Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

félisten

válasz xundyingx #713 üzenetére

Szerintem is lehetne mindkettő, a pc részlegen az operations elég halottnak tűnik. Ha nem Zero dam-re mész, van hogy percekig nem talál játékot... :N

Steamcharts szerint sokan játszák, a sima multi valszeg szépen pörög. Illetve az elmúlt 4 hónapban összesen 16k játékost vesztett.

• BandiHUN

veterán

válasz xundyingx #699 üzenetére

Kinek mi, én a codot idén még játékra el se indítottam, pedig még az előző battlepasst meg is vettem, a semmiért... :U A Warzone br részét meg bottal nem piszkálnám meg, plunder kb. ami bejött+resu mentem pár kört feladatok miatt. A Tarki 1 éve le sincs töltve, szétcsalták az agyam, sok értelme nincs fix haverok nélkül, NEKEM kb. ég és föld itt az Operations, mégha bele nem is ástam magam... de a Tarkit nálam elásták, hogy nem tudtam volna EOD-nak megfelelő verziót szerezni, alapom van, de legalább az egy 17 dolláros key-jel lett... :U, de így horror áron a PVE nem kell.

Warfare pedig jobb, mint a 2042,ha nem jármű a prioritás, épp eleget toltam bf-et, cod-ot, nekem tetszik ez a codos mozgásos közelharc kombinálva a BF játékmenetével, inf-es vagyok, ritkán járműveztem ott is. Viszont az, hogy sehol új map, tartalom, akármi mostmár gond, ezeréve kész a pass, még megvenni sincs mit a shopban, ezek a mandelbrick, stb. rendszerű szerencsejátékok meg kb. semmit nem adnak, de ha pénzt áldoznék rá, inkább megvenném azt az 1-2 skint a marketen. operator skinek, kártyák, stb. sincsenek, nincs mit testre szabni, jó, hogy nincs benne minden marhaság, mint a codban, de az se jó, mikor csak párféle ember van a pályán... Játékmód is kéne több, nemcsak ez a 2 féle+1 community, amiben nincs ranked. 50-es szintre is minek cap, kb. mindenki 50-es,kivéve pár néhány szintes aimbotoska. Challenge-ek sincsenek warfare-re, pár dolgot lehet unlockolni csak, azt is horror feltételekkel, fegyverre kevés ez a 300 killre 1db skin, operator meg lvl5-től horror, ha nem operations-ozok, meg az se ad utána semmit, ami értékelhető.

Játszani szuper. Leszámítva, hogy 2-3 mapot ad be warfare-n, van, amin alig mentem 100 óra alatt, pedig ígyis kevés van:W Viszont ingyenes, nem kell hozzá erőmű, szép, jó motor, high+on is 130-140 fps konstans, nem akasztja füst, lövöldözés, tömegjelenet még a 3050-emen se.
    Ingyen meg végképp semmi alternatíva, 3 féle élmény... csak stagnál a kampány megjelenése óta, ráadásul randommal az kb. lehetetlen, pár próbálkozás után hagytam. :O Aki nem br-ezik, nem talál társakat, itt is, discordon is kerestem ismiket, felvettek kb. 3-an,steamen 100 ismimből senki nem játssza. :W

• BandiHUN

veterán

válasz xundyingx #688 üzenetére

Én a konzoloktól félek... hogy bejön a kontrolleresdi+ a norecoil aimassist, most már legál, ha addig ki is szűrik jobban a csalókat, utána hazavághatja mint a 2042-t.Itt se, ott se tudok lézerfegyvert csinálni, közben mindenki nyílegyenesen rámküldi a 4 shotot egymásután 50+ m-ről is. 2042-ben meg még sok fegyvertuning sincs, miközben kontrolleresnek recoilmentes egy csupasz fegyó is, ott arra untam rá. De itt is most valamelyik fegyóra kiraktam 91 control-t, na az már streamerszerű feeling, de ott meg nekem 4 shot nem elég akkora távra, mint amiről én ennyiket kapok fejes nélkül. Nincs mese, balettozni, csúszni, vetődni kell:DDDA cod-os mozgásrutin jól jön, bár mikor jönnek a turbó assaultok, na az azért kemény dió. De hát valami kell... én még nem éreztem rá assaultozni, objektíva fontosabb+support, engit azért viszem, ha van mit aprítani vagy tankos a squad.

• Zizi123

senior tag

válasz xundyingx #682 üzenetére

Alig van már neves streamer aki játszik vele, sorban jelentik be, hogy abbahagyták amíg nem kezd valamit a játékkal a fejlesztő.
    Nincs új tartalom, unalmas eventek, 3 havonta 1 új karakter, és talán 1 új fegyver, nincs új pálya, és a régiek is több időlimites, csalók.
    A fejlesztő szarik a nép kéréseire.
    Mi kell még? :D

• BandiHUN

veterán

válasz xundyingx #660 üzenetére

Warzone se sokkal jobb, bár ott inkább a végén a top-on látod, hogy olyan nincs, hogy 250 embert ölnek le legál... ott eloszlanak az okoskák jobban+ azért a medicek kompenzálják, ha van. Mondjuk pont most volt egy kör, ahol védtünk, és aimbotos dzsipes vagy miafenén van gépágyú, de nem tank, irtotta a népet fejessel. :U Az, hogy full elfüstölve precíz 4 shotokkal elfektetnek 100 méterről, az egy átlagos esemény. :DDDDe mióta igyekszem gyorsan mozogni, túl lehet élni sokmindent, a norecoil általános+az is, hogy a fele csapattárs rosszabb, mintha AI lenne, viszont kicsit jobb squaddal nagyokat lehet menni, mai mérleg 7 win, 1 lose, a lose volt a "gyilkos" squad védőben, mindenki hullott tűpontosan, alig tudtam éleszteni, mert lőttek lefelé a spawnon is kb. :DDe top 1 squad is volt, legtöbb revive-el+még le is tudtam a dokival a 3 késelést;]

Operationst még nem próbáltam ki se, full kezdő vagyok extraction shooterben

• Zizi123

senior tag

válasz xundyingx #658 üzenetére

Nagyon érdekes (nem tudom, hogy mennyire lesz jellemző), de teljesen játszható az easy is. Tény, hogy sokkal nyugisabb, mint eddig volt, sokkal kevesebb a csapat / játékos a pályán. Nincs az, hogy 1 percen belül tuti, hogy összefutsz valakivel.
    Azt nem tudom, hogy ez azért van, mert sokan abbahagyták, mert mert átmentek normal-ra.
    Tegnap bementem / bementünk kék szettben (kék cuccok, kék lőszer), és 80%-ban kijöttünk. Ez hétvégén 10-30% szokott lenni.
    Amikor viszont nem jöttünk ki, akkor az mindig olyan volt, hogy 1 ember rakta el az egész szakaszunkat.
    Ma hajnalban is az utolsó csata: Én leszedtem az ellenfélről a lila páncélt már csak 72HP-ja maradt. A társam (kb 10x jobb játékos nálam)1 tár kék lőszerrel megkínálta (SVD-vel), puffogtak a lila kis ködöcskék, hogy talált a lövés, csak az úriember nem halt meg...

De tegnap amikor haltunk szinte mindig gyanús körülmények között volt...

• Polllen

félisten

válasz xundyingx #623 üzenetére

Én csak operations-t tolok, főleg ismerőssel. A Season küldetések múlt héten lettek meg, most már csak fun gém, de még kitart. Itt elég nagy a változatosság, h lekössön.

• Plata

félisten

válasz xundyingx #623 üzenetére

Én nem játszottam vele tegnap óta a steam szerint és ha jól látom 85,4 órám van benne.
    Én szinte csak warfare-t játszom,de nekem be jön,csak épp az egyjátékos kampány érdekelt volna,amit le töröltem,plusz a régi Delta Force játékokból a kedvenc fegyvereim nincsenek bent,ami azért nagyban elveszi a kedvem.
    Plusz nem is mindig jut rá időm.
    Most félaktívan WoW-ot is tolom,bár az új content egy rakás kutyagumi,de kezdtem egy új akrit és már vanis kedvem játszani. :B
    Na és aktívan Star Trek-ezem,az sok időmet elveszi.Mellesleg épp 15 éves évforduló van és jövőhéten jön új bundle az évfordulóra így kevés időm marad.Ha ki jön a bundle úgyis azonnal megveszem és egy ideig azzal megint el leszek.Attól függően hogy milyen és mennyi hajó lesz hozzá.
    De Delta Force-ban is kéne tolon operations-t de az nekem nem kedvencem.
    Warfare sokkal jobban be jön.
    Jó lenne ha megint lenne tankos őrültség. :D
    Az az event bitang vicces volt.

• Zizi123

senior tag

válasz xundyingx #458 üzenetére

Ja az NPC pajzsost igen, de a playereket lev 2-es lőszerrel nem tudom átlőni az üvegnél.
    Arra sem jöttem rá, hogy ha megkampózott, akkor utána pontosan mit is tudok még csinálni vele? Vagy 3-4x fellök, de közben se az ugrás, guggolás, futás semmi nem segít.
    Szép lassan agyonver.
    Igen, természetesen meg tudom vakítani kb 2s-re, de sokat nem nyerek vele, még talán annyi időt sem, hogy a kampója távolságából kikerüljek.
    Az a gond vele, hogy kb a karakterek 3/4-ét át counter-öli közelről.
    Távolról több mindent lehet vele csinálni pl elfutni...
    A társaik jellemzően mögé vannak behúzódva, és mint 1 mozgó fedezéket használják,
    rohadt idegesítő.

Más. Luna detection arrow.ja mutatja az operatorokat is, vagy csak a NPC-ket? Amióta nerfelték 1 f.s lett...

• Polllen

félisten

válasz xundyingx #454 üzenetére

Szerintem nem. Mindegyikhez külön játékstílus passzol.

Illetve az arany armor ellen az arany lőszer ugyanaz az, mint kék armor ellen a kék lőszer. Nem garancia semmire.
    A arany gear-ben mész, legyen arany lőszer is és akkor nincs gond. Nagyjából mindegy, mi van a másikon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés