- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Igen, a szörnyen kevés pénz az a random csapat velejárója, olyan nincs, hogy mind a 3 ember jól lakjon. Egyedül olyankor szoktam jól kijönni, ha nem a többiekkel megyek kvázi solo-ban, mert akkor minden az enyém.
Viszont a solo hátránya, hogy tuti nem szed fel senki, meg ha a szerver dobálja be a játékosokat a pályára, akkor +2 -vel több ellenfél lesz a pályán akik ki akarnak nyírni.Nekem az időpont megfelel. 0-24-ben tudok játszani, ha kell
Sajnos a mennyiséggel pótolom a minőséget1 gyors kérdés: A rangod oparation-ben mitől függ? Szerintem nekem nem változott vagy 50 csata óta. Bronz II 1150 pont.
Azt nem értem, hogy iszonyat mennyiségű kérdésem van, ami gondolom másokat is érdekel, miért nem írja le a fejlesztő??? -
Zizi123
senior tag
Köszönöm a felajánlást elfogadom, ha téged nem zavar, hogy rontom a szinvonalat.
Kukoricajancsi néven játszom.A mosatni kimentési arányom 37% 197 csata alatt, ami ahogy nézem az ismerősök, akik kilőttek engem, streamerek, youtuberek stb... arányának felel meg. Én azt gondoltam, hogy a nálam sokkal jobbak sokkal jobb %-ban jönnek ki. De látszólag nem markánsan tér el.
Ami nálam még nagyon rossz a 0,2 K/D arány, 197 csata alatt 24 kill.
Én nagyon kerülném a PVP-t, de mindig megtalálnak.A pénzről meg annyit, hogy mivel random csapattal megyek, így jellemzően mindent felszednek előlem, így én csak a maradék cuccot szoktam kihozni. Ha én megyek elöl, akkor tuti már van ott valaki és kinyír.
-
pRoject22
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest