt nem mehetsz be, ez pl Barrakesh és Space City esetén 300K+ míg normálnál 100K+ körül van.
Egyszerűen annyit tesznek ,hogy a magas szintű játékost a kis szintűvel nem engedik össze
Ennek köszönhető a gyors meccskeresési idő
-
Zizi123
senior tag
A probléma a kempelő játékosokkal van, hogy elmennek a leggyakoribb span helyekre, és 30 percig ott kempellnek, és aki megérkezik azokat lelövöldözik.
Volt 2 perces csatám, hogy 2 perc alatt mind 3-onkat leraktak, úgy, hogy összesen nem tettünk meg 150m-t.Nézem a youtube videókat, hogy full lila cuccban az easy pályákon PVP-znek emberek, és rakják fel, hogy soloban írtják a zöld squadokat...
Amit még szintén nem értek a késdobáló (Hackclaw) csajszi, a streamereknek a kés futás közben 30m-re is halál pontos, én pedig jellemzően elhajítom mellette 3-4 embernyivel...
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul., vagy hogy kell vele célozni, de rohadt idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Napelem
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged